- 27 Ocak 2010
- 1.072
- 636
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.221
herkeze merhaba kızlar geçen hafta bildirim yapmadım ama tatile gitmeden önce tartıldığım da kilom 77.3 dü bu günki kilom 76,7 fark 0,6 ama geçen hafta bildirim yapmadığım için son kilom bir önceki haftadan mı sayılacak onu bilmiyorum şimdi bakım daha açık şekilde yazıcagım
canim arada vucut kilo vermemek icin sabit kaliyo sonra takir takir gidiyo yeterki bosverme
Ya bana da olmustu ayni sey, butun bir hafta dikkat etmeme ragmen toalde 1 kilo bile verememistim, sonraki hafta 2 kilo birden gitmisti.
Sen yeter ki devam et, vucut kendine gelecektir.
Ama kb'yi azalt biraz canim sen, ekmegi komple kes ya da en azindan sabah ye sadece.
Kizlar ben de sabah 2 tane simit yedim peynir, zeytin ve domatesle.
Biraz fazla oldu ama dunku 11 km beni aciktirmis anlasilan, bugun artik kahve ile devam edip bitirecegim gunumu.
Yarin dugun var, makyaj falan yaptiracagim; elbisem de cok guzel zaten fotograf paylasirim :)
bence sen yaparsınKizlar haftaya hedefimi soyluyorum : 56.0
kahveyi nasil tuketiyosun tatlim sade nescafe yada sade turk kahvesi seklindemisevalcim ben de senden hatta 111 bekliyorum yuruyus ve aksam yemegini kesersen tamamdir.
bir de bol su, kahve cok etkiliyor.
gecmis olsun canim aynen bende bi firsat bulup migrenim icin bi care aricamKızlar, regl oldum ve migrenim tuttu.
Berbat bir haldeyim. Öldürmüyor, süründürüyor resmen.
Botoks ya da akapuntur olayını bir araştıracağım. Dayanamayacağım artık.
Mesajları okuyamıyorum ama güzel kilolar gittiğine eminim.
Kendimi biraz toplayabilirsem geleceğim tekrar.
Bildirim yapayım.
Geçen hafta: 75.8
Bu hafta: 74.9
Fark: 0,9
Yüzde: %1,19
onceki kilondan simdiki kilonu cikar cikan farki onceki kilona bol 100 ile carparkadaşlar çok üzgünüm lütfen birisi şu yüzdeyi nasıl hesaplıycamızı bi daha söylesin öğrenemedim gitti
canım çok geçmiş olsun, aman dikkat et kendineKızlar, regl oldum ve migrenim tuttu.
Berbat bir haldeyim. Öldürmüyor, süründürüyor resmen.
Botoks ya da akapuntur olayını bir araştıracağım. Dayanamayacağım artık.
Mesajları okuyamıyorum ama güzel kilolar gittiğine eminim.
Kendimi biraz toplayabilirsem geleceğim tekrar.
Bildirim yapayım.
Geçen hafta: 75.8
Bu hafta: 74.9
Fark: 0,9
Yüzde: %1,19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?