Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ortalamamızı yükseltebilsek biraz

ortalamamızı yükseltebilsek biraz
canım onceki mesajlarda ceza ve izin sistemini onerdim, herkes bu hafta en az 300 gr verecek vermeyene ceza verilecek, ve herkes kacamak yapmadan once takıma soracak eger takım izin verirse gelnel durumuna bakıp, ancak o zman yiyebilecek. ama kimseden ses cıkmadı kabul ediyosa herkes uygulayalım

haklısın kaptanım
.mazeret mazeret olucak ama şehir dışındaydım işle ılgılı.
kaptanım ozaman mümkünse ben 1 hafta daha izin istiyorum.tatile gidicem.mümkünse

Kaptanım daha önce de bahsetmiştim 5 Eylül'e kadar çok yoğunum. Bilgisayarım yanımda değil. Telefondan giriyorum. 5 Eylül'den sonra normal katılımım devam edecek. Ankaradayım ev toparlıyorum evi değiştireceğim, sınavlara gireceğim. Her gün milli kütüphanedeyim kaptanım. 5 Eylül'e kadar hepsini halledip rahata kavuşacağım günü bekliyorum kalan 5-6 kilomu da vermek istiyorum. Bu konuda her gün Vicdanım rahatsız uyuyorum 1 hafta kaldı sabrediyorum.

uygulayalım bence canım iyi olur motivasyonumuz artar biraz

valla simdi guzel bi kahvaltı yaptım haliyle tek ogun oldu aksam belki meyve yerim
bende 13 de 3 kaşık yoğurta hazırladığım brokoli haşlaması yedim bi tabak akşamıda çok hafif atlatmayı düşünüyorum dumku böreklerin cezası olarak akşam sporumu artıracam

haklısın kaptanım

.mazeret mazeret olucak ama şehir dışındaydım işle ılgılı.
kaptanım ozaman mümkünse ben 1 hafta daha izin istiyorum.tatile gidicem.mümkünse
papatyam o zaman kesin katılımda bulunacakmısın hemen kararını ver değilse diskalifiye olarak yazdık son durumu değiştireceğim bu posta cevap gelmezse yalnız diskalifiye olacaksın ona göre ne zaman izin kullanacaksın detaylı olarak yaz
tamam o zaman gülsümm cüm sana o zamana kadar izin ama kg bildiriminde bulunman şartıyla

bugünden ıtıbaren ayın 7 eylüle kadar izinliyım

iyi aksamlar kizlar bugunku menum
ogle
bi tabak yoglurtlu brokoli
bi fincan sade nescafe
bi fincan form cayi
aksam
bi kase sehriye corbasi
bi dilim ekmek

Tamamdır kaptanım teşekkürler

Kizlar ben aksam ufak bir parca schnitzel(max 100 gram) ve biraz sebze yedim yaninda yoksa bayilacaktim.

Bu hafta biraz kendime izin verecegim vucudum toparlasin pazartesiden itibaren tam gaz devam.

Ama artik hamurisi, simit, ekmek, tatli, patates ve pirinc kesinlikle agzima koymuyorum.

Kb diyeti devam edecegim.

gunaydin kizlar iyi haftasonlari

vucudu sasirtmak iyi oluyo dun if yaptim 100 gram - ciktim :) insallah pazartesi + cikmam

spor bildirimi
sabah leslie30days, 8dk göbek videosu, top ile göğüs sıkılaştırma
bütün gün temizlik
akşam dışarda yürüyüş

bugün iyi geçti
hayranim sana tatlim sporunu duzenli yapiyosun ne guzel hedefine saglam adimlarla ilerliyosun cadilarimin izin verdigi surece hafta sonunu sporla gecirecegim

sporsuz diyet yapınca; diyete inancım kalmıyor,
inanç kalmayınca da yemeye başlıyorum.

ama, sende durum farklı,
sana enerji lazım,
kendini fazla zorlama istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…