- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.841
afiyet olsun şekerimkizlar menum :
sabah 9.00:
15-20 findik
ara 10.30
15-20 findik
ogle 12.30 :
1 schnitzel
Biraz brokoli
Biraz yesillik.
Ve dukkan kapandi.
Aksama yuruyus.
Bolca su.
Ama canim nasil tatli cekiyor anlatamam size; nedendir bilmem.
canım tek tebrik sanaherkes baya guzel kilo almıs hafta sonu
Geçmiş olsun canm. Allah şifa versinDoktora gittim kızlar bugun şişliğim devam ediyo midem felaket başımda çatlıyo adanada hava berbat ilaç verdi bakalım inşallah geçer midemde bulanıyo berbatım pek görünmezsem kusuruma bakmayın yarında nöbet var yine
SAGOL TATLIMGeçmiş olsun canm. Allah şifa versin
Kızlar merhabalar.
Dünkü şehit haberlerinden sonra sıfırlandı iyice
Sabaha kadar uyuyamadim.
Doğal olarak yeni uyanıyorum ama içim acıyor resmen.
Biraz toparlanıp ilerieyen saatler de gelecegim, çok ihmal ettim takımı da diyeti de biliyorum ama sanki kendim için yapacağım her şey şu dönemde bencillik gibi gelmeye basladi
ben hamileliğin başında cok salmıştım,ilk 5 ayda 9 kilo aldım ama 5. aydan sonra aklım başıma geldiya ben hamileyken sanirim diyetisyene giderim.
ve hamilelikten once iyice zayiflamak lazim bence ya.
kacsin su an?
boyun kacti?
sağol:))canım tek tebrik sanaherkes baya guzel kilo almıs hafta sonu
Doktora gittim kızlar bugun şişliğim devam ediyo midem felaket başımda çatlıyo adanada hava berbat ilaç verdi bakalım inşallah geçer midemde bulanıyo berbatım pek görünmezsem kusuruma bakmayın yarında nöbet var yine
cnm sen verirsin merak etme,bu hafta 500kcallık diyetlerinle yine eksi olursun+1.5 kg da bendenben bugun sıvı detoksuna baslıyorum, bugun ve yarın tarhana icicem ondan sonra mercimek, sonrasına bakıcam, cumaya + cıkmazsam iyidir
cok geçmiş olsun cnmDoktora gittim kızlar bugun şişliğim devam ediyo midem felaket başımda çatlıyo adanada hava berbat ilaç verdi bakalım inşallah geçer midemde bulanıyo berbatım pek görünmezsem kusuruma bakmayın yarında nöbet var yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?