- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.321
miktarlar cok guzel canim afiyet olsunsağol canım yaprak sarması 5-6 taneydi, içinde pirinç vardı. pilavda pirinç pilavıydı ama 1 çatal aldım
sağol canımmiktarlar cok guzel canim afiyet olsun
afiyet olsun canım miktarların çok güzel nisanda başladım demiştin maşallah guzel kilo vermissin kısa suredebugunki menum
sabah 11.00
1 kase yogurt corbası
3 kucuk kofte
ogle 14.00
1 kase pirinc pilavı
1 kase taze fasulye
2 kasık yogurt
2 kucuk kofte
aksam 16.00
1 kase kavun
toplam 980 kcal
su 2 lt
spor
yarım saat yuruyus
hoşgeldin kaptanımgünaydınlarrr
3 hafta aradan sonra bugün aranızdayım daha sık buralarda olacağım mutlu güzel bir gün olsun
tatlım sen kaç kilosun ki ben seni çok fazlalıgın yok diye hatırlıyorumgünaydın kaptanım
alyazraela cok güzel gidiyorsun maşallah
ben de 58 iken esim iltifat ediyordu,şimdi kilolarımla uğrasıyor
hayırlısıyla ameliyat iyi gecer inşallah canım hersey istediğin gibi olsuncuma aml olacağım için stresten haftasonu bulduğumu yedim kızlar...bu hafta dikkat etmeye calısağım..
günaydın,GÜNAYDIN tatlı hanımlar iyi haftalar
bu sabah - çıktım58.2 olmusum cuma 58.6 idim
eşimden övgü aldım sonunda
kararını verdin, stres yapmamaya çalış artık, inşallah alacağın güzel sonucu düşün.cuma aml olacağım için stresten haftasonu bulduğumu yedim kızlar...bu hafta dikkat etmeye calısağım..
tatlım sen kaç kilosun ki ben seni çok fazlalıgın yok diye hatırlıyorum
canım dikkat et bak bu hafta da yedin kilo aldın boşuna ameliyat olmacuma aml olacağım için stresten haftasonu bulduğumu yedim kızlar...bu hafta dikkat etmeye calısağım..
hayırlısıyla ameliyat iyi gecer inşallah canım hersey istediğin gibi olsun
canım dikkat et bak bu hafta da yedin kilo aldın boşuna ameliyat olma
Hafta sonunu hafif atlatmaya başladım artık çok fazla yiyorum yoksa sonra pişman oluyorumutandım,biraz kilo verip söyleyeyim
haftasonu da baya kilo alıyorum ben yaa
günaydın,
harika gidiyorsun.
kararını verdin, stres yapmamaya çalış artık, inşallah alacağın güzel sonucu düşün.
merops inşallah sağlıkla girip sağlıkla çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?