Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınnn kızlar :)) 200 gr daha attım ben, 74,8 im, ne ödemmişşş amaaa :)) cumadan beri 1,7 kg gitti
Ben zaten tatilde hissetmiştim tenime bastırıyordum bastırdığım yerin izi hemen geçmiyordu.
Yoksa kilo almam neredeyse imkansızdı

Ben de an itibariyle 3 adet minnaklarından bağdat hurması yedim ve öğlene bu beni çıkarır
Öğlen de standar diyet kahvaltısı yapacağım
Akşama Allah KERİM

canım gayet iyiyim su an çok şükür..ödemli ve taş gibi su an da karnım..ama su an ki hali bile eskisinden güzel..tam iyileştiğimde sporla desteklersem çok daha güzel olcak inş..

Canım geçmiş olsun, bölgesel yağ aldırdın değil mi sen :) liposuction mu yapıldı ?
Bir de çooook çok su iç karnını fazla zorlamadan, tabi hepimiz yapalım bunu :)

Kizlar ben de dun aksam

Yayla corbasi,
1 haslanmis icli kofte ve yogurt yedim.

Ama artik bugun yemem.

Ah 57'ye geri donup oyle ciksam tatile guzel olur.

Kizlar valla ben bir de dun gece biraz biskuvi yedim ve sampanya ictim erkek arkim hazirlamis boyle romantik masa vs kiyamadim yedim.

Ama iyi geldi sanirim cunku sabah butun bagirsaklarim bosaldi.

Arada vucudu sasirtmak gerek sanirim.

Canım geçmiş olsun, bölgesel yağ aldırdın değil mi sen :) liposuction mu yapıldı ?
Bir de çooook çok su iç karnını fazla zorlamadan, tabi hepimiz yapalım bunu :)

sağol kuzum..karın germe benim cnm..sadece bel çevreme lipo yapıldı fazla yağ alınmadı..iyi ki alınmamıs yoksa sımdı ayakta olamazdım heralde :)

afiyet olsun cnm hurmayı ben hıc denemedım kahvaltıda..bir de ben deneyeyim..doyuruyor mu ki öğleye kadar idare eder gerçi.

afiyet olsun cnm hurmayı ben hıc denemedım kahvaltıda..bir de ben deneyeyim..doyuruyor mu ki öğleye kadar idare eder gerçi.

Canım hurma her derde deva derler ya öyle gerçekten.
Bütün besin öğelerinin yani karbonhidrat yağ ve proteini aynı anda bünyesinde bulunduran en önemli besinlerden biri.
Üstelik gerçekten doğalını bulursanız, açlık kan şekerinizi yükseltir sabah yediğinizde ve bunu bünyesinde olan doğal şekerle gerçekleştirir.
Bu sayede tokluk hissedersiniz üstelik lifli bir yapısı var.
Ayrıca yine bolca kalsiyum içeriyor ki bunun biz kadınlar için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz
Şuan için aklımda olanlar bunlar canım

süpersin canım teşekkür ederim verdiğin güzel bilgiler için.hemen alıyorum bu hafta hurma.kahvaltıma ekleyeyım bir iki tane.zaten sabahları sadece peynır domates ve zeytin yiyorum ekmeksiz..

Bugün olabildiğince az yicem akşam biraz fazla kaçırdım ekmek yemicektim bi dilim ekmek bi kase mercimek çorbası yedim tavuga ek olarak kendime ceza verdim sabah bişey yemedim iki bardak sade nescafe içtim

süpersin canım teşekkür ederim verdiğin güzel bilgiler için.hemen alıyorum bu hafta hurma.kahvaltıma ekleyeyım bir iki tane.zaten sabahları sadece peynır domates ve zeytin yiyorum ekmeksiz..
çok faydali hurma ben arada yiyorym hurma diyeti diye bi diyet var ama uygulayabilene benim migrenim cosuyo yapamiyorum

Kahvaltı
1.5 dilim kızarmış çavdar ekmeği
5 zeytin
3 adt burgu peynir
2 yk pul biberli yoğurt
Patlıcan kızartma
Şekersiz çay

Ara : sade Türk kahvesi

Öğle
Menemen
Ayran
1 dilim çavdar ekmeği

Akşam
Çorba
Yoğurt

Ara : yeşilçay, hurma

menün gayet güzel canım patlıcanda kızartma değilde közleme olsaymış süper olacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…