- 27 Ocak 2010
- 1.072
- 636
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.741
İyiyimiş ben de deneye bilirim.evet bunu ben de düşünmüştüm
saçma aslında,senin dediğin doğru ama gecen paylaştıgım sitede boyle yapın iştah azalır diyordu,ben de öyle yaptım,işe yaradı
ama alkali demeleri saçma
Hoşgeldin :)Kızlar geldim :) eski msj lara bakmadan hemen yazmak istedim.
13 saatlik yoldan sonra bitap düştüm ancak girebildim nete ve artık buradayım :)
İnşallah aksi bir durum olmamıştır şimdi okuyacağım geçmişi :)
kızımı yemek yedirirken boğazına kaçtı,morardı bir süre,neyse geçti şükür,hayatta her şey biranlık gerçekten
çok geçmiş olsun ikinizede Allah kolaylık versinBenim ufaklıginda gozune bisey batmiş bende onu dr a götürdüm çocuk büyütmek zor iş
Kızlar günaydın.
Geçmiş olsun @CallanPinckney
Gunaydın kızlar
Dunki menum
Õglen
Tavuk ızgara acili ezme ve az çorba
Akşam patates salatası azcık ekmek ve aczik yaşpasta
Dun izin verdim kendime ondan ufak kacamaklar var
Bugünden itibaren 15 dakika dahi olsa spor yapıcam bayrama 2 hafta var biraz gayretle iki kilo verebilirim diye düşündüm
Sizede iyi hafta sonları :)))Mutlu hafta sonları kardeş takim
Ama dayanabilecek misin açlığa. Listede pek bir şey yok gibi yanı günde sadece 1lt yoğurtla tansiyonun düşmez mi senin? Bir ara bende mi yapsam dedim ama ben kahvaltıyı geç yapsam basım dönüyor. Buna hiç dayanamam. Tabiki sen kendini daha iyi taniyorsunhedef38beden bu benim diyet 12 gunde 8-10 arasi verdiriyormus, ki bence verdiriyor olabilir ya cok mantikli.
diyet metabolizmayi baya sasirtma yonunde.
Tabii ben 5 versem bana hayli hayli yeter.
Ama dayanabilecek misin açlığa. Listede pek bir şey yok gibi yanı günde sadece 1lt yoğurtla tansiyonun düşmez mi senin? Bir ara bende mi yapsam dedim ama ben kahvaltıyı geç yapsam basım dönüyor. Buna hiç dayanamam. Tabiki sen kendini daha iyi taniyorsun
dayanabilecegimi bilsem yarin hemen baslarim hem iste olucam yogurdumu alir giderim ama migrenim tutarsa fena olurum verilecek kg dusununce insani yapasi gelmiyo degil hani yaaaaakollontai hedef38beden yarin bu cilgin diyete basliyorum, siz de bana takilin ya hadi plis 12 guncuk haftaya cumaya deli dehset zayiflamis olacagiz, persembe son gunumuz olacak :)
eh bana uyar sanırım listeyi bi daha ekler mlsin bakayım bikollontai hedef38beden yarin bu cilgin diyete basliyorum, siz de bana takilin ya hadi plis 12 guncuk haftaya cumaya deli dehset zayiflamis olacagiz, persembe son gunumuz olacak :)
1. Güneh bana uyar sanırım listeyi bi daha ekler mlsin bakayım bi
Fatmacim dayanirsin ya 1 l yogurt sonucta az degil ve alti ustu 12 gun ya 12 guncuk hadi lutfen katilin bana :))dayanabilecegimi bilsem yarin hemen baslarim hem iste olucam yogurdumu alir giderim ama migrenim tutarsa fena olurum verilecek kg dusununce insani yapasi gelmiyo degil hani yaaaaa
kollontai hedef38beden yarin bu cilgin diyete basliyorum, siz de bana takilin ya hadi plis 12 guncuk haftaya cumaya deli dehset zayiflamis olacagiz, persembe son gunumuz olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?