Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nasıl üşütmüşüm anlatamam karnımın sancısından zor ayakta duruyorum haftaya işyerindeki şefimle 5 gün diyeti yapıcaz dün sabah 112,5 tu kilom onu bildireyim de.. hep okudum sizi de yazamadım. hatta bigün yazarım diye tartıldım bile dün sabah

hoşgeldin tatlım yeniden inş bi daha sorun olmaz

oncelikle tesekkurler tatlım
canım kacamak mevzusu oneriydi zaten, izin olmaz da haber verme olur. birbirimizle ne kadar irtibatta olursak o kadar iyi :) yoksa hicbirimiz oyle cok kacamaklar yapmıyoruz, amacım takım olarak daha kontrollu olmamızı saglamak

hosgeldin canım, ayrıca gecmis olsun aman dikkat

bugun ki menum
774 kalori
sabah
1 kucuk kofte
1 has yum
5 siyah zeytin
ara
1 magnum classic
aksam
1 kase sutle cocopops gevrek

dukkanı kapadım, su 3 lt
spor yok evde davetiyelerle ugrasıyorum

canım iyi misin?
kendimi boğuluyo gibi hissediyorum canım ne bileyim iş ev bebekler büyük kızım derken kopuyorum arada bide büyük kızım her öğlen eve gittiğimde arkamdan aglıyo anne gitme diye bakıcısınıda seviyo niye böle yapıyo eşimle bi türlü anlam veremiyoruz biz gidince susuyormuş normal oyununa dönüyomuş kendimi kötü hissettiriyo

bugun ki menum
774 kalori
sabah
1 kucuk kofte
1 has yum
5 siyah zeytin
ara
1 magnum classic
aksam
1 kase sutle cocopops gevrek

dukkanı kapadım, su 3 lt
spor yok evde davetiyelerle ugrasıyorum
tatlı telaşlar çok güzel oluyo maşallah su miktarını arttırmıssın

yogunluk stres canım normal boyle olman, uc cocuk ev is cok zor valla, izin gununde bi piknige falan gitseniz ya da is yapmayacagın bi yere, biraz, dinlenirsin rahatlarsın belki

İyi Akşamlar Kızlar

Menüm

1 saat yavaş tempoda yürüyüş (açık hava)

sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 bardak sütlü nescafe (şekersiz), zeytin, ezine peynir, tulum peyniri, acılı domates sosu, biraz fındık ve ceviz içi, az kavun

ara: az şekerli türk kahvesi

öğle: 1 avuç antep fıstığı, yarım su bardağı tarçınlı süt

ara: sütlü nescafe, 1 avuç antep fıstığı

akşam: 3 kaşık barbunya yemeği, 3 kaşık yoğurt

ara: az şekerli türk kahvesi

canım ailenle farklı şehirde mi yaşıyorsun? acaba onları mı özledin? Yada belki kendine biraz zaman ayırman gerekiyor. tabi çok zordur ama

canım guzel olmus menun afiyet olsun

İyì geceler kızlar bu gunki menüm
iki haşlanmış yumurta domates peynir elimin içi büyüklügünde bazlama yememeliydim çok tazeydi dayanamadım bunları öglen yedim
akşam ızgara tavuk domates salatalik minik bi parça ekmek yarın 0 ekmek olucak ceza verdim kendime
kızlar çok yorgun oluyorum işten gelince spor yapmya dermanım olmuyor çocuklar uyuyunca bende sızıyorum resmen ama spor yapmayıncada yeterli kilo veremiyorummmm öffffff

İyì geceler kızlar bu gunki menüm
iki haşlanmış yumurta domates peynir elimin içi büyüklügünde bazlama yememeliydim çok tazeydi dayanamadım bunları öglen yedim
akşam ızgara tavuk domates salatalik minik bi parça ekmek yarın 0 ekmek olucak ceza verdim kendime
kızlar çok yorgun oluyorum işten gelince spor yapmya dermanım olmuyor çocuklar uyuyunca bende sızıyorum resmen ama spor yapmayıncada yeterli kilo veremiyorummmm öffffff

Kızlar ben bir senede 10 kilo aldım. Birsenelik evliyim 158boyum ve 63.5 kilom
İki hafta önce zayıflamaya karar verdim ve 3 kilo verdim ama ne bir diyet nede spor... Motivasyon da olmayınca sürekli yiyordum tabi.. Neyse uzun lafın kısası bende sizinleyim. Birlikte daha zayıf günlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…