Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

3ü bir aradayı ve dövme pilavını atsak güzel olur bence ama 8-12 çok iyi :)

1 saat yavaş tempoda yürüyüş (açık hava)

sabah: 1 haşlanmış yumurta, ezine peynir, acılı domates sosu, 2 ceviz içi, 5-6 fındık, siyah zeytin, maydanoz, dereotu, roka, nane, acı yeşil biber, 1 nektarin

ara: az şekerli türk kahvesi

öğle: 5-6 fındık

5 dakika trambolin
20 dakika spinning

akşam: 3 kaşık börülce, 5-6 kaşık yoğurtlu semizotu

ara: 3 yaban mersini

65 dakika orta tempoda yürüyüş

ara: az şekerli türk kahvesi

Bu arada kollontai ve amsterdam12 çok geçmiş olsun. Kısa sürede gelirsiniz inşallah. Merops nasıl oldun göbüş gitti mi tamamen

Yok cnm su an cok sis karnim,belim.sadece deforme
Olan alt gobek yok.onu gorebiliyorum bariz.diyetle 5-6 kg verirsem tam guzel sonuc alicam cnm ins.ama su an dik yuruyemiyorum,yatip kalkarken tek basima zorlaniyorum belimi agritiyor bu da..zamanla gecicekmis sabrediyorum bende iste.ins kisa diyetle destekledimde cok guzel olcak.spora da basladigimda super otesi:)

Menuler harika kızlar :)
dün baya güzel geçirdimm abartmadan normalden az tükettim ama eşim akşam taze fındık ve antep fıstıgı almış bayılırım tuzsuz ya agır da gelmiyo çok yağlıda degil rakatsızda etmiyo gece 1 de birer avuç yedikkk

inşallah çabuk toparlarsın cok dikkat et iyileşene kadar iyi bak kendine

günaydınlarrr
okyanusyam valla bişey diyemiyorum maalesef sen elinden geldiği kadar dikkat etmeye çalış tatlım bu durumda
eşimin abisi 87 de mardin kızltepe de ilk şehit olan subaylardan o yüzden bu şehit haberleri bizi daha bir yaralıyor dün akşam kayınvaldeyi hastaneye kaldırmışlar tansiyonu 20 lere fırlamış haberlerden dolayı maalesef

Allah rahmet eylesin kaptanim, uzuldum gercekten.

Izletmeseniz kadincagiza keske.

RABBİM sabır versin herkese çok zor zamanlardan geçiyoruz

canım çok geçmiş olsun. inşallah tez elden iyileşirsin. Erkek arkadaşınla durumlar nasıl peki

maşallah canım. istikrar önemli. Allah daim etsin

Başımız sağolsun canım galiba yakınında şehit evi var. Bizim de Balıkesir'deki mahallemizde şehit varmış ben haberlere bakmamaya çalışıyorum çok kötü oluyorum çünkü ama internetten bakıyorum ayrıntılara

kaptanım olmazsa kilo bildirsinler sadece ama çıkmasınlar gruptan

benim babam da 84-86 senelerinde mardin derik ve kızıltepede astsubay olarak görev yapmış belki de tanışıyorlardır kimbilir? bababım da aaskerlerinden komutanlarından çok şehit var

Gün itibariyle regl olmama rağmen 111,7 kiloyum

diyetimizin ikinci günü arkadaşımızın doğumgünü vardı. ona süpriz yapmış iş çıkışı. ısrar kıyamet bizi yemeğe götürdüler o akşam hiç yemek yoktu ama ızgara falan bişeyler yedik mecbur ben adana kebap yedim ama pastadan hiç yemedim sadece akşam otururken 1 bardak ice tea içtim bir avuç kadar da yer fıstığı yedim. o gün öyle bi bozduk. bozmasaydık eşim 110 u görmüştün diyor

bugün 4. gün ben biraz adaptasyon sorunu yaşıyorum zero kolayı bile yasak etti ama onu içiyorum işte ben yok diyor listede yazandan fazla çay bile yok ben onlara tam uymuyorum şimdi ama yavaş yavaş uyum göstermeye başladım ben regliyken kilo verdim ya ona bile şokum yani

haftaya daha çok vereceksin diyor hayırlısı bakalım

Bence de haftaya daha cok vereceksin ama ictea yerine zero ic bari :)

Bence uy ya uyunca cok guzel gidecek

Bence de haftaya daha cok vereceksin ama ictea yerine zero ic bari :)

Bence uy ya uyunca cok guzel gidecek

haftaya yağ yakıcı hafta olacakmış. sularımı hep limonlu içecekmişim. güne limonlu su ile başlayacakmışım. brokoli, mantar ve bezelye olacakmış diyetimde. tam listeyi pazar günü verecekmiş

ben de dedim alışveriş listesini bugün ver de bari yarın taze taze pazardan alalım dedim ordan kopya çekicem

resmen ilişkimize heyecan kattık

Başınız sağolsun, hiç dinmiyor, ömür boyu açık yara işte

Dikkat ediyorum hatta etmeme gerek yok iştah yok. Cumaya hayırlısı ile günde 5 msj ve günlük menü, aktiviteler ile başlarım. Çok teşekkür ederim

ahaha sevdim bunu valla ben erkek arkima ya sen beni kontrol etsene diyorum daha fazla kilo verme diyor bana ahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…