- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #148.281
canım cok + cıkmıs ya cumaya ancak sabitlersln kotu olmusHerkese Günaydın
Haftasonum kaçamaklarla geçti biraz. O yüzden + 2 kg çıktım. Yani 71,7
İnşallah canım hatta biraz aç kalıp eksi olmam lazımcanım cok + cıkmıs ya cumaya ancak sabitlersln kotu olmus
Teşekkür ederimcanım mesale ekmeği baya hayatimdan çıkardım ben ekmeksiz doyamayan benşekeride aynı zamanda hayatımdan çıkardım %99 oranında ki günde 10 bardak 4 şekerli çay içen ben gerisi geliyo zaten 10 gün şeker tüketme beyin unutmaya başlıyo göbüş istemiyosak şekersizliğe alışmak lazım ama ben beyaz ekmekten başka bişey yediğimde kendimi çok aç hissediyorum ama bi lokma bile olsa beyaz ekmek sokim ağzıma fazlasıyla doygunluk geliyo
hadi bakalım oyleyseİnşallah canım hatta biraz aç kalıp eksi olmam lazım6 lı rakamları görünce şımardım
Herkese Günaydın
TEBRİKLER canımgunaydın kızlar hafta sonu utanıpta yazamadıgım menulere ragmwn, 59.7 100 gr eksideyim)))
maşallah canımNasılsınız Hanımlar..
Ben bugün 61.3 çıktım
Yanı h.sonu 200 grm vermisim. Bu yememe rağmen şaşırdım doğrusu..
Ama h.sonu hiç oturmadim. Cam sildim. ütü yaptım. Evi supurdum. Banyp paspaslarimi yikadım.Yemek falan bayağı tempoluydu geçti demek ki yediğini yakmisim...
daha çok azmetmemiz lazım - görünceİnşallah canım hatta biraz aç kalıp eksi olmam lazım6 lı rakamları görünce şımardım
Günaydınnnnnn :)))) veeee 74,9
Ama tabi ödem bu, şimdiden sonra bakalım nasıl olacak. Spor yapamıyorum buarada, yapabilsem daha iyi olacak elbette ama pek dışarı çıkasım yok
Çok şükür fatmacım :) bu hafta 56yı görürsün umarım tartıda.bu sabah 57.7 geldim bunada şükür sonunda 57 lere düştüm
Ay ne bileyim ben de beyaz ekmek yiyince kilo almış gibi hissediyorumcanım mesale ekmeği baya hayatimdan çıkardım ben ekmeksiz doyamayan benşekeride aynı zamanda hayatımdan çıkardım %99 oranında ki günde 10 bardak 4 şekerli çay içen ben gerisi geliyo zaten 10 gün şeker tüketme beyin unutmaya başlıyo göbüş istemiyosak şekersizliğe alışmak lazım ama ben beyaz ekmekten başka bişey yediğimde kendimi çok aç hissediyorum ama bi lokma bile olsa beyaz ekmek sokim ağzıma fazlasıyla doygunluk geliyo
Canım bende vücudun korumaya geçmiş hiçbişey yemediğim için. Doğru bulmuyorum bu diyet şeklini.ya gunlerdir tuvalete cikamiyorum ben anlamiyorum.
Kizlar sabah da 58.7 geldim, herhalde kabizliktan cunku gercekten pek bir sey yemedim; nasil kilo alabiliyorum haftasonu hicbir sey yemeden dahi anlamiyorum.
Bu hafta sabit ciksam yetecek herhalde bana yine.
Benim de 1800 gösteriyor. Ama ben 1200 en fazla kalori alıyorum.su fatsecret isini benim de ogrenmem lazim
ya fat secret bana gunde 1700 kalori diyor
gunaydın kızlar hafta sonu utanıpta yazamadıgım menulere ragmwn, 59.7 100 gr eksideyim)))
Ödem mi ki yaHerkese Günaydın
Nasılsınız Hanımlar..
Ben bugün 61.3 çıktım
Yanı h.sonu 200 grm vermisim. Bu yememe rağmen şaşırdım doğrusu..
Ama h.sonu hiç oturmadim. Cam sildim. ütü yaptım. Evi supurdum. Banyp paspaslarimi yikadım.Yemek falan bayağı tempoluydu geçti demek ki yediğini yakmisim...
Tebrik ederim Canım :) cumaya kadar bol eksiler inşallah.
Çok şükür fatmacım :) bu hafta 56yı görürsün umarım tartıda.
Ay ne bileyim ben de beyaz ekmek yiyince kilo almış gibi hissediyorumherşeyi şekersiz içiyorum ama tatlılara bayılıyorum.
Canım bende vücudun korumaya geçmiş hiçbişey yemediğim için. Doğru bulmuyorum bu diyet şeklini.
Benim de 1800 gösteriyor. Ama ben 1200 en fazla kalori alıyorum.
Tebrik ederim canım :)
Nasıl bi korku hedefcim ?
Nasıl yanı tam anlamadım.
selam kizlar memlekete geldim yorgunluktsn oluyorum cocuklar yolda perisan ettiler kilolar artyi gibi geliyor
okuanusyam canim benim tsk ederim bende bayram donusu siki bir diyet turuna baskayacagim olmayacak boyle tartilardan kacarak
haftasonunuz enru haric guzel gecmis guzel sonuclari bu hafta alacagiz ins
ya gunlerdir tuvalete cikamiyorum ben anlamiyorum.
Kizlar sabah da 58.7 geldim, herhalde kabizliktan cunku gercekten pek bir sey yemedim; nasil kilo alabiliyorum haftasonu hicbir sey yemeden dahi anlamiyorum.
Bu hafta sabit ciksam yetecek herhalde bana yine.
su fatsecret isini benim de ogrenmem lazim
ya fat secret bana gunde 1700 kalori diyor
Ovv...
aynen canım aslında öyle olmak lazım ama haftasonları dağıtıyorum bendaha çok azmetmemiz lazım - görünce
inşallah öyledir canımÖdem mi ki ya2 günde 2 kilo alınmaz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?