- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.581
Menüm
Kahvaltı:
3pogâca
3 dilim domates
1haş. yumurta
Ögle:
1 haş. yumurta
2b.şekersiz çay
3 kare bitter
Aksam
4y.k taze fasulye
1kase cacık
1.5 lt su ve 30dk leslie
3 pogacanın dışinda gayet guzellll benceYa kızlar ben çok mu abartiyorum menüleri
Amelia bayılıyorum senin şu yürüyüşlerine harikasıñİyi Akşamlar Kızlar
Menüm
sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 bardak sütlü nescafe (şekersiz), zeytin, ezine peynir, tulum peyniri, acılı domates sosu, 2 ceviz içi, siyah zeytin
ara: az şekerli türk kahvesi, 1 soda, bitki çayı (kiraz sapı)
65 dakika orta tempoda yürüyüş
akşam: 1 parça haşlanmış tavuk göğsü, 3 kaşık yoğurt, acılı domates sosu
ara: 1 soda
65 dakika orta tempoda yürüyüş
Blanche daha nereye gidecen 0 bedene dogru gidiyosun zaten maşallah sana wya benim bugunku menum mesela isvec'ten daha iyi bence.
o kadar kati davranmasam da 0 ekmek.0 seker, hep dogal urunler ve tek ogun ogle yemegi gideyim diyorum.
sağol nescim :) son zamanlarda boşladım amaAmelia bayılıyorum senin şu yürüyüşlerine harikasıñ
Sınavında başarılar canımKızlar yarın giremeyeceğim büyük ihtimal. Sabah tartıldım kilo veremedim1 haftadır tartıda 64.1............ Neyse Cumartesi evi toparlayıp işimi bitiriyorum. Başlasın diyet :)
Geçen hafta : 64.1
Bu hafta : 64.1
Yüzde: % 0
Bildirimim burda kızlar yarın son sınavın inşallah dualarını bekliyorum hepinizi çok öpüyorum pazar görüşürüz :)
inşallah güzel geçer, başarılar.Kızlar yarın giremeyeceğim büyük ihtimal. Sabah tartıldım kilo veremedim1 haftadır tartıda 64.1............ Neyse Cumartesi evi toparlayıp işimi bitiriyorum. Başlasın diyet :)
Geçen hafta : 64.1
Bu hafta : 64.1
Yüzde: % 0
Bildirimim burda kızlar yarın son sınavın inşallah dualarını bekliyorum hepinizi çok öpüyorum pazar görüşürüz :)
poğça biraz kaçmış sanki, üstüne çikolata olmasaydı daha iyi olurdu.Menüm
Kahvaltı:
3pogâca
3 dilim domates
1haş. yumurta
Ögle:
1 haş. yumurta
2b.şekersiz çay
3 kare bitter
Aksam
4y.k taze fasulye
1kase cacık
1.5 lt su ve 30dk leslie
aslında arada testlerimizi yaptırmamız lazım.Kizlar dun geceden beri giremedimgece tablette bişeyler oldu menümü yazmıştım bi turlu yollayamadım, bu gun çok yogundum iş yerinde oleyin bile çikmadim akşamda 7 buçukta çiktim beynim agriyo moralim bozuk canim sıkkın
Menüm
Õglen iş yemegi diyelim kuzu kuyu kebabi diyebişey var ondan yedik az yedim ama ekmeksiz gun boyunca ayran su ve şekersiz çay içtim akşam yemek yemedim benden bu günluk bu kadar yarında kilom fazla gelirse cinnet geçirecem artık aç dolaşıyorum resmen acilen gidip tiroid testimi yeniletmem lazım belki ondan az veriyorumdur geçmisi okuyamadım yarin inşallah
canım pogaca ve cikolatayı gorunce gozlerimi kacırdımMenüm
Kahvaltı:
3pogâca
3 dilim domates
1haş. yumurta
Ögle:
1 haş. yumurta
2b.şekersiz çay
3 kare bitter
Aksam
4y.k taze fasulye
1kase cacık
1.5 lt su ve 30dk leslie
1 mille başladıminşallah güzel geçer, başarılar.
almaktansa sabit olmak da iyidir
poğça biraz kaçmış sanki, üstüne çikolata olmasaydı daha iyi olurdu.
ama, daha ilk haftan zamanla düzelir.
leslienin hangi videosuyla başladın?
(sıkı leslieciyim de:))
aslında arada testlerimizi yaptırmamız lazım.
Evet ya bende bugün bireylerden kisip açığı kapatmaya çalışayım.canım pogaca ve cikolatayı gorunce gozlerimi kacırdımpogacayı hayatından cıkar, bitter de cok tatlı cekerse canın en fazlabi parca yersin
off kötü oldun desene, şimdi nasılsın?yaptı evet
günaydın kızlar akşam yazamadım menümü yazıyorum hemenmenümü yazayım, isveç 2.gün
sabah
sade kahve
öğlen
1kase yoğurt
ara
yeşil kahve
3fındık, 1ceviz
akşam
2ekmeksiz köfte, domates, salatalık
ara
2mürdüm eriği
spor yapacak halim kalmadı,
temizlik yetti.
unutmadan; 2lt su (2gündür çubuk tarçınla içiyorum)
yatmadan da goji berry çayı içerim
hala şişim gazman gibiyim işyerinde daha zor yaaaaoff kötü oldun desene, şimdi nasılsın?
ooo maşallahhhhgünaydın kızlaaaarr
geçen hafta 64.5
bugün 64
fark 0.5
%0.78
harikasın, bu kadar şişliğe tartı seni üzmemiş.ooo maşallahhhh
geçen hafta 58.6
bugün 58.0
fark 0.6
% %0.62
vavvvv canım 3 pogaca hadi başka ekmek yememişsin dicem ama kalori sayıyosan 3 pogaca %40 ın almış zaten belki daha fazlaMenüm
Kahvaltı:
3pogâca
3 dilim domates
1haş. yumurta
Ögle:
1 haş. yumurta
2b.şekersiz çay
3 kare bitter
Aksam
4y.k taze fasulye
1kase cacık
1.5 lt su ve 30dk leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?