Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hafta sonunu hafif atlatmaya başladım artık çok fazla yiyorum yoksa sonra pişman oluyorum
evet ben de dün ev yapımı hamburgere hayır diyemedim,yediğim en güzel hamburgerdi..hedefim cok az yiyip bırakmaktı,yapamadım..sonra pişmanlığım daha büyük oldu,sabah tartıya hemen 500gram fazlalık olarak yansımış
bugun kendim yaptığım seyleri yiyeceğim şükür
http://www.cnnturk.com/yasam/kansere-davetiye-cikaran-besinler?page=3
su yiyeceklere bir bak,zayıflamak için değil öncelikle sağlık için kaçınmalıyız

Bende kendimle gurur duydum dün miisafirlikte pastalar börekler tatlılar vardı nazikçe geri çevirdim şekersiz çay sade türk kahvesiyle idare ettim

cok gecmia olsun canim migren feci bisey bazen bi hafta araliksiz basimin agridigini bilirim gecen sene bu zamanlar hamileyken hergun acilde serum taktiriyodum migren yuzunden

Fatmacım hamilelikte ne kötü olur o ağrılar.
BEnim regl dönemlerimde banko ortaya çıkıyor.
Hamilelikte hormonlar, regl dönemininin kat kat fazlası oynuyor.
Düşünemedim bile.

Meropscum, şimdi tam olarak ne ameliyatı olacak seninkisi?

Blanchecimm.
Takım arkadaşlarımın da izni ile takımdan atılmanı talep ediyorum.
Yahu, sen ne olmuşsun öyle.
Maşallah. Karna bak.

IF sagolsun cidden yagdan verdirdigine inaniyorum artik ama daha devam edecegim hedefcim ya aksamlari yememeye devam en azindan.

IF sagolsun cidden yagdan verdirdigine inaniyorum artik ama daha devam edecegim hedefcim ya aksamlari yememeye devam en azindan.

Çok ciddi anlamda verdirmiş Blanchecim.
Zaten kilon fazla değildi ama tatlı bir balık eti havan vardı.
Şimdi, alakası yok.

Anladım Meropscum. Yağ alımı falan olup kilo gidecek mi demiştim de.
Güzel sonuçlar almanı diliyorum.
Sevgilinin tavrında var mı değişim?

GÜNAYDIN tatlı hanımlar iyi haftalar
bu sabah - çıktım58.2 olmusum cuma 58.6 idim
eşimden övgü aldım sonunda

çok güzel canım bende eşimden alacağım övgüleri 4 gözle bekliyorum kilom çok olduğu için 5 kilo verdim ama çok belli değil kimseden övgü filan almıyom verdim kilo deyince herkez bakıyo herhalde 5 kilo verince 0 beden olmamı bekliyorlar seksen kiloydum yani ben çok fark ediyorum vücut şeklim ortaya çıkmaya başlıyo,ama azm ettim herkezden ooo çok zayıflamışsın sözünü duycam 5 gitti geriye kaldı 10

yanlara lipo olcak cnm sadece..olduktan sonra net söylerim..kilo gider mi bilmiyorum ilk bikaç hafta ödem oluyormuş..ama sonrasında bikaç kilo farkeder diye düşünüyorum zaten beslenmeme dikkat edicem aml sonrası..sevgilimde baska bişeyler var bence..çözemedim henüz..belkide baskası var bilmiyorum..aml konusunda bişey demiyo artık göğüsten vazgeçtim..ama aramızın pek iyi olduğu söylenemez.bana karsı tavırları eskisi gibi değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…