- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #148.381
Kolay gelsin canım benim :)gunaydınlar herkese
bende iki gundur yarılı misafirim var onunla ugrasıyorum diyet yalan oldu, bu hafta bende sabit olsam iyidir bana.
hafta sonu da ıvır zıvır alısverisine cıkıcam gelinlikicin cicek canta babet yedek beyz elbise falan alıcam, provada baslıyo bu haftaoyle ugrasıyorum yani
kızlar yakınımızda şehit var.hiçbir şey yapmak içimden gelmiyor.bildirimde bulunamıyoum o yuzden
selam hanımlarrrr
sabah biraz kaçırdım yemeği
ama sonrası
12:30 1 3ü1arada kahve
17:00 menemen 1 porsiyon+1 kase yoğurt+1 yeşil biber+2 yaprak marul+ 5-6 tane üzüm
vee yemeği bıraktım
71 kiloyla basladım 58e kadar düştüm.58 ile izne ayrıldım şubatta,hala listeye giremedim,60larda dolanıp duruyorumCanım sen kaç kilo vermiştin :)
gayet güzel ama aksama ekmek yemesen senin için daha iyi olur diye düşündümSelam kızlar
Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 orta şeker türk kahvesi
Öğle
Çeyrek dilim lahmacun
1 bardak ayran
4-5 dilim kavun
Ara
1 sütlü köpüklü
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
2 öğün olması güzel olmuşKahvaltı
Roka
1 kase çorba
1 dilim karışık tahıllı ekmek
Öğle (dışarda yedim kızlar)
Kekikli kaşarlı tavuk
Köri soslu makarna
Bol salata
( aslında çok yemedim ama baya şiştim. Sevindim)
Akşam yok kızlar hala çok tokum.
Türk kahvesi içtim şimdi. Yeşilçay içerim ilerleyen zamanlarda.
2 öğün olması güzel olmuş
ben hormonlu diye tavuk yemiyorum ve makarnanın da karbonhidrat oranı yüksek,yine de yenilen her seyde en önemli şey az yemek.bence her seyden az yenirse problem yoktur
Şeker ihtiyacını da karşılar.Bu dediğini bende yapayım kahvaltılarda canım iyi fikir :) hafta içi ekmek yemiyorum en azından baya bir tok tutar
eger tartın hassassa giydiğin elbisenin kalınlığı aksam ne kadar yedıgın ve kac bardak su ictiğin bile etkiliyor.günaydın kızlar ben bu hafta fazla giremiyorum farkındayım ama biraz yoğunum ,sabahtan beri sadece su içtim bişey yemeye fırsatım olmadı öğlen tavuk göğsünden ızgara yapmayı planlıyorum,bu arada tartılıyorum tartıya bişey oldu bazen çok az bazende hep aynı gösteriyo anlamadım neye inanacağımı,ama ben kendimi iyi hissediyorum bu gün bir senedir gelmeyen pantalonum ve gömleğimi giydim gayet de rahat oldu
allah rahmet etsin.kızlar yakınımızda şehit var.hiçbir şey yapmak içimden gelmiyor.bildirimde bulunamıyoum o yuzden
Ne güzel 12 kilo vermişsinAynen canım bende 74le başladım şimdi 62yim. Arada diyetten sıkılıyorum biraz bişeyler yiyorum ama eskiden yediğimin yarısını yiyebiliyorum. :) bunu bitircem diye başlıyorum ama yiyemiyorum artık. Seviniyorum bu duruma. Hayatıma oturtsam bunu süper olacak. Bide basenlerin gitmesi gerekiyor.
Bide beni diyetarkadaşımdan 5. Takıma sen davet etmiştin diye hatırlıyorum :)
menün gayet guzel ama sabah işi bozmuşşselam hanımlarrrr
sabah biraz kaçırdım yemeği
ama sonrası
12:30 1 3ü1arada kahve
17:00 menemen 1 porsiyon+1 kase yoğurt+1 yeşil biber+2 yaprak marul+ 5-6 tane üzüm
vee yemeği bıraktım
iyi geceler callancıgımcallan kaçar
iyi geceler
gayet güzel ama aksama ekmek yemesen senin için daha iyi olur diye düşündüm
karbonhidratı nekadar az alırsak okadar hızlı kilo veririz inşallah
biraz daha gayretle yaparsın. nede olsa bir kere başardın.71 kiloyla basladım 58e kadar düştüm.58 ile izne ayrıldım şubatta,hala listeye giremedim,60larda dolanıp duruyorumhayırlısı,bir yerde kırılacak elbet
imkansız değilll
yürüyüşler cok ıyıİyi Akşamlar
Menüm
1 saat yavaş tempoda yürüyüş (açık hava)
sabah: ezine peynir, acılı domates sosu, salatalık, domates, birkaç fındık, zeytin
ara: az şekerli türk kahvesi, 3 yaban mersini
öğlen: 1 avuç antep fıstığı, 1 bardak süt
ara: 1 bardak ayran
akşam: 2 kaşık barbunya, 2 kaşık makarna, acılı domates sosu
ara: az şekerli türk kahvesi
yarım saat yavaş tempoda yürüyüş (açık hava)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?