- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.601
aslında üzdü canım 57 li rakamlar bekliyodum ama bunada şükür haftaya 57 li rakamları görücem inşallahharikasın, bu kadar şişliğe tartı seni üzmemiş.
Bgünaydın kızlaaaarr
geçen hafta 64.5
bugün 64
fark 0.5
%0.78
Çok güzelgünaydın kızlar akşam yazamadım menümü yazıyorum hemen
sabah
1 kk süzme peynir
10 adet y zeytin
yarım dilim ekmek
ara
sade nescafe
öğle
bi kase z y mantar sote(soğan ve mantar sadece)
bi kase acılı naneli yoğurt
bi dilim ekmek
akşam
4 yk dövme plavı
bi pors mantı çorbası
1 armut
güzel olurdu ama ugramadı başka nedense hem moral verirdik içimizde çocuklu olanlarımızda varyaaa,hamileyken de gelseydi keşke,sağlıklı beslenirdi
hamileyken işin ucu cok kaçıyor
Bence hamileyken kilo kontrolü daha önemligüzel olurdu ama ugramadı başka nedense hem moral verirdik içimizde çocuklu olanlarımızda var
anladım, ben de 1 kg eksik çıkmak için uğraşıyordumki yatılı misafir çıktı,aslında üzdü canım 57 li rakamlar bekliyodum ama bunada şükür haftaya 57 li rakamları görücem inşallah
sen kaç kilo çıktın?B
Çok güzel
Kahvaltıdan önce mi yapmak gerekiyor sonra mı? Ben pek bilmiyorum dasabah sporumu yapıp, geleyim
ÖNCE CANIM AC KARNINAKahvaltıdan önce mi yapmak gerekiyor sonra mı? Ben pek bilmiyorum da
günaydın kızlaaaarr
geçen hafta 64.5
bugün 64
fark 0.5
%0.78
tebrikler kızlarooo maşallahhhh
geçen hafta 58.6
bugün 58.0
fark 0.6
% %0.62
Salı: 63.5
Bugün: 62
Fark:1.5
Yüzde:2.4
Kızlar ben çok şaşırdım 4 günde 1.5 kilo bence imkânsız. Sabah kalktığımda eşimin tartının yerini değiştiğini gordum ve doğal olarak yer değişikliğinden dır dedim. Ama tartiyi eski yerinede aldım 10 dk arayla 6 kere tartildim gram fark yok. Hep 62 çıkıyor.öyle aşırı birşey yapmadım bu kilolar nereden gitti. Acaba odem falan mi attım.2 gundur yeşil çayın içine maydanoz katip günde 1 bardaklık iciyorum. ( kulak agrilarim oluyordu maydanoz iltihap sokturuyor diye kullandim)Acaba onunla ilgili olabilir mi? Yanı sıvı kaybı falan mı?
Bu arada sanki durumdan rahatsizmisim gibi konusmusum. Tabiki tartıda 62yi görünce cook sevindim. Ve daha sıkı çalışacağım daha fazla gayret gosterecegim.Salı: 63.5
Bugün: 62
Fark:1.5
Yüzde:2.4
Kızlar ben çok şaşırdım 4 günde 1.5 kilo bence imkânsız. Sabah kalktığımda eşimin tartının yerini değiştiğini gordum ve doğal olarak yer değişikliğinden dır dedim. Ama tartiyi eski yerinede aldım 10 dk arayla 6 kere tartildim gram fark yok. Hep 62 çıkıyor.öyle aşırı birşey yapmadım bu kilolar nereden gitti. Acaba odem falan mi attım.2 gundur yeşil çayın içine maydanoz katip günde 1 bardaklık iciyorum. ( kulak agrilarim oluyordu maydanoz iltihap sokturuyor diye kullandim)Acaba onunla ilgili olabilir mi? Yanı sıvı kaybı falan mı?
İyi moral oldu benim için tesekkur ederim.Normalde ne kadar az yersen vucut o kadar az su tutmaya basliyor, o yuzden ileriki zamanlarda kilo verimi yavasliyor.
Aslinda ayni gercek kiloyu veriyorsun ama zaten az yedigin icin inanilmaz bir su farki goremiyorsun.
Az yedikce vucut odemini de atiyor.
Devam devam..
TEBRİKLERRRR artık gerisi gelir inşallah nice 10 kilolara
canım ilk haftalar vücut ödem attıgı için normal verdiğin kilo sonraki haftalarda gram gram gidecek o zaman pes etmemek gerekiyo tabikiBu arada sanki durumdan rahatsizmisim gibi konusmusum. Tabiki tartıda 62yi görünce cook sevindim. Ve daha sıkı çalışacağım daha fazla gayret gosterecegim.
tebrik edrim 10 kilo süper
ne güzel canım menün. IF'i de yapıyorsun kutluyorum ben bir hafta yaptım (geçen hafta işte) ama bana hiç yaramadı ben yapmicam sanırım IF'i
ben sağlıklı beslenme moduna geçicem pazartesi-perşembe de proteingiderse gider napim sıkıldım artık becerememekten
Bi de şu yulaf kepeğinden ekmeğimi yaptım mı haftasonu tamamdır
ya canım çok özenemedim bi kaç haftadır
bundan sonra heryerdeyim inşallah.. havalar da serinler biraz
o kadar sıcak ki buralar gerçekten burnumuzu çıkaramıyoruz dışarı.. yaşanacak yer değil ya
Kızlar yarın giremeyeceğim büyük ihtimal. Sabah tartıldım kilo veremedim1 haftadır tartıda 64.1............ Neyse Cumartesi evi toparlayıp işimi bitiriyorum. Başlasın diyet :)
Geçen hafta : 64.1
Bu hafta : 64.1
Yüzde: % 0
Bildirimim burda kızlar yarın son sınavın inşallah dualarını bekliyorum hepinizi çok öpüyorum pazar görüşürüz :)
günaydın kızlaaaarr
geçen hafta 64.5
bugün 64
fark 0.5
%0.78
Kahvaltıdan önce mi yapmak gerekiyor sonra mı? Ben pek bilmiyorum da
spor salonuna giderken hocamız "aslında aç karna daha etkili" diyordu.ÖNCE CANIM AC KARNINA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?