- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.361
yanlara lipo olcak cnm sadece..olduktan sonra net söylerim..kilo gider mi bilmiyorum ilk bikaç hafta ödem oluyormuş..ama sonrasında bikaç kilo farkeder diye düşünüyorum zaten beslenmeme dikkat edicem aml sonrası..sevgilimde baska bişeyler var bence..çözemedim henüz..belkide baskası var bilmiyorum..aml konusunda bişey demiyo artık göğüsten vazgeçtim..ama aramızın pek iyi olduğu söylenemez.bana karsı tavırları eskisi gibi değil..
Anladım Meropscum.
Kendini iyi hissetmesi çok önemli insanın.
Ben de kiloyu yalnızca kendim için istiyorum. Senin de sırf o nedenle çok istediğinin farkındayım.
Eşim beni 20 kilom fazlam var diye beğenmiyorsa, 50 yaşına gelince veya ciddi bir hastalık geçirirsem de beğenmez diye düşünüyorum.
Belki stresli bir dönem de geçiriyor olabilir.
Aynı şehirde misiniz bilmiyorum ama bazen insan gerginken en yakınlarına yansıtıyor durumu.
Her ne kadar yıllar süren bir ilişki olsa da, eğer başka bir şey varsa altından elbet çıkacaktır.
ben de az yiyiyorum artık ve geç saate bırakmıyorumevet ya verdigim kilodan cok inceldim, if'in faydalari callancim kesinlikle tavsiye ediyorum :)
evet ben de blachın karın bölgesine dikkat ettim,eskiden biraz yan yağı vardı ama şimdi hiçbir şey kalmamışFatmacım hamilelikte ne kötü olur o ağrılar.
BEnim regl dönemlerimde banko ortaya çıkıyor.
Hamilelikte hormonlar, regl dönemininin kat kat fazlası oynuyor.
Düşünemedim bile.
Meropscum, şimdi tam olarak ne ameliyatı olacak seninkisi?
Blanchecimm.
Takım arkadaşlarımın da izni ile takımdan atılmanı talep ediyorum.
Yahu, sen ne olmuşsun öyle.
Maşallah. Karna bak.
http://ifgunluk.blogspot.com.tr/2013/12/intermittent-fasting-nedir.htmlkızlar nedir bu bahsettiğiniz İF meraktan çatlıciğim...
belki de cnm..o aml taraftarı değil spor ve diyetle göbek gider diyo..ama o sarkmıs kısım duzelmez..beni düşünüyo farkındayım ama son zamanlarda saçma sapan sebepler yüzünden aramız bayağı bir açıldıç..ben cok uğrastım 10 yıllık emek sonucta..bişey varsa dediğin gibi zaten cıkar..gizli hiçbişey kalmıyo..düzelir inş kısmet herşey..sağ salim aml dan cıkıp tekrar spor ve diyetime devam etmek istiyorum kendimi daha iyi hissedeceğim biliyorum...sağol cnm desteğin için...burda gördüğüm destek ve motivasyonu ne ailemde ne de özel hayatımda gördüm..hepinizi seviyorummmm :)
evet ben de blachın karın bölgesine dikkat ettim,eskiden biraz yan yağı vardı ama şimdi hiçbir şey kalmamış
işte bu. maşallah sanabugun toplam 754 kcal
sadece 12 de kahvaltı yaptım baska bisey yemedim
menum
patatesli yum 200 gr
2 dilim ekmek
1/2 yemek kasıgı recel
50 gr peynir
yarım domates
zeytin
su 2 lt
spor
ev ici kosturmaca baska bisey yapamadım aksamada misafirim var
sagol rakibemişte bu. maşallah sana
Biraz izle bakalım Meropscum.
Hepimizin hayatında dengesiz zamanları oluyor.
Ben hep kendim için derim. Bazen kendi kendimle bile anlaşamıyorum.
Çevreme de mutlaka bir set çektiğim dönemler oluyor.
Umarım her şey daha güzel olur.
Benim için de burası çok özel. Neler neler paylaşıyoruz. Kadınların gücü.
Aynen ya maşallah hatuna.
kızlar kimse bugun kilo bildirimi yapmadı hayırdır? bildirim yapalım ki haftasonu kacamakları netlessinbirde ceza sistemine karar verelim 300 gr verilecek her hafta kuralını kabul ediyosanız baslatalım bu hafta
olsun canım en azından kendimizi biliriz, sen yinede tartıl yaz buraya, olmazsa yarın sabah tartıl yaz en azından ne aldıgını ne vercegini bilirsin, pazartesi bildirimi haftasonu kacamaklarını onlemek icin iyi oluyorhaftada 300 grma okeyde şu pazartesi bildirimleri beni çok strese sokuyor aslında olmali cunki zar zor verdigimiz kilolari hafta sonu kaçamakları yuzunden geri aliyoruz ama yinede korkutuyor beni çunki hafta sonu çenemi tutamiyorum
Günaydın kızlarkızlar kimse bugun kilo bildirimi yapmadı hayırdır? bildirim yapalım ki haftasonu kacamakları netlessinbirde ceza sistemine karar verelim 300 gr verilecek her hafta kuralını kabul ediyosanız baslatalım bu hafta
ne zorlukla veriyoruz gram gram gidiyo ama bi yemeye başladıgımızda kilo kilo geliyohaftada 300 grma okeyde şu pazartesi bildirimleri beni çok strese sokuyor aslında olmali cunki zar zor verdigimiz kilolari hafta sonu kaçamakları yuzunden geri aliyoruz ama yinede korkutuyor beni çunki hafta sonu çenemi tutamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?