- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #148.401
Ne güzel 12 kilo vermişsin
aaa evet hatırladım canım :))hoşgeldinnAynen canım bende 74le başladım şimdi 62yim. Arada diyetten sıkılıyorum biraz bişeyler yiyorum ama eskiden yediğimin yarısını yiyebiliyorum. :) bunu bitircem diye başlıyorum ama yiyemiyorum artık. Seviniyorum bu duruma. Hayatıma oturtsam bunu süper olacak. Bide basenlerin gitmesi gerekiyor.
Bide beni diyetarkadaşımdan 5. Takıma sen davet etmiştin diye hatırlıyorum :)
Bu sabah yedim canım içine tarçın ekerek güzel oldu :)Şeker ihtiyacını da karşılar.
aslında hepimiz gunde 1 tane yersek iyi
köpüş sayesinde mecburi sporum canım :) Ama iyi oluyor şikayetçi değilim :)yürüyüşler cok ıyı
Ne kadar sürede verdin canım 12 kiloyu :) Özel yaptığın birşey var mıydı? Tebrik ederim bu arada :)Evet canım çok şükür :)
Aynen sana katılıyorum Callancım. Bende geçen sene baya kilo vermiştim kk da. Sonra bir ara sınavlar falan ayrıldım, fazlasıyla geri aldım. Aslında hedefimize ulaşsak bile, koruma döneminde ayrılmamak gerekiyor. Ne kadar burda olursak o kadar dikkat ediyoruzaaa evet hatırladım canım :))hoşgeldinnnasılsın:))
ben de aynı senin gibi oldum,mesela eskiden magnum,kornete bayılırdım,şimdi çok ağır geliyorlar,hemen karnım şişiyor
kadınlar klubu beni cok motive ediyor,ne zaman buradan kopsam hep kilo alıyorum,kaç kere oldu bu..bundan yaklaşık 1 senedir buradayım
Kolay gelsin canım, hem sana spor olur ne güzel. Çorbada baya işe yarar bencegunaydınlr
bugun bayram temizligi yapıcam, hem bana hareket olur biraz kızlar, gun boyu sadece 3 kase corba icmeyi planlıyorum yarın cuma
çok güzel ama sanki öğlen ve akşama ekmek yemesen daha iyi olurduGünaydın kızlar
dünkü menüm
sabah
bi haslanmış yumurta
2 kk keçi peyniri
5 adet s zeytin
1 dilim ekmek
öğle
4 elma dilim patates
bi küçük parça tavuk
bi parça çökelek
bi dilim ekmek
akşam
bi haslanmış patates
2 kk keçi peyniri
bi domatesle hazırlanmış salata yaptım yedim
bi lokma ekmek
ara
bi avuç fındık
bi tane şeftali
evet kesinlik koruma döneminde de burada olmak lazımBu sabah yedim canım içine tarçın ekerek güzel oldu :)
köpüş sayesinde mecburi sporum canım :) Ama iyi oluyor şikayetçi değilim :)
Ne kadar sürede verdin canım 12 kiloyu :) Özel yaptığın birşey var mıydı? Tebrik ederim bu arada :)
Aynen sana katılıyorum Callancım. Bende geçen sene baya kilo vermiştim kk da. Sonra bir ara sınavlar falan ayrıldım, fazlasıyla geri aldım. Aslında hedefimize ulaşsak bile, koruma döneminde ayrılmamak gerekiyor. Ne kadar burda olursak o kadar dikkat ediyoruz
çok iyiiiarkadaşlar 108,8 cıktımyarın giricem nete bol bol öpyorum sizi
aaa evet hatırladım canım :))hoşgeldinnnasılsın:))
ben de aynı senin gibi oldum,mesela eskiden magnum,kornete bayılırdım,şimdi çok ağır geliyorlar,hemen karnım şişiyor
kadınlar klubu beni cok motive ediyor,ne zaman buradan kopsam hep kilo alıyorum,kaç kere oldu bu..bundan yaklaşık 1 senedir buradayım
Bu sabah yedim canım içine tarçın ekerek güzel oldu :)
köpüş sayesinde mecburi sporum canım :) Ama iyi oluyor şikayetçi değilim :)
Ne kadar sürede verdin canım 12 kiloyu :) Özel yaptığın birşey var mıydı? Tebrik ederim bu arada :)
Aynen sana katılıyorum Callancım. Bende geçen sene baya kilo vermiştim kk da. Sonra bir ara sınavlar falan ayrıldım, fazlasıyla geri aldım. Aslında hedefimize ulaşsak bile, koruma döneminde ayrılmamak gerekiyor. Ne kadar burda olursak o kadar dikkat ediyoruz
Canııııımmmmmm harika gidiyosun!! :)arkadaşlar 108,8 cıktımyarın giricem nete bol bol öpyorum sizi
68 kilodan 54 kiloya düşmüş
sağol canım inşallah bu sefer hedefe ulaşırım :)evet kesinlik koruma döneminde de burada olmak lazım
senin menüler genelde güzel oluyor,böyle gidersen olur bu iş
vaaaavvvv süpersinarkadaşlar 108,8 cıktımyarın giricem nete bol bol öpyorum sizi
kolay gelsin kaptanımselam kızlar benim çocuklar ve koş hazırlıkları devam ediyor
sevallll bayrama bu gidişle 105 le gireceksin öok şyi tatlımmm
çok iyi vermişsin canım inşallah hedefinede ulaşırsınIyiyim canım benim teşekkür ederim :) sen nasılsın ?
Sabitleme Döneminde bile bırakmamak gerekiyor o zaman :)
Canım Ocak-Şubat gibi başladım :) 6 ay kadar oldu. Hayır özel bişey yapmıyorum. Kalorisi çok olan şeyleri yemiyorum o kadar.
Kolay gelsin canım benim :)
Ne güzel heyecanlar darısı bana
Başımız Sağolsun. Haber izleyemiyorum artık. Nasıl bi ülke olduk.
hedef38beden evet canım yakın oturuyoruz akrabalara :) dugunden sonra muhtemelen cok gelen giden olur
arkadaşlar 108,8 cıktımyarın giricem nete bol bol öpyorum sizi
selam kızlar benim çocuklar ve koş hazırlıkları devam ediyor
sevallll bayrama bu gidişle 105 le gireceksin öok şyi tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?