- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #148.321
afiyet olsun canımMenüm
1 yumurta
1 armut küçük
Biraz domates.
2 çatal peynir
Öğle
şekersiz 3 çay
1 por.nesfit
Aksam
1 kase makarna
1 kase cacik
canım gayet iyiyim su an çok şükür..ödemli ve taş gibi su an da karnım..ama su an ki hali bile eskisinden güzel..tam iyileştiğimde sporla desteklersem çok daha güzel olcak inş..
Canım geçmiş olsun, bölgesel yağ aldırdın değil mi sen :) liposuction mu yapıldı ?
Bir de çooook çok su iç karnını fazla zorlamadan, tabi hepimiz yapalım bunu :)
Günaydınnn kızlar :)) 200 gr daha attım ben, 74,8 im, ne ödemmişşş amaaa :)) cumadan beri 1,7 kg gitti
Ben zaten tatilde hissetmiştim tenime bastırıyordum bastırdığım yerin izi hemen geçmiyordu.
Yoksa kilo almam neredeyse imkansızdı
Ben de an itibariyle 3 adet minnaklarından bağdat hurması yedim ve öğlene bu beni çıkarır
Öğlen de standar diyet kahvaltısı yapacağım
Akşama Allah KERİM
kızlar günaydın
sabah:2 haşlanmış yumurta,2 biber,2 kk light peynir,3-4 ceviz,1 kayısı,3 zeytin, 1 küçük şeftali
akşama yiyeceklerimi de yazayım:1 küçük imambayıldı+ 1 kase yoğurt+ bol yeşillik ve 1 meyve
afiyet olsun cnm hurmayı ben hıc denemedım kahvaltıda..bir de ben deneyeyim..doyuruyor mu ki öğleye kadar idare eder gerçi.
Canım hurma her derde deva derler ya öyle gerçekten.
Bütün besin öğelerinin yani karbonhidrat yağ ve proteini aynı anda bünyesinde bulunduran en önemli besinlerden biri.
Üstelik gerçekten doğalını bulursanız, açlık kan şekerinizi yükseltir sabah yediğinizde ve bunu bünyesinde olan doğal şekerle gerçekleştirir.
Bu sayede tokluk hissedersiniz üstelik lifli bir yapısı var.
Ayrıca yine bolca kalsiyum içeriyor ki bunun biz kadınlar için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz
Şuan için aklımda olanlar bunlar canım
süpersin canım teşekkür ederim verdiğin güzel bilgiler için.hemen alıyorum bu hafta hurma.kahvaltıma ekleyeyım bir iki tane.zaten sabahları sadece peynır domates ve zeytin yiyorum ekmeksiz..
çok faydali hurma ben arada yiyorym hurma diyeti diye bi diyet var ama uygulayabilene benim migrenim cosuyo yapamiyorumsüpersin canım teşekkür ederim verdiğin güzel bilgiler için.hemen alıyorum bu hafta hurma.kahvaltıma ekleyeyım bir iki tane.zaten sabahları sadece peynır domates ve zeytin yiyorum ekmeksiz..
ben spor yapamıyorum yawww kızlar dişlerini bi çıkarsaydı mecalim kalmıyo uyuduklarındaKızlar günaydın :) kas ağrılarım oldukça mutlu olur duruma geldim. Özellikle basen böylesindeinşallah erir şu basenler artık.
ben spor yapamıyorum yawww kızlar dişlerini bi çıkarsaydı mecalim kalmıyo uyuduklarında
Erteleniyo bayaca zaten canım 9 günlük tatil var inşallah kendimi spora vericemHiç kolay değil bebeklerle uğraşmak :) sen spor işini biraz ertele rakibem.
menün gayet güzel canım patlıcanda kızartma değilde közleme olsaymış süper olacakmışKahvaltı
1.5 dilim kızarmış çavdar ekmeği
5 zeytin
3 adt burgu peynir
2 yk pul biberli yoğurt
Patlıcan kızartma
Şekersiz çay
Ara : sade Türk kahvesi
Öğle
Menemen
Ayran
1 dilim çavdar ekmeği
Akşam
Çorba
Yoğurt
Ara : yeşilçay, hurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?