- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.721
Yanı 20 saat hiçbirşey yemiyorsunz değil mi?1 58 canm maalesef...
Evet bu arada 62ya bence gayet iyi ben cok begendim, boyun kac senin hatta kilon da 62 miydi?
bence ebrucum, IF'e gel sen de hayatini yasa
canım eski menülerini görmek istiyoruz,yoğunluk daha iyi yemeği unutursun,gelinliği hayal etcanım ben 2 gündür hep dışardaydım akşam geç yedim ondan kaçtı böyle, bide düğün işleri geriyo beni biraz. bu hafta da hep ev eşyaları gelicek eve, bugün koltuklar geldi haftaiçi perde halı falan gelecek bi yandan da onlarla uğraşıyorum spor yapamadım nerdeyse hiç
Benim ufaklıginda gozune bisey batmiş bende onu dr a götürdüm çocuk büyütmek zor işkızımı yemek yedirirken boğazına kaçtı,morardı bir süre,neyse geçti şükür,hayatta her şey biranlık gerçekten
herseyi aldım nerdeyse, bi tek lambader kaldı onun icin de gidecek yer bakıyorumKesinlikle öyle Blanchecim.
Sadece baş ağrılarım çok arttı bu sıralarda. Ondan tedirgin oluyorum sanırım.
Pazartesiye kadar bakayım durumumu da olmazsa bir şaşırtma yapayım.
Kollontaicim, Eskişehir'de çeşit de boldur eşya konusunda.
Bir de fiyatlar genele göre çok iyi.
canım yarından itibaren tam tempo geliyorum menulerimlecanım eski menülerini görmek istiyoruz,yoğunluk daha iyi yemeği unutursun,gelinliği hayal et
evet cok zor, bir şey olsa canından can gidiyor...geçmiş olsunnBenim ufaklıginda gozune bisey batmiş bende onu dr a götürdüm çocuk büyütmek zor iş
ben izindeyim ondan yazmıyorumkızlar sizin menuler nasıl?
cok gecmis olsun canim cok iyi bilirim p korkuyu rabbim kimseye evlat acisi gpstermesin hersey bi anlikkızımı yemek yedirirken boğazına kaçtı,morardı bir süre,neyse geçti şükür,hayatta her şey biranlık gerçekten
Çok güzel ve oldukça sağlıklıben izindeyim ondan yazmıyorum
ama genel olarak şöyle hiç un ve şeker tüketmiyorum
16da yemeği bırakıyorum
bol bitki çayı
bir de kendime alkali su hazırladım: 1 lt suyun içine 1 kaşık elma sirkesi ya da limon suyu koyuyorum tüm gün içiyorum,iştahımı kapatıyor,günde 3 lt su içiyorum
sabah ve öğlen yiyiyorum,arada acıkırsam yeşil elma ( yeşil elma da iştahı kesiyor)
sabah mutlaka peynir yumurta yiyiyorum,çünkü protein tok tutuyor
öğlende mutlaka 1 kase yoğurt,yoğurtta aynı şekilde tok tutuyor ve süt ürünleri tüketenler dışkıyla 2 kat daha fazla yağ atıyorlar
vee hata yaparsam da kendimi affediyorum,diyete devam ediyorum inşallah :)))
spor devamlı olsun diye hergün hiçbir şey yapamasam 50 kere ip atlıyorum
işte böyleeee
tabii bunları uzun zamandır yapmıyorum,daha ilk haftam
uzun zamandır yapsam şimdi hedef kiloma ulaşmıştım
ilk hedefim 55 kg :))
Bu arada alkali su şirkeyle de mi oluyor. Ben karbonatla okumuştum. Çok kötüydü midem bulandi icemedim. Ve daha denemedim. Ama ekşi herşeyi çok severimben izindeyim ondan yazmıyorum
ama genel olarak şöyle hiç un ve şeker tüketmiyorum
16da yemeği bırakıyorum
bol bitki çayı
bir de kendime alkali su hazırladım: 1 lt suyun içine 1 kaşık elma sirkesi ya da limon suyu koyuyorum tüm gün içiyorum,iştahımı kapatıyor,günde 3 lt su içiyorum
sabah ve öğlen yiyiyorum,arada acıkırsam yeşil elma ( yeşil elma da iştahı kesiyor)
sabah mutlaka peynir yumurta yiyiyorum,çünkü protein tok tutuyor
öğlende mutlaka 1 kase yoğurt,yoğurtta aynı şekilde tok tutuyor ve süt ürünleri tüketenler dışkıyla 2 kat daha fazla yağ atıyorlar
vee hata yaparsam da kendimi affediyorum,diyete devam ediyorum inşallah :)))
spor devamlı olsun diye hergün hiçbir şey yapamasam 50 kere ip atlıyorum
işte böyleeee
tabii bunları uzun zamandır yapmıyorum,daha ilk haftam
uzun zamandır yapsam şimdi hedef kiloma ulaşmıştım
ilk hedefim 55 kg :))
Aminncok gecmis olsun canim cok iyi bilirim p korkuyu rabbim kimseye evlat acisi gpstermesin hersey bi anlik
Ya böyle bir yaşam tarzı arıyorum ben aslinda. Diyet yaptığında sadece kilo vermek için ugrasiyorsun. Ve diyet bittiginde geri aliyorsun hemde fazlasiylaBen yaşam tarzım haline getirmek istiyorum. Ki biraz da başardım sayılır. Yağlı şeylerden tiksinmeye başladım artık yiyemiyorum. Veya sabah kahvaltıda ekmk tuketemiyorum. Sadece yumurta yetiyor çoğu zamn. Bunun gibi şeyler işte.Çok güzel ve oldukça sağlıklı
evet bunu ben de düşünmüştümBu arada alkali su şirkeyle de mi oluyor. Ben karbonatla okumuştum. Çok kötüydü midem bulandi icemedim. Ve daha denemedim. Ama ekşi herşeyi çok severim
Ama sirke zaten asidik değil mi.? Suyu nasıl bazik yapıyor.? Ben yanlış mi hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?