- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.441
Aynen ya su içsek yarıyor.aynı şeyi ben de eşime dedim geçen gün
kilo almak benim için okadar kolaykiii,hep iradeli olmak zorundayım
Tatlım bende çıkamadigim zamanlar aç karnına ılık su iciyorum. 2 bardak kadar 20 dkka durmuyor ise yarıyor.kızlar merhabalar ben daha yeni gelebildim bugün tartılmadım yarında zaten çarşamba söz hafdadan itibaren pazartesi bildirim yapıcam bu saate kadar bişey yemedim daha öğleyin kahvaltı yapmayı planlıyorum ekmeksiz bol bol su içiyorum ve wcye çıkamadım yine 3 gündür nedir bu böyle anlamıyorum ki o kadarda su içiyorum
canım hosgeldin. oncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demen gerekiyor, ilk iki hafta deneme suren, yeterli katılım saglar kilo da verirsen iki hafta sonunda listeye girersin, hedef kilonu da yazarsan sevinirim :)Kızlar ben bir senede 10 kilo aldım. Birsenelik evliyim 158boyum ve 63.5 kilom
İki hafta önce zayıflamaya karar verdim ve 3 kilo verdim ama ne bir diyet nede spor... Motivasyon da olmayınca sürekli yiyordum tabi.. Neyse uzun lafın kısası bende sizinleyim. Birlikte daha zayıf günlere
GÜNAYDIN kızlarcanım ailenle farklı şehirde mi yaşıyorsun? acaba onları mı özledin? Yada belki kendine biraz zaman ayırman gerekiyor. tabi çok zordur ama
hoşgeldin canım diyette motivasyon çok önemli ama bizim takimda istikrar önemli %100 kararlıysan birlikte kurtulacaz fazlalıklardan ben hep doğumlardan aldım kilo logusayken bogazıma hakim olamadım pek 147 boyum 65 ile başladım 3 ay oldu 58 kiloyum şuan benden gram gram gidiyo ilk haftalar guzel gidiyo ilk iki haftada bende 3.5 kilo civarında vermiştim %80 yağdan gitmişti hepKızlar ben bir senede 10 kilo aldım. Birsenelik evliyim 158boyum ve 63.5 kilom
İki hafta önce zayıflamaya karar verdim ve 3 kilo verdim ama ne bir diyet nede spor... Motivasyon da olmayınca sürekli yiyordum tabi.. Neyse uzun lafın kısası bende sizinleyim. Birlikte daha zayıf günlere
afiyet olsun tatlımİyì geceler kızlar bu gunki menüm
iki haşlanmış yumurta domates peynir elimin içi büyüklügünde bazlama yememeliydim çok tazeydi dayanamadım bunları öglen yedim
akşam ızgara tavuk domates salatalik minik bi parça ekmek yarın 0 ekmek olucak ceza verdim kendime
kızlar çok yorgun oluyorum işten gelince spor yapmya dermanım olmuyor çocuklar uyuyunca bende sızıyorum resmen ama spor yapmayıncada yeterli kilo veremiyorummmm öffffff
maşallah menülerin süper oldu şekerim bende aksam ekmeğini atabilsem çoğunlukla yemiyorum ama hiç yememek en iyisiİyi Akşamlar Kızlar
Menüm
1 saat yavaş tempoda yürüyüş (açık hava)
sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 bardak sütlü nescafe (şekersiz), zeytin, ezine peynir, tulum peyniri, acılı domates sosu, biraz fındık ve ceviz içi, az kavun
ara: az şekerli türk kahvesi
öğle: 1 avuç antep fıstığı, yarım su bardağı tarçınlı süt
ara: sütlü nescafe, 1 avuç antep fıstığı
akşam: 3 kaşık barbunya yemeği, 3 kaşık yoğurt
ara: az şekerli türk kahvesi
insan çogunlukla açıkmazmış susarmış zaten canınız tatlı istediğinde çok aç hissettiğinizde bi bardak su için bekleyin diyo uzmanlarvalla suyu cok icmeye calısıyorum, midemi sisiriyo iyi oluyo
donemseldir canım bak esin de destek oluyor ne guzel, cok dusunmemeye calısGÜNAYDIN kızlar
nereye gitsem ikizlerle ve kızımla gidiyorum mecburen değişiklik olmuyo yani sabah yine aynı şey anne gitme diye bangır bangır bagirip aglıyo eşim zor sakinleştirdi nasıl olacak bilmiyorum
kendimi boğuluyo gibi hissediyorum canım ne bileyim iş ev bebekler büyük kızım derken kopuyorum arada bide büyük kızım her öğlen eve gittiğimde arkamdan aglıyo anne gitme diye bakıcısınıda seviyo niye böle yapıyo eşimle bi türlü anlam veremiyoruz biz gidince susuyormuş normal oyununa dönüyomuş kendimi kötü hissettiriyo
ya ben bir turlu adapte olamiyorum dugunden beri dun aksam yemegi de yedim yine if yalan oldu.
cok yiyemiyorum hic ama yine de kilo verecek kadar da degil, biri beni kendime getirsin lutfen
yemek yemeeeeeeeeeeeya ben bir turlu adapte olamiyorum dugunden beri dun aksam yemegi de yedim yine if yalan oldu.
cok yiyemiyorum hic ama yine de kilo verecek kadar da degil, biri beni kendime getirsin lutfen
ahahahahahaaa sagol tatlım ya guldum valla sabah sabahcanım onu kafaya takmayın olur öyle çocuklarda.. bizimki daha 1 yaşında kapıdan biri çıksın basıyor yaygarayı.. sonra unutuyor oturuyor oynuyor yanisenin büyük kız kaç yaşında canım? otur bi kızınla konuş anlayacak yaştaysa eğer. de ki ben para kazanmak için gidiyorum kızım her sabah gittiğim gibi her akşamda geri döneceğim falan de. eğer işi bırakıp evde oturursam istediğimiz şeyleri alamayız falan de yani ikna etmeye çalış onu konuşarak
senin hakkından ancakkollontai gelir
benimki 15 aylık ve neredeyse tüm gün ağlıyorkendimi boğuluyo gibi hissediyorum canım ne bileyim iş ev bebekler büyük kızım derken kopuyorum arada bide büyük kızım her öğlen eve gittiğimde arkamdan aglıyo anne gitme diye bakıcısınıda seviyo niye böle yapıyo eşimle bi türlü anlam veremiyoruz biz gidince susuyormuş normal oyununa dönüyomuş kendimi kötü hissettiriyo
Evvveeetttt ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim. Şuan 63.5 dayımcanım hosgeldin. oncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demen gerekiyor, ilk iki hafta deneme suren, yeterli katılım saglar kilo da verirsen iki hafta sonunda listeye girersin, hedef kilonu da yazarsan sevinirim :)
canım hosgeldin. oncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demen gerekiyor, ilk iki hafta deneme suren, yeterli katılım saglar kilo da verirsen iki hafta sonunda listeye girersin, hedef kilonu da yazarsan sevinirim :)
Pazartesine kadar 62.5 olmak istiyorumEvvveeetttt ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim. Şuan 63.5 dayım
4 yaşını yeni bitirdi canım babasıda bende oturup konusuyoruz anlatıyoruz herşeyi tamam diyo ertesi gün aynı şeyler devam ediyo bayramdan sonra anaokuluna başlıcak belki duzelir o zamancanım onu kafaya takmayın olur öyle çocuklarda.. bizimki daha 1 yaşında kapıdan biri çıksın basıyor yaygarayı.. sonra unutuyor oturuyor oynuyor yanisenin büyük kız kaç yaşında canım? otur bi kızınla konuş anlayacak yaştaysa eğer. de ki ben para kazanmak için gidiyorum kızım her sabah gittiğim gibi her akşamda geri döneceğim falan de. eğer işi bırakıp evde oturursam istediğimiz şeyleri alamayız falan de yani ikna etmeye çalış onu konuşarak
senin hakkından ancakkollontai gelir
Bu arada hedef çok mu düşük oldu sizler.hedeflerini nasıl belirliyorsunuz.Pazartesine kadar 62.5 olmak istiyorum
canım hosgeldin. oncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demen gerekiyor, ilk iki hafta deneme suren, yeterli katılım saglar kilo da verirsen iki hafta sonunda listeye girersin, hedef kilonu da yazarsan sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?