- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.721
evet canım bi açılsa ama ne yapalım artık olanlala yetinicez. napiyim kız hiçbi kıyafetim olmamaya başladı hazır indirimler varken alıcam bişeyler..Bijoux'm alışverişmi yapacağım ohh ..kilolar gitti tabii hakettin
Şu kütahya'ya bir alışveriş merkezi açılsa ..
selam arkadaşlar bende 1 kilo verdim çünkü hiç bişi yiyemiyorum ve afedersiniz ishalden wc den çıkamıyorum gece bile bir hışımla lavaboya koşuyorum hap mahfetti beni 2 gündürde bulantı var ıııııyy bişicikler canım istemiyor
ceylanım sen bilirsin bu ishal durumu geçer demi hapı kullandığım sürece devam etmez inşallah
selam arkadaşlar bende 1 kilo verdim çünkü hiç bişi yiyemiyorum ve afedersiniz ishalden wc den çıkamıyorum gece bile bir hışımla lavaboya koşuyorum hap mahfetti beni 2 gündürde bulantı var ıııııyy bişicikler canım istemiyor
ceylanım sen bilirsin bu ishal durumu geçer demi hapı kullandığım sürece devam etmez inşallah
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 her ihtimale karşı bebek bezimi bağlasam hahahaha
yalnız ishal durumu okulda kötü olabilir bir önlem almak lazım..
Mustang'm okula kadar geçer bu arada gece yatarken tok karnına içmeye çalış..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 her ihtimale karşı bebek bezimi bağlasam hahahaha
canım şuanda regl olduğum için sabah kahvaltı ve akşam yemeğinden sonra içiyorum doktor istersem teke indirebileceğimi söylemişti ama ben çift içicem sıkıcam dişimi.
oruçtada sahurda ve iftarda içeyim diyorum . evet tok içmeye dikkat ediyorum
güle güle rayhan ablam kolay gelsin işlerin.. kaandanda haber getir bize kaç gündür anlatmadın bir şey...
arkadaşlar listemizi verdim verdim ama çikolatım bu hafta bildirim yapacağım dedin gelmedin...
mersayada ne diyim bilemiyorum bir ayı geçti hala bildirim yok bu haftadan sonra listeden çıkartmak zorunda kalacağım kimseye bu kadar hoşgörü tanımamıştık şu güne kadar ama hem analiz listelerinde hem haftalık bildirimlerde takımı kötü etkiliyor bu durum , paylaşım yapmayacaksak takım adı altındada olmamızın bir anlamı yok sanırım ...
canzide bildirim yapmadı
neyse ben gidiyorum hoşkalın..
bugün akşama ne var acaba?
davet sofralarını hep merak etmişimdir :)
ne desen haklısın kallisim...
senden ve tüm takımdan ÖZÜR DİLERİM... mafoldumben
tek tesellim bunu ilk defa yapıyor olmam.ve inşallah ilk ve son olacak.
lütfen hepiniz bu unutkan çikolatanızı affedin.
bahanem var ama söylemeye gerek yok,unuttum ben bildirim yapmayı.uzun zamandır yapmıyordum ya,bugünün cuma olduğundan bile haberim yok nerdeyse...
kilom 79... ya kilo alıyorum ya yerimde sayıyorum ki ramazan sanırım böyle geçecek,çünkü çok açken kendime sahip olmam çok zor.
tekrar özür dilerim herkesten :a015:
Kallis'm yinemi kilo bildirimi vakti allah yardımcın olsun yarı gruptan sayılan birey için 51.8 =)))
kıs ne özür dileyip durmuşsun delimisin nesin unutmuşsun defalarca özür dilemeye ne gerek var.. bende bu sabah kalktığmda cumartesi olduğunu sandım ve dün kilo bildirim hesaplamalarını yapmadım zannettim:roflol:takım olarak diskalifiye olacağız diye ödüm koptu :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?