Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydın kızlar
Dunki menum
Õglen
Tavuk ızgara acili ezme ve az çorba
Akşam patates salatası azcık ekmek ve aczik yaşpasta
Dun izin verdim kendime ondan ufak kacamaklar var
Bugünden itibaren 15 dakika dahi olsa spor yapıcam bayrama 2 hafta var biraz gayretle iki kilo verebilirim diye düşündüm

Hoşgeldin :)

kızımı yemek yedirirken boğazına kaçtı,morardı bir süre,neyse geçti şükür,hayatta her şey biranlık gerçekten

Benim ufaklıginda gozune bisey batmiş bende onu dr a götürdüm çocuk büyütmek zor iş
çok geçmiş olsun ikinizede Allah kolaylık versin

Kızlar günaydın.
Geçmiş olsun @CallanPinckney

Günaydın :))))

Mutlu hafta sonları kardeş takim
Sizede iyi hafta sonları :)))

Kizlar ben dun aksam saat 7'de 250 g kofte ve yaninda biraz mantar da yedim haberiniz olsun.

Ama gece 2'de yattim.

ptesi o diyete baslyacagim diye biraz daha free takiliyorum.

ama bugun o kadar sicak ki sanirim daha bir sey yiyemeyecegim kahvalti disinda, zaten mesaideyim su an.

Bugun menum :

15 findik
1 patatesli omlet
yarim simit
2 kk ezine peyniri
2 hurma

Butun gun kahve siz de bol bol takilin da buralara kendimi tutmamazlik etmeyeyim, ya kilo almis gibi hissediyorum her aksam yedigimde niyeyse ben.

Psikolojik oldu.

Ah bir 55 olsam gitmeden.

hedef38beden bu benim diyet 12 gunde 8-10 arasi verdiriyormus, ki bence verdiriyor olabilir ya cok mantikli.

diyet metabolizmayi baya sasirtma yonunde.

Tabii ben 5 versem bana hayli hayli yeter.

hedef38beden bu benim diyet 12 gunde 8-10 arasi verdiriyormus, ki bence verdiriyor olabilir ya cok mantikli.

diyet metabolizmayi baya sasirtma yonunde.

Tabii ben 5 versem bana hayli hayli yeter.
Ama dayanabilecek misin açlığa. Listede pek bir şey yok gibi yanı günde sadece 1lt yoğurtla tansiyonun düşmez mi senin? Bir ara bende mi yapsam dedim ama ben kahvaltıyı geç yapsam basım dönüyor. Buna hiç dayanamam. Tabiki sen kendini daha iyi taniyorsun

Yok canim ben rahat geciririm ama kahvemi icerim tabii; kahvesiz olmaz!

slm kizlar bugun piknige gittik sabah sabah kahvaltiya abartmadim ama sadece corek yedim zeytinyagli sade kendim yaptim yumurta felan katmadim uc dilim ondan yedim
bi kk suzme peynir
yarim domates
yarim salatalik
bi cay kasigi bal
9 adt zeytin
iki bardak sekersiz cay
uc catal sahanda yumurya zyagli azicik

oglen bi sade turk kahvesi
aksam
yarim pors tavada balik
salata yagsiz
simdi sporumu yaptim aksama kadar bisey yemicem belki bi kahve daha icerim
jilian level 1 30 dk
persian zumba 20 dk
500 ip atlama yaptiklarim yarin nobetciyim iste olucam bugun kendimi spora vereyim dedim bayrama verilecek 3 kg vaaarrrrr

kollontai hedef38beden yarin bu cilgin diyete basliyorum, siz de bana takilin ya hadi plis 12 guncuk haftaya cumaya deli dehset zayiflamis olacagiz, persembe son gunumuz olacak :)
dayanabilecegimi bilsem yarin hemen baslarim hem iste olucam yogurdumu alir giderim ama migrenim tutarsa fena olurum verilecek kg dusununce insani yapasi gelmiyo degil hani yaaaaa

kaptanım toplight dün itibariyle buradayım artık :)

Dün baba evindeydim bugün de kendi evime geçtim ve tartımla kavuştum hoş tartılmadım daha :)

Şimdi yarın sabah tartılsam diyetime devam etsem 11 eylül cuma günü de verdiğim kiloyu yüzdeyi v.s. yazsam olur mu.

Yoksa cumadan yeni kilomla mı başlayayım yeni haftaya, diyet yapamadım malum anlattığım sebeplerden dolayı. Ne diyosun ne yapayım :)

eh bana uyar sanırım listeyi bi daha ekler mlsin bakayım bi
1. Gün
1 litre yoğurt
1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
Bitkisel çay veya yeşil çay

2. Gün
4-6 adet greyfurt veya portakal

3. Gün
Az yağlı süzme peynir (250-300 gr)

4.Gün
1 tabak sebze yemeği

5. Gün
100 gram çikolata

6. Gün
1-1,5 kilo kabuksuz elma

7. Gün
300 gram yağlı peynir
Bitki çayı

8. Gün
Sebze salatası
1 litre tuzsuz domates suyu veya 1 kilo domates

9. Gün
400 gram haşlanmış sığır veya tavuk eti

10. Gün
Maydanoz, dereotu, kereviz, ayçiçeği yağı ve biraz tuz ile salatalık, domates, lahana salatası

11. Gün
Az yağlı süzme peynir (250-300 gr)

12.Gün
1 kg taze erik (veya kuru erik 500 gr)

dayanabilecegimi bilsem yarin hemen baslarim hem iste olucam yogurdumu alir giderim ama migrenim tutarsa fena olurum verilecek kg dusununce insani yapasi gelmiyo degil hani yaaaaa
Fatmacim dayanirsin ya 1 l yogurt sonucta az degil ve alti ustu 12 gun ya 12 guncuk hadi lutfen katilin bana :))

kollontai hedef38beden yarin bu cilgin diyete basliyorum, siz de bana takilin ya hadi plis 12 guncuk haftaya cumaya deli dehset zayiflamis olacagiz, persembe son gunumuz olacak :)

Bllanchecim, çok istiyorum aslında ama bu sıralarda ayakta zor duruyorum.
Bir de bu zorlayıcı diyet olunca hiç toparlayamam kendimi.
O nedenle ben es geçiyorum bu seferlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…