- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.681
tebrikler canım süper
ideal kilona çok yakın olduğun içindir belki canım
sağol fatmacım inşallah abartmam
sağol canım :)
sağol hedefcim :)
yinede yarım kilo vermişsin nerdeyse canımBu hafta az gitti ama nedenini gerginliğe ve yorgunluğa bağlıyorum.
Aşırı bir yorgunluk hissediyorum. Ülke gündemi de iyice gerdi, üzdü beni.
Kötü bir hafta geçirdim.
Daha iyi bir hafta olmasını umuyorum.
***5. TAKIM 429. ETAP***
Kollontai (60,2)
blanche_ea (57.0)
hedef 38beden (74,9/74,5/0,4/%0,53 )
candy_candy(112,9)
Merops (72)
fatmaaskin1(58,6)
ameliaa(71,8
morpapatyam(70.9)
OKYANUSYAA(74,3)geçen hafta bildirimde bulunmadı
NES84(76,7
femmette(64.5)
gulsum462(64,1)
5. TAKIM ORTALAMASI
sağol femmettecim :)maşallah
evet ilk hafta böyle oluyor, bu da motivasyon sağlıyor.
hep böyle devam etmez ama, önemli olan pes etmemek.
sende pek gidecek kilo kalmadıya, ondandır.
olsun sevalcim haftaya 111 leri kesin göreceksin111 i yine göremedik ama olsun napalım gidiyor ya buna da şükürbu haftaya hiç iyi girmemiştim hatta dün perşembe olmasına rağmen protein diyetini de bozdum akşam hiç umutlu değildim + çıkıcam diyordum o yüzden çok sevindim
çok haklısın ama önemli olan öocuga yedirmeye çalışırken sende yemeye kalkmıcaksınaslına bakarsan cocuğunun olması da avantaj
çünkü herkesle yemek yerken sen çocuğunu yedirmeye çalışıyorsun,kimse sen de ye diye ısrar etmiyor; arada kaynayıp gidiyorsunama eş yalnız başına kilo alma faktörü
güzel kilo verdiriyo canımbende gögüsleri bayağı küçülttügünü okudum k.k da zaten çok büyük sayılmaz bende korktum atlamadım. yoksa cok severım ıp atlamayı
supersin canm
bende önceden sadece cumaları tartılıyordum ama 2 haftadır hergün tartılıyorum daha iyi gibi geldi bu. sürekli kontrol :)bence her gun tartilmak daha iyi ben her gun tartiliyorum normalde.
yarin -300 olacagim diye hedef koyup o gun iyice az yiyorum, cok yuruyus spor yapiyorum falan.
ama kizlar sizin cocugunuz, esiniz, yemek vs dertleriniz var ya benim yok: bekarlik sultanlik valla :)
aynen canım zaten fiziğinde çok güzel, daha da güzel olur. İnsan istediği kiloda olmalı :)olabilir ama zaten baya iyi hissediyorum daha da hissetsem guzel olur tabii :)
süpersin canım tebriklergeçen hafta kilom:76.7
bu hafta kilom:75.9
fark:0.8
mutluyum kızlar 75 i gördüm haftayada inşallah 74
tebrikler tatlım bu arada kendini listeye eklermğisingeçen hafta kilom:76.7
bu hafta kilom:75.9
fark:0.8
mutluyum kızlar 75 i gördüm haftayada inşallah 74
bence her gun tartilmak daha iyi ben her gun tartiliyorum normalde.
yarin -300 olacagim diye hedef koyup o gun iyice az yiyorum, cok yuruyus spor yapiyorum falan.
ama kizlar sizin cocugunuz, esiniz, yemek vs dertleriniz var ya benim yok: bekarlik sultanlik valla :)
çok haklısın ama önemli olan öocuga yedirmeye çalışırken sende yemeye kalkmıcaksın
bu arada edt oldum arkadaşlar yani kilom şiş halimin kilosu daha fazla vermiş olabilirim çookk mutluyum çokk gidiyo kilolarr
insan kendisiyle barışık olmazsa evdeki eşiyle nasıl barışık olsun demi amaama bence asil insan kendisiyle en azindan %80 barismadan evlenmemeli, %100 baya iddiali diye demedim.
zaten kendinle barisik olunca kilolar da gidecekti, psikoloji onemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?