Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

GÜNAYDIN CANIM
mutluyum bugun 58 in altına düştüm sonunda
harikaaa yaaa,maşalahhhh,ben de görecek miyim o günlerii

başınız sağolsun kaptanım

zero içinde tatlandırıcı var,o da iştah acıyor
sen eşini dinle, o bu işten anlıyor kesinliklee

harikaa harika,eşinin sözünden sakın çıkmaa
ahaha sevdim bunu valla ben erkek arkima ya sen beni kontrol etsene diyorum daha fazla kilo verme diyor bana ahaha

başınız sağolsun cnm

ya istah acsa da bana yine de zero daha iyi geliyor, icetea'den en azindan duz seker degil.
Bilemedim

eşim de yine sürekli benim kiloma takılmaya başladı,dün kızımı emzirirken göbeğim iki kat olmuş yağdan ,onunla dalga geçti,ben normalde o görmesin diye saklardım katlantıyı ama dün unutmuşum saklamayı
aslında eşim kilo konusunda takıntılı bir adam değildi,onu bu hale ben getirdim sürekli onun fazlalıklarıyla uğraşıyorum, hep sağlıklı beslenme,obezite,spordan bahsedip duruyorum.adamın da bakıs acısı değişti

sen nasilsin canim?
bugun daha iyi:) şükür
sabah 60.0 çıktım ama 4 gündür tuvalete de cıkmadım o aklıma geldi,gerçi ne yiyiyorum da ne cıkacak,o da var ekmek sıfır devam ediyorum
gerçi dövme pilavı yedim ama onun içinde aşurelik buğday ve nohut var,normal pilavdan daha sağlıklı gibi geliyor
ben zaten beyaz pirinç değil de kepekli pirinç kullanıyorum,illaki pilav yapacaksam
konuyu dağıttım :))
sen nasılsın :))

Kahvaltı

1 haşlanmış yumurta
1 kızarmış kepek ekmek
Domates-salatalık
3 zeytin
Semizotu
Şekersiz çay

Ara : sade Türk kahvesi

Öğle
1 porsiyon az yağdan Menemen
1 kızarmış kepek ekmek
Ayran

Akşam
Çorba
Semizotu
Pul biberli yoğurt

Ara : 2 adet hurma

Senin de menun gayet güzel.
Sen kaç kiloydun.

Sen de yeni geldin galiba ben izindeyken :) tanıtır misin biraz kendini ?
Evet tanitayim..
Geçen hafta başladım.158 boyum ve şuanda 62 kiloyum.geçen hafta 63.5 la başladım. 1 senelik evliyim. Evliliğin ilk aylarında 54 falan dim. Ama evde oturmaktan aldıkça aldım. Zaten balık etliyim. Yapım almaya müsait. Evlilikten önce bayağı yoğun bir hayatım vardı. Birden hareketsiz yaşamaya başlayınca sonuç hüsran oldu...
Ama duzeltecegim inş bu durumu..

İnşallah canım her türlü desteğe açığım :) beraber güzelce vereceğiz kiloları. Bende tanıtayım kendimi
Ben 22 yaşındayım 1.72 Boy ve 64 kiloyum. Hedefim ilk olarak 60 ve sonrasında 58 :)
Bide güzel şekilli bi vücut istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…