- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.961
Geçmiş olsun. En yakın zaman da iyileşip arami za donmeni bekliyoruz.kızlar midemi usutmusum cok fena, hem bulantı hem diare iki gundur yatıyorum iyileseyim gelicem yine, gecmis olsun dilekleri icin simdiden tesekkurler
geçmiş olsun
ben ne evde çalışmak istiyorum, ne de işte çalışmakbugun acayip kötü bir elektrik var uzerimde
alyazraela burada hava okadar kötükiii, sis her taraf,evi dün sildim yine toz oldu her taraf,nedir bu anlamadım,hayatımda hiç böyle sıcakk sisli tozlu hava görmedim,acaba havadan dolayı mı ruh halim düştü acaba
adanacanım sen mersin, adana, antep? neredensin?
ben bugun 0,6 kg almış olarak uyandımkızlar dünkü menüm
öğle
iki yumurta omlet domates hindi salam
akşam bikase mantar çorbası
20 dk eliptik bisiklet çevirdim ve spor olsun diye bi halı yıkadım
canım sıkkın menülerim ortada ama bi türlü tartıya yansımıyo bu gün çokk üzgünüm bu yüzden dayanamıycam sanki artık aç geziyorum tartı takıldı acaba regl olduğum için mi kiii yaaa öfffffffff
Canım suriye üzerinden gelen toz bulutu hataydan adanaya ulaştı 3 gündür göz gözü görmüyo burada bunaldım resmen migrenim azdı oksifensizlikten çocukları dişarı parka dahi çıkarmıyoruz ne felaket bi hava evliya yada şehit öldüğünde hava böyle olurmuş
adana
sen neredensin:))
kızlar selam..sonunda aml oldum kurtuldum..çok şükür..dik yürüyemiyorum ve sürekli sırt üstü yatmaktan bel ağrım var sadece.onun dısında iyiyim diyebilirim.p tesi diyete devam edeceğim zaten dikkat ediyorum..ama bi on gün diyet yapma dedi doktorum.tartıda su an şiş olduğum için doğruyu göstermiyormus.öpüldünüz
Geçmiş olsun canmkızlar selam..sonunda aml oldum kurtuldum..çok şükür..dik yürüyemiyorum ve sürekli sırt üstü yatmaktan bel ağrım var sadece.onun dısında iyiyim diyebilirim.p tesi diyete devam edeceğim zaten dikkat ediyorum..ama bi on gün diyet yapma dedi doktorum.tartıda su an şiş olduğum için doğruyu göstermiyormus.öpüldünüz
çok geçmiş olsun canım
tesekkurler kızlar :)Geçmiş olsun. En yakın zaman da iyileşip arami za donmeni bekliyoruz.
cok gecmis olsunkızlar selam..sonunda aml oldum kurtuldum..çok şükür..dik yürüyemiyorum ve sürekli sırt üstü yatmaktan bel ağrım var sadece.onun dısında iyiyim diyebilirim.p tesi diyete devam edeceğim zaten dikkat ediyorum..ama bi on gün diyet yapma dedi doktorum.tartıda su an şiş olduğum için doğruyu göstermiyormus.öpüldünüz
2gündür pek yoksun zaten, belli oldu.kızlar midemi usutmusum cok fena, hem bulantı hem diare iki gundur yatıyorum iyileseyim gelicem yine, gecmis olsun dilekleri icin simdiden tesekkurler
menün harikaGünaydın canlar :)
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kızarmış kepek ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 kaşık Pulbiberli yoğurt
Şekersiz çay
Ara : sade Türk kahvesi
Öğle
Çorba
Yoğurt
Ara : 2 adet hurma
Akşam
Yoğurt
6 yaprak marul
Çorba
anlık krizi atlatınca, insan kendiyle gurur duyuyor :)kızlar cok sağolun harikasınız
kaçamak yapmadım
blanchcım haklısın ramazanda 58 kiloydum şimdi ise 60 kgım,kolay verilmiyor kilolar
çok geçmiş olsun. toparlanınca detayları anlat lütfen.kızlar selam..sonunda aml oldum kurtuldum..çok şükür..dik yürüyemiyorum ve sürekli sırt üstü yatmaktan bel ağrım var sadece.onun dısında iyiyim diyebilirim.p tesi diyete devam edeceğim zaten dikkat ediyorum..ama bi on gün diyet yapma dedi doktorum.tartıda su an şiş olduğum için doğruyu göstermiyormus.öpüldünüz
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIMkızlar selam..sonunda aml oldum kurtuldum..çok şükür..dik yürüyemiyorum ve sürekli sırt üstü yatmaktan bel ağrım var sadece.onun dısında iyiyim diyebilirim.p tesi diyete devam edeceğim zaten dikkat ediyorum..ama bi on gün diyet yapma dedi doktorum.tartıda su an şiş olduğum için doğruyu göstermiyormus.öpüldünüz
Çok geçmiş olsun tatlım biranönce toparlanırsın inşallah probiyotık kullan bağırsaklarına çok iyi gelirtesekkurler kızlar :)
afiyet olsun şekerimSelamlar :)
Menum sabah 8.30 :
1 simit,
2 kk peynir,
Domates,
Zeytin.
Ogle 12.15 :
Schnitzel,
Yesillik.
Dukkan da kapandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?