- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.881
cok sevindim kallisim guzel vakitler gecirmenize allah guzel anlari tekrar tekrar yasamayi nasip etsingünaydın fıstıklar..
bu hafta çok takip edemesemde aklım hep sizleydi...ama ablamla ve kızlarla harika vakit geçiriyorum süper oldu bu buluşmamız, benim büyük kızında evde oluşu hep bir arada oluşumuz filan öyle iyi geldiki hepimize.. bazen dışarı çıkıyoruz bazen evde hep beraber bir şeyler yapıyoruz kızların hepsi becerikli el işleri yapıyorlar vs bizde onlara yardım ediyoruz ama sürekli bir kahkaha fırtınası var ortamımızda..
biraz mesajlara bakıp döneyim...
bencede guzel temennilerin bizi hareketlendiriyodilerim bu hafta tartıda yüzleriniz gülmüştür... kilo veremeyen arkadaşlar da lütfen üzülmesinler, haftaya daha çok spor ile vereceklerdir...
canimya hepimiz yasiyoruz bunu ve geciyo sonra dikkat edicez sadeceGünaydın güzel takımım
kilom 73,8
mafoldumben mafoldumben
ilk baslarda bende cok uyusuk donemler gecirdim ama alisiyo insan cedriccimherkese gunaydınlar.gun bugun yıne erkenden basladı benım ıcın nasıl bır tatlı uyusukluk icindeyım anlatamam.sahurada kalkamadık bu gece.ogleden sonra dısarda ıslerım var bakalım hayırlısı
tebrikler sana soylendi demi tabum sadece dikkat edicez moral bozuklugu olmiycak opucukherkese günaydın...herkes iyidir inşallah...
kilom---93
1 kilo gitti nihayet...bakalım bundan sonra nolucak...eskisi gibi hızıma kavuşmak istiyorum...
gecmisler olsun canim allah sifalar versinmerabalaaaar=)
çok yoğun günler geciriyorum memleketime geldiğimden beri. anneannemin şekeri 450 çıktı. apar topar hastaneye yatırdık. babannem ayrı bi hasta dedem ayrı bi hasta. bi de bu kadar telasın içinde ben hasta oldum
kilom 50.0 ve mezun olma vaktim geldi benim=)
hepinizi öpüyorum koskocaman. muah!!
olmaz miyiz hemde nasilayy canzicim çok tşk ederim...ramazan öncesi durmuştu kilo verimim...ramazanda da aldım verdim aldım verdim sonunda almadan 1 kilo verebildim...
düzensiz olduğum için paylaşımda bulunmak bile istemedim...insanın morali bozuk olunca anlatçak bişide bulamıo...bayram sonrası inş süper olucaz...
kiyamam cok gecmis olsunselamlar takımcığım...
benim bugün moralim çok bozuk
annemde şeker çıkmış,tahlillerinin sonucunda...
Selam arkadaşlar bir süredir mesajlarınızı okumama rağmen cevap yazmıyorum . neden diye sormayın bende bilmiyorum yine bunalım oldum yada sıkıldım sanırım arada bana geliyorlar biliyorsunzu. okuldan geliyprum bi yatıyorum iftara kadar hiç bişiye elimi sürdüğüm yok zaten .
bugun doktora gittim sağ yumurtalığımda bir tane yumurta varmış doktor istediğimiz büyüklükte değil dedi pazartesi tekrar çağırdı bakacak büyüdüyse çatlama iğnesi yapacak yoksa diğer aya kaldık ama ben devam etmiceğimi söyledim doktora. çok yıpranıyorum biliyorum bunu kimsyle paylaşmıyorum ama sürekli bebek fikri ve tedavisi beni bitiriyor resmen . bırakıp düşünmediğimde daha mutluyum . allah evladıma sağlık versin .
bu arada gulukofaja hala devam ediyorum başladığımda 66.6 kg kadardım şimdi 64 gördüm yani kilo verdim . çünkü gerçekten hiç bişi yemek canım istemiyor umarım böylece istediğim kiloya ulaşırım .
asyam demek efe bey okula gitmek istemiyor bak keretaya hele. canım öğretmeniyle çok sıkı ir ilişki kur . öğretmenin tek bir hareketi çocuğa okulu sevdirebilirde nefret ettirebilirde bunlar önemli konular canım çocuk okulun ilk günü okulla ilgili kafasında nasıl bir şema çiziyorsa bu hayatı boyunca nerdeyse böyle devam ediyor.
haklisin canim ogretmenle konustuk cuma gunu aslinda okulda pek sikayet etmiyomus iyiymi$ oynuyomu$ uykusu gelincede yatiyomu$ guzel ogretmen sanirim sadece sabahlari gelmesi zor geliyo demi$ bide ogretmen selin in yani kucuk kizimin iki yil onceki ogretmeni cok ilgili sagolsun hatta efe biraz oyuna ilgisiz olunca diger siniftan ablasini cagiriyomu$ yanina birkac dakika yaninda duruyomus benim kkucuk kiz sonra gene oynamaya devam ediyomu$ galiab efe sabah keyfini ariyo azcik ondanmi$ neyse alisir
kolay gelsin ablam allah yardimcin olsun havalrda serinledi gene gelicek yagmur camir allah hayir versin hakkimizdaiyi aksamlar canlarim.
mustang bebegim sikintini icimde hissettim inanki. allah sabir versin herseyin hayirlisini versin canim benim. stresse sokma kendini rahat birak. istiyorsaniz allahta verir insallah bebeginizi. aslan gibi oglunuz var birdaha olur güzelim sakin ol. hepinize uzun uzun yazm ak istiyorum ama yarin sabahciyim saat 4,45 te kalkiyorum hemen yatmaliyim. hayirli geceler öptüm hepinizi
yap canim afiyet olsun diycem ama o corba bitmi$tir simdioyy oy bugün kimse yazmamışşş :1shok: bu saat oldu ama açılışı yapayım o zaman..
oruca başladım tekrar başım agrıyo çok fena bugün :bbo: zaman geçsin diye dışarlarda dolandım 1 saat falan ama yok bu saati zor ettim -tatlicadiarzu-
en iyisi gideyim çorbayı yapayım..
kiz allah ne etmesin seni emi olduk meraktan haberin yok sportide kayboldu terkedildik dedik hep merak icindeyizselam arkadaşlar önce hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum ardındanda gelemediğim ve haber veremediğim için özür diliyorum.çok yoğun ve çok sıkıntılı günler geçiriyorum daha doğrusu geçirdim rahatlamaya başladım .aile içinde bir sorun yaşıyoruz. sizleri çok özledim ama giremediğim için takımdan çıkarıldımmı bilmiyorum eğer çıkarılmadıysam ramazandan sonra daha rahat girebilecem sanırım.bu günler geçecek umarım allahım yardım edecek biliyorum.bu arada depresyon ilaçlarına başladım anlıycanız iyi değilim.hala takımdamıyım arkadaşlar kaliste ve mehalim .eğer çıkarmadınızsa çok teşekkür ederim atıldıysamda canınız saolsun ama beni hiç biriniz merak etmemişsiniz aşkolsun bu beni biraz üzdü ama ben hepinizi çok seviyorum .
canim dert uzuntu her evde oluyo yeterki gecici olsun gecmi$ olsun saglik olduktan sonra duzelir hersey girer yolunaneler yasadin kimse bilemez insan yipranir oluyo ne yapalim baska buyuk aci vermesin demi a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?