Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anladım Meropscum.
Kendini iyi hissetmesi çok önemli insanın.
Ben de kiloyu yalnızca kendim için istiyorum. Senin de sırf o nedenle çok istediğinin farkındayım.
Eşim beni 20 kilom fazlam var diye beğenmiyorsa, 50 yaşına gelince veya ciddi bir hastalık geçirirsem de beğenmez diye düşünüyorum.

Belki stresli bir dönem de geçiriyor olabilir.
Aynı şehirde misiniz bilmiyorum ama bazen insan gerginken en yakınlarına yansıtıyor durumu.
Her ne kadar yıllar süren bir ilişki olsa da, eğer başka bir şey varsa altından elbet çıkacaktır.

belki de cnm..o aml taraftarı değil spor ve diyetle göbek gider diyo..ama o sarkmıs kısım duzelmez..beni düşünüyo farkındayım ama son zamanlarda saçma sapan sebepler yüzünden aramız bayağı bir açıldıç..ben cok uğrastım 10 yıllık emek sonucta..bişey varsa dediğin gibi zaten cıkar..gizli hiçbişey kalmıyo..düzelir inş kısmet herşey..sağ salim aml dan cıkıp tekrar spor ve diyetime devam etmek istiyorum kendimi daha iyi hissedeceğim biliyorum...sağol cnm desteğin için...burda gördüğüm destek ve motivasyonu ne ailemde ne de özel hayatımda gördüm..hepinizi seviyorummmm :)

evet ben de blachın karın bölgesine dikkat ettim,eskiden biraz yan yağı vardı ama şimdi hiçbir şey kalmamış

Herkese İyi Akşamlaaaar

Menüm

50 dakika yavaş tempoda yürüyüş (açık hava)

sabah: 1 muzla karışık, 1 kase sütle müsli, 2 ceviz, tatlı bayınca minicik tulum peyniri yedim

ara: az şekerli türk kahvesi, 3 ince dilim salatalık, 1 avuç antep fıstığı

öğle: domates, salatalık, az tulum peyniri, az ezine peynir, 3 zeytin, 1 tatlı kaşığı acı sos

ara: sütlü nescafe, 1 avuç antep fıstığı

70 dakika orta tempoda yürüyüş

akşam: haşlanmış tavuk, acılı domates sosu

ara: akşamada az şekerli türk kahvesi içerim

Biraz izle bakalım Meropscum.
Hepimizin hayatında dengesiz zamanları oluyor.
Ben hep kendim için derim. Bazen kendi kendimle bile anlaşamıyorum.
Çevreme de mutlaka bir set çektiğim dönemler oluyor.
Umarım her şey daha güzel olur.

Benim için de burası çok özel. Neler neler paylaşıyoruz. Kadınların gücü.

evet ben de blachın karın bölgesine dikkat ettim,eskiden biraz yan yağı vardı ama şimdi hiçbir şey kalmamış

Aynen ya maşallah hatuna.

iyi aksamlar kizlar menum
sabah
bi kk suzme peynir
bi domates
10 adet y zeytin
bi dilim ekmek

ara sade nescafe

ogle
1.5 haslanmis yumurta
bi kk suzme peynir
bi dilim ekmek
bi yk suzme yogurt

ara bi sade nescafe

aksam
bi sis adana kiyma ekmeksiz
salata
sogan salatasi
bi bardak ayran

işte bu. maşallah sana

İyi akşamlar bu gunki menum
Kahvaltı yapmadım
Õglen iki yumurta omlet domates az peynir
Akşam k validemin günü vardı oraya ugradım
talı ve hamur isinden uzak durmaya çalıştım haşlanmış patatesli salatalikli yogurtlu meze yedim
domates salatalikaz taze fasulye bi yemekkaşigi küçük bi parça yufkali borek kuçuktu ama saat 5.30 da yedim bidahada bişey yemedim yemiycem

kesinlikle öyle cnm..Allah herşeyin hayırlısını versin.

kızlar kimse bugun kilo bildirimi yapmadı hayırdır? bildirim yapalım ki haftasonu kacamakları netlessin birde ceza sistemine karar verelim 300 gr verilecek her hafta kuralını kabul ediyosanız baslatalım bu hafta

kızlar kimse bugun kilo bildirimi yapmadı hayırdır? bildirim yapalım ki haftasonu kacamakları netlessin birde ceza sistemine karar verelim 300 gr verilecek her hafta kuralını kabul ediyosanız baslatalım bu hafta

haftada 300 grma okeyde şu pazartesi bildirimleri beni çok strese sokuyor aslında olmali cunki zar zor verdigimiz kilolari hafta sonu kaçamakları yuzunden geri aliyoruz ama yinede korkutuyor beni çunki hafta sonu çenemi tutamiyorum

olsun canım en azından kendimizi biliriz, sen yinede tartıl yaz buraya, olmazsa yarın sabah tartıl yaz en azından ne aldıgını ne vercegini bilirsin, pazartesi bildirimi haftasonu kacamaklarını onlemek icin iyi oluyor

Günaydın kızlar
Bir ben yazdım galiba kilomu dün haftasonu kendimi baya tutarak - ile başladım haftaya hatta bugun 58.0 ı gördüm bu haftaki 1 kilo hedefime 400 gr kaldı

canım bencede güzel haftda 300 gr diyetisyenimin bana dediğine göre boyuma kiloma göre haftada max 400 g verebiliyomusum boyum 147 cm

ne zorlukla veriyoruz gram gram gidiyo ama bi yemeye başladıgımızda kilo kilo geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…