Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlaaaarr

geçen hafta 64.5
bugün 64
fark 0.5
%0.78
B
Çok güzel

Salı: 63.5
Bugün: 62
Fark:1.5
Yüzde:2.4

Kızlar ben çok şaşırdım 4 günde 1.5 kilo bence imkânsız. Sabah kalktığımda eşimin tartının yerini değiştiğini gordum ve doğal olarak yer değişikliğinden dır dedim. Ama tartiyi eski yerinede aldım 10 dk arayla 6 kere tartildim gram fark yok. Hep 62 çıkıyor.öyle aşırı birşey yapmadım bu kilolar nereden gitti. Acaba odem falan mi attım.2 gundur yeşil çayın içine maydanoz katip günde 1 bardaklık iciyorum. ( kulak agrilarim oluyordu maydanoz iltihap sokturuyor diye kullandim)Acaba onunla ilgili olabilir mi? Yanı sıvı kaybı falan mı?

Normalde ne kadar az yersen vucut o kadar az su tutmaya basliyor, o yuzden ileriki zamanlarda kilo verimi yavasliyor.

Aslinda ayni gercek kiloyu veriyorsun ama zaten az yedigin icin inanilmaz bir su farki goremiyorsun.

Az yedikce vucut odemini de atiyor.

Devam devam..

Bu arada sanki durumdan rahatsizmisim gibi konusmusum. Tabiki tartıda 62yi görünce cook sevindim. Ve daha sıkı çalışacağım daha fazla gayret gosterecegim.

İyi moral oldu benim için tesekkur ederim.

TEBRİKLERRRR artık gerisi gelir inşallah nice 10 kilolara cokta abaratma yinede

Bu arada sanki durumdan rahatsizmisim gibi konusmusum. Tabiki tartıda 62yi görünce cook sevindim. Ve daha sıkı çalışacağım daha fazla gayret gosterecegim.
canım ilk haftalar vücut ödem attıgı için normal verdiğin kilo sonraki haftalarda gram gram gidecek o zaman pes etmemek gerekiyo tabiki

tebrik edrim 10 kilo süper

Herkesin bir diyeti var bence rakibem.
Önemli olan onu bulabilmek.
İf tam anlamıyla benlik.

Gülsümcüm başarılar.
Atlat da sınavını bomba gibi dön aramıza.

günaydın kızlaaaarr

geçen hafta 64.5
bugün 64
fark 0.5
%0.78

Tebrikler femmettecim.

Harikasın ameliacım.

Kahvaltıdan önce mi yapmak gerekiyor sonra mı? Ben pek bilmiyorum da

ÖNCE CANIM AC KARNINA
spor salonuna giderken hocamız "aslında aç karna daha etkili" diyordu.
ama spor yaparken, sürekli bayılan 2arkadaş vardı, o yüzden hafif bir şeyler atıştırıp başlayın derdi.

ben sabah aç karna,
akşam da yemekten 2-3saat sonra yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…