- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.381
herkes için değil de bazıları için olsun..çünkü herkes aynı sekilde motive olmuyorkızlar kimse bugun kilo bildirimi yapmadı hayırdır? bildirim yapalım ki haftasonu kacamakları netlessinbirde ceza sistemine karar verelim 300 gr verilecek her hafta kuralını kabul ediyosanız baslatalım bu hafta
aslında %0,30 barajını aşmak için verilmöesi gerekn kg miktarı bu canım ama bazı arkadaşlarımız çok bazılarımız az verdiği için barajı zar zor geçiyoruz çok belirgin bir sebeb olmadıktan sonra kg alımı olmaması lazımkızlar kimse bugun kilo bildirimi yapmadı hayırdır? bildirim yapalım ki haftasonu kacamakları netlessinbirde ceza sistemine karar verelim 300 gr verilecek her hafta kuralını kabul ediyosanız baslatalım bu hafta
callan cım tatlım naberherkes için değil de bazıları için olsun..çünkü herkes aynı sekilde motive olmuyor
beni cezalandır kollantaicim,istediğin cezayı ver razıyım
dün utanctan bildirim yapamadım ama bugun yapayım 61,1 komutanım
aynı şeyi ben de eşime dedim geçen günne zorlukla veriyoruz gram gram gidiyo ama bi yemeye başladıgımızda kilo kilo geliyo
iyidir kaptanımaslında %0,30 barajını aşmak için verilmöesi gerekn kg miktarı bu canım ama bazı arkadaşlarımız çok bazılarımız az verdiği için barajı zar zor geçiyoruz çok belirgin bir sebeb olmadıktan sonra kg alımı olmaması lazım
callan cım tatlım naber
Bende cezayla motive olanlardanımherkes için değil de bazıları için olsun..çünkü herkes aynı sekilde motive olmuyor
olsun canım gr gr da olsa gitmesi onemli aman kilo almayalım da o yeter bize :)Günaydın kızlar
Bir ben yazdım galiba kilomu dün haftasonu kendimi baya tutarak - ile başladım haftaya hatta bugun 58.0 ı gördümbu haftaki 1 kilo hedefime 400 gr kaldı
canım bencede güzel haftda 300 gr diyetisyenimin bana dediğine göre boyuma kiloma göre haftada max 400 g verebiliyomusum boyum 147 cm
tatlım 300 gr normal bi rakam bence arkadaslarımızın cogunun kilosu uygun bu rakama en zor veren hedef o 300 gr dan fazla veriyor, ceza olmayabilir tabi ama en azından herkes fikrini soylese kac gundur soruyorumherkes için değil de bazıları için olsun..çünkü herkes aynı sekilde motive olmuyor
kaptanım 300 gr versek her hafta o bile iyi en azından sabit kalmayız, sabit kaldıkca motivasyonumuz dusuyoaslında %0,30 barajını aşmak için verilmöesi gerekn kg miktarı bu canım ama bazı arkadaşlarımız çok bazılarımız az verdiği için barajı zar zor geçiyoruz çok belirgin bir sebeb olmadıktan sonra kg alımı olmaması lazım
callan cım tatlım naber
Canım sen listeye neden girmiyosunaynı şeyi ben de eşime dedim geçen gün
kilo almak benim için okadar kolaykiii,hep iradeli olmak zorundayım
oda bişey canım + çıkmayalımdaGünaydın herkese
Dün ben tartılmayı unuttum ama bugün sabitim, regli oldum belki ondandır.
aynen canım haklısın gıdım gıdım verince modum düştü benimde ama toparlanmak lazım :)oda bişey canım + çıkmayalımda
ay ne güzel bir duygu olmalı :) bende 6 ları bir görsem artık kutlama yapıcam :)sonunda tekrar 59.9
iyidir callan cım tatil dönüşü dün de iş başladı tam adapte olamadım bende çocukların hastalıkları falan idare ediyoruz işteiyidir kaptanım
yeni yeni düzenimi oturtuyorum,tatil dönüşü işte
benim kız spor yapmama izin vermiyor, biz de birlikte dans ediyoruz hergün :)) ee sporsuz diyet olmaz; olursa sarkma ve çatlaklara davetiye çıkarmış oluruz
sen nasılsın kaptanım
canım callan ın listeye girmesi için listeden ayrıldığı kiloya dönmesi gerekiyor o yüzden bekliyoroda bişey canım + çıkmayalımda
olsun canım gr gr da olsa gitmesi onemli aman kilo almayalım da o yeter bize :)
tatlım 300 gr normal bi rakam bence arkadaslarımızın cogunun kilosu uygun bu rakama en zor veren hedef o 300 gr dan fazla veriyor, ceza olmayabilir tabi ama en azından herkes fikrini soylese kac gundur soruyorumsende cok almıssın bu arada, ben 59 lara iniyorum sana yetismeye calısıyodum sen beni gecmissin
kaptanım 300 gr versek her hafta o bile iyi en azından sabit kalmayız, sabit kaldıkca motivasyonumuz dusuyo
58 kiloyla izne ayrıldımCanım sen listeye neden girmiyosun
HMM anladım kaptanım teşekkürleriyidir callan cım tatil dönüşü dün de iş başladı tam adapte olamadım bende çocukların hastalıkları falan idare ediyoruz işte
canım callan ın listeye girmesi için listeden ayrıldığı kiloya dönmesi gerekiyor o yüzden bekliyor
Az kalmış canım ha gayret 3 haftaya girersin listeye58 kiloyla izne ayrıldım
hadi bakalım dort gozle bekliyoruz seniay ne güzel bir duygu olmalı :) bende 6 ları bir görsem artık kutlama yapıcam :)
valla ben bilmem tatlım artık tutcan bogazı yoksa aldıkca alıyor insanevet koca popo oldum ölçülerim de fenaa değişmişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?