Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar dünkü menüm
öğle
iki yumurta omlet domates hindi salam
akşam bikase mantar çorbası
20 dk eliptik bisiklet çevirdim ve spor olsun diye bi halı yıkadım

canım sıkkın menülerim ortada ama bi türlü tartıya yansımıyo bu gün çokk üzgünüm bu yüzden dayanamıycam sanki artık aç geziyorum tartı takıldı acaba regl olduğum için mi kiii yaaa öfffffffff

canım sen mersin, adana, antep? neredensin?

ben bugun 0,6 kg almış olarak uyandım
amaa vazgeçmek yokkk

kızlar ben biraz kaçıyorum
gelirim sonraa
bu arada yemek yemeği bıraktım,artık sabahaaa
yarın 59u görmem için şart

ben de inanıyorum o evliya şehit lafına.. 2010 mu 2011 mi yine böyle şehit haberleri çoktu o zaman da van erciş toz içindeydi aynı böyle nefes alınmıyordu.. deprem olacak falan demişlerdi deprem de oldu gerçi o yüzden ben bu havalardan çok korkarım hep

adana
sen neredensin:))

mersindeyim canım ben. havadandır ya ben de 4 gündür depresif oldum resmen ev leş, aldığın nefes nefes değil çalışıyorum evi de temizleyemiyorum. yıkadığın çamaşırı pis topluyosun ipten.. şehitler, ölümler, çocuklar.. herşey herşey kötü

kızlar selam..sonunda aml oldum kurtuldum..çok şükür..dik yürüyemiyorum ve sürekli sırt üstü yatmaktan bel ağrım var sadece.onun dısında iyiyim diyebilirim.p tesi diyete devam edeceğim zaten dikkat ediyorum..ama bi on gün diyet yapma dedi doktorum.tartıda su an şiş olduğum için doğruyu göstermiyormus.öpüldünüz

Geçmiş olsun canm
En yakın zamanda ayaklanman dileğiyle
Ne ameliyatı olmuştur. Geçmişi okuyamadimda..

cok gecmis olsun

kızlar midemi usutmusum cok fena, hem bulantı hem diare iki gundur yatıyorum iyileseyim gelicem yine, gecmis olsun dilekleri icin simdiden tesekkurler
2gündür pek yoksun zaten, belli oldu.
çok geçmiş olsun.
menün harika
kızlar cok sağolun harikasınız
kaçamak yapmadım
blanchcım haklısın ramazanda 58 kiloydum şimdi ise 60 kgım,kolay verilmiyor kilolar
anlık krizi atlatınca, insan kendiyle gurur duyuyor :)
çok geçmiş olsun. toparlanınca detayları anlat lütfen.

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM

bugunkü menüm
sabah
2 haşlanmış yumurta
ara
bi fincan sade nescafe
öğle
bi kk kuru çökelek
3 tek çubuk kraker
bi az şekerli türk kahvesi (migrenim tuttu)

akşam
bi porsiyon sade z yağlı pırasa(prinçsiz)
bi kase yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…