Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haklısın canım

afiyet olsun canım

Pazartesine kadar 62.5 olmak istiyorum
canım genel hedefin mesela ben 72 ile basladım hedefim 55, 24 yasındayım uni mezunuyum, 2 aya dugunum var, kaptan yardımcısıyım genelde hep forumda oluyorum :) sen de boyle kısaca kendini tanıtırsan sevinirim gunluk olarak menulerimizi paylasıyoruz cuma gunleri ac karna oglen 12 den oncede kilo bildirimi yapıyoruz canım

Tebrikler tatlım tuvaletede çıktım bugun kesin güzel bi - çıkardım ama ela cadım sağolsun evden nasıl çıktıgımı bilmiyorum
iyi veriyoruz canım valla, ben en son kaç sene önce bu kilodaydım bilmiyorum :) nişanlım bugün işe başladı. bende sabahları erken kalkmaya başladım artık, evde bi ben varım haliyle iş üç de yok , günde 2 saat falan spor yaparım herhalde :)

Tamm ben 1 senedir evliyim evlilik öncesi 54lere kadar düştüm. Evliliğinin ilk aylarında da kilo verdim. Ama sonra almaya başladım. Aslında o zamnlar pek önemsemedm. Herkes kilonun yakıştığını söylüyor ama annem ve kayinvalidem daha alma diyor. Bu da beni rahatsız etti tabi... Aslında hep fesfut ve aburcuburla beslenen biriydm okul hayatının kaçınılmazı olarak. Hala daha alışkanlıkları değiştirmek zor oluyor. Markete girilte cips almamak için kendini zorlayanlardanim......
Aslında evlilikten önceki hayatım bayağı tempoluydu okul kurslar aktiviteler arkadaşlar derken bazen 8-9 da eve gittiğim bile oluyordu. Ama şimdi hep evdeyim esimle başka memlekette oturuyoruz. Yanı tanımadığımız yer insanlar yabancı bende hep evdeyim dagal olarak.

ne çok kıskandımmm seniiiiii,ben de sporr yapmak istiyorummm
dün sadece 30 dakika dans,bugun kızımla daha cok dans ederiz inşallah

ne güzel vakit cok demek
bolbol spor zamanııı

eh öyleyse hergün menü bildirimlerini bekliyoruz :)

ne çok kıskandımmm seniiiiii,ben de sporr yapmak istiyorummm
dün sadece 30 dakika dans,bugun kızımla daha cok dans ederiz inşallah
valla şu gelinliğe 53 kilo gireyim başka da birşey istemiyorum, bildiğin aç geziyorum yaa bende kedilere mama verdikten sonra köpeği alıp çıkıyorum, onunla yürüyüş yapıyorum keyifli oluyor :)

günaydınlarrrrr
4 yaşını yeni bitirdi canım babasıda bende oturup konusuyoruz anlatıyoruz herşeyi tamam diyo ertesi gün aynı şeyler devam ediyo bayramdan sonra anaokuluna başlıcak belki duzelir o zaman
fatmacım sen 4 yaş sendromunu biliyormusun şu an senin kız 4 yaş sendromunda literatürdeki adı fucking four normal ben neler yaşıyorum biliyormusun taviz verme kesinlikle taviz verirsen kötü olur

hoşgeldin ebru aramıza

Ayh Çok Şükür

Hoşgeldin rakibem, sonunda :)

HAdi bakalım, eminim güzel olacak 5'te 5.

Fatmacım, benim annem de çalışıyordu.
Resmen kadın işe giderken ortalığı yıkarmışım.
Bir dönem kreşe gidiyormuşum. YAkasını bir tutarmışım giderken hep anlatır ama o gidince hiçbir şey kalmıyormuş.
Sanırım özlediğim için yapıyordum.

Tatlım bende çıkamadigim zamanlar aç karnına ılık su iciyorum. 2 bardak kadar 20 dkka durmuyor ise yarıyor.

Hoşgeldin Ebru aramıza.

ya ben bir turlu adapte olamiyorum dugunden beri dun aksam yemegi de yedim yine if yalan oldu.

cok yiyemiyorum hic ama yine de kilo verecek kadar da degil, biri beni kendime getirsin lutfen

Arada ufak nefes almalar iyidir Blanchecim. :)

Yanı vakit var da bende iş yok.. Ben spor yapmayı sevmiyorum. Aslında hiç spor yapmadım da nasıl olacak evde yapabilir miyim. Siz neler yapıyorsunuz canm
canım ben hep evde yapıyorum sporu, bugüne kadar hiç spor yapmadıysan leslie videolarıyla başla. 3 mile başlanıç için iyidir, bi on gün falan yap sonra daha ağır olanlara geçersin

Bu arada bayrama kadar 7 kilo vermem gerekiyor. Esimle iddalastik. Veremessin dedi bende hırs yaptım. Ben başladığımda 65dim. Bayrama kadar 58 olmak istiyorum. Aslında kilo vermek istememin bir sebebi daha var her gören hamilemisin diyor. Yok diyincede inanmiyorlar Benimde sindirim bozuluyor.

canım şimdi 63,5 sin haftada bir kilo versen 59 a falan inersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…