- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.621
Salı: 63.5
Bugün: 62
Fark:1.5
Yüzde:2.4
Kızlar ben çok şaşırdım 4 günde 1.5 kilo bence imkânsız. Sabah kalktığımda eşimin tartının yerini değiştiğini gordum ve doğal olarak yer değişikliğinden dır dedim. Ama tartiyi eski yerinede aldım 10 dk arayla 6 kere tartildim gram fark yok. Hep 62 çıkıyor.öyle aşırı birşey yapmadım bu kilolar nereden gitti. Acaba odem falan mi attım.2 gundur yeşil çayın içine maydanoz katip günde 1 bardaklık iciyorum. ( kulak agrilarim oluyordu maydanoz iltihap sokturuyor diye kullandim)Acaba onunla ilgili olabilir mi? Yanı sıvı kaybı falan mı?
Merhabalar,
Benim sabit kizlar ama buna da sukur.
Ben artik pek veremiyorum sanirim durdu, haftaya cok cilgin bir diyet deneyecegim belki sonra mezun olurum.
evet ilk hafta böyle oluyor, bu da motivasyon sağlıyor.Salı: 63.5
Kızlar ben çok şaşırdım 4 günde 1.5 kilo bence imkânsız. Sabah kalktığımda eşimin tartının yerini değiştiğini gordum ve doğal olarak yer değişikliğinden dır dedim. Ama tartiyi eski yerinede aldım 10 dk arayla 6 kere tartildim gram fark yok. Hep 62 çıkıyor.öyle aşırı birşey yapmadım bu kilolar nereden gitti. Acaba odem falan mi attım.2 gundur yeşil çayın içine maydanoz katip günde 1 bardaklık iciyorum. ( kulak agrilarim oluyordu maydanoz iltihap sokturuyor diye kullandim)Acaba onunla ilgili olabilir mi? Yanı sıvı kaybı falan mı?
sende pek gidecek kilo kalmadıya, ondandır.Merhabalar,
Ben artik pek veremiyorum sanirim durdu, haftaya cok cilgin bir diyet deneyecegim belki sonra mezun olurum.
Diyetisyenimde naba aç karna yap 24 saat metabolizman çalışır demişti 20 dk interval vermişti yapmam içinspor salonuna giderken hocamız "aslında aç karna daha etkili" diyordu.
ama spor yaparken, sürekli bayılan 2arkadaş vardı, o yüzden hafif bir şeyler atıştırıp başlayın derdi.
ben sabah aç karna,
akşam da yemekten 2-3saat sonra yapıyorum
Bu hafta az gitti ama nedenini gerginliğe ve yorgunluğa bağlıyorum.
Aşırı bir yorgunluk hissediyorum. Ülke gündemi de iyice gerdi, üzdü beni.
Kötü bir hafta geçirdim.
Daha iyi bir hafta olmasını umuyorum.
***5. TAKIM 429. ETAP***
Kollontai (60,2)
blanche_ea (57.0)
hedef 38beden (74,9/74,5/0,4/%0,53 )
candy_candy(112,9)
Merops (72)
fatmaaskin1(58,6)
ameliaa(71,8
morpapatyam(70.9)
OKYANUSYAA(74,3)geçen hafta bildirimde bulunmadı
NES84(76,7
femmette(64.5)
gulsum462(64,1)
5. TAKIM ORTALAMASI
geçen bende okumuştum canım zayiflama çayı içmeye korkuyorum vallaKızlar, belki okuyan vardır. Kabızlığa karşı olan ilaçları ve zayıflama ilaçlarını kullananlar aman dikkat etsin.
Doğum kontrol haplarını etkisiz kılabiliyormuş.
Kaç gündür söyleyeceğim unutuyorum. :)
evet çok daha etkiliymiş,Diyetisyenimde naba aç karna yap 24 saat metabolizman çalışır demişti 20 dk interval vermişti yapmam için
aminnnnntebrik ederim, yine de güzel.
evet sanki genel olarak kötü bir hafta geçirdik,
hem ülke olarak, hem kendi içimizde.
allah daha kötülerinden korusun, güzel aydınlık günler göstersin inşallah.
tabiki kandaki şeker drencine bağlı birazda gecen aç karnına ip atlıyım dedim akşam yemegi hazırlarken başım dönmeye başladı tabi bende abarttım 650 ip atladım amaevet çok daha etkiliymiş,
ama şimdi herkesin bünyesi nasıldır bilemiyoruz.
spor salonunda iki arkadaş sürekli bayıldığı için,
"hafif bir şeyler atıştırın" derdi.
Kızlar yarın giremeyeceğim büyük ihtimal. Sabah tartıldım kilo veremedim1 haftadır tartıda 64.1............ Neyse Cumartesi evi toparlayıp işimi bitiriyorum. Başlasın diyet :)
Geçen hafta : 64.1
Bu hafta : 64.1
Yüzde: % 0
Bildirimim burda kızlar yarın son sınavın inşallah dualarını bekliyorum hepinizi çok öpüyorum pazar görüşürüz :)
günaydın kızlaaaarr
geçen hafta 64.5
bugün 64
fark 0.5
%0.78
ooo maşallahhhh
geçen hafta 58.6
bugün 58.0
fark 0.6
% %0.62
Merhabalar,
cnm bu poğaça ve çikolata senin sağlıklı öğünlerini yemişMenüm
Kahvaltı:
3pogâca
3 dilim domates
1haş. yumurta
Ögle:
1 haş. yumurta
2b.şekersiz çay
3 kare bitter
Aksam
4y.k taze fasulye
1kase cacık
1.5 lt su ve 30dk leslie
Kızlar, belki okuyan vardır. Kabızlığa karşı olan ilaçları ve zayıflama ilaçlarını kullananlar aman dikkat etsin.
Doğum kontrol haplarını etkisiz kılabiliyormuş.
Kaç gündür söyleyeceğim unutuyorum. :)
geçen bende okumuştum canım zayiflama çayı içmeye korkuyorum vallabenim psikoloji bi çocuğu daha kaldırmaz
tebrikler canım + çıkmaktan çok iyi gitsinde gram gram gitsin bikaç ayda incecik olamayacağımız aşikar ama seneye bu zamanları düşün ben öle yapıyorum her hafta bu kadar gitse seneye 20 kg gider az değilBu hafta az gitti ama nedenini gerginliğe ve yorgunluğa bağlıyorum.
Aşırı bir yorgunluk hissediyorum. Ülke gündemi de iyice gerdi, üzdü beni.
Kötü bir hafta geçirdim.
Daha iyi bir hafta olmasını umuyorum.
***5. TAKIM 429. ETAP***
Kollontai (60,2)
blanche_ea (57.0)
candy_candy(112,9)
Merops (72)
fatmaaskin1(58,6)
ameliaa(71,8
morpapatyam(70.9)
OKYANUSYAA(74,3)geçen hafta bildirimde bulunmadı
NES84(76,7
femmette(64.5)
gulsum462(64,1)
5. TAKIM ORTALAMASI
Ya kızlar ben çok mu abartiyorum menüleri
Merhabalar,
ben hep yanlış hesaplıyorum % yi iki haftadır***5. TAKIM 429. ETAP***
Kollontai (60,2)
blanche_ea (57.0) sabit
candy_candy(112,9)
Merops (72) 1. kezbildirimde bulunmadı
fatmaaskin1(58,6/58,0/0,6/%1,0)
ameliaa(71,8/70,5/1,3/%01,80)
morpapatyam(70.9)1. defa bildirimde bulunmadı
OKYANUSYAA(74,3)2. defa bildirimde bulunmadı
NES84(76,7
femmette(64.5/64,0/0,5/%0,80)
gulsum462(64,1)sabit
5. TAKIM ORTALAMASI :%
650 bayağı atlamışsın.tabiki kandaki şeker drencine bağlı birazda gecen aç karnına ip atlıyım dedim akşam yemegi hazırlarken başım dönmeye başladı tabi bende abarttım 650 ip atladım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?