- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.901
74,4 le ayrılmıştım burdan, 76 yım şimdi neredeyse 2 kilo ya aldım ya da kendimi şiş hissediyorum bunun yarısı ödem.
Hiç tadım tuzum yok
hiç iyi olasım çabalayasım da yok
şu haberlerden sonra motive olamiyorum.
kimler nelerle boğuşuyor sen ne ile uğraşıyorsun diyorum kendi kendime..
Allah sabır versin yitip gidenlerin ailelerine..
Motivasyonunuzu bozduysam üzgünüm( ben pek toparlanamadım, gece uykum yok..
Başımız sağ olsun diyemiyorum. Göz göre göre vatan evlatları yitip gidiyor. Allah sonumuzu hayır etsin. Ailelere sabır versin
Okyanusyacim kesinlikle haklisin, dunyada boyle seyler oluyor; ben de cok uzuluyorum.
Ama bunlarin engellenmesi, azalmasi, bitmesi ancak genel bir bilinc gelisimiyle mumkun; genel bilinc gelisimi de sonucta tek bir bireyden baslayacaktir. Herkes bu dunya icin yapabileceginin en iyisini yapmali bence, hedefler koymali, basarmali.
Sadece kendin icin degil, herkes icin faydasi olacaktir ozen gostermenin.
Kilo vermek de mesela aslinda evet onemsiz gorunebilir, ama sen bu dunya icin birseyler yapacaksan once senin sagligin, mutlulugun onemli. Kilo vermek de seni sadece saglikli degil, mutlu da yapiyor.
Saglikli, mutlu olmadiktan sonra cevresine de bir faydasi olmuyor insanin.
Bunlari bosver, uzulme demiyorum; ben de cok uzuluyorum okudukca; ama uzulmek yerine ne yapabilirim diye dusunuyorum daha da cok.
Ben mesela yazilar yaziyorum, paylasimlarda bulunuyorum, insanlara kendi dogrularimi, kendi bakis acimi anlatiyorum ve her zaman enerjimi yuksek tutmaya calisiyorum cunku ancak bu sekilde insanlar beni dinlerler, bakis acimi anlamaya calisirlar, ancak bu sekilde dokunabilirim onlara. Kimse enerjisi dusuk bir insani cevresinde istemez, dinlemek istemez, beraber vakit gecirmek istemez, fikirlerini onemsemez.
Bence bu evrende her sey birbiriyle baglantili, insanla kendi mutsuzluklari yuzunden bu derece yikima basvuruyorlar. once kendinizi mutlu edin arkadaslar. Her zaman ayni ornegi veririm: ucaklarda bile once kendi oksijen maskenizi takin, sonra cocugunuza takin diyor. Sen kendine yeteri ozeni gostermezsen, ne en yakinin olan cocuguna, ne de daha uzagin olan o sehitlerin anasina, babasina gosterebilirsin. Once kendin mutlu olmalisin ki, diger insanlara da dokunabilesin.
Dogadaki butun degisimler yavas olur, ama ben eminim ben bile tek basima bir cok insanin hayatini degistirebilirim. Dunya da yavas yavas iyilesek, bunlar son bulacak ben inaniyorum. Ama tekrarliyorum, kimsenin kendini salma luksu yok bence bu hayatta. Hayat cok uzun degil arkadaslar, faydamiz dokunmali birseylere ama hepsinden once kendimize.
Okyanusyacim kesinlikle haklisin, dunyada boyle seyler oluyor; ben de cok uzuluyorum.
Ama bunlarin engellenmesi, azalmasi, bitmesi ancak genel bir bilinc gelisimiyle mumkun; genel bilinc gelisimi de sonucta tek bir bireyden baslayacaktir. Herkes bu dunya icin yapabileceginin en iyisini yapmali bence, hedefler koymali, basarmali.
Sadece kendin icin degil, herkes icin faydasi olacaktir ozen gostermenin.
Kilo vermek de mesela aslinda evet onemsiz gorunebilir, ama sen bu dunya icin birseyler yapacaksan once senin sagligin, mutlulugun onemli. Kilo vermek de seni sadece saglikli degil, mutlu da yapiyor.
Saglikli, mutlu olmadiktan sonra cevresine de bir faydasi olmuyor insanin.
Bunlari bosver, uzulme demiyorum; ben de cok uzuluyorum okudukca; ama uzulmek yerine ne yapabilirim diye dusunuyorum daha da cok.
Ben mesela yazilar yaziyorum, paylasimlarda bulunuyorum, insanlara kendi dogrularimi, kendi bakis acimi anlatiyorum ve her zaman enerjimi yuksek tutmaya calisiyorum cunku ancak bu sekilde insanlar beni dinlerler, bakis acimi anlamaya calisirlar, ancak bu sekilde dokunabilirim onlara. Kimse enerjisi dusuk bir insani cevresinde istemez, dinlemek istemez, beraber vakit gecirmek istemez, fikirlerini onemsemez.
Bence bu evrende her sey birbiriyle baglantili, insanla kendi mutsuzluklari yuzunden bu derece yikima basvuruyorlar. once kendinizi mutlu edin arkadaslar. Her zaman ayni ornegi veririm: ucaklarda bile once kendi oksijen maskenizi takin, sonra cocugunuza takin diyor. Sen kendine yeteri ozeni gostermezsen, ne en yakinin olan cocuguna, ne de daha uzagin olan o sehitlerin anasina, babasina gosterebilirsin. Once kendin mutlu olmalisin ki, diger insanlara da dokunabilesin.
Dogadaki butun degisimler yavas olur, ama ben eminim ben bile tek basima bir cok insanin hayatini degistirebilirim. Dunya da yavas yavas iyilesek, bunlar son bulacak ben inaniyorum. Ama tekrarliyorum, kimsenin kendini salma luksu yok bence bu hayatta. Hayat cok uzun degil arkadaslar, faydamiz dokunmali birseylere ama hepsinden once kendimize.
Başımız Sağolsun. Çok zor.Başımız sağolsun Allah ailelerine sabır versin çok üzücü bişey Allah devletimizin milletimizim birliğini beraberliğini boz masın bozmaya çalışanlarıda kahretsin insallah.
kızlar bugünkü menum
1.00 x 1 Adet Domates 14 kcal (Sil)
- 1.00 x 1 Adet Salatalık 11 kcal (Sil)
- 5.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin 35 kcal (Sil)
- 4.00 x 1 Adet Siyah Zeytin 32 kcal (Sil)
- 3.00 x 1 Adet Arı Kepekli Grissini 66 kcal (Sil)
- 1.00 x 1 Porsiyon (5 Adet - 150gr) İzmir Köfte 250 kcal (Sil)
- 0.50 x 1 Porsiyon Domates Soslu Makarna 166 kcal (Sil)
- 1.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran 74 kcal (Sil)
- 10.00 x 1 Adet (2gr) Badem (Kavrulmuş) 120 kcal (Sil)
- 1.00 x 100gr Üzüm 73 kcal (Sil)
- 1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Dost Süt (Yarım Yağlı) 115 kcal (Sil)
Toplam 1111 kalori...[/QUOTE
- 1.00 x 1 Avuç (40gr) Sarı Leblebi 155 kcal (Sil)
Tebrik ederim canm.. Listen güzel kalori hesabını hangi siteden yapiyorsun
Afiyet olsunkızlar sabah:1 avuç kadar tulum peyniri,2 ceviz,meyve tabağı ve domates salatalık yedim,aa birde bir kaseden az dövme pilavı
arada 1 3ü1 arada
öğlen:1 kase dövme pilavı,aktivia yoğurt,1 porsiyon menemen gibi bir şey yapıp yedim
16:00 yemek yemek bırakıldı
Maşallah ya imrendim sanamenüm
Sabah: 1 fincan sade kahve, 1 armut
Öğle: 1kase yoğurt, biraz fındık ceviz
Ara: yeşil kahve
Akşam: bir küçük parça ızgara tavuk, domates salatalık
spor
sabah: leslie 30days, 10min ABS, top ile göğüs sıkılaştırma
akşam: taebo ABS
2lt su
Ne güzel hem spor hem diyet listen çok iyiMaşallah ya imrendim sana
Maşallah ya imrendim sana
teşekkür ederim, senin menün de kötü değil.Ne güzel hem spor hem diyet listen çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?