Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Saolasın canım hepimizin başı sağolsun evet yakınlarımda var.
Yani ilgilenemediğim için çıkmak istemiştim çünkü nasılsa grup kurallarına uyamadığımdan çıkarılırım diye düşünmüştüm o nedenle çıkayım demiştim ama sağolsun kaptan anlayışlı :)

Maşallah eşin ne güzel destekçi gönüllü diyetisyenin olmuş bence harfiyen uygula agzına laf verme sonra ben şöle yaptım böle yaptım diyemesin

yerim sizin tadınızı ben ççok hoşuma gitti

geçmiş olsun canım kendine geldiğinde kimbilir ne güzel olacak dümdüz karın :)
Gunaydinlar herkese :)

GÜNAYDIN CANIM
mutluyum bugun 58 in altına düştüm sonunda

oooo tebrikleeer fatmacım

Ne güzel destek oluyor eşin sana gerçekten :) aynen böyle bozmadan devam et. Her hafta fotoğraf çekilmeyide unutma aynı yerde, hatta aynı kıyafetlerle karşılaştırırsınız :)

teşekkürler tatlım şükür şişliğim gitti rahatım akşamdan bu yana

Ben de artik kahvalti yapmaya basladim kizlar ya, sadece aksamlari yemiyorum.

Bugun sabah :

1 simit,
1 haslanmis yumurta,
1/3Domates-1/3salatalik,
5 zeytin,
2 kk peynir.

Oglen de ev yemegi yiyecegim ya, lokantaya gidecegim. Sikildim surekli, snitzel et vs biraz sulu yemek istiyorum.

Karniyarik varsa karniyarik yerim belki. Patlicanli birseyler istiyor canim :)

Allah rahmet eylesin kaptanim, uzuldum gercekten.

Izletmeseniz kadincagiza keske.
yaa ankarada olsa seyrettirmeyeceğiz ama onlar bursa da yaşıyorlar maalesef eşim her akşam arıyor dün akşam aradığımızda acilde yakaladık bize de söylemek istemiyorlar maalesef
canım normalde bolu da tabur komutanı imiş geçici görevle 2 aylığına gitmiş kızıltepeye o dönem ve maalesef dönememiş
seval cim muhteşemsin tatlım yaa tebrik ederim seni çok güzel gidiyor inşallah eşinin desteği ile vereceksin blanche ın dediği gibi icetea yerine zero iç bari kalorisiz

blanche canım sen hep hazır yiyorsun ben yarıon akşam ya da ctersi memlekete gideceğim bayrama kadar yokum bayramdan sonra seni bizim eve patlıcanlı musakka ya da karnıyarık a çağırayım şöyle bir ev yemeği yersin sulu sulu çorba falan da yaparım

ya kaptanim cok tesekkurler.

valla seve seve gelirim

gunaydınlar,
candy_candy ay canım ne tatlısınız yaaaa :) ben gelemedim senin menulerin hakkından en son esin el atmıs, ama insanın esinin destegi ne kadar onemli,
bende aksamları yeme krizine girdigimde hemen elimden alıyo, sabah mutsuz olacaksın diye :)
ay bence bu menulerle cok yakında 90 kilolarda gorecegiz seni

selam kızlar
amsterdam12 , kollontai geçmiş olsun kızlar hedef cim tahmin edebiliyorum o yüzden bişey diyemiyorum tatlım kızlar yediklerinize dikkat edin ne olur kendinize iyi bakın takipteyim ben

Kaptanım çok teşekkür ederim.
Baktım kendimi toparlamaya çalıştıkça daha kötü oluyor.
Ben de 3-5 gün bırakayım gitsin kendimi dedim.
En azından yeni haberler gelmemeye başlasa biraz iyi olacağım ama.
Bir de sürekli birisine bir şey olacak hissi oluştu içimde.
Geceleri uyuyunca hep sıçrayıp uyanıyorum.
Telefon çaldıkça korkuyorum.

Yediklerim konusunda hiç sıkıntı yok. Açıkçası tartılmadım ama canım bir şey istemiyor kaptanım.

Yakınlarda mı vardı okyanusyacım?
Yakın, uzak hiç fark etmiyor ama o anları görmek çok kötü.
Hele çocukları gördükçe içim gidiyor.

Ahh kaptanım. Ne zordur evinde olması insanın.
Düşünemiyorum bile. Hele eşinin anneciğini hiç düşünemiyorum.
Yıl 87 imiş.
O zaman da bu pislikler yüzünden canlar gidiyormuş, aradan geçen kaç yıl sonra da.

Çok güzel gidiyorsun rakibem. Tebrik ediyorum.

O kadar soylendi ama destek oldu sagolsun.duzeldi gibi cok sukur cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…