Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gayet güzel nescim sadece dediğin gibi bazlama, ama nasıl olsa bugün ekmek yemeyecekmişsin

Hoşgeldin canım

GÜNAYDIN kızlar
nereye gitsem ikizlerle ve kızımla gidiyorum mecburen değişiklik olmuyo yani sabah yine aynı şey anne gitme diye bangır bangır bagirip aglıyo eşim zor sakinleştirdi nasıl olacak bilmiyorum
bayanların hayatı cidden zor canım yaa özellikle çalışan çocuklu bayanların. Allah kolaylık versin

sağol canım kahveye çok azıcık atıyorum şeker ama onuda atmasam süper olacak. yavaş yavaş ekmeği bırakabilirsin canım önce öğlende yemezsin yavaş yavaş. Ben azda olsa haftasonları ekmek yiyorum ama onuda bırakıcam inşallah yavaş yavaş :)

ya ben bir turlu adapte olamiyorum dugunden beri dun aksam yemegi de yedim yine if yalan oldu.

cok yiyemiyorum hic ama yine de kilo verecek kadar da degil, biri beni kendime getirsin lutfen
aslında bugün ve yarın eskisi gibi yapabilsen yine kilo verebilirsi bence

bu sabah 59.3 cıktıgımı da belirtmeden gecmeyim
ooo helaaalll

vaaav menün çok güzel canım

eşim kaptırma kendini yemeklere misafirleri besle sadece
çok kaptırmadım sanki :)
cuma belli olacak.
hoşgeldin, kesinlikle leslieyi denemelisin.
valla şu gelinliğe 53 kilo gireyim başka da birşey istemiyorum, bildiğin aç geziyorum yaa bende kedilere mama verdikten sonra köpeği alıp çıkıyorum, onunla yürüyüş yapıyorum keyifli oluyor :)
inşallah, tam istediğin gibi, zarif bir gelin olacaksın.
bu arada kızlar kayınpeder ameliyat oldu,ben bugun belki kalmaya giderim, 5 gün filan giremeyebilirim ama pazartesi gelirim ama bu sefer diyetten taviz yok inşallah!!! pazartesiye en kötü 60.0ı göreceğim
çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…