- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.461
haklısın canımbenimki 15 aylık ve neredeyse tüm gün ağlıyor
masanın uzerinde bir şeye uzanamasa ağlıyor,dolabı açamasa ağlıyor; çığlık çığlığa
ki eşim de ben de sakin insanlarız,çok mu şımarık yetiştiriyoruz acaba bilmiyorum
arada insanın sinirleri bozuluyor ama zaman öyle böyle geçip gidiyor,sıkma canını,hepsi geçici
ya bir de benim kız da babası giderken cok ağlıyor ama babası gider gitmez hemen susuyor,etrafı karıstırmaya devam ediyorondan cok aldırıs etme,hayatta her istedikleri olmaz,bunu öğrensinler, her şeyleri istedikleri gibi yaparsak sonraki hayatlarında savaşmasını öğrenemezler,güçlü olamazlar
küçük hedefler koyup başarı hissini tatmak daha iyiBu arada hedef çok mu düşük oldu sizler.hedeflerini nasıl belirliyorsunuz.
Çok büyük hedef koyarsam başta yapamam dyip pes etmekten korkuyorum.
Afiyet olsun canım super menüMenüm (02.09.2015)
Sabah/09:00
İki dilim kızarmış çavdar ekmeği
yarım domates
1 kk peynir
Öğlen/13:00
3-5 parça ızgara tavuk
ayran
Akşam/19:00
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Gece/23:00
Buzlu kahve
afiyet olsun canımMenüm (02.09.2015)
Sabah/09:00
İki dilim kızarmış çavdar ekmeği
yarım domates
1 kk peynir
Öğlen/13:00
3-5 parça ızgara tavuk
ayran
Akşam/19:00
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Gece/23:00
Buzlu kahve
canım genel hedefin mesela ben 72 ile basladım hedefim 55, 24 yasındayım uni mezunuyum, 2 aya dugunum var, kaptan yardımcısıyım genelde hep forumda oluyorum :) sen de boyle kısaca kendini tanıtırsan sevinirimPazartesine kadar 62.5 olmak istiyorum
Yok hedefin güzel canımBu arada hedef çok mu düşük oldu sizler.hedeflerini nasıl belirliyorsunuz.
Çok büyük hedef koyarsam başta yapamam dyip pes etmekten korkuyorum.
Teşekkürlerküçük hedefler koyup başarı hissini tatmak daha iyi
Tebrikler tatlım tuvaletede çıktım bugun kesin güzel bi - çıkardım ama ela cadım sağolsun evden nasıl çıktıgımı bilmiyorumbu sabah 59.3 cıktıgımı da belirtmeden gecmeyim
iyi veriyoruz canım valla, ben en son kaç sene önce bu kilodaydım bilmiyorum :) nişanlım bugün işe başladı. bende sabahları erken kalkmaya başladım artık, evde bi ben varım haliyle iş üç de yok , günde 2 saat falan spor yaparım herhalde :)Tebrikler tatlım tuvaletede çıktım bugun kesin güzel bi - çıkardım ama ela cadım sağolsun evden nasıl çıktıgımı bilmiyorum
Tamm ben 1 senedir evliyim evlilik öncesi 54lere kadar düştüm. Evliliğinin ilk aylarında da kilo verdim. Ama sonra almaya başladım. Aslında o zamnlar pek önemsemedm. Herkes kilonun yakıştığını söylüyor ama annem ve kayinvalidem daha alma diyor. Bu da beni rahatsız etti tabi... Aslında hep fesfut ve aburcuburla beslenen biriydm okul hayatının kaçınılmazı olarak. Hala daha alışkanlıkları değiştirmek zor oluyor. Markete girilte cips almamak için kendini zorlayanlardanim......afiyet olsun canım
canım genel hedefin mesela ben 72 ile basladım hedefim 55, 24 yasındayım uni mezunuyum, 2 aya dugunum var, kaptan yardımcısıyım genelde hep forumda oluyorum :) sen de boyle kısaca kendini tanıtırsan sevinirimgunluk olarak menulerimizi paylasıyoruz cuma gunleri ac karna oglen 12 den oncede kilo bildirimi yapıyoruz canım
ne çok kıskandımmm seniiiiii,ben de sporr yapmak istiyorummmiyi veriyoruz canım valla, ben en son kaç sene önce bu kilodaydım bilmiyorum :) nişanlım bugün işe başladı. bende sabahları erken kalkmaya başladım artık, evde bi ben varım haliyle iş üç de yok , günde 2 saat falan spor yaparım herhalde :)
ne güzel vakit cok demekTamm ben 1 senedir evliyim evlilik öncesi 54lere kadar düştüm. Evliliğinin ilk aylarında da kilo verdim. Ama sonra almaya başladım. Aslında o zamnlar pek önemsemedm. Herkes kilonun yakıştığını söylüyor ama annem ve kayinvalidem daha alma diyor. Bu da beni rahatsız etti tabi... Aslında hep fesfut ve aburcuburla beslenen biriydm okul hayatının kaçınılmazı olarak. Hala daha alışkanlıkları değiştirmek zor oluyor. Markete girilte cips almamak için kendini zorlayanlardanim......
Aslında evlilikten önceki hayatım bayağı tempoluydu okul kurslar aktiviteler arkadaşlar derken bazen 8-9 da eve gittiğim bile oluyordu. Ama şimdi hep evdeyim esimle başka memlekette oturuyoruz. Yanı tanımadığımız yer insanlar yabancı bende hep evdeyim dagal olarak.
eh öyleyse hergün menü bildirimlerini bekliyoruz :)Tamm ben 1 senedir evliyim evlilik öncesi 54lere kadar düştüm. Evliliğinin ilk aylarında da kilo verdim. Ama sonra almaya başladım. Aslında o zamnlar pek önemsemedm. Herkes kilonun yakıştığını söylüyor ama annem ve kayinvalidem daha alma diyor. Bu da beni rahatsız etti tabi... Aslında hep fesfut ve aburcuburla beslenen biriydm okul hayatının kaçınılmazı olarak. Hala daha alışkanlıkları değiştirmek zor oluyor. Markete girilte cips almamak için kendini zorlayanlardanim......
Aslında evlilikten önceki hayatım bayağı tempoluydu okul kurslar aktiviteler arkadaşlar derken bazen 8-9 da eve gittiğim bile oluyordu. Ama şimdi hep evdeyim esimle başka memlekette oturuyoruz. Yanı tanımadığımız yer insanlar yabancı bende hep evdeyim dagal olarak.
valla şu gelinliğe 53 kilo gireyim başka da birşey istemiyorum, bildiğin aç geziyorum yaane çok kıskandımmm seniiiiii,ben de sporr yapmak istiyorummm
dün sadece 30 dakika dans,bugun kızımla daha cok dans ederiz inşallah
Yanı vakit var da bende iş yok.. Ben spor yapmayı sevmiyorum. Aslında hiç spor yapmadım da nasıl olacak evde yapabilir miyim. Siz neler yapıyorsunuz canmne güzel vakit cok demek
bolbol spor zamanııı
Tabiki bence çok mantıklı menü vermek hem insan diğerlerine bakarak kendi menüsünü ayarlaya biliyor.eh öyleyse hergün menü bildirimlerini bekliyoruz :)
fatmacım sen 4 yaş sendromunu biliyormusun şu an senin kız 4 yaş sendromunda literatürdeki adı fucking four normal ben neler yaşıyorum biliyormusun taviz verme kesinlikle taviz verirsen kötü olur4 yaşını yeni bitirdi canım babasıda bende oturup konusuyoruz anlatıyoruz herşeyi tamam diyo ertesi gün aynı şeyler devam ediyo bayramdan sonra anaokuluna başlıcak belki duzelir o zaman
hoşgeldin ebru aramızaTamm ben 1 senedir evliyim evlilik öncesi 54lere kadar düştüm. Evliliğinin ilk aylarında da kilo verdim. Ama sonra almaya başladım. Aslında o zamnlar pek önemsemedm. Herkes kilonun yakıştığını söylüyor ama annem ve kayinvalidem daha alma diyor. Bu da beni rahatsız etti tabi... Aslında hep fesfut ve aburcuburla beslenen biriydm okul hayatının kaçınılmazı olarak. Hala daha alışkanlıkları değiştirmek zor oluyor. Markete girilte cips almamak için kendini zorlayanlardanim......
AyhÇok Şükür
Nasıl üşütmüşüm anlatamam karnımın sancısından zor ayakta duruyorumhaftaya işyerindeki şefimle 5 gün diyeti yapıcaz dün sabah 112,5 tu kilom onu bildireyim de.. hep okudum sizi de yazamadım. hatta bigün yazarım diye tartıldım bile dün sabah
kendimi boğuluyo gibi hissediyorum canım ne bileyim iş ev bebekler büyük kızım derken kopuyorum arada bide büyük kızım her öğlen eve gittiğimde arkamdan aglıyo anne gitme diye bakıcısınıda seviyo niye böle yapıyo eşimle bi türlü anlam veremiyoruz biz gidince susuyormuş normal oyununa dönüyomuş kendimi kötü hissettiriyo
Tatlım bende çıkamadigim zamanlar aç karnına ılık su iciyorum. 2 bardak kadar 20 dkka durmuyor ise yarıyor.
ya ben bir turlu adapte olamiyorum dugunden beri dun aksam yemegi de yedim yine if yalan oldu.
cok yiyemiyorum hic ama yine de kilo verecek kadar da degil, biri beni kendime getirsin lutfen
canım ben hep evde yapıyorum sporu, bugüne kadar hiç spor yapmadıysan leslie videolarıyla başla. 3 mile başlanıç için iyidir, bi on gün falan yap sonra daha ağır olanlara geçersinYanı vakit var da bende iş yok.. Ben spor yapmayı sevmiyorum. Aslında hiç spor yapmadım da nasıl olacak evde yapabilir miyim. Siz neler yapıyorsunuz canm
canım şimdi 63,5 sin haftada bir kilo versen 59 a falan inersinBu arada bayrama kadar 7 kilo vermem gerekiyor. Esimle iddalastik. Veremessin dedi bende hırs yaptım. Ben başladığımda 65dim. Bayrama kadar 58 olmak istiyorum. Aslında kilo vermek istememin bir sebebi daha var her gören hamilemisin diyor. Yok diyincede inanmiyorlar Benimde sindirim bozuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?