Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cedric bijom nasilsiniz ogle arasi ugradim cocuklar yemek yiyolar
bijom cok tatlisin kiz masallah sana allah nazardan korusun he
makinan cabuk duzelir insallah insan kolaya ne cabuk alisiyo demi olmadilarmi mahvoluyoz benimde gecen pazar supurgem patladi yandi anam olmuyo onsuz el supurgesiylen supurduk iki uc gun kiymetini anlayiverdik supurgenin
neyse size doyum olmaz cikiyim ben optum kocaman

ad1 zenim melis sizleride optum reyhan ablayi unutmiyimopuyorumnanaktan

ben gayet ıyıyım canım sen cok yogunsun galıba

hanımlar selamlar :)) nerelerdesiniz canlarım benim...
ee oruç tutan dostlarım kilo bildirimlerini yapar diye düşünmüştüm ama kimsecikler yok (

reyhan ablam tam goz attım cıkıyordum senın yazdıgını gordum tekrar gırdımm ne guzel yazmısın ev hanımları gercekdende cocuklarına yeterınce ılgı gostermıyo bence.ıstısnalar vardır mutlaka.ama kalıtelı zaman kavramının farkı cıkıyor ortaya burada ısde.ablacıgım gunduz calısıyorsun sanırım

reyhan abla her defasında boyle oluyo ama kusura bakma esım geldı kalkmak zorundayım kahve yapıcam ıyı geceler opuyorum senı

bu hafta 21.00 e kadar calistim cedric canim. aslinda 3 haftadir öglenciydim. ama haftaya sabahciyim..
sen nasilsin güzelim?. yegeninin ismi ne? amma merakliyim bende..

iyigeceler reyhan ablam,nasılsın...yatmadan evvel bir bakayım dedim,bugün hiç uğrayamadım ...
yarın bütün gün evdeyim,yazarım bol bol..

arkadaşlar benim kilom 78.40 ...ama reglym,bunu da eklemeliym.muhakkak şişlik var,ama olsun... sabah erken uyanamayabilirim.
iyigeceler

hayirli cumalar takimim
kilomu yazem hemen 72 .9
dun aksam sadece salata ve su ile gecirdim sahurda cok sade bir kahvalti yaptim bakalim allah insallah durmadan azar azar gider aksamlari cok acikmiyorum artik iftarlari bir cesit bisiy yiyorum migde kuculdu galiba fazlasini almiyo yavas yavas yol aliyorum oh be

reyhan ablam canim o dygusallik bendede var bayram geliyo ya ondan sanirim
cedric cim sorma ya br kosusturma birazda ondan gidiyo galiba az az kilolar
insallah azarda olsa vericez aldiklarimizi
ben gene gelirim kizlar optum simdilik herkezi benim buyuk kiz kalkti hazirlaniyo gidip ona bakayim sonrada otekiler kalkar hele bir okula gondereyimde bakalim
ugrarim yine

günaydınn a.s.
2 gündür misafir faslı bitti bir süre rahatım şakkıdı bugün de dinlenip tek başıma dışarlarda biraz gezmeyi düşünüyorum.. kafamı dinlemem lazım kaydirigubbakcemile3

kilom: 63,6

bu hafta biraz gitti ama oruca başlıyorum o yüzden bayrama kadar yine yerimde sayarım sanırım :1rolleyes:

günaydın fıstıklar..
bu hafta çok takip edemesemde aklım hep sizleydi...ama ablamla ve kızlarla harika vakit geçiriyorum süper oldu bu buluşmamız, benim büyük kızında evde oluşu hep bir arada oluşumuz filan öyle iyi geldiki hepimize.. bazen dışarı çıkıyoruz bazen evde hep beraber bir şeyler yapıyoruz kızların hepsi becerikli el işleri yapıyorlar vs bizde onlara yardım ediyoruz ama sürekli bir kahkaha fırtınası var ortamımızda..

biraz mesajlara bakıp döneyim...

dilerim bu hafta tartıda yüzleriniz gülmüştür... kilo veremeyen arkadaşlar da lütfen üzülmesinler, haftaya daha çok spor ile vereceklerdir...

zenimcim günaydın.. bu hafta yardımlarınız teşvikleriniz süperdi çok sağolun, inşallah bugün süper sonuçlar alırsınız sizde canım...

bu hafta 21.00 e kadar calistim cedric canim. aslinda 3 haftadir öglenciydim. ama haftaya sabahciyim..
sen nasilsin güzelim?. yegeninin ismi ne? amma merakliyim bende..
reyhan abla gece senı gorunce ne kadar sevınmısdım ama esım dondu.ıftarları oluyor dısarda ve cok kacırıyolar.gelınce direk kahve faslına gecıp oyle oturuyoruz.maalesef konusamadık yıne.yegenımın ısmı elif 3 haftalık oldu dun.yumuk yumuk cok tatlı bir bebiş
allah boyle kosturmalar telaslar versın asyam.ne guzel cocukların ıcn bıseyler yapıyosun.kılolarda gıder bır sekılde.tatılde aldıklarını hızlı verırsız zaten

kalliste ablana gecmıs olsun dıyemedım. sımdı daha ıyıdır umarım

herkese gunaydınlar.gun bugun yıne erkenden basladı benım ıcın nasıl bır tatlı uyusukluk icindeyım anlatamam.sahurada kalkamadık bu gece.ogleden sonra dısarda ıslerım var bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…