- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.481
Hoşbuldummgünaydınlarrrrr
fatmacım sen 4 yaş sendromunu biliyormusun şu an senin kız 4 yaş sendromunda literatürdeki adı fucking four normal ben neler yaşıyorum biliyormusun taviz verme kesinlikle taviz verirsen kötü olur
hoşgeldin ebru aramıza
İnş. Yaaacanım şimdi 63,5 sin haftada bir kilo versen 59 a falan inersin
Tamm hemen bugün başlıyorum. Çok teşekkürlercanım ben hep evde yapıyorum sporu, bugüne kadar hiç spor yapmadıysan leslie videolarıyla başla. 3 mile başlanıç için iyidir, bi on gün falan yap sonra daha ağır olanlara geçersin
canım şimdiki kilonu 63,5 hedef kilonu da 54 olarak yazıyorumİnş. Yaaa
Tammcanım şimdiki kilonu 63,5 hedef kilonu da 54 olarak yazıyorum
sağol canım sayenizdecanım guzel olmus menun afiyet olsun
gayet güzel nescim sadece dediğin gibi bazlama, ama nasıl olsa bugün ekmek yemeyecekmişsinİyì geceler kızlar bu gunki menüm
iki haşlanmış yumurta domates peynir elimin içi büyüklügünde bazlama yememeliydim çok tazeydi dayanamadım bunları öglen yedim
akşam ızgara tavuk domates salatalik minik bi parça ekmek yarın 0 ekmek olucak ceza verdim kendime
kızlar çok yorgun oluyorum işten gelince spor yapmya dermanım olmuyor çocuklar uyuyunca bende sızıyorum resmen ama spor yapmayıncada yeterli kilo veremiyorummmm öffffff
Hoşgeldin canımKızlar ben bir senede 10 kilo aldım. Birsenelik evliyim 158boyum ve 63.5 kilom
İki hafta önce zayıflamaya karar verdim ve 3 kilo verdim ama ne bir diyet nede spor... Motivasyon da olmayınca sürekli yiyordum tabi.. Neyse uzun lafın kısası bende sizinleyim. Birlikte daha zayıf günlere
bayanların hayatı cidden zor canım yaa özellikle çalışan çocuklu bayanların. Allah kolaylık versinGÜNAYDIN kızlar
nereye gitsem ikizlerle ve kızımla gidiyorum mecburen değişiklik olmuyo yani sabah yine aynı şey anne gitme diye bangır bangır bagirip aglıyo eşim zor sakinleştirdi nasıl olacak bilmiyorum
afiyet olsun tatlım
dünkü menüm
sabah
1 kk süzme peynir
10 adet y zeytin
1 parça çökelek
1 dilim ekmek
ara
bi sade nescafe
öğle
1 haşlanmış patates bol acılı ve sumaklı
1 kase ev yogurdu kaymaksız
bi dilim ekmek
ara
bi adet armut orta boy
akşam
iki kase soğuk ayran çorbası bol acılı ve naneli(yağsız)
bi kçük sigara böregi (yagsız)sinirimden yedim bunuda
sağol canım kahveye çok azıcık atıyorum şeker ama onuda atmasam süper olacak. yavaş yavaş ekmeği bırakabilirsin canım önce öğlende yemezsin yavaş yavaş. Ben azda olsa haftasonları ekmek yiyorum ama onuda bırakıcam inşallah yavaş yavaş :)maşallah menülerin süper oldu şekerim bende aksam ekmeğini atabilsem çoğunlukla yemiyorum ama hiç yememek en iyisi
akşamdan sonra şeker tüketme canım direk göbege gidiyo göbek istemiyosak şekeri silmemiz gerekiyo
aslında bugün ve yarın eskisi gibi yapabilsen yine kilo verebilirsi benceya ben bir turlu adapte olamiyorum dugunden beri dun aksam yemegi de yedim yine if yalan oldu.
cok yiyemiyorum hic ama yine de kilo verecek kadar da degil, biri beni kendime getirsin lutfen
ooo helaaalllbu sabah 59.3 cıktıgımı da belirtmeden gecmeyim
vaaav menün çok güzel canımMenüm (02.09.2015)
Sabah/09:00
İki dilim kızarmış çavdar ekmeği
yarım domates
1 kk peynir
Öğlen/13:00
3-5 parça ızgara tavuk
ayran
Akşam/19:00
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Gece/23:00
Buzlu kahve
leslie ile basla 1 mileYanı vakit var da bende iş yok.. Ben spor yapmayı sevmiyorum. Aslında hiç spor yapmadım da nasıl olacak evde yapabilir miyim. Siz neler yapıyorsunuz canm
Tamm bunlar çok iyiymiş. Tam bana goreleslie ile basla 1 mile
sonra 2 mile sonra 3
Hoşbuldumm daha zayıf günlereHoşgeldin canım
hergün 15 dakika gayet rahat yaparsınTamm bunlar çok iyiymiş. Tam bana gore
geçmiş olsun canımbu arada kızlar kayınpeder ameliyat oldu,ben bugun belki kalmaya giderim, 5 gün filan giremeyebilirim ama pazartesi gelirim ama bu sefer diyetten taviz yok inşallah!!! pazartesiye en kötü 60.0ı göreceğim
çok kaptırmadım sanki :)eşim kaptırma kendini yemeklere misafirleri besle sadece
hoşgeldin, kesinlikle leslieyi denemelisin.Kızlar ben bir senede 10 kilo aldım. Birsenelik evliyim 158boyum ve 63.5 kilom
İki hafta önce zayıflamaya karar verdim ve 3 kilo verdim ama ne bir diyet nede spor... Motivasyon da olmayınca sürekli yiyordum tabi.. Neyse uzun lafın kısası bende sizinleyim. Birlikte daha zayıf günlere
inşallah, tam istediğin gibi, zarif bir gelin olacaksın.valla şu gelinliğe 53 kilo gireyim başka da birşey istemiyorum, bildiğin aç geziyorum yaabende kedilere mama verdikten sonra köpeği alıp çıkıyorum, onunla yürüyüş yapıyorum keyifli oluyor :)
çok geçmiş olsun.bu arada kızlar kayınpeder ameliyat oldu,ben bugun belki kalmaya giderim, 5 gün filan giremeyebilirim ama pazartesi gelirim ama bu sefer diyetten taviz yok inşallah!!! pazartesiye en kötü 60.0ı göreceğim
canım geçmiş olsunbu arada kızlar kayınpeder ameliyat oldu,ben bugun belki kalmaya giderim, 5 gün filan giremeyebilirim ama pazartesi gelirim ama bu sefer diyetten taviz yok inşallah!!! pazartesiye en kötü 60.0ı göreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?