Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar maşallah diyelim hepimiz iyi gidiyoruz bu hafta 63 olup 1 aya 60 kilo olmak istiyorum. Spor, diyet Allah ne verdiyse yapıcam ayna karşısında mutluluğum için hayatımda sadece 1 ay sabır. Değer :)
haklısın sonuna kadar bi ay dişini sık 3 kilo rahat gider

@Merops çok geçmiş olsun. Sıkıntı, ağrı vs var mı? Görüntü nasıl?
kollontai umarım bir an önce iyileşirsin
toplight Kaptanım, ben bir süre böyle takılabilir miyim izninle? Yemek konusunda hiç sıkıntı yok ama yazamıyorum. Yaşananlar belliyken gelip burada farklı şeylerden bahsedemiyorum. Toparlanmaya çalışıyorum ama en azından takımdan yana içim rahat olsun.

Tuvalete düzenli gidiyormusun? Belki onun verdiği bir şişlik vardır. Sen moralini bozma listelerin harika aynen devam et.

Nasılsınız kızlar?
Ben çok iyiyim. Bugün 1 ay önce aldığım bir pantolon u giydim. Belinden düşüyordu. Çok sevindim. Sadece 4 kiloyla farketmiş se 1-2 ay sonra nasıl olur. Dusununce mutlu oluyorum. Aslında görenin hamile misin diyeceği bir göbeğim vardi. Ama verdiğim kilonun hepsi göbekten gitmiş anlaşılan. Biraz da sarkmalar var gobegimde acilen mekik çekmeliyim.
Sarkmak istemiyorum..

1.00 x 1 Adet Domates 14 kcal (Sil)

• 1.00 x 1 Adet Salatalık 11 kcal (Sil)
  • 10.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin 70 kcal (Sil)
  • 1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) 64 kcal (Sil)
  • 1.00 x 100gr Sade Pirinç Pilavı 173 kcal (Sil)
  • 0.50 x 1 Porsiyon Karışık Salata 62 kcal (Sil)
  • 10.00 x 1 Adet (2gr) Badem (Kavrulmuş) 120 kcal (Sil)
  • 1.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran 74 kcal (Sil)
  • 1.00 x 1 Kutu (200ml) Sütaş Süt (Tam Yağlı) 114 kcal (Sil)
  • 1.00 x 100gr Üzüm 73 kcal (Sil)
  • 0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Orman Kebabı 268 kcal (Sil)
  • 0.50 x 100gr Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir 112 kcal (Sil)

Toplam 1155 kalori...

aman dışarı serme çamaşırı
benim balkonu bir haftadır yıkamıyorum,kalın bir toz tabakası var resmen
inşallah hemen geçer
ev mahvoldu

ben de seni merak ediyordum
iyi olmana sevindim cnm

kızlar bugun saat 8:00-12:00 arası yedim
bu aralıkta yediklerim: 2kk tulum peyniri,2 yumurta,1 meyve tabağı,domates salatalık biber,4 ceviz,2 kayısı,çörek otu,1 kase dövme pilavı ve 2tane 3ü 1 arada mağlesef
bugunluk bukadar
yarın görüsürüz

selam kızlar
@Merops , kollontai geçmiş olsun kızlar hedef cim tahmin edebiliyorum o yüzden bişey diyemiyorum tatlım kızlar yediklerinize dikkat edin ne olur kendinize iyi bakın takipteyim ben
Ayni hisleri ben de yaşiyorum kaptanım. Müsadenle ben de bu şekilde en azından simdilik devam etsem ve takim da aklımda kalmasa çok memnun olurum. hedef38beden böyle birşey yazmasaydı ve sen de olumlu karşılamasaydın ben özür dileyip gruptan ayrılmak istedigimi bildiren bir yazı yazacaktım onun için girmiştim şimdi.
Enerjim yok. Şehit ugurladım taziyeleri gördüm, yandım kavruldum düştüm. Şimdi burada ya da baska yerde sıradan hayatımı sürdürmek gelmiyor içimdin..

Tamamen gitmek için girmiştim guruba, sağolsun hedef38beden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…