- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.661
ya ben her gün tartılıp kilo verince iyice abartıyorum çok şımarıyorum ama haftaya hergün tartılırım kesin
canım ben yanlış hesaplamışım seninkğisi doğru düzelttimben yanlış mı hesaplıyorum acaba,
yüzdem 0.78 değil mi?
PEK yapılası bişey değil canımHedefcim evet sen de gel yap benimle, zaten az yiyoruz ama biraz metabloizma sasirtiriz; bu diyet icin 2 haftada 7-8 kilo diyorlar ben 3-4 versem yeter valla :)
1. Gün
1 litre yoğurt
1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
Bitkisel çay veya yeşil çay
2. Gün
4-6 adet greyfurt veya portakal
3. Gün
Az yağlı süzme peynir (250-300 gr)
4.Gün
1 tabak sebze yemeği
5. Gün
100 gram çikolata
6. Gün
1-1,5 kilo kabuksuz elma
7. Gün
300 gram yağlı peynir
Bitki çayı
8. Gün
Sebze salatası
1 litre tuzsuz domates suyu veya 1 kilo domates
9. Gün
400 gram haşlanmış sığır veya tavuk eti
10. Gün
Maydanoz, dereotu, kereviz, ayçiçeği yağı ve biraz tuz ile salatalık, domates, lahana salatası
11. Gün
Az yağlı süzme peynir (250-300 gr)
12.Gün
1 kg taze erik (veya kuru erik 500 gr)
evet ya eşim evde olunca dayanamıyorum. boşver ne diyeti ya diyor.cnm bu poğaça ve çikolata senin sağlıklı öğünlerini yemiş
mesela poğaça yerine 3 tam buğday ekmek ve peynir ne de cok tok tutardı
öğlen bitter yerine 1 tabak sebze ya da et yemeği hariika olurdu
eczacıma söledim araştıracaktı ama ben yinede riske atmak istemedimTek dileğim o.
Umarım her şey daha güzel olur.
İlaç benim migren ağrılarımı çok arttırdığı için bırakmıştım Fatmacım ama tekrar başlamayı düşünüyordum.
Haberi okuyunca ödüm patladı.
Cidden sıkıntı. :)
Femmettecim anladığım kadarıyla yaratma imkanı var. İlacın tam emilmesini engellediğinden dolayı oluyormuş.
Çayların da amacı aynı diye düşünüyorum.
Aynen Fatmacım.
Seneye asla bu kiloda olmayacağım diyorum sürekli.
Rakibem tebrik ediyorum.
aynen katılıyorumseni haftaya 110 gormek istiyorum, cok rahat verebilirsin sen sevalcim.
söylemeyeceksin diyette olduğunu hiçkimseyeeevet ya eşim evde olunca dayanamıyorum. boşver ne diyeti ya diyor.
PEK yapılası bişey değil canım
söylemeyeceksin diyette olduğunu hiçkimseyee
yalan da söyleme ama canım istemiyor,doydum filan dersin yemezsin
bir de poğaça sabah sabah mideyi kötü yapar,mayalı mayalı
hedeflerini insanlara söylersen dalga geçebilirler,motivasyonun kırılır
aslına bakarsan cocuğunun olması da avantajbence her gun tartilmak daha iyi ben her gun tartiliyorum normalde.
yarin -300 olacagim diye hedef koyup o gun iyice az yiyorum, cok yuruyus spor yapiyorum falan.
ama kizlar sizin cocugunuz, esiniz, yemek vs dertleriniz var ya benim yok: bekarlik sultanlik valla :)
bende gögüsleri bayağı küçülttügünü okudum k.k da zaten çok büyük sayılmaz bende korktum atlamadım. yoksa cok severım ıp atlamayı650 bayağı atlamışsın.
arada ben de atlıyordum ama,
sonra bir yerde göğüsleri sarkıttığını okudum, korktum.
zaten sıkılaştırmak için bu kadar uğraşıyorum.
bu konuda bir fikrin var mı?
aslına bakarsan cocuğunun olması da avantaj
çünkü herkesle yemek yerken sen çocuğunu yedirmeye çalışıyorsun,kimse sen de ye diye ısrar etmiyor; arada kaynayıp gidiyorsunama eş yalnız başına kilo alma faktörü
ben de midem küçüldü diyorum,işin içinden çıkıyorumevet ya ben de diyetteyim demiyorum, ya yetti bana diyorum erkek arkim cok anlayisli davraniyor.
ama mesela diyetteyim yiyemem diyince kiziyor bana, kendine eziyet ediyorsun diye.
bende gögüsleri bayağı küçülttügünü okudum k.k da zaten çok büyük sayılmaz bende korktum atlamadım. yoksa cok severım ıp atlamayı
harikaaaben artik soyle yapiyorum, erkek arkimla yemege gidecegimiz gun hicbir sey yemiyorum, aksamlari onunla yiyorum.
IF'i surduruyorum yani.
çok haklısın ya normalde karışmaz işime ama destek de olmuyor. en iyisi konunun dısında tutmaksöylemeyeceksin diyette olduğunu hiçkimseyee
yalan da söyleme ama canım istemiyor,doydum filan dersin yemezsin
bir de poğaça sabah sabah mideyi kötü yapar,mayalı mayalı
hedeflerini insanlara söylersen dalga geçebilirler,motivasyonun kırılır
yasmin i duymustum buyutuyormus. ama ben kullanmadımya benim gogsum de baya iri sayilir ama ben daha da buyusunler istiyorum; cok severim gogus
ne buyutur ki bilemedim, bence gogus calismak buyutmuyor.
kesinlikle 1 sene de bana iyi yedirmiş ki 10 kilo almısımaslına bakarsan cocuğunun olması da avantaj
çünkü herkesle yemek yerken sen çocuğunu yedirmeye çalışıyorsun,kimse sen de ye diye ısrar etmiyor; arada kaynayıp gidiyorsunama eş yalnız başına kilo alma faktörü
tebrikler canım süperSalı: 63.5
Bugün: 62
Fark:1.5
Yüzde:2.4
Kızlar ben çok şaşırdım 4 günde 1.5 kilo bence imkânsız. Sabah kalktığımda eşimin tartının yerini değiştiğini gordum ve doğal olarak yer değişikliğinden dır dedim. Ama tartiyi eski yerinede aldım 10 dk arayla 6 kere tartildim gram fark yok. Hep 62 çıkıyor.öyle aşırı birşey yapmadım bu kilolar nereden gitti. Acaba odem falan mi attım.2 gundur yeşil çayın içine maydanoz katip günde 1 bardaklık iciyorum. ( kulak agrilarim oluyordu maydanoz iltihap sokturuyor diye kullandim)Acaba onunla ilgili olabilir mi? Yanı sıvı kaybı falan mı?
ideal kilona çok yakın olduğun içindir belki canımMerhabalar,
Benim sabit kizlar ama buna da sukur.
Ben artik pek veremiyorum sanirim durdu, haftaya cok cilgin bir diyet deneyecegim belki sonra mezun olurum.
sağol fatmacım inşallah abartmamTEBRİKLERRRR artık gerisi gelir inşallah nice 10 kilolaracokta abaratma yinede
sağol canım :)tebrik edrim 10 kilo süper
sağol hedefcim :)Herkesin bir diyeti var bence rakibem.
Önemli olan onu bulabilmek.
İf tam anlamıyla benlik.
Gülsümcüm başarılar.
Atlat da sınavını bomba gibi dön aramıza.
Tebrikler femmettecim.
Harikasın ameliacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?