- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.941
kızlar cok sağolun harikasınız
kaçamak yapmadım
blanchcım haklısın ramazanda 58 kiloydum şimdi ise 60 kgım,kolay verilmiyor kilolar
geçmiş olsunkızlar midemi usutmusum cok fena, hem bulantı hem diare iki gundur yatıyorum iyileseyim gelicem yine, gecmis olsun dilekleri icin simdiden tesekkurler
ben ne evde çalışmak istiyorum, ne de işte çalışmak
verdim cnm,yaa utanarak söylüyorum 63ü gördüm ben,hemen silkelenip kendime geldim 3ü gitti,58e 2 kaldıKolay alinmiyor da aslinda ama biz resmen zorluyoruz midemiz patlayasina kadar yiyoruz ne gerek var
Bu arada sen vermeidn mi? Her gun 4'te kesiyorsun o baya far ettirir.
verdim cnm,yaa utanarak söylüyorum 63ü gördüm ben,hemen silkelenip kendime geldim 3ü gitti,58e 2 kaldı
hedef 5058'de birakacak misin?
Bence birakma devam et.
Bir de bir kiloda ne kadar cok kalirsan almasi-vermesi o kadar zor oluyor vucut kendini geri dondurmek istiyor.
Benim de yerinde sayiyor kilolar, bu hafta da sabit olacagim herhalde.
Genelde erken kalıyorum.evet, bence de ev işi yeterince spor oluyor.
suyu ben de çok içemiyorum, genellikle 1.5lt,
zorlayarak 2-2.5lt içmeye çalışıyorum.
sen de 1lt.de kalma
günaydın, sen de erkencisin
hedef 50ve ince bel vee squat sayesinde büyümüş bir popo
Bende açken aklıma olmadık şeyler geliyor. Hemen yoğurt süt elma gibi şeyler yemeye çalışıyorum. Bastırıyorkızlar SOS SOS
fena salasım var
gidip o buzdolabındaki çikolataları yiyesim var
dizi acığ çekirdekleri götüresim var
yardım edinnn
Evet tarçın tatlı krizlerine bire birsabah sabah çikolata, çekirdek hayır olsun inşallah.
bak bugün çarşamba, cumaya bir şey kalmadı,
bugün yersen, yarın toparlayamazsın.
listeye girmen uzar, yazık değil mi?
su şişene 1 çubuk tarçın at, bütün gün o şekilde iç
beden kitle indeksime baktım24 cıktı ya, normalin üst sınırı resmen,normalin alt sınırı yani 18,5 olması için 45 kilo olmam gerekirmiş,ideal kilomu hesapladım 52 çıktı50 mi
sen 50'ysen ben de 50 yapayim hedefimi ya ama bana cok zayif olabilir, bakalim bir
hmm buyuk popo severim
beden kitle indeksime baktım24 cıktı ya, normalin üst sınırı resmen,normalin alt sınırı yani 18,5 olması için 45 kilo olmam gerekirmiş,ideal kilomu hesapladım 52 çıktı
yani benim hertürlü 55in altına düşmem ve squaat yapmam lazım,beli de inceltmem lazım; onun için de gym stick twiste başladım
çok iyi yaaaBenim de 51.5 olmam lazim oooo.
Canım suriye üzerinden gelen toz bulutu hataydan adanaya ulaştı 3 gündür göz gözü görmüyo burada bunaldım resmen migrenim azdı oksifensizlikten çocukları dişarı parka dahi çıkarmıyoruz ne felaket bi hava evliya yada şehit öldüğünde hava böyle olurmuşgeçmiş olsun
ben ne evde çalışmak istiyorum, ne de işte çalışmakbugun acayip kötü bir elektrik var uzerimde
alyazraela burada hava okadar kötükiii, sis her taraf,evi dün sildim yine toz oldu her taraf,nedir bu anlamadım,hayatımda hiç böyle sıcakk sisli tozlu hava görmedim,acaba havadan dolayı mı ruh halim düştü acaba
Bnimde hedefim 5050 mi
sen 50'ysen ben de 50 yapayim hedefimi ya ama bana cok zayif olabilir, bakalim bir
hmm buyuk popo severim
ya benim de aklıma öyle geliyor,hayatımda hiç böyle bir hava görmedimCanım suriye üzerinden gelen toz bulutu hataydan adanaya ulaştı 3 gündür göz gözü görmüyo burada bunaldım resmen migrenim azdı oksifensizlikten çocukları dişarı parka dahi çıkarmıyoruz ne felaket bi hava evliya yada şehit öldüğünde hava böyle olurmuş
boyun kaç canım benimki 147 normal kilom 47 diyo banadabeden kitle indeksime baktım24 cıktı ya, normalin üst sınırı resmen,normalin alt sınırı yani 18,5 olması için 45 kilo olmam gerekirmiş,ideal kilomu hesapladım 52 çıktı
yani benim hertürlü 55in altına düşmem ve squaat yapmam lazım,beli de inceltmem lazım; onun için de gym stick twiste başladım
kitap oku canım bana iyi gelir hepya benim de aklıma öyle geliyor,hayatımda hiç böyle bir hava görmedim
yerleri yeni silmiştim,dün tekrar sildim su kapkara çıktı,bugun baktım yine kara
tezgah desen öyle;sürekli çamasır suyu silip duruyorum
biraz ilerideki apartmanları göremiyorum,toz bulutu gibi bir şey,hem de çok sıcak
biz de eve tıkılıp kaldık
bir taraftan şehit haberleri,bir taraftan bu hava boğuyor resmen
şuan kafamı dağıtmaya çalışıyorum,psikolojik olarak rahatlamaya ihtiyacım var
bende en son 5 sene önce 55 kiloydum üniversitedeyken 50 oldugumu bilmem 48-49 arası gider gelirdim inşallah seneye hedefim oçok iyi yaaa
ben tartıda 56yı görsem sevinçten ağlarım heralde,çokkk uzun zamandır görmüyorum
50leri görsek ohhh ne güzel olurBnimde hedefim 50tabi ilk hedefim 55 ama yılmak bıkmak bırakmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?