Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

callancim ne kadar aktifsin hadi hadi zayiflayacaksin sen de

daha once cok basardin, simdi de basarirsin guvenim tam!
ayy canım benim çok sağol
ben de bıktım artık gerçekten
bugun artık plan yaptım günlük ekmek ve sekeri hertürlü cıkarıyorum hayatımdan 55in altına inene kadar yoklar
bu sefer taviz vermeyeceğim asla! nekadar caydırıcı sey cıkarsa cıksın-zaten sürekli çıkıyor- artık bırakmayacağım
siz de şahit olun kızlar

ya ekmek ve seker de az yedigin surece bir sey yapmiyor ben test ettim onayladim.

ben de mesela su sekilde yapiyorum ya canim bir sey istediyse mutlaka yiyorum ama baska bir sey yemiyorum o gun mesela veya canimin istedigini gunduz yiyorum..

canim aksamlari isterse sana soz yarin yiyeceksin diyorum kendime ve geciyor.

mantıklı ama bu tatlılar kan şekerini çok yükseltiyor sonrasında açlık hissettiriyor,un desen kromozon yapısıyla oynanmıs
en iyisi uzak durmak
sebze ve meyveler de artık güvenilir değil ama başka çaremiz yok
tavuk yemeyi bırakalı cok oldu zaten-full hormon gıda-

ya ben de 18'inde 10 gunluk avrupa seyahatine cikiyorum, o zamana kadar 55 falan olsam cok iyi olur

orada kilo almam cunku cok yuruyoruz ama yine de 4 ulke gezecegim; degisik yemekler de yerim.
oooooooooooo hangi ülkeleri gezeceksin canım bol bol resim isterimmmm

Günaydın Hanımlar

Benim rakibem pek uğramıyor bu aralar hayırdır ben bir şey mi kaçırdım yahu

Bugün protein günü yapıyorum perşembeden sebep bakalım tartı nasıl olacak yarın 111 i ucundan da olsa görmek istiyorum. hedefim 111,5 tu geçen hafta ama ben umutlu değilim hiç. Bu hafta yeteri kadar özen göstermedim. Yürüyüş hiç yapamıyorum. Bugün misafirim var temizlik falan hareket halinde olucam onlara yapacaklarımdan yemesem yeter de artar bile önümüzdeki hafta regl haftam

oooooooooooo hangi ülkeleri gezeceksin canım bol bol resim isterimmmm

resim koyarim kizlar tabii

bugun biraz yuzum sisti benim dun gece su kiyiya vuran cocuklara cok uzuldum ya, gece erkenden uyudum dusunmemek icin.

isvicre(zurih-cenevre)
fransa(paris)
belcika(bruksel-brugge)
hollanda(amsterdam)

10 gun 4 ulke 6 sehir :)

programi kendimiz yaptik, erkek arkimla.

benim dogum gunu hediyem aslinda iste bu seyahat :)

dün ben de o çocuğu görünce ağla ağla ağla iş yerinde içim şişti bi de benim kuzum gibi elleri geride yatmış kızıma benzettim onu çok kötü oldum dünüm çok kötü geçti öldüm yani resmen

ya ben normalde okumuyorum oyle haberleri, bir sure once depresyona girmistim bu haberlerden, siddetten. Insanlik disi her turlu seyden uzak tutuyorum kendimi normalde.

ya uyuyor sandim cocugu sahilde uyuyakalmis sandim, hic aklima gelmedi olmus olabilecegi. O yuzden actim baktim, of dunyam karardi dun gece ya.

ben de çok uzun bi zamandan sonra ilk kez bu haberlere bakmış oldum. çok etkileniyorum çünkü ben kalbim sıkışıyor ağlıyorum çok durup durup ağlıyorum..aynı senin gibi uyudu sandım arkadaşım face de paylaşmış bi okudum yıkıldım ya

günaydınlarrrrr

yaa kızlar dünden beri gözümü kapasam bu manzara gözümün önüne geliyor çok etkiledi, beni de seval bende aynı şeyi kendi küçük oğlum gibi düşündüm bi de kırmızı laci aynı şekilde kıyafeti de var kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…