- 27 Ocak 2010
- 1.072
- 636
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #148.361
Sen yine sadece pasta yemissin.Pasta yedim
Napim ben şimdi kendimi....
Sokağa vurayım akşam da birşey yemeyeyim... :)))
Bu dediğini bende yapayım kahvaltılarda canım iyi fikir :) hafta içi ekmek yemiyorum en azından baya bir tok tutarEkmek niyetine de bir tane hurma atıver ağzına tamammm :))))
merhabalar
geçmişi gece okudum cvp yazamadım.
çoğumuz dün tartıda eksi çıkmışız, tebrik ederim.
ameliaa okadar çok çıkman imkansız sanki,
bugün tartıldın mı?
herkes iyidir umarım,
ben dün çok yoğundum, hafif de kaçırdım.
ama, bugün iyi gidiyor.
unutmadan, kiraz sapı kaynattım onu içiyorum,
tadı rezaletmiş.
ama, bu zamana kadar yediklerimin, içtiklerimin tadı güzeldi de ne oldu, bol bol kilo :))
Ben hep şuna inandım, birşeyi can istiyorsa eğer vücudun ona ihtiyacı var demektir. İçindeki bir bileşene komplike bir maddeye v.s.. Ve o yenmeli Amaaaa, dozunda
O yüzden pişmanlık duyup ekstradan kendimize dert yaratmayalım, oldu napalım işte
Kolay gelsin kollontaicim :)))gunaydınlar herkese
bende iki gundur yarılı misafirim var onunla ugrasıyorum diyet yalan oldu, bu hafta bende sabit olsam iyidir bana.
hafta sonu da ıvır zıvır alısverisine cıkıcam gelinlikicin cicek canta babet yedek beyz elbise falan alıcam, provada baslıyo bu haftaoyle ugrasıyorum yani
canım gayet iyiyim su an çok şükür..ödemli ve taş gibi su an da karnım..ama su an ki hali bile eskisinden güzel..tam iyileştiğimde sporla desteklersem çok daha güzel olcak inş..
canım her gün menümü paylaşıyordum da izne ayrıldım iş yerinde eşim de evde olunca giremedim hiç
arkadaşlar biz bayramda balıkesire benim memleketime gidicezöncesinde de izin aldım iş yerinden temizlik kuaför alışveriş işlerini halledeyim diye o yüzden vaktim olmuyo cuma günü gireceğim hepinizi okuyacağım o zaman
kilom 110.6pazar günü baya bi liste dışına çıktım eşimden izinli olarak ama sonucu +900 oldu neyseki dün verdim -200le devam ediyorum bugün.hepinizi öpüyorum cuma günü görüşmek üzere
inşallah canım 111,4 müydüm ben cuma sanki 109 olursam süper olacak bayram öncesi
rakibem ben zayıflayacak mıyım doğuyor mu içine
Ben hep şuna inandım, birşeyi can istiyorsa eğer vücudun ona ihtiyacı var demektir. İçindeki bir bileşene komplike bir maddeye v.s.. Ve o yenmeli Amaaaa, dozunda
O yüzden pişmanlık duyup ekstradan kendimize dert yaratmayalım, oldu napalım işte
Günaydın kızlar :) bugün akşama kadar giremem arazi görevine gidiyorum
gunaydınlar herkese
bende iki gundur yarılı misafirim var onunla ugrasıyorum diyet yalan oldu, bu hafta bende sabit olsam iyidir bana.
hafta sonu da ıvır zıvır alısverisine cıkıcam gelinlikicin cicek canta babet yedek beyz elbise falan alıcam, provada baslıyo bu haftaoyle ugrasıyorum yani
Afiyet olsunKızlar hepinizden ozur diliyorum. Giremedim. Bütün gün misafirim vardı. Şimdi de ben misafirlikteyim.
Bugün misafirime çiğköfte yapmıştım. Aşırıya kaçmadan yedim. Ve biraz rus salatası yedim. Ve 1 dilim pastaa çok üzgünüm
Hala eve gidemediğim için geçmişi okuyamadım.
Ama yarın tam gaz devam edecem.
Gayet güzel rakibem :)kızlar günaydın dün ki menüm,
sabah 9,00 1 dilim peynir,5 zeytin,2 domates
öğle 12,30 1 tabak fasülye,1 kase cacık
akşam 20,00 1 kase börülce,yoğurt,2 galeta
su 2 lt
Canım afiyet olsun bu aralar baya düşük kalori alıyosun?Günaydın hanımlar
dünkü menüm
sabah
yemedim
öğle
2 haşlanmış yumurta
3 adet y zaytin
1 domates
roka
akşam
1 tabak z yağlı menemen
2 dilim ekmek
Insanın canı bişey çekince vücudun ihtiyacı oluyormus. Bi yerde okumuştum bendeBen hep şuna inandım, birşeyi can istiyorsa eğer vücudun ona ihtiyacı var demektir. İçindeki bir bileşene komplike bir maddeye v.s.. Ve o yenmeli Amaaaa, dozunda
Günaydın kızlar :) bugün akşama kadar giremem arazi görevine gidiyorum
kızlar yakınımızda şehit var.hiçbir şey yapmak içimden gelmiyor.bildirimde bulunamıyoum o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?