- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.541
Günaydın Hanımlar
Benim rakibem pek uğramıyor bu aralar hayırdır ben bir şey mi kaçırdım yahu
Bugün protein günü yapıyorum perşembeden sebep bakalım tartı nasıl olacak yarın111 i ucundan da olsa görmek istiyorum. hedefim 111,5 tu geçen hafta ama ben umutlu değilim hiç. Bu hafta yeteri kadar özen göstermedim. Yürüyüş hiç yapamıyorum. Bugün misafirim var temizlik falan hareket halinde olucam onlara yapacaklarımdan yemesem yeter de artar bile önümüzdeki hafta regl haftam
resim koyarim kizlar tabii
bugun biraz yuzum sisti benim dun gece su kiyiya vuran cocuklara cok uzuldum ya, gece erkenden uyudum dusunmemek icin.
isvicre(zurih-cenevre)
fransa(paris)
belcika(bruksel-brugge)
hollanda(amsterdam)
10 gun 4 ulke 6 sehir :)
programi kendimiz yaptik, erkek arkimla.
benim dogum gunu hediyem aslinda iste bu seyahat :)
Rakibem dünkü menünü göreyimhedef38beden
ya ben normalde okumuyorum oyle haberleri, bir sure once depresyona girmistim bu haberlerden, siddetten. Insanlik disi her turlu seyden uzak tutuyorum kendimi normalde.
ya uyuyor sandim cocugu sahilde uyuyakalmis sandim, hic aklima gelmedi olmus olabilecegi. O yuzden actim baktim, of dunyam karardi dun gece ya.
harikaaaresim koyarim kizlar tabii
bugun biraz yuzum sisti benim dun gece su kiyiya vuran cocuklara cok uzuldum ya, gece erkenden uyudum dusunmemek icin.
isvicre(zurih-cenevre)
fransa(paris)
belcika(bruksel-brugge)
hollanda(amsterdam)
10 gun 4 ulke 6 sehir :)
programi kendimiz yaptik, erkek arkimla.
benim dogum gunu hediyem aslinda iste bu seyahat :)
fatsecretta da yoksunGünaydın Hanımlar
Benim rakibem pek uğramıyor bu aralar hayırdır ben bir şey mi kaçırdım yahu
Bugün protein günü yapıyorum perşembeden sebep bakalım tartı nasıl olacak yarın111 i ucundan da olsa görmek istiyorum. hedefim 111,5 tu geçen hafta ama ben umutlu değilim hiç. Bu hafta yeteri kadar özen göstermedim. Yürüyüş hiç yapamıyorum. Bugün misafirim var temizlik falan hareket halinde olucam onlara yapacaklarımdan yemesem yeter de artar bile önümüzdeki hafta regl haftam
Bunu da zorla ictim zatenmenun gayet güzel canım su alımını artırırsan baya etkili olur
Ya ben bayağı geç yiyorum akşamıbir de 16dan sonra yemek yok
uzun zamandır gördüğüm en kötü şeydün ben de o çocuğu görünce ağla ağla ağla iş yerinde içim şiştibi de benim kuzum gibi elleri geride yatmış kızıma benzettim onu çok kötü oldum dünüm çok kötü geçti öldüm yani resmen
ay canım o senin kilo vermende en büyük engelBunu da zorla ictim zaten
Ama bugün daha fazla zorlayacam.
Ya ben bayağı geç yiyorum akşamı
Bazen 9-10 da bile yediğim oluyor.
sağlıkla gir sağlıkla çık inşallahkızlar selamlar..bu ara pek uğrayamıyorum stresten.yarın da bildirim yapamayabilirim ameliyat günü çünkü.sabit olarak yazarsanız sevinirim..gerçi pek sabit olduğumu sanmıyorum stresten cok yedım..ama ameliyat sonrası çok dikkat edip paylasımda bulunacağım..hele bi ayaklanayım..seviyorum hepinizi bana dua edin
Canım yiyebiliyosan en gec 7 de yemek işini bitirmen en iyisi eşin geç geliyosa sen önce ye eşinlede yoğurt salata felan yeBunu da zorla ictim zaten
hayırlısıyla gir çık inşallah canım rabbim yar ve yardımcın olsunkızlar selamlar..bu ara pek uğrayamıyorum stresten.yarın da bildirim yapamayabilirim ameliyat günü çünkü.sabit olarak yazarsanız sevinirim..gerçi pek sabit olduğumu sanmıyorum stresten cok yedım..ama ameliyat sonrası çok dikkat edip paylasımda bulunacağım..hele bi ayaklanayım..seviyorum hepinizi bana dua edin
aminuzun zamandır gördüğüm en kötü şey
günahsız küçücük bedenler çokçok çok üzüldüm
onları bu hale sokanları Allah bildiği gibi yapsın, zulüm altındaki insanların Rabbim yardımcısı olsun,ülkemizi bu durumlardan korusun.amin
kızlar selamlar..bu ara pek uğrayamıyorum stresten.yarın da bildirim yapamayabilirim ameliyat günü çünkü.sabit olarak yazarsanız sevinirim..gerçi pek sabit olduğumu sanmıyorum stresten cok yedım..ama ameliyat sonrası çok dikkat edip paylasımda bulunacağım..hele bi ayaklanayım..seviyorum hepinizi bana dua edin
canım 9 cok gec mumkense 6 dan sonra yemeBunu da zorla ictim zaten
simdiden gecmis olsun canımkızlar selamlar..bu ara pek uğrayamıyorum stresten.yarın da bildirim yapamayabilirim ameliyat günü çünkü.sabit olarak yazarsanız sevinirim..gerçi pek sabit olduğumu sanmıyorum stresten cok yedım..ama ameliyat sonrası çok dikkat edip paylasımda bulunacağım..hele bi ayaklanayım..seviyorum hepinizi bana dua edin
kızlar selamlar..bu ara pek uğrayamıyorum stresten.yarın da bildirim yapamayabilirim ameliyat günü çünkü.sabit olarak yazarsanız sevinirim..gerçi pek sabit olduğumu sanmıyorum stresten cok yedım..ama ameliyat sonrası çok dikkat edip paylasımda bulunacağım..hele bi ayaklanayım..seviyorum hepinizi bana dua edin
Geldim rakibem. 20 saat açlık sonrası
- 4 tane köfte
- Zero
- Salata
- 1 tane küçük magnum(artık evde dondurmaların küçük boyutları var sadece)
fatsecretta da yoksun
aynen hem spor olur diye, sabah spor yapmadım.Kolay gelsin canım spor olur hem
allah yardımcın olsun, inşallah çok kolay geçer.kızlar selamlar..bu ara pek uğrayamıyorum stresten.yarın da bildirim yapamayabilirim ameliyat günü çünkü.sabit olarak yazarsanız sevinirim..gerçi pek sabit olduğumu sanmıyorum stresten cok yedım..ama ameliyat sonrası çok dikkat edip paylasımda bulunacağım..hele bi ayaklanayım..seviyorum hepinizi bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?