Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugun kü menum
2.00 x 1 Adet Ülker Grissini Sade 64 kcal (Sil)

• 1.00 x 1 Avuç (40gr) Beyaz Leblebi 145 kcal (Sil)
  • 1.00 x 1 Porsiyon Karnıyarık 270 kcal (Sil)
  • 1.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek 77 kcal (Sil)
  • 1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sade) 0 kcal (Sil)
  • 1.00 x 1 Adet Şeftali 60 kcal (Sil)
  • 2.00 x 1 Adet (30gr) Köfte (Tavada) 168 kcal (Sil)

Toplam 784 kalori...

Kızlar hepinizden ozur diliyorum. Giremedim. Bütün gün misafirim vardı. Şimdi de ben misafirlikteyim.
Bugün misafirime çiğköfte yapmıştım. Aşırıya kaçmadan yedim. Ve biraz rus salatası yedim. Ve 1 dilim pastaa çok üzgünüm
Hala eve gidemediğim için geçmişi okuyamadım.
Ama yarın tam gaz devam edecem.

Günaydın hanımlar
dünkü menüm
sabah
yemedim
öğle
2 haşlanmış yumurta
3 adet y zaytin
1 domates
roka
akşam
1 tabak z yağlı menemen
2 dilim ekmek

Ben hep şuna inandım, birşeyi can istiyorsa eğer vücudun ona ihtiyacı var demektir. İçindeki bir bileşene komplike bir maddeye v.s.. Ve o yenmeli Amaaaa, dozunda
O yüzden pişmanlık duyup ekstradan kendimize dert yaratmayalım, oldu napalım işte

Günaydın kızlar :) bugün akşama kadar giremem arazi görevine gidiyorum

Herkese Günaydın

Dün hiç uğrayamadım çünkü bütün gün dışardaydım, işlerim vardı ve başımda acayip bir ağrı vardı. O yüzden eve gelir gelmez yattım. Şimdi hemen geçmişe dönüyorum

gunaydınlar herkese
bende iki gundur yarılı misafirim var onunla ugrasıyorum diyet yalan oldu, bu hafta bende sabit olsam iyidir bana.
hafta sonu da ıvır zıvır alısverisine cıkıcam gelinlikicin cicek canta babet yedek beyz elbise falan alıcam, provada baslıyo bu hafta oyle ugrasıyorum yani

dün tartıldım evet canım 300 falan daha eksikti sadece

Aynen bende öyle düşünüyorum canım

Kolay gelsin kollontaicim :)))

günaydın kızlar ben bu hafta fazla giremiyorum farkındayım ama biraz yoğunum ,sabahtan beri sadece su içtim bişey yemeye fırsatım olmadı öğlen tavuk göğsünden ızgara yapmayı planlıyorum,bu arada tartılıyorum tartıya bişey oldu bazen çok az bazende hep aynı gösteriyo anlamadım neye inanacağımı,ama ben kendimi iyi hissediyorum bu gün bir senedir gelmeyen pantalonum ve gömleğimi giydim gayet de rahat oldu

canım gayet iyiyim su an çok şükür..ödemli ve taş gibi su an da karnım..ama su an ki hali bile eskisinden güzel..tam iyileştiğimde sporla desteklersem çok daha güzel olcak inş..

Aman maşallah Meropscum.
Çok hızlı karar verdin ama bence kendin için çok doğruydu.

canım her gün menümü paylaşıyordum da izne ayrıldım iş yerinde eşim de evde olunca giremedim hiç

Nasılsın rakibem?

Süper gidiyorsun rakibem..

inşallah canım 111,4 müydüm ben cuma sanki 109 olursam süper olacak bayram öncesi

rakibem ben zayıflayacak mıyım doğuyor mu içine

38 beden görüyorsun seni rakibem. Nerede hani basenler? Göremiyorum. :)

Böyle bilimsel bir açıklama okumuştum.
Canın portakal istiyorsa, c vitamini eksikliği vardır diyor ama 1 c vitamini tableti ile tüm istek gidiyor.
Dediğin gibi bir şeylere ihtiyaç vardır ama tabi bunu daha masum şekilde alabiliriz.

Kollontaicim, senin misafirin de bitmez artık kuzum. Aile ile yakın oturuyorsunuz sanırım değil mi?

Afiyet olsun

kızlar günaydın dün ki menüm,

sabah 9,00 1 dilim peynir,5 zeytin,2 domates

öğle 12,30 1 tabak fasülye,1 kase cacık

akşam 20,00 1 kase börülce,yoğurt,2 galeta

su 2 lt
Gayet güzel rakibem :)

Günaydın hanımlar
dünkü menüm
sabah
yemedim
öğle
2 haşlanmış yumurta
3 adet y zaytin
1 domates
roka
akşam
1 tabak z yağlı menemen
2 dilim ekmek
Canım afiyet olsun bu aralar baya düşük kalori alıyosun?
Insanın canı bişey çekince vücudun ihtiyacı oluyormus. Bi yerde okumuştum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…