Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya ben hamileyken sanirim diyetisyene giderim.

ve hamilelikten once iyice zayiflamak lazim bence ya.

günaydın kızlar pazartesi bildirimim
76,3 +400 görünüyor ama be hafta sonu kaçamak falan yapmadım hem cumadan sonra regl oldum hemde wc ye gitmedim muhtemelen ondan fazla geldim moral bozmak yok bu hafta ben 74 ü görücem (çok mu iddalı oldu)

ben de diyetisyene giderim diye düşünüyordum,
sonra bir rahatlama geldi,
"amaaan hamilelikte de rahat yemeyeceksen, nezaman yiyeceğim" diye, götürdüm :)
galiba biraz:))
olsun iddia iyidir.
zaten bozduğun için fazla çıkmamışsın,
74ü görebilirsin.

canım hamileyken ben ikizlere sadece 10 kg aldım ve hastaneden çıktığımda eski kilomdaydım dediğin gibi öncesi zayıf olmak gerek ve bebek doğduktan sonra dikkat etmek ben dikkat edemedim ne bulduysam yedim stres uykusuzluk bundan dolayı kilo aldım yok sa ilk 3 ay zaten alınmıyo kilo hatta ben 3-4 kg vermiştim sonradan doğumdan sonra yani düzensiz beslenme ve stresten kilo aldım.

anlamadım neyi bozduğum için fazla çıkmamışım femmette

ben sabah 112,9 çıktım

Menüm (07.09.2015-Pazartesi)

Sabah/10:00

Buzlu Kahve

Öğlen/12:30
İki haşlanmış yumurta
1 domates

Ara/ 15:30
yarım avuç yer fıstığı
Şekersiz çay

Akşam/19:00
Taze fasulye
1 kase yarım yağlı yoğurt

Eşimle bi iddiaya girdik. Menülerimi o hazırlıyor. 1 ay içinde menülere uyup da zayıflamazsam beni istediğim diyetisyene gönderecek. İddiayı kazanmak için menülerimi bozmamam gerekiyor

Günaydın hanımlar

hafta sonu çok konuşmuşsunuz yahu okudum hepsini ama tabletten okuduğum için alıntı yapmadım hiç üşendim

bravo canım yaa yorucudur tabi ben 10 kiloyu verene kadar helak oldum. Bu kadar verdikten sonra kalan kiloyuda rahat verirsin. ben bugün +1 kg cık çıktım.

Kolay gelsin inş. yaparsın canm

Eşinin destek olması çok güzelmiş.

Kızlar merhabalar.
Dünkü şehit haberlerinden sonra sıfırlandı iyice
Sabaha kadar uyuyamadim.
Doğal olarak yeni uyanıyorum ama içim acıyor resmen.
Biraz toparlanıp ilerieyen saatler de gelecegim, çok ihmal ettim takımı da diyeti de biliyorum ama sanki kendim için yapacağım her şey şu dönemde bencillik gibi gelmeye basladi

Hepimizin başı sağolsun ((
Gerçek sayı saklanıyor maalesef
Yarab ailelerine metanet güç kuvvet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…