Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tatlım bende çıkamadigim zamanlar aç karnına ılık su iciyorum. 2 bardak kadar 20 dkka durmuyor ise yarıyor.

canım hosgeldin. oncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demen gerekiyor, ilk iki hafta deneme suren, yeterli katılım saglar kilo da verirsen iki hafta sonunda listeye girersin, hedef kilonu da yazarsan sevinirim :)

canım ailenle farklı şehirde mi yaşıyorsun? acaba onları mı özledin? Yada belki kendine biraz zaman ayırman gerekiyor. tabi çok zordur ama
GÜNAYDIN kızlar
nereye gitsem ikizlerle ve kızımla gidiyorum mecburen değişiklik olmuyo yani sabah yine aynı şey anne gitme diye bangır bangır bagirip aglıyo eşim zor sakinleştirdi nasıl olacak bilmiyorum

hoşgeldin canım diyette motivasyon çok önemli ama bizim takimda istikrar önemli %100 kararlıysan birlikte kurtulacaz fazlalıklardan ben hep doğumlardan aldım kilo logusayken bogazıma hakim olamadım pek 147 boyum 65 ile başladım 3 ay oldu 58 kiloyum şuan benden gram gram gidiyo ilk haftalar guzel gidiyo ilk iki haftada bende 3.5 kilo civarında vermiştim %80 yağdan gitmişti hep

afiyet olsun tatlım
dünkü menüm
sabah
1 kk süzme peynir
10 adet y zeytin
1 parça çökelek
1 dilim ekmek
ara
bi sade nescafe
öğle
1 haşlanmış patates bol acılı ve sumaklı
1 kase ev yogurdu kaymaksız
bi dilim ekmek
ara
bi adet armut orta boy
akşam
iki kase soğuk ayran çorbası bol acılı ve naneli(yağsız)
bi kçük sigara böregi (yagsız)sinirimden yedim bunuda

maşallah menülerin süper oldu şekerim bende aksam ekmeğini atabilsem çoğunlukla yemiyorum ama hiç yememek en iyisi
akşamdan sonra şeker tüketme canım direk göbege gidiyo göbek istemiyosak şekeri silmemiz gerekiyo

GÜNAYDIN kızlar
nereye gitsem ikizlerle ve kızımla gidiyorum mecburen değişiklik olmuyo yani sabah yine aynı şey anne gitme diye bangır bangır bagirip aglıyo eşim zor sakinleştirdi nasıl olacak bilmiyorum
donemseldir canım bak esin de destek oluyor ne guzel, cok dusunmemeye calıs

canım onu kafaya takmayın olur öyle çocuklarda.. bizimki daha 1 yaşında kapıdan biri çıksın basıyor yaygarayı.. sonra unutuyor oturuyor oynuyor yani senin büyük kız kaç yaşında canım? otur bi kızınla konuş anlayacak yaştaysa eğer. de ki ben para kazanmak için gidiyorum kızım her sabah gittiğim gibi her akşamda geri döneceğim falan de. eğer işi bırakıp evde oturursam istediğimiz şeyleri alamayız falan de yani ikna etmeye çalış onu konuşarak

ya ben bir turlu adapte olamiyorum dugunden beri dun aksam yemegi de yedim yine if yalan oldu.

cok yiyemiyorum hic ama yine de kilo verecek kadar da degil, biri beni kendime getirsin lutfen

senin hakkından ancak kollontai gelir

ahahahahahaaa sagol tatlım ya guldum valla sabah sabah

Menüm (02.09.2015)

Sabah/09:00
İki dilim kızarmış çavdar ekmeği
yarım domates
1 kk peynir

Öğlen/13:00
3-5 parça ızgara tavuk
ayran

Akşam/19:00
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

Gece/23:00
Buzlu kahve

benimki 15 aylık ve neredeyse tüm gün ağlıyor
masanın uzerinde bir şeye uzanamasa ağlıyor,dolabı açamasa ağlıyor; çığlık çığlığa
ki eşim de ben de sakin insanlarız,çok mu şımarık yetiştiriyoruz acaba bilmiyorum
arada insanın sinirleri bozuluyor ama zaman öyle böyle geçip gidiyor,sıkma canını,hepsi geçici
ya bir de benim kız da babası giderken cok ağlıyor ama babası gider gitmez hemen susuyor,etrafı karıstırmaya devam ediyorondan cok aldırıs etme,hayatta her istedikleri olmaz,bunu öğrensinler, her şeyleri istedikleri gibi yaparsak sonraki hayatlarında savaşmasını öğrenemezler,güçlü olamazlar

canım hosgeldin. oncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demen gerekiyor, ilk iki hafta deneme suren, yeterli katılım saglar kilo da verirsen iki hafta sonunda listeye girersin, hedef kilonu da yazarsan sevinirim :)
Evvveeetttt ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim. Şuan 63.5 dayım

4 yaşını yeni bitirdi canım babasıda bende oturup konusuyoruz anlatıyoruz herşeyi tamam diyo ertesi gün aynı şeyler devam ediyo bayramdan sonra anaokuluna başlıcak belki duzelir o zaman

Pazartesine kadar 62.5 olmak istiyorum
Bu arada hedef çok mu düşük oldu sizler.hedeflerini nasıl belirliyorsunuz.
Çok büyük hedef koyarsam başta yapamam dyip pes etmekten korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…