Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menün gayet güzel canım patlıcanda kızartma değilde közleme olsaymış süper olacakmış

Evet canım kızartma olmadı. Canım istedi biraz sporla telafi edicem. Her gün 1 saat spor yapıyorum incelmek için. Bunlar bahane değil. Ceza olarak yürüyüş yapayım

Afiyet olsun canım :)

Bence menü çok güzel. :)

Menüm
1 yumurta
1 armut küçük
Biraz domates.
2 çatal peynir
Öğle
şekersiz 3 çay
1 por.nesfit
Aksam
1 kase makarna
1 kase cacik

Akşam öğünlerinde makarna gibi şeyleri tercih etmezsen güzel bi menü canım :)

Bugün olabildiğince az yicem akşam biraz fazla kaçırdım ekmek yemicektim bi dilim ekmek bi kase mercimek çorbası yedim tavuga ek olarak kendime ceza verdim sabah bişey yemedim iki bardak sade nescafe içtim

Rakibem çorba Bağırsak dostu :) ekmek diyet düşmanı kendine de öyle cezalar verme aç kalma yani. Sonra acıkınca fazla kaçırıyoruz

canım her gün menümü paylaşıyordum da izne ayrıldım iş yerinde eşim de evde olunca giremedim hiç

arkadaşlar biz bayramda balıkesire benim memleketime gidicez öncesinde de izin aldım iş yerinden temizlik kuaför alışveriş işlerini halledeyim diye o yüzden vaktim olmuyo cuma günü gireceğim hepinizi okuyacağım o zaman

kilom 110.6 pazar günü baya bi liste dışına çıktım eşimden izinli olarak ama sonucu +900 oldu neyseki dün verdim -200le devam ediyorum bugün.hepinizi öpüyorum cuma günü görüşmek üzere

anlaşılan o ki sen bu hafta 1,5 2 kilo vereceksin en az
inşallah canım 111,4 müydüm ben cuma sanki 109 olursam süper olacak bayram öncesi

Kızlar, fark ettim ki ben bazı şeyleri çok ciddi hissediyorum.
Özellikle son zamanlarda, direkt olarak işime doğmaya başladı.
Korkuyorum kendimden.

rakibem ben zayıflayacak mıyım doğuyor mu içine

aslında akşamları hiçbir şey yemeden yatmak istiyorum ama pek mümkün olmuyor kızlar ya..öğle yemeğimi 12 gibi yiyorum çünkü..akşam sadece meyve yiyip geçiştirmekte olmuyor.şimdi sporda yasak..vallahi bakalım ne olacak halim bilmiyorum :)

Benimki bilinçli açlık canım kendime hakim olmayı ögrenmem lazım öğlende 2 haslanmış yumurta bol acılı tuzsuz az roka bi domates bi lokma ekmek yedim 500 kcal nun üzerine çıkamamayı hedefliyorum bugün inşallah

çok çok kolay gelsin tatlım

Tamam rakibem :) bu telafi olsun o zaman :)

merhabalar
geçmişi gece okudum cvp yazamadım.
çoğumuz dün tartıda eksi çıkmışız, tebrik ederim.

ameliaa okadar çok çıkman imkansız sanki,
bugün tartıldın mı?

herkes iyidir umarım,
ben dün çok yoğundum, hafif de kaçırdım.
ama, bugün iyi gidiyor.

unutmadan, kiraz sapı kaynattım onu içiyorum,
tadı rezaletmiş.
ama, bu zamana kadar yediklerimin, içtiklerimin tadı güzeldi de ne oldu, bol bol kilo :))

Son düzenleme:
nasılsın, ağrın var mı, biraz toparlanabildin mi?

nasılsın, ağrın var mı, biraz toparlanabildin mi?

selam canım..ameliyat ağrım yok gibi sadece ara ara bıçak saplanır gibi sızlıyo..en büyük sıkıntım dik yürüyememekti.karın gerildiği için kambur duruyorsun.ortadan ikiye ayrılcakmıs gibi.sırt üstü yatabiliyosun sadece dizlerinde yastıklar.sırtında yastıklar v şeklindesin sürekli..bu da belimi ve sırtımı ağrıttı hareketsizlik ve sürekli aynı sekılde kalmak..eskide göre daha dikeldim ama hala aml öncesi gibi dimdik değilim.zamanla açılacağım heralde..ama pişman değilim o deforme olan alt göbek yok artık cok gergin karnım.cok sıkıntılı bir süreçmiş ayrı.

bende kiraz sapı,avakado yaprağı ve mısır püskülünü karıştırıp içiyorum.tadı kötü dediğin gibi.ama doktor önerdi.ödem attırıyormus bunlarıda ekleyip iç bence canım.

inşallah bir an önce toparlanırsın.
ben de aslında istiyorum ama, ahh cesaret yok.
bende kiraz sapı,avakado yaprağı ve mısır püskülünü karıştırıp içiyorum.tadı kötü dediğin gibi.ama doktor önerdi.ödem attırıyormus bunlarıda ekleyip iç bence canım.
nereden bulabilirim, yakınlarda aktar yok.
kiraz sapı, yazın yediğim kirazların saplarını kurutmuştum, onu içiyorum.

inşallah bir an önce toparlanırsın.
ben de aslında istiyorum ama, ahh cesaret yok.

nereden bulabilirim, yakınlarda aktar yok.
kiraz sapı, yazın yediğim kirazların saplarını kurutmuştum, onu içiyorum.

migros varsa orda baharat bölümünde satıyorlar canım.aktarların hepsinde var eğer yolun düşerse alırsın.doktorum ameliyat ödemlerinin ve şişliklerinin gitmesi için günde iki fincan iç dedi.düzenli içiyorum mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…