Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hepimiz için kaçamaksız bir h.sonu olsun inşallah.
ben sabah sporumu yapmaya gidiyorum,
gün içinde dışarıda olacağız,
çok yorulursam, belki akşama yapamam.

bu arada hedef girmemiş,
merak ettim, nasıl oldu acaba?

sporsuz diyet yapınca; diyete inancım kalmıyor,
inanç kalmayınca da yemeye başlıyorum.

ama, sende durum farklı,
sana enerji lazım,
kendini fazla zorlama istersen.
hafta ici yapamiyorum zaten canim aksama kadar isyerindeyim aksamda ev cocuklar derken oldugum yerde siziyorum bi jafta sonu yapabilirsem bi saat spor anca

sabah yarım kadar simit, 3-4 sucuklu yumurta, 1kk tulum peyniri, 2 ceviz filan yedim
yaptığım pudingin kenarından dibinden tadına baktım,pişmanım
inşallah sabaha kadar bir şey yemem
koca popo callan

Selam arkadaşlar
Cuma yarışmalarına katilmak isteyen kisiler bilgilerini yazıp davet bekliyor galiba. Ama ben kendim biraz arastirarak kendimi iyi hisseebilecegim bir Gurup aradım. Muhakkak hepsi iyidir ama ben diyet konusunda pek sıkıya gelemiyorum sadece motivasyon arıyorum belki heveslenebilirim bu iki hafta boyunca bend4 kendimi aranizda denemek istiyorum izniniz olursa.
Yas 30
Kilo 95
Boy 168
Hedef 70
Internet paketim bitebilir birkac gun icinde sonrasında aktif olurum insallah
Bu arada bu takimda her hafta birinin liste duzenlemesi gibi bir mecburiyet yok galiba. Öyle olursa çok sevinirim çünkü hem zamanım yok hemde telefondan yapmak zor olur geri kalan kurallari anladim..
Kabul edilirsem yarin paylasimlara başlarım. Çünkü bugun diyetlik olamadim pek:)

hoşgeldin cnm:))
haftasonu pek insan olmaz buralarda ama haftaiçi arkadaşlar baya yoğun katılıyorlar:))
ben callan 28 yasındayım

hosgeldin canım ben kaptan yar. kollontai 24 yasındayım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmissin zaten, ilk iki hafta deneme suren var, eger paylasınların yeterli olur ve de kilo verirsen listeye girersin. diyetlerimize dikkat edip birbirini kontrol eden sıkı bir grubuz onu soyleyim. kacamak vs cok olmayacaksa yani gercekten zayıflamak istiyorsan aramıza hosgeldiiiin

hoşgeldin beyza ben tk kaptanı 43 yaşındayım yeni mezun oldum düzenli katılımla sende kg verebilirsin

kızlar bugün misafirim vardı büyük oğlan ateşlendi dünden beri ateşi 39-40 yenice düştü bi taraftan o bi taraftan misafir ork uğrayamadım kendinize iyi bakın işe başlasam da dinlensrm

hosgeldin canim aramiza

Hoşgeldin canım, inşallah sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...m-kac-kilo-verdi.246132/page-11#post-42378159 kızlar iki aylık analizler ben 9. olmusum, genel olarak da hepimiz eksideyiz artıda olan yok tebrikleeer
tebrikler canim bi yilda baya kilo vermissin masallah bende 50 kusuruncu olnusum:))
insallah seneye bu zqmanlar citir fit bi hatin olicam
bugunku menum
sabah
sahanda yumurta
bi kk suzme peynir
bi dilim ekmek
domates salatalik
yesil zeytin

ara
sade turk kahvesi

ogle
bi dilim peynirli mantarli ekmek

ikindi
bi tabak mantar sote
bi dilim ekmek

Herkese iyi akşamlar
menüm
sabah : klasik kahvaltı
ara: az şekerli türk kahvesi
öğlen. az ciğer, pilav, yoğurt
ara: 1 muz
akşam: yaprak sarması
ara: az şekerli türk kahvesi

oda bişey mi ben 80. olmuşum :)))) yani kısaca sondan 6.
bu arada menün çok güzel, hafta sonu olmasına rağmen

hoşgeldin cnm:))
haftasonu pek insan olmaz buralarda ama haftaiçi arkadaşlar baya yoğun katılıyorlar:))
ben callan 28 yasındayım

Bende uzun sure cevap alamayinca ne oluyor dedim:) memnun oldum canım.

Memnun oldum tamam canım sartlari kabul ediyorum ama arada gözümden kaçan şeyler olursa affiniza sığınarak hatirlatmanizi rica ederim..
Aktif olamamak Icin bu hafta mazeretim var net paketim her an bitebilir. Ama ayin 5 den sonra aktif olacagim inşallah..

hoşgeldin beyza ben tk kaptanı 43 yaşındayım yeni mezun oldum düzenli katılımla sende kg verebilirsin

Memnun oldum kaptanim:) inşallah aranizda bende mezun olmak istiyorum.

hosgeldin canim aramiza
tesekkurler:)

Hoşgeldin canım, inşallah sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın

Hoşbulduk canım insallah..

canım benim 1 yıl olmadı daha, bi ara takıma geldim ayrıldım falan, nisandan beri verdigim kilo o :) yani 5 ay falan oldu toplamda :) sagolasın tekrar :) afiyet olsun menu guzel ama aksam ekmek olmasaymıs daha iyi olurmus

Kizlar ben gunlugune yazdığım mefkurem in takimi olan 9. Takima geçmek istiyorum bir sorun olmaz umarim

bugun ki menum
sabah 2 kase yogurt corbası
aksam 1 kase yogurt corbası

toplam 522 kcal 15 kb
spor aksama kadar kayınvalidemle davetiye gelinlik derken 4 saat yuruduk, jillian yapmaya dermanım kalmadı valla
su 2 lt civarı

bugun ki menum
sabah 2 kase yogurt corbası
aksam 1 kase yogurt corbası

toplam 522 kcal 15 kb
spor aksama kadar kayınvalidemle davetiye gelinlik derken 4 saat yuruduk, jillian yapmaya dermanım kalmadı valla
su 2 lt civarı
yoğurt çorbasının içinde neler var?
ayran aşı detoksu varda, o mu diye merak ettim.
ben arada yapardım onu, güzel gidiyor.
yakın bir zamanda tekrar yapacağım.

ben de
sabah kıymalı menemen, biraz peynir, 5tane siyah zeytin, salatalık, şekersiz çay

gün içinde
1 küçük çikolata (dayanamadım)
2 haşlanmış mısır

sade kahve.

sabah sporu; leslie 30days, top ile göğüs sıkılaştırma, (göbek çalışamadım)
bütün gün dışarıdaydık, yürüdük, gezdik. akşam spor yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…