- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #148.061
bugun daha iyi:) şükür
sabah 60.0 çıktım ama 4 gündür tuvalete de cıkmadım o aklıma geldi,gerçi ne yiyiyorum da ne cıkacak,o da varekmek sıfır devam ediyorum
gerçi dövme pilavı yedim ama onun içinde aşurelik buğday ve nohut var,normal pilavdan daha sağlıklı gibi geliyor
ben zaten beyaz pirinç değil de kepekli pirinç kullanıyorum,illaki pilav yapacaksam
konuyu dağıttım :))
sen nasılsın :))
O kadar soylendi ama destek oldu sagolsun.duzeldi gibi cok sukur cnm.
İzmir'de deprem oldu. Bayağı sallandı
Neden olmasın..
Bence 1 seneye kalmaz senide 57 kiloda gorecez.
Menumu yaziyim hemen:
Sabah 8.00 :
1 simit,
1/3 domates-salatalik,
2 kk beyaz peynir,
1 haslanmis yumurta,
5 tane zeytin
Ogle 12.00 :
Yarim kase yuvalama corbasi,
1 karniyarik,
2 yk patates puresi
Dukkan kapandi
Dukkan kapandi.
Canım simit çok kalorili biliyosundur. Bide her gün tek tip beslenmek kilo verdirmiyor. Menülerini takip ediyorum da her gün simit. Onun yerine kepek, tam buğday, çavdar, karışık tahıllı ekmek tercih et bence.
Bugün öğle Yemeğin Değişmiş gayet güzel olmuş :)
Afiyet olsun.
Ya son 3 gundur simit yiyorum sadece
Bir de zaten aksamlari yemiyorum ya, o kadar da olsun bu ara canim istiyor.
Simit 170 kalori.
Canım simit 270 kalori :)
1 dilim kepek ekmek 50-60 kalori. Bende izinden yeni döndümtakip ettiğim kadarıyla aynı gibi geldiği için söyledim :)
Gerçi sen kendini çok frenleyen birisin. Sıkıntı bi durumuna hiç Şahit olmadım :)
Tamm süper..hah çok sevindim canım
ay geçmiş olsun. 4,9 orta büyüklükte bi deprem iyi sallamıştır
bu mesajını fav'a ekleedim canım bir sene sonra o civarda olursam alıntılicam seni
neyse olan olmuş,kendini affedip yola devam et,ben öyle yapıyorumSlm kizlar.umarm herkez iyidir.bugun maalesef diyetimin disina ciktim.kizimin yemedogi bir top dondurmayi yedim
çok iyi yaa ben dün 4000 adım bugun 5000 olurHergun en az 8000 adim atmaya calisiyorum.bugun 10000 yapicam ins
Kendine bir ceza da verebilirsin. Mesela akşam yemeğini yemediysen porsiyonunu küçülterek veya yanında yiyeceğin 1 dilim ekmeği yemeyerek dengelemeye calisabilirsin.neyse olan olmuş,kendini affedip yola devam et,ben öyle yapıyorum
Heopimuz mahvoluyoruz.ALlah hepsini esirgesingünaydınlarrr
okyanusyam valla bişey diyemiyorum maalesef sen elinden geldiği kadar dikkat etmeye çalış tatlım bu durumda
eşimin abisi 87 de mardin kızltepe de ilk şehit olan subaylardan o yüzden bu şehit haberleri bizi daha bir yaralıyor dün akşam kayınvaldeyi hastaneye kaldırmışlar tansiyonu 20 lere fırlamış haberlerden dolayı maalesef
AminnHeopimuz mahvoluyoruz.ALlah hepsini esirgesin
Ben çok ümitli değilim. Benim için kötü bir haftaydı.kızlaaaar, yarın cuma, herkes ne durumda acaba cok merak ediyorum yarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?