Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. TAKIM 429. ETAP***

Kollontai (60,2)
blanche_ea (57.0) sabit
hedef 38beden (74,9/74,5/0,4/%0,53 )
candy_candy(112,9/112,1/0,8/%0,71)
Merops (72) 1. kezbildirimde bulunmadı
fatmaaskin1(58,6/58,0/0,6/%1,0)
ameliaa(71,8/70,5/1,3/%1,81)
morpapatyam(70.9)1. defa bildirimde bulunmadı
OKYANUSYAA(74,3)2. defa bildirimde bulunmadı
NES84(76,7
femmette(64.5/64,0/0,5/%0,78)
gulsum462(64,1)sabit

5. TAKIM ORTALAMASI :%
CallanPinckney 61,1
ebrusonmez 62

ya ben her gün tartılıp kilo verince iyice abartıyorum çok şımarıyorum ama haftaya hergün tartılırım kesin

bence her gun tartilmak daha iyi ben her gun tartiliyorum normalde.

yarin -300 olacagim diye hedef koyup o gun iyice az yiyorum, cok yuruyus spor yapiyorum falan.

ama kizlar sizin cocugunuz, esiniz, yemek vs dertleriniz var ya benim yok: bekarlik sultanlik valla :)

PEK yapılası bişey değil canım

eczacıma söledim araştıracaktı ama ben yinede riske atmak istemedim

evet ya eşim evde olunca dayanamıyorum. boşver ne diyeti ya diyor.
söylemeyeceksin diyette olduğunu hiçkimseyee
yalan da söyleme ama canım istemiyor,doydum filan dersin yemezsin
bir de poğaça sabah sabah mideyi kötü yapar,mayalı mayalı
hedeflerini insanlara söylersen dalga geçebilirler,motivasyonun kırılır

PEK yapılası bişey değil canım

bakalim ben deneyecegim, bence asiri zor da degil ya.

benim tek sikintim kisitlaniyor olmam, mesela oglen arklarim yemege cikiyor iste ben oturup yok ben bugun sadece yogrut yiyecegim olmuyor ama yaparim yine de.

sonra da firt mezun olurum yey!!

evet ya ben de diyetteyim demiyorum, ya yetti bana diyorum erkek arkim cok anlayisli davraniyor.

ama mesela diyetteyim yiyemem diyince kiziyor bana, kendine eziyet ediyorsun diye.

aslına bakarsan cocuğunun olması da avantaj
çünkü herkesle yemek yerken sen çocuğunu yedirmeye çalışıyorsun,kimse sen de ye diye ısrar etmiyor; arada kaynayıp gidiyorsun ama eş yalnız başına kilo alma faktörü

bende gögüsleri bayağı küçülttügünü okudum k.k da zaten çok büyük sayılmaz bende korktum atlamadım. yoksa cok severım ıp atlamayı

ben artik soyle yapiyorum, erkek arkimla yemege gidecegimiz gun hicbir sey yemiyorum, aksamlari onunla yiyorum.

IF'i surduruyorum yani.

evet ya ben de diyetteyim demiyorum, ya yetti bana diyorum erkek arkim cok anlayisli davraniyor.

ama mesela diyetteyim yiyemem diyince kiziyor bana, kendine eziyet ediyorsun diye.
ben de midem küçüldü diyorum,işin içinden çıkıyorum

bende gögüsleri bayağı küçülttügünü okudum k.k da zaten çok büyük sayılmaz bende korktum atlamadım. yoksa cok severım ıp atlamayı

ya benim gogsum de baya iri sayilir ama ben daha da buyusunler istiyorum; cok severim gogus

ne buyutur ki bilemedim, bence gogus calismak buyutmuyor.

çok haklısın ya normalde karışmaz işime ama destek de olmuyor. en iyisi konunun dısında tutmak

kesinlikle 1 sene de bana iyi yedirmiş ki 10 kilo almısım

tebrikler canım süper
Merhabalar,

Benim sabit kizlar ama buna da sukur.

Ben artik pek veremiyorum sanirim durdu, haftaya cok cilgin bir diyet deneyecegim belki sonra mezun olurum.
ideal kilona çok yakın olduğun içindir belki canım

TEBRİKLERRRR artık gerisi gelir inşallah nice 10 kilolara cokta abaratma yinede
sağol fatmacım inşallah abartmam

tebrik edrim 10 kilo süper
sağol canım :)

sağol hedefcim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…