- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #148.041
harikaaa yaaa,maşalahhhh,ben de görecek miyim o günleriiGÜNAYDIN CANIM
mutluyum bugun 58 in altına düştüm sonunda
başınız sağolsun kaptanımgünaydınlarrr
okyanusyam valla bişey diyemiyorum maalesef sen elinden geldiği kadar dikkat etmeye çalış tatlım bu durumda
eşimin abisi 87 de mardin kızltepe de ilk şehit olan subaylardan o yüzden bu şehit haberleri bizi daha bir yaralıyor dün akşam kayınvaldeyi hastaneye kaldırmışlar tansiyonu 20 lere fırlamış haberlerden dolayı maalesef
zero içinde tatlandırıcı var,o da iştah acıyorGün itibariyle regl olmama rağmen 111,7 kiloyum
diyetimizin ikinci günü arkadaşımızın doğumgünü vardı. ona süpriz yapmış iş çıkışı. ısrar kıyamet bizi yemeğe götürdüler o akşam hiç yemek yoktu ama ızgara falan bişeyler yedik mecbur ben adana kebap yedimama pastadan hiç yemedim sadece akşam otururken 1 bardak ice tea içtim bir avuç kadar da yer fıstığı yedim. o gün öyle bi bozduk. bozmasaydık eşim 110 u görmüştün diyor
bugün 4. günben biraz adaptasyon sorunu yaşıyorum zero kolayı bile yasak etti ama onu içiyorum işte ben yok diyor listede yazandan fazla çay bile yok ben onlara tam uymuyorum şimdi ama yavaş yavaş uyum göstermeye başladım ben regliyken kilo verdim ya ona bile şokum yani
haftaya daha çok vereceksin diyor hayırlısı bakalım
haftaya yağ yakıcı hafta olacakmış. sularımı hep limonlu içecekmişim. güne limonlu su ile başlayacakmışım. brokoli, mantar ve bezelye olacakmış diyetimde. tam listeyi pazar günü verecekmiş
ben de dedim alışveriş listesini bugün ver de bari yarın taze taze pazardan alalım dedimordan kopya çekicem
resmen ilişkimize heyecan kattık
ahaha sevdim bunu valla ben erkek arkima ya sen beni kontrol etsene diyorum daha fazla kilo verme diyor bana ahaha
başınız sağolsun cnmSaolasın canım hepimizin başı sağolsun evet yakınlarımda var.
Yani ilgilenemediğim için çıkmak istemiştim çünkü nasılsa grup kurallarına uyamadığımdan çıkarılırım diye düşünmüştüm o nedenle çıkayım demiştim ama sağolsun kaptan anlayışlı :)
çok güzel cnm
harikaaa yaaa,maşalahhhh,ben de görecek miyim o günlerii
başınız sağolsun kaptanım
zero içinde tatlandırıcı var,o da iştah acıyor
sen eşini dinle, o bu işten anlıyor kesinliklee
harikaa harika,eşinin sözünden sakın çıkmaa
başınız sağolsun cnm
bugun daha iyi:) şükürsen nasilsin canim?
Neden olmasın..
Senin de menun gayet güzel.Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kızarmış kepek ekmek
Domates-salatalık
3 zeytin
Semizotu
Şekersiz çay
Ara : sade Türk kahvesi
Öğle
1 porsiyon az yağdan Menemen
1 kızarmış kepek ekmek
Ayran
Akşam
Çorba
Semizotu
Pul biberli yoğurt
Ara : 2 adet hurma
Yaa Allah korusun. Kaç şiddetinde ymiş.İzmir'de deprem oldu. Bayağı sallandı
Amin canım. 4,9 şiddetindeymiş. 4. kat olduğundan biraz fazla hissettim galiba.Yaa Allah korusun. Kaç şiddetinde ymiş.
Şehitlerimiz bir yandan bu olaylar bir yandan.
Allah yardımcımız olsun
Geçmiş olsun canım varmı bi sıkıntıİzmir'de deprem oldu. Bayağı sallandı
Ay Allah korusun yaİzmir'de deprem oldu. Bayağı sallandı
Senin de menun gayet güzel.
Sen kaç kiloydun.
Senin de menun gayet güzel.
Sen kaç kiloydun.
Amin canım. 4,9 şiddetindeymiş. 4. kat olduğundan biraz fazla hissettim galiba.
yok canım sadece biraz sallandıkGeçmiş olsun canım varmı bi sıkıntı
Evet tanitayim..Sen de yeni geldin galiba ben izindeyken :) tanıtır misin biraz kendini ?
geçmiş olsun cnmyok canım sadece biraz sallandık
Evet tanitayim..
Geçen hafta başladım.158 boyum ve şuanda 62 kiloyum.geçen hafta 63.5 la başladım. 1 senelik evliyim. Evliliğin ilk aylarında 54 falan dim. Ama evde oturmaktan aldıkça aldım. Zaten balık etliyim. Yapım almaya müsait. Evlilikten önce bayağı yoğun bir hayatım vardı. Birden hareketsiz yaşamaya başlayınca sonuç hüsran oldu...
Ama duzeltecegim inş bu durumu..
sağol canımgeçmiş olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?