- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.981
haklısın sonuna kadar bi ay dişini sık 3 kilo rahat giderKızlar maşallah diyelim hepimiz iyi gidiyoruz bu hafta 63 olup 1 aya 60 kilo olmak istiyorum. Spor, diyet Allah ne verdiyse yapıcamayna karşısında mutluluğum için hayatımda sadece 1 ay sabır. Değer :)
Menüm çok guzelmişbugunkü menüm
sabah
2 haşlanmış yumurta
ara
bi fincan sade nescafe
öğle
bi kk kuru çökelek
3 tek çubuk kraker
bi az şekerli türk kahvesi (migrenim tuttu)
akşam
bi porsiyon sade z yağlı pırasa(prinçsiz)
bi kase yoğurt
Maşallah ya 12 den sonra acikmiyormusun?Selamlar :)
Menum sabah 8.30 :
1 simit,
2 kk peynir,
Domates,
Zeytin.
Ogle 12.15 :
Schnitzel,
Yesillik.
Dukkan da kapandi
Tuvalete düzenli gidiyormusun? Belki onun verdiği bir şişlik vardır. Sen moralini bozma listelerin harika aynen devam et.kızlar dünkü menüm
öğle
iki yumurta omlet domates hindi salam
akşam bikase mantar çorbası
20 dk eliptik bisiklet çevirdim ve spor olsun diye bi halı yıkadım
canım sıkkın menülerim ortada ama bi türlü tartıya yansımıyo bu gün çokk üzgünüm bu yüzden dayanamıycam sanki artık aç geziyorum tartı takıldı acaba regl olduğum için mi kiii yaaa öfffffffff
Maşallah ya 12 den sonra acikmiyormusun?
Çok iyi yaCanim valla acikiyorum aksam uzeri ama su iciyorum aciktikca.
Bisiler yapip oyaliyorum kendimi aksamlari yuruyus, dizi, film falan.
Sagol canım dün biraz fazla kaçırdım abartmadımda ama bugun ekmek yemicemMenüm çok guzelmiş
aman dışarı serme çamaşırıben de inanıyorum o evliya şehit lafına.. 2010 mu 2011 mi yine böyle şehit haberleri çoktu o zaman da van erciş toz içindeydi aynı böyle nefes alınmıyordu.. deprem olacak falan demişlerdi deprem de oldu gerçio yüzden ben bu havalardan çok korkarım hep
mersindeyim canım ben. havadandır ya ben de 4 gündür depresif oldum resmenev leş, aldığın nefes nefes değil çalışıyorum evi de temizleyemiyorum. yıkadığın çamaşırı pis topluyosun ipten.. şehitler, ölümler, çocuklar.. herşey herşey kötü
ben de seni merak ediyordumkızlar selam..sonunda aml oldum kurtuldum..çok şükür..dik yürüyemiyorum ve sürekli sırt üstü yatmaktan bel ağrım var sadece.onun dısında iyiyim diyebilirim.p tesi diyete devam edeceğim zaten dikkat ediyorum..ama bi on gün diyet yapma dedi doktorum.tartıda su an şiş olduğum için doğruyu göstermiyormus.öpüldünüz
bayılmazsın bir şey olmazzbugun kendimi çok fazla yemiş gibi hıssediyorm.akşama aç kalsam dıyorum.ozamanda bayılcak gibi oluyorum
163C CallanPinckney tatlım senin boy kactı?
sizin desteklerinizle krizi atlattım2gündür pek yoksun zaten, belli oldu.
çok geçmiş olsun.
menün harika
anlık krizi atlatınca, insan kendiyle gurur duyuyor :)
çok geçmiş olsun. toparlanınca detayları anlat lütfen.
Ayni hisleri ben de yaşiyorum kaptanım. Müsadenle ben de bu şekilde en azından simdilik devam etsem ve takim da aklımda kalmasa çok memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?