Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Başımız sağ olsun diyemiyorum. Göz göre göre vatan evlatları yitip gidiyor. Allah sonumuzu hayır etsin. Ailelere sabır versin

Başımız sağ olsun diyemiyorum. Göz göre göre vatan evlatları yitip gidiyor. Allah sonumuzu hayır etsin. Ailelere sabır versin

Başımız sağolsun Allah ailelerine sabır versin çok üzücü bişey Allah devletimizin milletimizim birliğini beraberliğini boz masın bozmaya çalışanlarıda kahretsin insallah.

Güzel şeyler yazmışsın, mantıklı şeyler.
Zira dönem vardır hani şöyle etrafına bakıp kendini sorguladığın, argo bir tabirle "ülen napıyorum neyin tasasındayım neyi dert ediyorum, olanlara bak.. Ben de sanıyorum ki yüküm Ağrı kadar, pehhh..." dediğin..

İnsanın her anının güllük gülistanlık olduğuna asla inanmadım ben, sadece yaşanılan olumsuzlukları atlatabileceğin en ucuz şekilde nasıl atlatırsın bunun mücadelesi verilir, her insan bunu yapar, yani insanın fabrika ayarı budur.

Asla eleştiri değil takdir eder karşında bu şekilde olabildiğin için şapka çıkarırım :) tebrik ediyorum ve seni beyin kıvrımlarından öpüyorum..

Fakat en azından şuan için yazdıkların bana polyannacılıktan başka birşey gelmiyor. SADECE BENİM İÇİN BÖYLE AMA. Öyle ki okuduğum şey benim de hayat felsemem olmasına rağmen bu böyle, üzgünüm. Bak resmi olmayan bir haber daha aldım, cizrede de 5 şehit var yine an itibariyle.

Ben de kilo vermeyim kardeşim..
sabah 1 kk peynirimi yemeyim, acının en beterini yemiş yitip gidenin anası..

ÜZGÜNÜM...

kızlar günaydın dünkü menüm sabah yemedim ölen
döner yedim ekmeksiz
akşamda salata yedim domates+maydonoz +soganlı sonra k.fasulye pilav vardı iki üç kaşık aldım çocuklar yerken sonra kendime çok kızdım gittim eliptik bisiklette çalıştım 30 dk

çok güzel yazmışsın bendece ancak ben buna şöyle bişey ekliycem bazen insanlar belli noktaya geldikten sonra egolarına kapılıp ne olacakmış dünyayı değiştirsem nasılsa ben güllük gülistanlık yaşıyorum diyor,ve dünya için insanlık için bişey yapmak yerine herşeyi sadece kendi için yapıyor bu nedenle toplumun belli kısmı gayet ferah yaşarken diğerlerine bişeyler yapabilmek için çırpınıp duruyor.

kızlar bugünkü menum

1.00 x 1 Adet Domates 14 kcal (Sil)

• 1.00 x 1 Adet Salatalık 11 kcal (Sil)
  • 5.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin 35 kcal (Sil)
  • 4.00 x 1 Adet Siyah Zeytin 32 kcal (Sil)
  • 3.00 x 1 Adet Arı Kepekli Grissini 66 kcal (Sil)
  • 1.00 x 1 Porsiyon (5 Adet - 150gr) İzmir Köfte 250 kcal (Sil)
  • 0.50 x 1 Porsiyon Domates Soslu Makarna 166 kcal (Sil)
  • 1.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran 74 kcal (Sil)
  • 10.00 x 1 Adet (2gr) Badem (Kavrulmuş) 120 kcal (Sil)
  • 1.00 x 100gr Üzüm 73 kcal (Sil)
  • 1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Dost Süt (Yarım Yağlı) 115 kcal (Sil)
  • 1.00 x 1 Avuç (40gr) Sarı Leblebi 155 kcal (Sil)

Toplam 1111 kalori...

kızlar selam ülkemizde yaşanan problemler yüzünden içimden hiç paylaşım yapmak gelmiyor sanırım sizlerde de aynı durum geçerli ki pek paylaşımda bulunmamışsınız arada okuyorum buralardayım ama yazmak gelmiyor ama listedekiler özellikle menülerini sporlarını mutlaka payşalsın arkadaşlar takım kurallarına uyalım lütfen günlük 5 mesaj ve menü bildirimi mutlaka yapılsın boş bırakmayın

kızlar sabah:1 avuç kadar tulum peyniri,2 ceviz,meyve tabağı ve domates salatalık yedim,aa birde bir kaseden az dövme pilavı
arada 1 3ü1 arada
öğlen:1 kase dövme pilavı,aktivia yoğurt,1 porsiyon menemen gibi bir şey yapıp yedim
16:00 yemek yemek bırakıldı

Menüm

sabah: 1 haşlanmış yumurta, zeytin, ezine peynir, acılı domates sosu, siyah zeytin, acı yeşil biber, 1 nektarin

ara: az şekerli türk kahvesi, 1 ceviz, 1 parça bitter

öğle: 3 kaşık taze fasulye, 2 patlıcan dolması, 3 kaşık yoğurt

akşam: 1 muz, 3 fındık

1 saat orta tempoda yürüyüş

ara: 2 kaşık yoğurt

menüm
Sabah: 1 fincan sade kahve, 1 armut
Öğle: 1kase yoğurt, biraz fındık ceviz
Ara: yeşil kahve
Akşam: bir küçük parça ızgara tavuk, domates salatalık

spor
sabah: leslie 30days, 10min ABS, top ile göğüs sıkılaştırma
akşam: taebo ABS

2lt su

Maşallah ya imrendim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…