Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bijoux'm alışverişmi yapacağım ohh ..kilolar gitti tabii hakettin
Şu kütahya'ya bir alışveriş merkezi açılsa ..

selam arkadaşlar bende 1 kilo verdim çünkü hiç bişi yiyemiyorum ve afedersiniz ishalden wc den çıkamıyorum gece bile bir hışımla lavaboya koşuyorum hap mahfetti beni 2 gündürde bulantı var ıııııyy bişicikler canım istemiyor
ceylanım sen bilirsin bu ishal durumu geçer demi hapı kullandığım sürece devam etmez inşallah

Bijoux'm alışverişmi yapacağım ohh ..kilolar gitti tabii hakettin
Şu kütahya'ya bir alışveriş merkezi açılsa ..
evet canım bi açılsa ama ne yapalım artık olanlala yetinicez. napiyim kız hiçbi kıyafetim olmamaya başladı hazır indirimler varken alıcam bişeyler..
sen kilo veremezsin tabi annen geldi, gidene kadar unut kiloyu milyou ve tadını çıkar canımm opuyorumnanaktan

mersa gelmiyo alıştık da canzi neden gelmedi ki acaba,çikolata da uyuyodur muhtemelen..

kızlar lütfen şu bildirim işini biraz daha kaile alsanızz :kedi:

aynısı ceylana da olmuştu canım ya... kötü bir durum insanın midesinin bulanması ama iyi tarafına bak kilo veriyosun iştee kaydirigubbakcemile3

yalnız ishal durumu okulda kötü olabilir bir önlem almak lazım..

Canım sen merak etme geçiyor zaten fazla kilonu kaybettirmek için öyle oluyorsun ben biranda 4 kilo verdim şuanda durdu..
kötükedihüsoPco bizden korksun başaracağızkötükedihüso

Kallis'm yinemi kilo bildirimi vakti allah yardımcın olsun yarı gruptan sayılan birey için 51.8 =)))

yalnız ishal durumu okulda kötü olabilir bir önlem almak lazım..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 her ihtimale karşı bebek bezimi bağlasam hahahaha
Mustang'm okula kadar geçer bu arada gece yatarken tok karnına içmeye çalış..

canım şuanda regl olduğum için sabah kahvaltı ve akşam yemeğinden sonra içiyorum doktor istersem teke indirebileceğimi söylemişti ama ben çift içicem sıkıcam dişimi.
oruçtada sahurda ve iftarda içeyim diyorum . evet tok içmeye dikkat ediyorum

Sakın bırakma!!! Azaltma inan ben yalvardım druma bırakıyım diye adam yanına mide bulantısı yazdı yolladı eşimle papaz olduk etkilerini bilebile devam ettim şimdi rahatım bebeğime yaklaştığımı hissediyorum

ne desen haklısın kallisim...
senden ve tüm takımdan ÖZÜR DİLERİM... mafoldumben
tek tesellim bunu ilk defa yapıyor olmam.ve inşallah ilk ve son olacak.
lütfen hepiniz bu unutkan çikolatanızı affedin.
bahanem var ama söylemeye gerek yok,unuttum ben bildirim yapmayı.uzun zamandır yapmıyordum ya,bugünün cuma olduğundan bile haberim yok nerdeyse...
kilom 79... ya kilo alıyorum ya yerimde sayıyorum ki ramazan sanırım böyle geçecek,çünkü çok açken kendime sahip olmam çok zor.
tekrar özür dilerim herkesten :a015:

hayırlı cumalar bayanlar
hepiniz iyiisniz
reyhan abla gelmi kuzun da
çok sevindim

benim kilolar gidiyo şükür
64 üm ya
gerçi geçen hafta 65.5 tim
oruçta kilo vermek ne güzel
ama iştah yok ki
sadece tatlı yemek istiyo canımmmm
şu tatlıdan kurtulamadım kiii

akşamada misafir gelecekmiş
5 ten sonra çıkıp yemek yapcam birdee
gerçi hep yapıyorum ama işte misafir gelince elim ayagım dolanıyoo

hepinizi öptüm

mustangcım canım
sıvı kaybına dikkat geçmiş olsun

evet kadisim ya bol bol su içmeye çalışıyrum . hoşgeldin sende. akşamada kolay elsin zor vallaha o yorgunlukla misafir ağırlaması. bu sene hiç kimseyi ağırlamayı gözüm yemiyor açıkcası

kıs ne özür dileyip durmuşsun delimisin nesin unutmuşsun defalarca özür dilemeye ne gerek var.. bende bu sabah kalktığmda cumartesi olduğunu sandım ve dün kilo bildirim hesaplamalarını yapmadım zannettim:roflol:takım olarak diskalifiye olacağız diye ödüm koptu :roflol:

oooooooooooov guzel ilk defa ikinci sayfaya gecmis paylasiim sengözlerimebaksanab
nasilsinizi bakalim ogleden sonra gelemedim yaaa ama cok mutluyum kilo verdim ya azcik delirdim sevincten delikafadulden
gecmisi okudum ama aklimda kalan tek $ey ceylanin mesajini alinti yapmi$ kallisimin mesaji
cok guldum ona:roflol:
insallah devaminida getirebilirim aslinda gercekten ciddiye alinca cok guzel kilolar veriyozda niye cabuk bikiyoz anlamiyom bu sefer diyorum hep bu sefer 60 lari gormeliyim
allahim sen kurtar bizi bu yaglardan yaa kelebekler gibi 1 2 3 bizde ucalim artik
neyse tum takimimi beni openleri cok opup kacinci olmusuz bakem iyi aksamlar hepinize

:roflol::roflol::roflol:

tüm takım diskalifiye olurmuşuz...ay çok güldüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…