- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.521
55 olamasan da harika görünüyorsun.ya ben de 18'inde 10 gunluk avrupa seyahatine cikiyorum, o zamana kadar 55 falan olsam cok iyi olur
orada kilo almam cunku cok yuruyoruz ama yine de 4 ulke gezecegim; degisik yemekler de yerim.
günaydın hanımlarr
ayy canım benim çok sağolcallancim ne kadar aktifsinhadi hadi zayiflayacaksin sen de
daha once cok basardin, simdi de basarirsin guvenim tam!
ayy canım benim çok sağol
ben de bıktım artık gerçekten
bugun artık plan yaptım günlük ekmek ve sekeri hertürlü cıkarıyorum hayatımdan 55in altına inene kadar yoklar
bu sefer taviz vermeyeceğim asla! nekadar caydırıcı sey cıkarsa cıksın-zaten sürekli çıkıyor- artık bırakmayacağım
siz de şahit olun kızlar
mantıklı ama bu tatlılar kan şekerini çok yükseltiyor sonrasında açlık hissettiriyor,un desen kromozon yapısıyla oynanmısya ekmek ve seker de az yedigin surece bir sey yapmiyor ben test ettim onayladim.
ben de mesela su sekilde yapiyorum ya canim bir sey istediyse mutlaka yiyorum ama baska bir sey yemiyorum o gun mesela veya canimin istedigini gunduz yiyorum..
canim aksamlari isterse sana soz yarin yiyeceksin diyorum kendime ve geciyor.
Kolay gelsin canım spor olur hemgünaydın arkadaşlar.
misafirlerim dün akşam gittiler.
bugün beni temizlik, ütü bekliyor.
bakalım yarın tartı ne gösterecek.
oooooooooooo hangi ülkeleri gezeceksin canım bol bol resim isterimmmmya ben de 18'inde 10 gunluk avrupa seyahatine cikiyorum, o zamana kadar 55 falan olsam cok iyi olur
orada kilo almam cunku cok yuruyoruz ama yine de 4 ulke gezecegim; degisik yemekler de yerim.
günaydın canımgünaydın hanımlarr
oooooooooooo hangi ülkeleri gezeceksin canım bol bol resim isterimmmm
resim koyarim kizlar tabii
bugun biraz yuzum sisti benim dun gece su kiyiya vuran cocuklara cok uzuldum ya, gece erkenden uyudum dusunmemek icin.
isvicre(zurih-cenevre)
fransa(paris)
belcika(bruksel-brugge)
hollanda(amsterdam)
10 gun 4 ulke 6 sehir :)
programi kendimiz yaptik, erkek arkimla.
benim dogum gunu hediyem aslinda iste bu seyahat :)
dün ben de o çocuğu görünce ağla ağla ağla iş yerinde içim şiştibi de benim kuzum gibi elleri geride yatmış kızıma benzettim onu çok kötü oldum dünüm çok kötü geçti öldüm yani resmen
ya ben normalde okumuyorum oyle haberleri, bir sure once depresyona girmistim bu haberlerden, siddetten. Insanlik disi her turlu seyden uzak tutuyorum kendimi normalde.
ya uyuyor sandim cocugu sahilde uyuyakalmis sandim, hic aklima gelmedi olmus olabilecegi. O yuzden actim baktim, of dunyam karardi dun gece ya.
dün ben de o çocuğu görünce ağla ağla ağla iş yerinde içim şiştibi de benim kuzum gibi elleri geride yatmış kızıma benzettim onu çok kötü oldum dünüm çok kötü geçti öldüm yani resmen
ya ben normalde okumuyorum oyle haberleri, bir sure once depresyona girmistim bu haberlerden, siddetten. Insanlik disi her turlu seyden uzak tutuyorum kendimi normalde.
ya uyuyor sandim cocugu sahilde uyuyakalmis sandim, hic aklima gelmedi olmus olabilecegi. O yuzden actim baktim, of dunyam karardi dun gece ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?