Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar merhabalar ben daha yeni gelebildim bugün tartılmadım yarında zaten çarşamba söz hafdadan itibaren pazartesi bildirim yapıcam bu saate kadar bişey yemedim daha öğleyin kahvaltı yapmayı planlıyorum ekmeksiz bol bol su içiyorum ve wcye çıkamadım yine 3 gündür nedir bu böyle anlamıyorum ki o kadarda su içiyorum

kızlar kimse bugun kilo bildirimi yapmadı hayırdır? bildirim yapalım ki haftasonu kacamakları netlessin birde ceza sistemine karar verelim 300 gr verilecek her hafta kuralını kabul ediyosanız baslatalım bu hafta

Ben de yazmıştım Kollontaicim.
O kadar kaçamağa rağmen sabitim.
300 gram da gayet uygun ama kaçamak için izin alma durumu vardı. Onu pek beğenmedim. :)
Zırt pırt kaçamak yapan bir insan değilim.
Açıkçası artık, aa tüh yaptım şeklinde bilinçsiz hareketlerim de olmuyor.
Yaparken, evet bunu yapıyorum ama şu güne kadar dikkat etmek şartı ile hareket ediyorum.
Bazen, çok ihtiyacım olduğunu hissediyorum o an o keyfi yapmanın.

Evet kaptanım ya.
Son zamanlarda resmen sürüklenerek yaşıyorum.
Niye böyleyim bilmiyorum.

Ben zor veriyordum cidden ama diyetimi bulamamışım. İF saolsun, beni de uçurdu kendi çapımda.

sonunda tekrar 59.9

HAyırlı olsun 50'ler kollontaicim.

hergün sabah çıkardım wc ye bende cıkamıyorum bi kaç aydır 3-4 gün suruyo çıkmam bende anlamadım şişkinlikte çabası

canım seval 2. üyelik sebebiyle ban aldı imseval adresi kapanmıştı ama nedense yeniden ban vermişler yönetimle başka bir üyeliği olmadığı konusunda konuşacaktı ne oldu son durum bilmiyorujm

HAdi ya kaptanım.
Bak eksikliği nasıl da hissediliyor.
En kısa sürede geri döner umarım.

gelicem az kaldı :)))

NErelerdesin Ameliacım?

Yahu 2 gün hasta oldum, herşeyi kaçırmışım ya.

HAdi ya kaptanım.
Bak eksikliği nasıl da hissediliyor.
En kısa sürede geri döner umarım.

NErelerdesin Ameliacım?

Yahu 2 gün hasta oldum, herşeyi kaçırmışım ya.
yok canım biryerlerde değilim şimdi 70 lerdeyim ya, 60 lara gelicem yani Bu arada çok geçmiş olsun toparlanabildin mi?

yok canım biryerlerde değilim şimdi 70 lerdeyim ya, 60 lara gelicem yani Bu arada çok geçmiş olsun toparlanabildin mi?

Ben seni pek göremiyorum gibi gelmişti de, mesajla da birleştirince.
Toparlandım Ameliacım sonunda ama bir önceki mesajımı toparlamak için hasta numarası yapmayı planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…