- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.401
kızlar kimse bugun kilo bildirimi yapmadı hayırdır? bildirim yapalım ki haftasonu kacamakları netlessinbirde ceza sistemine karar verelim 300 gr verilecek her hafta kuralını kabul ediyosanız baslatalım bu hafta
günaydınlarrr
kızlar takım olarak genel bir performans düşüklüğü yaşıyoruz farkındasınız değil mi?
gecen hafta ortalamamız çok düşüktü kollontai dünden beri kendini parçalıyor ptesi kilolarınızı yazın diye ama fatma hariç kimseden ses çıkmadı
bu arada gülsüm ve morpapatya ve okyanusyaa izinli ama diğerleri nerelerdeler
olsun canım gr gr da olsa gitmesi onemli aman kilo almayalım da o yeter bize :)
tatlım 300 gr normal bi rakam bence arkadaslarımızın cogunun kilosu uygun bu rakama en zor veren hedef o 300 gr dan fazla veriyor, ceza olmayabilir tabi ama en azından herkes fikrini soylese kac gundur soruyorumsende cok almıssın bu arada, ben 59 lara iniyorum sana yetismeye calısıyodum sen beni gecmissin
kaptanım 300 gr versek her hafta o bile iyi en azından sabit kalmayız, sabit kaldıkca motivasyonumuz dusuyo
sonunda tekrar 59.9
hergün sabah çıkardım wc ye bende cıkamıyorum bi kaç aydır 3-4 gün suruyo çıkmam bende anlamadım şişkinlikte çabasıkızlar merhabalar ben daha yeni gelebildim bugün tartılmadım yarında zaten çarşamba söz hafdadan itibaren pazartesi bildirim yapıcam bu saate kadar bişey yemedim daha öğleyin kahvaltı yapmayı planlıyorum ekmeksiz bol bol su içiyorum ve wcye çıkamadım yine 3 gündür nedir bu böyle anlamıyorum ki o kadarda su içiyorum
canım seval 2. üyelik sebebiyle ban aldı imseval adresi kapanmıştı ama nedense yeniden ban vermişler yönetimle başka bir üyeliği olmadığı konusunda konuşacaktı ne oldu son durum bilmiyorujmBenim rakibemi gören var mı??
hadi bakalım dort gozle bekliyoruz seni)
eşim kaptırma kendini yemeklere misafirleri besle sadeceherkese merhaba
yatıya misafirlerim var,
pek giremiyorum.
dün bugün spor yapamadım, menülerim de biraz karıştı ama, çok kötü değil.
canım seval 2. üyelik sebebiyle ban aldı imseval adresi kapanmıştı ama nedense yeniden ban vermişler yönetimle başka bir üyeliği olmadığı konusunda konuşacaktı ne oldu son durum bilmiyorujm
gelicem az kaldı :)))
yok canım biryerlerde değilim şimdi 70 lerdeyim ya, 60 lara gelicem yaniHAdi ya kaptanım.
Bak eksikliği nasıl da hissediliyor.
En kısa sürede geri döner umarım.
NErelerdesin Ameliacım?
Yahu 2 gün hasta oldum, herşeyi kaçırmışım ya.
yok canım biryerlerde değilim şimdi 70 lerdeyim ya, 60 lara gelicem yaniBu arada çok geçmiş olsun toparlanabildin mi?
:)))) oh oh sevindim iyileşmene canım bakalım cumaya 2 kilo veririsin sen :)Ben seni pek göremiyorum gibi gelmişti de, mesajla da birleştirince.
Toparlandım Ameliacım sonunda ama bir önceki mesajımı toparlamak için hasta numarası yapmayı planlıyorum.
:)))) oh oh sevindim iyileşmene canım bakalım cumaya 2 kilo veririsin sen :)
ne güzel ben bulamadım daha. bende 600 gram veriyorum ne zamandır. Maşallah sana
İnşallah canımDüzenli gittikten sonra sorun yok Ameliacım.
Bu yaz bitti zaten. Seneye yazın istediğimiz gibi takılırız artık. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?