- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #148.261
iyi geceler hanimlar
tarifi aldım, h.sonu değişiklik olsun, eşime yapacağım.Aynen öyle 60a ne kaldı ki :)
Evet bende o fotoğrafları görünce heves ettim :) 21 saat deneyeceğim pes etmeyeceğim. Bugün kol bacak bel ölçümü de aldım bakalım inşallah incelirim ya.
Ya her gün yumurta yiyorum değişiklik olsun diye yaptım. çok az zeytinyağından yaptım ben :) yağın üzerine salçayı sulandırıp koyuyoruz. Sonra yumurta işte. Bu kadar canım.
Bu arada sporumu yaptım bütün kaslarım Çalıştı bencebasenlerim gider inşallah ya
ohh süpersin, h.sonu bile veririm diyorsun :)) yarın hepimiz yazalım kiloları.slm canim yapablirsem 300 ip atlama 100 yarim mekik yapicam
bigunku menum
sabah
sahanda yumurta
iki kk keci peyniri
yarim domates
bi salatalik
6 y zeytib
bi lokma balli tereyagi
ogle
5 yk kisir
lahana ile yedim
uc aci sivri biber
tek sekerli iki bardak cay
aksam
bi izgara alabalik
yesil salata
bugun tartida cok mutlu oldum 57.4 geldim sabahhhh cok mutluyummmm
detoksla tartıda gördüğümüz eksiyi, eğer çok dikkat etmezsek hemen geri alıyoruz.ne açıdan dikkat emeliyiz
gülsüm güzel açıklamış.mecbur yazcam menümü:
kahvaltı
2 yumurta
bıraz peynir
1 dilim beyaz ekmek
yarım kase yogurt
öğle
1 armut
1 kase yogurt
ara
1 orta sekerlı turk kahvesi
1 parca caramio
aksam
1 kase patatesli bulgur pilavı
1 kase cacık
4 bardak sekersız cay (kupa)
patlamıs mısır
Biliyorum içinizden dünyayı yemissin başka yiyecek bir sey zaten kalmamış diyorsunuzz..
ama cook üzgünümm...
beni affedin..
ya çok da aç kalma, neredeyse hiç bir şey yemiyorsun (eminim kahvaltı dediğin de bize göre atıştırmalıktır).Selam ,
Bende bugun kahvaltiyla duruyorum.
Yarin aksam gun var, kizlarla yemege cikacagiz. Valla hedefim mumkunse tum gun hicbir sey yemeyip kizlarla yemek :)
iyi tatiller kaptanım,selam kizlar memlekete geldim yorgunluktsn oluyorum cocuklar yolda perisan ettiler kilolar artyi gibi geliyor
okuanusyam canim benim tsk ederim bende bayram donusu siki bir diyet turuna baskayacagim olmayacak boyle tartilardan kacarak
haftasonunuz enru haric guzel gecmis guzel sonuclari bu hafta alacagiz ins
güzel şeyler olacak inşallahCanlar sporumu yaptım duşumu aldım soda içiyorum şimdi de :) bakalım yarın tartıda neler olacak :)
Sanada fatmacigimiyi geceler hanimlar
Çok teşekkür ederim tatlım. Daha fazla dikkat etmeliyim.Tatlım öncelikle beyaz ekmeği hayatımızdan çıkaralım. Ben bugün evde ekmek kalmadığı için yemek zorunda kaldım ama artık asla beyaz ekmek tüketmiyorum.
Bir de kahvene şeker koyuyorsan yanında şekerli bişeyler yeme. Çikolata lokum vs. Kilo verirken en büyük düşmanımız şeker biliyorsun ki :) hedefine ulaşırsın, sporunu da yaparsın çikolatanı da yersin. Bunlardan ömür boyu mahrum kalacak değiliz.
Bir de patlamış Mısır'ın müthiş bi kalorisi var bi daha ağzına sürme.
Menün genel olarak iyi bence yanlış olanları yukarda söyledim. O kadar da canını sıkacağın utanacağın bişey yok :)
günaydın canım ödem gidince gerçekten asıl kilomuzu görebiliyoruz reglim geçikti o yüzden moralimde yok benim ama diyete devam yoksa bana bayramlık yookkkkkkGünaydınnnnnn :)))) veeee 74,9
Ama tabi ödem bu, şimdiden sonra bakalım nasıl olacak. Spor yapamıyorum buarada, yapabilsem daha iyi olacak elbette ama pek dışarı çıkasım yok
canım yinede o kadar aç dolaşma sağlıgına zarar ömür boyu böle beslenecek değilsin sonuçtaSelam ,
Bende bugun kahvaltiyla duruyorum.
Yarin aksam gun var, kizlarla yemege cikacagiz. Valla hedefim mumkunse tum gun hicbir sey yemeyip kizlarla yemek :)
canım mesale ekmeği baya hayatimdan çıkardım ben ekmeksiz doyamayan benTatlım öncelikle beyaz ekmeği hayatımızdan çıkaralım. Ben bugün evde ekmek kalmadığı için yemek zorunda kaldım ama artık asla beyaz ekmek tüketmiyorum.
Bir de kahvene şeker koyuyorsan yanında şekerli bişeyler yeme. Çikolata lokum vs. Kilo verirken en büyük düşmanımız şeker biliyorsun ki :) hedefine ulaşırsın, sporunu da yaparsın çikolatanı da yersin. Bunlardan ömür boyu mahrum kalacak değiliz.
Bir de patlamış Mısır'ın müthiş bi kalorisi var bi daha ağzına sürme.
Menün genel olarak iyi bence yanlış olanları yukarda söyledim. O kadar da canını sıkacağın utanacağın bişey yok :)
iyi tatiller kaptancım bayramı inşallah hekes güzel geçirir acılarımız biraz hafifler inşallah bayram vesile olurselam kizlar memlekete geldim yorgunluktsn oluyorum cocuklar yolda perisan ettiler kilolar artyi gibi geliyor
okuanusyam canim benim tsk ederim bende bayram donusu siki bir diyet turuna baskayacagim olmayacak boyle tartilardan kacarak
haftasonunuz enru haric guzel gecmis guzel sonuclari bu hafta alacagiz ins
Canlar sporumu yaptım duşumu aldım soda içiyorum şimdi de :) bakalım yarın tartıda neler olacak :)
günaydın canım ödem gidince gerçekten asıl kilomuzu görebiliyoruz reglim geçikti o yüzden moralimde yok benim ama diyete devam yoksa bana bayramlık yookkkkkk
İNŞALLAH canımHa gayret canım, bozma moralini lütfen. Ben de dün oldum ödeme yansımaz inşallah diye umut ediyorum. İnşallah sen de cumaya kadar olur bitersin iyi bir sonuç görürüz hep birlikte :)
tuvalete çıkmadığın için canım bozma moralini tuvalete çıkınca düzelirya gunlerdir tuvalete cikamiyorum ben anlamiyorum.
Kizlar sabah da 58.7 geldim, herhalde kabizliktan cunku gercekten pek bir sey yemedim; nasil kilo alabiliyorum haftasonu hicbir sey yemeden dahi anlamiyorum.
Bu hafta sabit ciksam yetecek herhalde bana yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?