Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahrımdan ölmek üzereyim

diyetimi hiç bozmadım. tuvalete de çıktım. ama kilom sabit çıktı hatta sabit çıkması için bile baya uğraştım ya sabah

yani dünyam başıma yıkıldı desem yeridir

kızlar günaydınn.geçen hafta şehir dışındaydım yazamadım yıne
sabahkı kılom 70,9
papatyam nerelerdesin sadece bildirim yapmak olmaz eğer mantıklı bir açıklaman yoksa diskalifiye edileceksin en son 14 ağustosta kg bildirmişsin ve ses yok bugün gelip hiç bir açıklama yapmadan kg bildirip gitmişsin senden acıklama bekliyoruz ayrıca haftalık 35 mesaj yazman gerekirken 1 ayda 22 mesajın var

canim arada vucut kilo vermemek icin sabit kaliyo sonra takir takir gidiyo yeterki bosverme

Ya bana da olmustu ayni sey, butun bir hafta dikkat etmeme ragmen toalde 1 kilo bile verememistim, sonraki hafta 2 kilo birden gitmisti.

Sen yeter ki devam et, vucut kendine gelecektir.

Ama kb'yi azalt biraz canim sen, ekmegi komple kes ya da en azindan sabah ye sadece.

Kizlar ben de sabah 2 tane simit yedim peynir, zeytin ve domatesle.

Biraz fazla oldu ama dunku 11 km beni aciktirmis anlasilan, bugun artik kahve ile devam edip bitirecegim gunumu.

Yarin dugun var, makyaj falan yaptiracagim; elbisem de cok guzel zaten fotograf paylasirim :)

Kızlarım günaydın. Sabah tuvalete çıkamadım. Bu hafta baya dikkat etmeme rağmen şaka gibi 100 gr vermişim.

Geçen hafta : 64.2
Bu hafta : 64.1
Yüzde : 0.15

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…