- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.421
çok şükür canımAyhÇok Şükür
hoşgeldin tatlım yeniden inş bi daha sorun olmazNasıl üşütmüşüm anlatamam karnımın sancısından zor ayakta duruyorumhaftaya işyerindeki şefimle 5 gün diyeti yapıcaz dün sabah 112,5 tu kilom onu bildireyim de.. hep okudum sizi de yazamadım. hatta bigün yazarım diye tartıldım bile dün sabah
oncelikle tesekkurler tatlımBen de yazmıştım Kollontaicim.
O kadar kaçamağa rağmen sabitim.
300 gram da gayet uygun ama kaçamak için izin alma durumu vardı. Onu pek beğenmedim. :)
Zırt pırt kaçamak yapan bir insan değilim.
Açıkçası artık, aa tüh yaptım şeklinde bilinçsiz hareketlerim de olmuyor.
Yaparken, evet bunu yapıyorum ama şu güne kadar dikkat etmek şartı ile hareket ediyorum.
Bazen, çok ihtiyacım olduğunu hissediyorum o an o keyfi yapmanın.
Evet kaptanım ya.
Son zamanlarda resmen sürüklenerek yaşıyorum.
Niye böyleyim bilmiyorum.
Ben zor veriyordum cidden ama diyetimi bulamamışım. İF saolsun, beni de uçurdu kendi çapımda.
HAyırlı olsun 50'ler kollontaicim.
hosgeldin canım, ayrıca gecmis olsun aman dikkatNasıl üşütmüşüm anlatamam karnımın sancısından zor ayakta duruyorumhaftaya işyerindeki şefimle 5 gün diyeti yapıcaz dün sabah 112,5 tu kilom onu bildireyim de.. hep okudum sizi de yazamadım. hatta bigün yazarım diye tartıldım bile dün sabah
canım iyi misin?Anlatın ne olur tek tek bana
Tükendim mi ben, ben böyle miydim?
Ağlamazdım, yakışmazdı..
İlk damla ah, ne zaman aktı?
Ben böyle miydim, böyle miydim?
Ben böyle değildim..
Kaçamıyorum..
Buluyor beni..
Kendi yaşlarımla boğuyor beni, boğuyor beni..
kendimi boğuluyo gibi hissediyorum canım ne bileyim iş ev bebekler büyük kızım derken kopuyorum arada bide büyük kızım her öğlen eve gittiğimde arkamdan aglıyo anne gitme diye bakıcısınıda seviyo niye böle yapıyo eşimle bi türlü anlam veremiyoruz biz gidince susuyormuş normal oyununa dönüyomuş kendimi kötü hissettiriyocanım iyi misin?
tatlı telaşlar çok güzel oluyo maşallah su miktarını arttırmıssınbugun ki menum
774 kalori
sabah
1 kucuk kofte
1 has yum
5 siyah zeytin
ara
1 magnum classic
aksam
1 kase sutle cocopops gevrek
dukkanı kapadım, su 3 lt
spor yok evde davetiyelerle ugrasıyorum
yogunluk stres canım normal boyle olman, uc cocuk ev is cok zor valla, izin gununde bi piknige falan gitseniz ya da is yapmayacagın bi yere, biraz, dinlenirsin rahatlarsın belkikendimi boğuluyo gibi hissediyorum canım ne bileyim iş ev bebekler büyük kızım derken kopuyorum arada bide büyük kızım her öğlen eve gittiğimde arkamdan aglıyo anne gitme diye bakıcısınıda seviyo niye böle yapıyo eşimle bi türlü anlam veremiyoruz biz gidince susuyormuş normal oyununa dönüyomuş kendimi kötü hissettiriyo
valla suyu cok icmeye calısıyorum, midemi sisiriyo iyi oluyotatlı telaşlar çok güzel oluyo maşallah su miktarını arttırmıssın
canım ailenle farklı şehirde mi yaşıyorsun? acaba onları mı özledin? Yada belki kendine biraz zaman ayırman gerekiyor. tabi çok zordur amakendimi boğuluyo gibi hissediyorum canım ne bileyim iş ev bebekler büyük kızım derken kopuyorum arada bide büyük kızım her öğlen eve gittiğimde arkamdan aglıyo anne gitme diye bakıcısınıda seviyo niye böle yapıyo eşimle bi türlü anlam veremiyoruz biz gidince susuyormuş normal oyununa dönüyomuş kendimi kötü hissettiriyo
canım guzel olmus menun afiyet olsunİyi Akşamlar Kızlar
Menüm
1 saat yavaş tempoda yürüyüş (açık hava)
sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 bardak sütlü nescafe (şekersiz), zeytin, ezine peynir, tulum peyniri, acılı domates sosu, biraz fındık ve ceviz içi, az kavun
ara: az şekerli türk kahvesi
öğle: 1 avuç antep fıstığı, yarım su bardağı tarçınlı süt
ara: sütlü nescafe, 1 avuç antep fıstığı
akşam: 3 kaşık barbunya yemeği, 3 kaşık yoğurt
ara: az şekerli türk kahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?