- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #148.341
menün gayet güzel canım patlıcanda kızartma değilde közleme olsaymış süper olacakmış
kızlar günaydın
sabah:2 haşlanmış yumurta,2 biber,2 kk light peynir,3-4 ceviz,1 kayısı,3 zeytin, 1 küçük şeftali
akşama yiyeceklerimi de yazayım:1 küçük imambayıldı+ 1 kase yoğurt+ bol yeşillik ve 1 meyve
bende menümü yazayım dün ki,
sabah 9,00 1 dilim peynir,2 domates
öğle 12,30 2 dilim haslanmıs tavuk,1 kase yoğurt
akşam 19,30 1 tabak yağsız fasulye kavurması,1 kase yoğurt
yatmadan 4 kırmızı erik
2 lt su,3 fincan ödem çayı
inemedi bi türlü şu ödemlerim karnım taş gibi resmen :/
Menüm
1 yumurta
1 armut küçük
Biraz domates.
2 çatal peynir
Öğle
şekersiz 3 çay
1 por.nesfit
Aksam
1 kase makarna
1 kase cacik
Bugün olabildiğince az yicem akşam biraz fazla kaçırdım ekmek yemicektim bi dilim ekmek bi kase mercimek çorbası yedim tavuga ek olarak kendime ceza verdim sabah bişey yemedim iki bardak sade nescafe içtim
canım her gün menümü paylaşıyordum da izne ayrıldım iş yerinde eşim de evde olunca giremedim hiçAyy Blanchecim.
İstemiyorum ben hiç.
İstesem de böyle bir dünyaya getirmezdim herhalde.
Bu arada ben çok severim çocukları da, başkalarının olmak şartıyla.
Teşekkür ediyorum kaptanım.
Kollontaicim nasılsın şimdi? İyi oldun mu?
Teşekkür ediyorum femmettecim.
Rakibem mükemmelsin.
Listeni paylaşır mısın bizimle? Ben tam takip edemiyorum eğer paylaştıysan.
Eşini de takımın kadrolu diyetisyeni olarak mı atasak ki :)
Maşallah Blanchecim.
inşallah canım 111,4 müydüm ben cuma sanki 109 olursam süper olacak bayram öncesianlaşılan o ki sen bu hafta 1,5 2 kilo vereceksin en az
Kızlar, fark ettim ki ben bazı şeyleri çok ciddi hissediyorum.
Özellikle son zamanlarda, direkt olarak işime doğmaya başladı.
Korkuyorum kendimden.
inşallah canım 111,4 müydüm ben cuma sanki 109 olursam süper olacak bayram öncesi
rakibem ben zayıflayacak mıyım doğuyor mu içine
Benimki bilinçli açlık canım kendime hakim olmayı ögrenmem lazım öğlende 2 haslanmış yumurta bol acılı tuzsuz az roka bi domates bi lokma ekmek yedimAkşam öğünlerinde makarna gibi şeyleri tercih etmezsen güzel bi menü canım :)
Rakibem çorba Bağırsak dostu :) ekmek diyet düşmanıkendine de öyle cezalar verme aç kalma yani. Sonra acıkınca fazla kaçırıyoruz
ev işleri spor gibi gelsin canım verirsin sen benim doğuyo içimeinşallah canım 111,4 müydüm ben cuma sanki 109 olursam süper olacak bayram öncesi
rakibem ben zayıflayacak mıyım doğuyor mu içine
çok çok kolay gelsin tatlımarkadaşlar biz bayramda balıkesire benim memleketime gidicezöncesinde de izin aldım iş yerinden temizlik kuaför alışveriş işlerini halledeyim diye o yüzden vaktim olmuyo cuma günü gireceğim hepinizi okuyacağım o zaman
kilom 110.6pazar günü baya bi liste dışına çıktım eşimden izinli olarak ama sonucu +900 oldu neyseki dün verdim -200le devam ediyorum bugün.hepinizi öpüyorum cuma günü görüşmek üzere
Benimki bilinçli açlık canım kendime hakim olmayı ögrenmem lazım öğlende 2 haslanmış yumurta bol acılı tuzsuz az roka bi domates bi lokma ekmek yedim500 kcal nun üzerine çıkamamayı hedefliyorum bugün inşallah
nasılsın, ağrın var mı, biraz toparlanabildin mi?aslında akşamları hiçbir şey yemeden yatmak istiyorum ama pek mümkün olmuyor kızlar ya..öğle yemeğimi 12 gibi yiyorum çünkü..akşam sadece meyve yiyip geçiştirmekte olmuyor.şimdi sporda yasak..vallahi bakalım ne olacak halim bilmiyorum :)
nasılsın, ağrın var mı, biraz toparlanabildin mi?
merhabalar
geçmişi gece okudum cvp yazamadım.
çoğumuz dün tartıda eksi çıkmışız, tebrik ederim.
ameliaa okadar çok çıkman imkansız sanki,
bugün tartıldın mı?
herkes iyidir umarım,
ben dün çok yoğundum, hafif de kaçırdım.
ama, bugün iyi gidiyor.
unutmadan, kiraz sapı kaynattım onu içiyorum,
tadı rezaletmiş.
ama, bu zamana kadar yediklerimin, içtiklerimin tadı güzeldi de ne oldu, bol bol kilo :))
evet bugun 2 öğün,afiyet olsun canım.öğlen birşey yemiyor musun peki?
inşallah bir an önce toparlanırsın.selam canım..ameliyat ağrım yok gibi sadece ara ara bıçak saplanır gibi sızlıyo..en büyük sıkıntım dik yürüyememekti.karın gerildiği için kambur duruyorsun.ortadan ikiye ayrılcakmıs gibi.sırt üstü yatabiliyosun sadece dizlerinde yastıklar.sırtında yastıklar v şeklindesin sürekli..bu da belimi ve sırtımı ağrıttı hareketsizlik ve sürekli aynı sekılde kalmak..eskide göre daha dikeldim ama hala aml öncesi gibi dimdik değilim.zamanla açılacağım heralde..ama pişman değilim o deforme olan alt göbek yok artık cok gergin karnım.cok sıkıntılı bir süreçmiş ayrı.
nereden bulabilirim, yakınlarda aktar yok.bende kiraz sapı,avakado yaprağı ve mısır püskülünü karıştırıp içiyorum.tadı kötü dediğin gibi.ama doktor önerdi.ödem attırıyormus bunlarıda ekleyip iç bence canım.
inşallah bir an önce toparlanırsın.
ben de aslında istiyorum ama, ahh cesaret yok.
nereden bulabilirim, yakınlarda aktar yok.
kiraz sapı, yazın yediğim kirazların saplarını kurutmuştum, onu içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?