- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #148.021
Saolasın canım hepimizin başı sağolsun evet yakınlarımda var.canım çok geçmiş olsun. inşallah tez elden iyileşirsin. Erkek arkadaşınla durumlar nasıl peki
maşallah canım. istikrar önemli. Allah daim etsin
Başımız sağolsun canım galiba yakınında şehit evi var. Bizim de Balıkesir'deki mahallemizde şehit varmışben haberlere bakmamaya çalışıyorum çok kötü oluyorum çünkü ama internetten bakıyorum ayrıntılara
kaptanım olmazsa kilo bildirsinler sadece ama çıkmasınlar gruptan
benim babam da 84-86 senelerinde mardin derik ve kızıltepede astsubay olarak görev yapmış belki de tanışıyorlardır kimbilir? bababım da aaskerlerinden komutanlarından çok şehit var
ahaha sevdim bunu valla ben erkek arkima ya sen beni kontrol etsene diyorum daha fazla kilo verme diyor bana ahaha
Maşallah eşin ne güzel destekçi gönüllü diyetisyenin olmuş bence harfiyen uygula agzına laf verme sonra ben şöle yaptım böle yaptım diyemesinGün itibariyle regl olmama rağmen 111,7 kiloyum
diyetimizin ikinci günü arkadaşımızın doğumgünü vardı. ona süpriz yapmış iş çıkışı. ısrar kıyamet bizi yemeğe götürdüler o akşam hiç yemek yoktu ama ızgara falan bişeyler yedik mecbur ben adana kebap yedimama pastadan hiç yemedim sadece akşam otururken 1 bardak ice tea içtim bir avuç kadar da yer fıstığı yedim. o gün öyle bi bozduk. bozmasaydık eşim 110 u görmüştün diyor
bugün 4. günben biraz adaptasyon sorunu yaşıyorum zero kolayı bile yasak etti ama onu içiyorum işte ben yok diyor listede yazandan fazla çay bile yok ben onlara tam uymuyorum şimdi ama yavaş yavaş uyum göstermeye başladım ben regliyken kilo verdim ya ona bile şokum yani
haftaya daha çok vereceksin diyor hayırlısı bakalım
e canım sen 111 ol da bi ben o zaman görürüm erkek arkadaşını
yerim sizin tadınızı ben ççok hoşuma gittihaftaya yağ yakıcı hafta olacakmış. sularımı hep limonlu içecekmişim. güne limonlu su ile başlayacakmışım. brokoli, mantar ve bezelye olacakmış diyetimde. tam listeyi pazar günü verecekmiş
ben de dedim alışveriş listesini bugün ver de bari yarın taze taze pazardan alalım dedimordan kopya çekicem
resmen ilişkimize heyecan kattık
inşallahhhhhSevalcim benim 111 kilo hallerim degil de, senin 57 kilo hallerini gorelim insallah :)
geçmiş olsun canım kendine geldiğinde kimbilir ne güzel olacak dümdüz karın :)Yok cnm su an cok sis karnim,belim.sadece deforme
Olan alt gobek yok.onu gorebiliyorum bariz.diyetle 5-6 kg verirsem tam guzel sonuc alicam cnm ins.ama su an dik yuruyemiyorum,yatip kalkarken tek basima zorlaniyorum belimi agritiyor bu da..zamanla gecicekmis sabrediyorum bende iste.ins kisa diyetle destekledimde cok guzel olcak.spora da basladigimda super otesi:)
Gunaydinlar herkese :)
GÜNAYDIN CANIM
mutluyum bugun 58 in altına düştüm sonunda
Ne güzel destek oluyor eşin sana gerçekten :) aynen böyle bozmadan devam et. Her hafta fotoğraf çekilmeyide unutma aynı yerde, hatta aynı kıyafetlerle karşılaştırırsınız :)Gün itibariyle regl olmama rağmen 111,7 kiloyum
diyetimizin ikinci günü arkadaşımızın doğumgünü vardı. ona süpriz yapmış iş çıkışı. ısrar kıyamet bizi yemeğe götürdüler o akşam hiç yemek yoktu ama ızgara falan bişeyler yedik mecbur ben adana kebap yedimama pastadan hiç yemedim sadece akşam otururken 1 bardak ice tea içtim bir avuç kadar da yer fıstığı yedim. o gün öyle bi bozduk. bozmasaydık eşim 110 u görmüştün diyor
bugün 4. günben biraz adaptasyon sorunu yaşıyorum zero kolayı bile yasak etti ama onu içiyorum işte ben yok diyor listede yazandan fazla çay bile yok ben onlara tam uymuyorum şimdi ama yavaş yavaş uyum göstermeye başladım ben regliyken kilo verdim ya ona bile şokum yani
teşekkürler tatlımgeçmiş olsun canım kendine geldiğinde kimbilir ne güzel olacak dümdüz karın :)
oooo tebrikleeer fatmacım
Ne güzel destek oluyor eşin sana gerçekten :) aynen böyle bozmadan devam et. Her hafta fotoğraf çekilmeyide unutma aynı yerde, hatta aynı kıyafetlerle karşılaştırırsınız :)
menun çok güzel eşine bravoooooMenüm 09.09.2015
Eki Görüntüle 1628290
Menüm 10.09.2015
Eki Görüntüle 1628291
yaa ankarada olsa seyrettirmeyeceğiz ama onlar bursa da yaşıyorlar maalesef eşim her akşam arıyor dün akşam aradığımızda acilde yakaladık bize de söylemek istemiyorlar maalesefAllah rahmet eylesin kaptanim, uzuldum gercekten.
Izletmeseniz kadincagiza keske.
canım normalde bolu da tabur komutanı imiş geçici görevle 2 aylığına gitmiş kızıltepeye o dönem ve maalesef dönememişcanım çok geçmiş olsun. inşallah tez elden iyileşirsin. Erkek arkadaşınla durumlar nasıl peki
Başımız sağolsun canım galiba yakınında şehit evi var. Bizim de Balıkesir'deki mahallemizde şehit varmışben haberlere bakmamaya çalışıyorum çok kötü oluyorum çünkü ama internetten bakıyorum ayrıntılara
benim babam da 84-86 senelerinde mardin derik ve kızıltepede astsubay olarak görev yapmış belki de tanışıyorlardır kimbilir? bababım da aaskerlerinden komutanlarından çok şehit var
seval cim muhteşemsin tatlım yaa tebrik ederim seni çok güzel gidiyor inşallah eşinin desteği ile vereceksin blanche ın dediği gibi icetea yerine zero iç bari kalorisizGün itibariyle regl olmama rağmen 111,7 kiloyum
blanche canım sen hep hazır yiyorsun ben yarıon akşam ya da ctersi memlekete gideceğim bayrama kadar yokum bayramdan sonra seni bizim eve patlıcanlı musakka ya da karnıyarık a çağırayım şöyle bir ev yemeği yersin sulu sulu çorba falan da yaparımBen de artik kahvalti yapmaya basladim kizlar ya, sadece aksamlari yemiyorum.
Bugun sabah :
1 simit,
1 haslanmis yumurta,
1/3Domates-1/3salatalik,
5 zeytin,
2 kk peynir.
Oglen de ev yemegi yiyecegim ya, lokantaya gidecegim. Sikildim surekli, snitzel et vs biraz sulu yemek istiyorum.
Karniyarik varsa karniyarik yerim belki. Patlicanli birseyler istiyor canim :)
yaa ankarada olsa seyrettirmeyeceğiz ama onlar bursa da yaşıyorlar maalesef eşim her akşam arıyor dün akşam aradığımızda acilde yakaladık bize de söylemek istemiyorlar maalesef
canım normalde bolu da tabur komutanı imiş geçici görevle 2 aylığına gitmiş kızıltepeye o dönem ve maalesef dönememiş
seval cim muhteşemsin tatlım yaa tebrik ederim seni çok güzel gidiyor inşallah eşinin desteği ile vereceksin blanche ın dediği gibi icetea yerine zero iç bari kalorisiz
blanche canım sen hep hazır yiyorsun ben yarıon akşam ya da ctersi memlekete gideceğim bayrama kadar yokum bayramdan sonra seni bizim eve patlıcanlı musakka ya da karnıyarık a çağırayım şöyle bir ev yemeği yersin sulu sulu çorba falan da yaparım
Tebrikler tatlım. Darısı bizim başımızaGÜNAYDIN CANIM
mutluyum bugun 58 in altına düştüm sonunda
selam kızlar
amsterdam12 , kollontai geçmiş olsun kızlar hedef cim tahmin edebiliyorum o yüzden bişey diyemiyorum tatlım kızlar yediklerinize dikkat edin ne olur kendinize iyi bakın takipteyim ben
Ayni hisleri ben de yaşiyorum kaptanım. Müsadenle ben de bu şekilde en azından simdilik devam etsem ve takim da aklımda kalmasa çok memnun olurum.hedef38beden böyle birşey yazmasaydı ve sen de olumlu karşılamasaydın ben özür dileyip gruptan ayrılmak istedigimi bildiren bir yazı yazacaktım onun için girmiştim şimdi.
Enerjim yok. Şehit ugurladım taziyeleri gördüm, yandım kavruldum düştüm. Şimdi burada ya da baska yerde sıradan hayatımı sürdürmek gelmiyor içimdin..
Tamamen gitmek için girmiştim guruba, sağolsunhedef38beden :)
günaydınlarrr
okyanusyam valla bişey diyemiyorum maalesef sen elinden geldiği kadar dikkat etmeye çalış tatlım bu durumda
eşimin abisi 87 de mardin kızltepe de ilk şehit olan subaylardan o yüzden bu şehit haberleri bizi daha bir yaralıyor dün akşam kayınvaldeyi hastaneye kaldırmışlar tansiyonu 20 lere fırlamış haberlerden dolayı maalesef
Gün itibariyle regl olmama rağmen 111,7 kiloyum
çok güzel cnmMenüm 09.09.2015
Eki Görüntüle 1628290
Menüm 10.09.2015
Eki Görüntüle 1628291
canım çok geçmiş olsun. inşallah tez elden iyileşirsin. Erkek arkadaşınla durumlar nasıl peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?