Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canlar sporumu yaptım duşumu aldım soda içiyorum şimdi de :) bakalım yarın tartıda neler olacak :)

tarifi aldım, h.sonu değişiklik olsun, eşime yapacağım.
sende bu azim varken, basen mi kalır.
ohh süpersin, h.sonu bile veririm diyorsun :)) yarın hepimiz yazalım kiloları.
ne açıdan dikkat emeliyiz
detoksla tartıda gördüğümüz eksiyi, eğer çok dikkat etmezsek hemen geri alıyoruz.
yani arada bünyeyi şaşırtmak için 1-2günlük detoks, dukan atak çok işe yarıyor.
ama, bitirince sıkı bir şekilde normal diyete devam etmek gerekiyor.
gülsüm güzel açıklamış.
bu hafta listedesin galiba,
güzel rakamlar bekliyoruz senden.
Selam ,

Bende bugun kahvaltiyla duruyorum.
Yarin aksam gun var, kizlarla yemege cikacagiz. Valla hedefim mumkunse tum gun hicbir sey yemeyip kizlarla yemek :)
ya çok da aç kalma, neredeyse hiç bir şey yemiyorsun (eminim kahvaltı dediğin de bize göre atıştırmalıktır).
sağlığından olma.
iyi tatiller kaptanım,
memlekette ailen çocuklarla hasret giderirken, sen de dinlen biraz.
Canlar sporumu yaptım duşumu aldım soda içiyorum şimdi de :) bakalım yarın tartıda neler olacak :)
güzel şeyler olacak inşallah

Çok teşekkür ederim tatlım. Daha fazla dikkat etmeliyim.

Günaydınnnnnn :)))) veeee 74,9

Ama tabi ödem bu, şimdiden sonra bakalım nasıl olacak. Spor yapamıyorum buarada, yapabilsem daha iyi olacak elbette ama pek dışarı çıkasım yok
günaydın canım ödem gidince gerçekten asıl kilomuzu görebiliyoruz reglim geçikti o yüzden moralimde yok benim ama diyete devam yoksa bana bayramlık yookkkkkk

Selam ,

Bende bugun kahvaltiyla duruyorum.
Yarin aksam gun var, kizlarla yemege cikacagiz. Valla hedefim mumkunse tum gun hicbir sey yemeyip kizlarla yemek :)
canım yinede o kadar aç dolaşma sağlıgına zarar ömür boyu böle beslenecek değilsin sonuçta

canım mesale ekmeği baya hayatimdan çıkardım ben ekmeksiz doyamayan benşekeride aynı zamanda hayatımdan çıkardım %99 oranında ki günde 10 bardak 4 şekerli çay içen ben gerisi geliyo zaten 10 gün şeker tüketme beyin unutmaya başlıyo göbüş istemiyosak şekersizliğe alışmak lazımama ben beyaz ekmekten başka bişey yediğimde kendimi çok aç hissediyorum ama bi lokma bile olsa beyaz ekmek sokim ağzıma fazlasıyla doygunluk geliyo

iyi tatiller kaptancım bayramı inşallah hekes güzel geçirir acılarımız biraz hafifler inşallah bayram vesile olur

günaydın canım ödem gidince gerçekten asıl kilomuzu görebiliyoruz reglim geçikti o yüzden moralimde yok benim ama diyete devam yoksa bana bayramlık yookkkkkk

Ha gayret canım, bozma moralini lütfen. Ben de dün oldum ödeme yansımaz inşallah diye umut ediyorum. İnşallah sen de cumaya kadar olur bitersin iyi bir sonuç görürüz hep birlikte :)

ya gunlerdir tuvalete cikamiyorum ben anlamiyorum.

Kizlar sabah da 58.7 geldim, herhalde kabizliktan cunku gercekten pek bir sey yemedim; nasil kilo alabiliyorum haftasonu hicbir sey yemeden dahi anlamiyorum.

Bu hafta sabit ciksam yetecek herhalde bana yine.

tuvalete çıkmadığın için canım bozma moralini tuvalete çıkınca düzelir

kızlar günaydın.

çook yoğun bir haftasonu geçirdim.maalesef diyetinde dışına çıktım.
ama bu hafta telafı edecem ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…