- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.261
ödülü hakettin canım çokda abartma amakızlar bugün ödül günüm menü paylaşmıcam :) toplam kaloriyi yazarım
hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin inşallahCanim hamilelik nedeniyle izne ayrilcam, kaptanima soylemistim.
***5. TAKIM 428. ETAP***
kb196(71) yeterli katılım sağlamadığı için diskalifiye edildi.
Kollontai (61,3/60,2/1,1/1,79)
blanche_ea (57.1/57,0/0,1/0,17)
hedef 38beden (75,8/74,9/0,9/1,19)
hmyr_19 (91,5) hamilelik nedeniyle izne ayrıldı.
imseval (112,9/112,9/0/%0) kilosu sabit
Merops (71,3/72/+0,7/+0,98)
fatmaaskin1(59.0/58,6/0,4/0,67)
ameliaa(72,4/71,8/0,6/0,83)
morpapatyam(70.30)yeterli katılım sağlamadığı için diskalifiye edildi.
Okyanusya(74,3)ilk kez bildirimde bulunmadı.
NES84(78,3/76,7/1,6/1,02)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için kilosu 2'ye bölündü.
femmette(64.5/64,5/0/%0)kilosu sabit
gulsum462(64,2/64,1/0,1/0,15)
5. TAKIM ORTALAMASI %0,35
canım onceki mesajlarda ceza ve izin sistemini onerdim, herkes bu hafta en az 300 gr verecek vermeyene ceza verilecek, ve herkes kacamak yapmadan once takıma soracak eger takım izin verirse gelnel durumuna bakıp, ancak o zman yiyebilecek. ama kimseden ses cıkmadı kabul ediyosa herkes uygulayalım
ortalamamızı yükseltebilsek biraz
valla simdi guzel bi kahvaltı yaptım haliyle tek ogun olduödülü hakettin canım çokda abartma ama
.mazeret mazeret olucak ama şehir dışındaydım işle ılgılı.papatyam nerelerdesin sadece bildirim yapmak olmaz eğer mantıklı bir açıklaman yoksa diskalifiye edileceksin en son 14 ağustosta kg bildirmişsin ve ses yok bugün gelip hiç bir açıklama yapmadan kg bildirip gitmişsin senden acıklama bekliyoruz ayrıca haftalık 35 mesaj yazman gerekirken 1 ayda 22 mesajın var
gülsüm gecen hafta sana sorular sormuştum onların cevabını hala vermedin mırpapatyamda eğer mantıklı bir açıklama yaparsa diskalifiye olmaz katılımın çok düşük gülsüm menü paylaşımı da hatırlamıyorum bu konularda açıklama getirmeni istiyorum
uygulayalım bence canım iyi olur motivasyonumuz artar birazcanım onceki mesajlarda ceza ve izin sistemini onerdim, herkes bu hafta en az 300 gr verecek vermeyene ceza verilecek, ve herkes kacamak yapmadan once takıma soracak eger takım izin verirse gelnel durumuna bakıp, ancak o zman yiyebilecek. ama kimseden ses cıkmadı kabul ediyosa herkes uygulayalım
bende 13 de 3 kaşık yoğurta hazırladığım brokoli haşlaması yedim bi tabak akşamıda çok hafif atlatmayı düşünüyorum dumku böreklerin cezası olarak akşam sporumu artıracamvalla simdi guzel bi kahvaltı yaptım haliyle tek ogun olduaksam belki meyve yerim
papatyam o zaman kesin katılımda bulunacakmısın hemen kararını ver değilse diskalifiye olarak yazdık son durumu değiştireceğim bu posta cevap gelmezse yalnız diskalifiye olacaksın ona göre ne zaman izin kullanacaksın detaylı olarak yazhaklısın kaptanım
.mazeret mazeret olucak ama şehir dışındaydım işle ılgılı.
kaptanım ozaman mümkünse ben 1 hafta daha izin istiyorum.tatile gidicem.mümkünse
tamam o zaman gülsümm cüm sana o zamana kadar izin ama kg bildiriminde bulunman şartıylaKaptanım daha önce de bahsetmiştim 5 Eylül'e kadar çok yoğunum. Bilgisayarım yanımda değil. Telefondan giriyorum. 5 Eylül'den sonra normal katılımım devam edecek. Ankaradayım ev toparlıyorum evi değiştireceğim, sınavlara gireceğim. Her gün milli kütüphanedeyim kaptanım. 5 Eylül'e kadar hepsini halledip rahata kavuşacağım günü bekliyorum kalan 5-6 kilomu da vermek istiyorum. Bu konuda her gün Vicdanım rahatsız uyuyorum1 hafta kaldı sabrediyorum.
papatyam o zaman kesin katılımda bulunacakmısın hemen kararını ver değilse diskalifiye olarak yazdık son durumu değiştireceğim bu posta cevap gelmezse yalnız diskalifiye olacaksın ona göre ne zaman izin kullanacaksın detaylı olarak yaz
tamam o zaman gülsümm cüm sana o zamana kadar izin ama kg bildiriminde bulunman şartıyla
Tamamdır kaptanım teşekkürlerpapatyam o zaman kesin katılımda bulunacakmısın hemen kararını ver değilse diskalifiye olarak yazdık son durumu değiştireceğim bu posta cevap gelmezse yalnız diskalifiye olacaksın ona göre ne zaman izin kullanacaksın detaylı olarak yaz
tamam o zaman gülsümm cüm sana o zamana kadar izin ama kg bildiriminde bulunman şartıyla
gunaydin kizlar iyi haftasonlariKizlar ben aksam ufak bir parca schnitzel(max 100 gram) ve biraz sebze yedim yaninda yoksa bayilacaktim.
Bu hafta biraz kendime izin verecegim vucudum toparlasin pazartesiden itibaren tam gaz devam.
Ama artik hamurisi, simit, ekmek, tatli, patates ve pirinc kesinlikle agzima koymuyorum.
Kb diyeti devam edecegim.
hayranim sana tatlim sporunu duzenli yapiyosun ne guzel hedefine saglam adimlarla ilerliyosun cadilarimin izin verdigi surece hafta sonunu sporla gecirecegimspor bildirimi
sabah leslie30days, 8dk göbek videosu, top ile göğüs sıkılaştırma
bütün gün temizlik
akşam dışarda yürüyüş
bugün iyi geçti
gunaydin kizlar iyi haftasonlari
vucudu sasirtmak iyi oluyo dun if yaptim 100 gram - ciktim :) insallah pazartesi + cikmam
hayranim sana tatlim sporunu duzenli yapiyosun ne guzel hedefine saglam adimlarla ilerliyosun cadilarimin izin verdigi surece hafta sonunu sporla gecirecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?