- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.841
cedric bijom nasilsiniz ogle arasi ugradim cocuklar yemek yiyolar
bijom cok tatlisin kiz masallah sana allah nazardan korusun he
makinan cabuk duzelir insallah insan kolaya ne cabuk alisiyo demi olmadilarmi mahvoluyoz benimde gecen pazar supurgem patladi yandi anam olmuyo onsuz el supurgesiylen supurduk iki uc gun kiymetini anlayiverdik supurgenin
neyse size doyum olmaz cikiyim ben optum kocaman
ad1 zenim melis sizleride optum reyhan ablayi unutmiyimopuyorumnanaktan
öncelikle gözünüzaydın reyhan ablacım.Allah analıbabalı büyütsün inşallah.ne tatlıdır o şimdi mis gibi kokuyordur. çalışan kadın olmak gerçekten zor iş ablacım.bendeişe yeni başladım oğlum 1.5 yaşında inan ev işi misafir vs.düşünmüyorum ama evladıma yetememekden korkuyorum.inşallah zor anlarında olsun yanında olabilirm.
dilerim diğer banyolarında torununu yanında olabilirsin.
cok tesekkür ederim ad1 amin canim benim cümlemizin evladini insallah..
sendemi calisiyorsun canim? allah yardimcin olsun. sakin evladima yetemiyorum iste baskalarina birakiyorum. evladima istedigim kadar vakit ayiramiyorum diye kendini hirpalama.. ben 4 cocuk büyüttüm gülüm en büyügü 34 yasinda en kücügü oglum bugün 24 ünü doldurdu (bugün yas günü kocumun). ben böyle senin dedigin gibi cok hirpaladim kendimi. cocuklarimi baskalari büyütüyor ben nasil anneyim bir tarafi acisa öpüp üfleyip acisini bile dindiremiyorum diye diye helak oldum.. ilerde cocuklarim benden nefret edecek diye bile düsündügüm oldu..ama kesinlikle korktugum seyler olmadi. okadar aklibasinda ve vaktinden önceolgunlasmis bireyler oldularki. kimseye muhtac olmadilar birbirlerini büyüttüler. sorumluluk sahibi kisiler oldular. kimseye kendilerini ezdirmediler, birbirlerine sahip ciktilar.. bir tanesi bir sigara bile icmedi.. geriye dönüp baktigimda ve cocuklarimi bugün inceledigimde diyorumki;; mutlaka cok seyin keyfine varamadim. mutlaka cok hatalar yaptim. ama birseyleride cok dogru yaptimki bugün bu dediklerimi yazabiliyorum.... isten kalan zamanini evladinla gecir kaliteli zaman gecir onunla .. birlikte yaptiginiz hersey aklina kazinip kalacaktir.. ve birlikte oldugunuz her anin zevkini cok bilincli yasiyacaksiniz, böyle düsün birtanem calisan tek anne biz degiliz.. cocuklar bu duruma cok kolay ayak uyduruyorlar..a.s.
reyhan ablacıgım ne kadar guzelkı torunun kendınden gecmıs bır anneaneyle degıl hala calısan ureten arkadas anneanesı olacak.bende ılk 10 gun boyunca bebek yıkanırken hep yanında oldum annemle yıkadık bebegı.bız dogdugu gun bıle yıkadık.artık ıkı gunde bır yıkanıyormus kuvet fılesını mınıcık ellerıyle oyle bir sıkı tutuyorkı daha 20 gunlukken bıle karsı koymaya calısıyo kendını tehlıkede hıssettıgınde.hıc bu kadar yakınımda bır bebek olmamısdı cok farklı bır guzellık
ah canim benim ne güzel teselli ediyorsun beni:1hug: sagol güzel gözlüm..
cok tatli oluyorlar ya. evet canim bizim yasadiklarimizda cok farkli bir güzellik..haftasonu birkac resim daha koyayim
cedric bijom nasilsiniz ogle arasi ugradim cocuklar yemek yiyolar
bijom cok tatlisin kiz masallah sana allah nazardan korusun he
makinan cabuk duzelir insallah insan kolaya ne cabuk alisiyo demi olmadilarmi mahvoluyoz benimde gecen pazar supurgem patladi yandi anam olmuyo onsuz el supurgesiylen supurduk iki uc gun kiymetini anlayiverdik supurgenin
neyse size doyum olmaz cikiyim ben optum kocaman
ad1 zenim melis sizleride optum reyhan ablayi unutmiyimopuyorumnanaktan
aman canim unutma beni asyacigim. bu ara cok duygusalim.. valla darilirim..naniknanik
ah benim sekerparem sen hickimseleri unutmazsin . cok seviyorum ben seni..opuyorumnanaktan
reyhan abla gece senı gorunce ne kadar sevınmısdım ama esım dondu.ıftarları oluyor dısarda ve cok kacırıyolar.gelınce direk kahve faslına gecıp oyle oturuyoruz.maalesef konusamadık yıne.yegenımın ısmı elif 3 haftalık oldu dun.yumuk yumuk cok tatlı bir bebişbu hafta 21.00 e kadar calistim cedric canim. aslinda 3 haftadir öglenciydim. ama haftaya sabahciyim..
sen nasilsin güzelim?. yegeninin ismi ne? amma merakliyim bende..
allah boyle kosturmalar telaslar versın asyam.ne guzel cocukların ıcn bıseyler yapıyosun.kılolarda gıder bır sekılde.tatılde aldıklarını hızlı verırsız zatenreyhan ablam canim o dygusallik bendede var bayram geliyo ya ondan sanirim
cedric cim sorma ya br kosusturma birazda ondan gidiyo galiba az az kilolar
insallah azarda olsa vericez aldiklarimizi
ben gene gelirim kizlar optum simdilik herkezi benim buyuk kiz kalkti hazirlaniyo gidip ona bakayim sonrada otekiler kalkar hele bir okula gondereyimde bakalim
ugrarim yine
günaydın fıstıklar..
bu hafta çok takip edemesemde aklım hep sizleydi...ama ablamla ve kızlarla harika vakit geçiriyorum süper oldu bu buluşmamız, benim büyük kızında evde oluşu hep bir arada oluşumuz filan öyle iyi geldiki hepimize.. bazen dışarı çıkıyoruz bazen evde hep beraber bir şeyler yapıyoruz kızların hepsi becerikli el işleri yapıyorlar vs bizde onlara yardım ediyoruz ama sürekli bir kahkaha fırtınası var ortamımızda..
biraz mesajlara bakıp döneyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?