Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hiç aklıma gelmedi varya bi araştırayım

normalde pek pek aramaz oldum ama bu aralar yiyorum diyetisyenim 4 dilim ekmek hakkı vardi normalde ama

benim küçük kızımda 15 aylık oda öyle ağlayarak istiyor herşeyi bi dönem bu daha sonra kendisi almaya cesaret bulup heryere tırmanmaya başlıycak

GÜNAYDIN kızlar
nereye gitsem ikizlerle ve kızımla gidiyorum mecburen değişiklik olmuyo yani sabah yine aynı şey anne gitme diye bangır bangır bagirip aglıyo eşim zor sakinleştirdi nasıl olacak bilmiyorum

canım seni en iyi ben anlarım çünki o 3 cadıdan bende de var çalışıyomusun şu anda çalışmıyorsan çok çok daha zor aslında işin çünki özellikle ikizler insanı çooook yoruyor çalışınca insan en azından dışarda bi nefes alıyor şimdi bu çocuğundan kaçıyomuş gibi görünebilir ama çokk zor bazen insanın kendinede vakit ayırması gerekiyor3-5 sene sabır diliyorum ikimizede

çalışıyorum canım rabbim bol bol sabır versin hepimize

İyi Akşamlar Kızlar

Menüm

sabah: sucuklu yumurta (2 yumurtadan), 1 bardak sütlü nescafe (şekersiz), zeytin, ezine peynir, tulum peyniri, acılı domates sosu, 2 ceviz içi, kavun

ara: az şekerli türk kahvesi

öğle: 2 kaşık barbunya yemeği, 3 kaşık yoğurt, 1 soda

ara: 1 ceviz içi, 2 fındık, sütlü nescafe (şekersiz), 1 avuç antep fıstığı

70 dakika orta tempoda yürüyüş

akşam: 3 kaşık börülce yemeği, 3 kaşık yoğurt

yarım saat yavaş tempoda yürüyüş (açık hava)

ara: bitki çayı (kiraz sapı), az şekerli türk kahvesi

Bugünkü menüm
Kahvaltı:
1kkpeynir-yarim domates-1 haş.yumurta
Öğle:
1 tabak salata - 1dilim ekmek
Ara:
1 porsiyon nesfit
Akşam:
1 por.balık ızgara
Bol yeşil salatasalata
Bitki çayıyla beraber 1.5lt sıvı

afiyet olsun tatlım

Bugünkü menüm
Kahvaltı:
1kkpeynir-yarim domates-1 haş.yumurta
Öğle:
1 tabak salata - 1dilim ekmek
Ara:
1 porsiyon nesfit
Akşam:
1 por.balık ızgara
Bol yeşil salatasalata
Bitki çayıyla beraber 1.5lt sıvı
menun gayet güzel canım su alımını artırırsan baya etkili olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…