- 20 Temmuz 2015
- 610
- 805
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.561
başla başla, tam denk geliyormuş süper olur,femmette isvec candir ya, belki ona ben de baslarim yeniden.
5'inde baslasam 17'sinde bitirmis olurum aslinda baya mantikli.
18'inde de tatil :)
başla başla, tam denk geliyormuş süper olur,
ama, h.sonu başlayabilecek misin (motivasyon açısından).
isveçi ben de daha önce yapmıştım, gerçekten kurtarıcı.
zor zamanlarıma sakladığım bir diyet
(diyetten sıkılma, bir süre sabit kalma, yemeyi abartma zamanlarıma:)).
Bugun öle abartıda yemedim ama acayip şişkinliğim var sancıda yapıyo sade maden suyu içiyorum inşallah faydası olur2 gunluk reglimde ben de yediklerimi costurduktan sonra sanirim artik eski performansima donebilirim.
Bugun öle abartıda yemedim ama acayip şişkinliğim var sancıda yapıyo sade maden suyu içiyorum inşallah faydası olur
öğlene doğru oldu bendede gaz yapacak şeylerde yemedimya benim reglin basindan beri siskinligim var ve sanirim biraz kilo da aldim oyle hissediyorum, bu gece yuruyus yapacagim ve bekunis icecegim sanirim.
Evet haklisincanım 9 cok gec mumkense 6 dan sonra yeme
canim muska en son hamileyim demistii ondan sonra ugramadikızlar muska nerelerde
yaaa,hamileyken de gelseydi keşke,sağlıklı beslenirdicanim muska en son hamileyim demistii ondan sonra ugramadi
zaten çok az yiyorsun,ya benim bugunku menum mesela isvec'ten daha iyi bence.
o kadar kati davranmasam da 0 ekmek.0 seker, hep dogal urunler ve tek ogun ogle yemegi gideyim diyorum.
soda daha fazla sancı yapmaz mıBugun öle abartıda yemedim ama acayip şişkinliğim var sancıda yapıyo sade maden suyu içiyorum inşallah faydası olur
Ben baktim. Mercimek çorbası denenebilir gibi geldi siz ne dersinizkızlar zamanı olan okusun,güzel site
http://www.diyetebasliyorum.com/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?