Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar geldim :) eski msj lara bakmadan hemen yazmak istedim.
13 saatlik yoldan sonra bitap düştüm ancak girebildim nete ve artık buradayım :)
İnşallah aksi bir durum olmamıştır şimdi okuyacağım geçmişi :)

canım eski menülerini görmek istiyoruz,yoğunluk daha iyi yemeği unutursun,gelinliği hayal et

herseyi aldım nerdeyse, bi tek lambader kaldı onun icin de gidecek yer bakıyorum dugunden sonra da mutfak dolapları degisecek

canım eski menülerini görmek istiyoruz,yoğunluk daha iyi yemeği unutursun,gelinliği hayal et
canım yarından itibaren tam tempo geliyorum menulerimle

kızlar sizin menuler nasıl?
ben izindeyim ondan yazmıyorum
ama genel olarak şöyle hiç un ve şeker tüketmiyorum
16da yemeği bırakıyorum
bol bitki çayı
bir de kendime alkali su hazırladım: 1 lt suyun içine 1 kaşık elma sirkesi ya da limon suyu koyuyorum tüm gün içiyorum,iştahımı kapatıyor,günde 3 lt su içiyorum
sabah ve öğlen yiyiyorum,arada acıkırsam yeşil elma ( yeşil elma da iştahı kesiyor)
sabah mutlaka peynir yumurta yiyiyorum,çünkü protein tok tutuyor
öğlende mutlaka 1 kase yoğurt,yoğurtta aynı şekilde tok tutuyor ve süt ürünleri tüketenler dışkıyla 2 kat daha fazla yağ atıyorlar
vee hata yaparsam da kendimi affediyorum,diyete devam ediyorum inşallah :)))
spor devamlı olsun diye hergün hiçbir şey yapamasam 50 kere ip atlıyorum
işte böyleeee
tabii bunları uzun zamandır yapmıyorum,daha ilk haftam
uzun zamandır yapsam şimdi hedef kiloma ulaşmıştım
ilk hedefim 55 kg :))

Çok güzel ve oldukça sağlıklı

Bu arada alkali su şirkeyle de mi oluyor. Ben karbonatla okumuştum. Çok kötüydü midem bulandi icemedim. Ve daha denemedim. Ama ekşi herşeyi çok severim
Ama sirke zaten asidik değil mi.? Suyu nasıl bazik yapıyor.? Ben yanlış mi hatırlıyorum.

Çok güzel ve oldukça sağlıklı
Ya böyle bir yaşam tarzı arıyorum ben aslinda. Diyet yaptığında sadece kilo vermek için ugrasiyorsun. Ve diyet bittiginde geri aliyorsun hemde fazlasiylaBen yaşam tarzım haline getirmek istiyorum. Ki biraz da başardım sayılır. Yağlı şeylerden tiksinmeye başladım artık yiyemiyorum. Veya sabah kahvaltıda ekmk tuketemiyorum. Sadece yumurta yetiyor çoğu zamn. Bunun gibi şeyler işte.

Gece gece uyku tutmayinca biraz sacmaladim iyi geceler kizlar

evet bunu ben de düşünmüştüm
saçma aslında,senin dediğin doğru ama gecen paylaştıgım sitede boyle yapın iştah azalır diyordu,ben de öyle yaptım,işe yaradı
ama alkali demeleri saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…