Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar kimse bugun kilo bildirimi yapmadı hayırdır? bildirim yapalım ki haftasonu kacamakları netlessin birde ceza sistemine karar verelim 300 gr verilecek her hafta kuralını kabul ediyosanız baslatalım bu hafta
herkes için değil de bazıları için olsun..çünkü herkes aynı sekilde motive olmuyor
beni cezalandır kollantaicim,istediğin cezayı ver razıyım
dün utanctan bildirim yapamadım ama bugun yapayım 61,1 komutanım

günaydınlarrr
kızlar takım olarak genel bir performans düşüklüğü yaşıyoruz farkındasınız değil mi?
gecen hafta ortalamamız çok düşüktü kollontai dünden beri kendini parçalıyor ptesi kilolarınızı yazın diye ama fatma hariç kimseden ses çıkmadı
bu arada gülsüm ve morpapatya ve okyanusyaa izinli ama diğerleri nerelerdeler

kızlar kimse bugun kilo bildirimi yapmadı hayırdır? bildirim yapalım ki haftasonu kacamakları netlessin birde ceza sistemine karar verelim 300 gr verilecek her hafta kuralını kabul ediyosanız baslatalım bu hafta
aslında %0,30 barajını aşmak için verilmöesi gerekn kg miktarı bu canım ama bazı arkadaşlarımız çok bazılarımız az verdiği için barajı zar zor geçiyoruz çok belirgin bir sebeb olmadıktan sonra kg alımı olmaması lazım
callan cım tatlım naber

iyidir kaptanım
yeni yeni düzenimi oturtuyorum,tatil dönüşü işte
benim kız spor yapmama izin vermiyor, biz de birlikte dans ediyoruz hergün :)) ee sporsuz diyet olmaz; olursa sarkma ve çatlaklara davetiye çıkarmış oluruz
sen nasılsın kaptanım

Bende cezayla motive olanlardanım

olsun canım gr gr da olsa gitmesi onemli aman kilo almayalım da o yeter bize :)
tatlım 300 gr normal bi rakam bence arkadaslarımızın cogunun kilosu uygun bu rakama en zor veren hedef o 300 gr dan fazla veriyor, ceza olmayabilir tabi ama en azından herkes fikrini soylese kac gundur soruyorum sende cok almıssın bu arada, ben 59 lara iniyorum sana yetismeye calısıyodum sen beni gecmissin

kaptanım 300 gr versek her hafta o bile iyi en azından sabit kalmayız, sabit kaldıkca motivasyonumuz dusuyo

iyidir callan cım tatil dönüşü dün de iş başladı tam adapte olamadım bende çocukların hastalıkları falan idare ediyoruz işte
oda bişey canım + çıkmayalımda
canım callan ın listeye girmesi için listeden ayrıldığı kiloya dönmesi gerekiyor o yüzden bekliyor

evet koca popo oldum ölçülerim de fenaa değişmişş

HMM anladım kaptanım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…