- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.501
Gerçekten çoook teşekkürler bende nereden başlayan diye düşünüp duruyordum.hergün 15 dakika gayet rahat yaparsın
Bayağı iyiymişbugun ki menumu yazayım
toplam 795 kcal
sabah 10.00
2 has yum
1 domates
5 zeytin
yarım kase yogurt
ogle 13.00
1 kase yogurt corbası
aksam 16.00
2 kase yogurt corbası
su 3 lt
spor
yarım saat yuruyus
günaydınlarrrrr
fatmacım sen 4 yaş sendromunu biliyormusun şu an senin kız 4 yaş sendromunda literatürdeki adı fucking four normal ben neler yaşıyorum biliyormusun taviz verme kesinlikle taviz verirsen kötü olur
hoşgeldin ebru aramıza
hiç aklıma gelmedi varya bi araştırayımgünaydınlarrrrr
fatmacım sen 4 yaş sendromunu biliyormusun şu an senin kız 4 yaş sendromunda literatürdeki adı fucking four normal ben neler yaşıyorum biliyormusun taviz verme kesinlikle taviz verirsen kötü olur
hoşgeldin ebru aramıza
normalde pek pek aramaz oldum ama bu aralar yiyorum diyetisyenim 4 dilim ekmek hakkı vardi normalde amabayanların hayatı cidden zor canım yaa özellikle çalışan çocuklu bayanların. Allah kolaylık versin
sağol canım kahveye çok azıcık atıyorum şeker ama onuda atmasam süper olacak. yavaş yavaş ekmeği bırakabilirsin canım önce öğlende yemezsin yavaş yavaş. Ben azda olsa haftasonları ekmek yiyorum ama onuda bırakıcam inşallah yavaş yavaş :)
çok geçmiş olsun canımbu arada kızlar kayınpeder ameliyat oldu,ben bugun belki kalmaya giderim, 5 gün filan giremeyebilirim ama pazartesi gelirim ama bu sefer diyetten taviz yok inşallah!!! pazartesiye en kötü 60.0ı göreceğim
menun gayet güzel canım inşallah dugune kadar 52 olursunbugun ki menumu yazayım
toplam 795 kcal
sabah 10.00
2 has yum
1 domates
5 zeytin
yarım kase yogurt
ogle 13.00
1 kase yogurt corbası
aksam 16.00
2 kase yogurt corbası
su 3 lt
spor
yarım saat yuruyus
sagol canımBayağı iyiymiş
amin :)menun gayet güzel canım inşallah dugune kadar 52 olursun
Hoşbuldumm.
benimki 15 aylık ve neredeyse tüm gün ağlıyor
masanın uzerinde bir şeye uzanamasa ağlıyor,dolabı açamasa ağlıyor; çığlık çığlığa
ki eşim de ben de sakin insanlarız,çok mu şımarık yetiştiriyoruz acaba bilmiyorum
arada insanın sinirleri bozuluyor ama zaman öyle böyle geçip gidiyor,sıkma canını,hepsi geçici
ya bir de benim kız da babası giderken cok ağlıyor ama babası gider gitmez hemen susuyor,etrafı karıstırmaya devam ediyorondan cok aldırıs etme,hayatta her istedikleri olmaz,bunu öğrensinler, her şeyleri istedikleri gibi yaparsak sonraki hayatlarında savaşmasını öğrenemezler,güçlü olamazlar
GÜNAYDIN kızlar
nereye gitsem ikizlerle ve kızımla gidiyorum mecburen değişiklik olmuyo yani sabah yine aynı şey anne gitme diye bangır bangır bagirip aglıyo eşim zor sakinleştirdi nasıl olacak bilmiyorum
çalışıyorum canım rabbim bol bol sabır versin hepimizecanım seni en iyi ben anlarım çünki o 3 cadıdan bende de var çalışıyomusun şu anda çalışmıyorsan çok çok daha zor aslında işin çünki özellikle ikizler insanı çooook yoruyor çalışınca insan en azından dışarda bi nefes alıyor şimdi bu çocuğundan kaçıyomuş gibi görünebilir ama çokk zor bazen insanın kendinede vakit ayırması gerekiyor3-5 sene sabır diliyorum ikimizede
geldin kollontai cigim tatlim geldimarkadaslaaar menuler nerdeeeee???
Günaydın tatlım en son 15 kişiydik yeterli katılım yapmayan arkadaşlardan dişkalifiye olan oldu izinli olanlar var grup sınırı 15 kişiKızlar hepinize Günaydınlar. Huzurlu ve mutlu bir güne inş. Grupta toplam kaç kisiyiz.
afiyet olsun tatlımİyi Akşamlar Kızlar
Menüm
sabah: sucuklu yumurta (2 yumurtadan), 1 bardak sütlü nescafe (şekersiz), zeytin, ezine peynir, tulum peyniri, acılı domates sosu, 2 ceviz içi, kavun
ara: az şekerli türk kahvesi
öğle: 2 kaşık barbunya yemeği, 3 kaşık yoğurt, 1 soda
ara: 1 ceviz içi, 2 fındık, sütlü nescafe (şekersiz), 1 avuç antep fıstığı
70 dakika orta tempoda yürüyüş
akşam: 3 kaşık börülce yemeği, 3 kaşık yoğurt
yarım saat yavaş tempoda yürüyüş (açık hava)
ara: bitki çayı (kiraz sapı), az şekerli türk kahvesi
menun gayet güzel canım su alımını artırırsan baya etkili olurBugünkü menüm
Kahvaltı:
1kkpeynir-yarim domates-1 haş.yumurta
Öğle:
1 tabak salata - 1dilim ekmek
Ara:
1 porsiyon nesfit
Akşam:
1 por.balık ızgara
Bol yeşil salatasalata
Bitki çayıyla beraber 1.5lt sıvı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?