Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam arkadaşlar önce hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum ardındanda gelemediğim ve haber veremediğim için özür diliyorum.çok yoğun ve çok sıkıntılı günler geçiriyorum daha doğrusu geçirdim rahatlamaya başladım .aile içinde bir sorun yaşıyoruz. sizleri çok özledim ama giremediğim için takımdan çıkarıldımmı bilmiyorum eğer çıkarılmadıysam ramazandan sonra daha rahat girebilecem sanırım.bu günler geçecek umarım allahım yardım edecek biliyorum.bu arada depresyon ilaçlarına başladım anlıycanız iyi değilim.hala takımdamıyım arkadaşlar kaliste ve mehalim .eğer çıkarmadınızsa çok teşekkür ederim atıldıysamda canınız saolsun ama beni hiç biriniz merak etmemişsiniz aşkolsun bu beni biraz üzdü ama ben hepinizi çok seviyorum .

selamlar ...
herkese neler oluyor böyle,gelen giden yok...gelenlerden ise üzücü haberler alıyorum...
mustang canım bak kendini üzme,diyeceğim ama ,bu durumu ben yaşamıyorum.tabii ki sen yaşıyorsun.canım,inşallah bir bebeğin olacak,neden olmasın ki...daha önce olmuş sonuçta,çaresiz değilsin.belki biraz zamana ihtiyacın var lütfen üzülme canım...dua et bol bol...

mersa,canım geçmişi tam okumadın belki ama senden bahsettik,ben değil ama zannediyorum kallsim veya mehalim senden bahsettiler.seni merak da ettik ,hatta sportie yi de merak ediyoruz.yani ben kendi adıma merak ediyorum.seni de ettik ama yapabilecek birşeyimiz yoktu ki...yine kendi adıma,terkettiniz gittiniz ve birdaha gelmeyeceksiniz zannediyorum ne yalan söyleyeyim..canım..ne yaşadın bilmiyorum ama Allah sabırlar versin,zor şeyler geçmiş olmalı başından ki,ilaca başlamışsın..gerçekten çok üzüldüm.Allah kimseyi evinde huzursuz mutsuz etmesin,evdeki huzursuzluk hiçbirşeye benzemiyor...dilerim Allah yardımcın olur ve sorunlarınız en kısa zamanda çözülür...
bijom ben pzts oruca başlayacağım tekrardan ,ilk gün olduğu için başın ağrımıştır canım..neyse zaten az kaldı,bitiyor ramazan(tövbe tövbe günaha girdim görüyor musun :))
asyamı kallisimi göremedim..melisciğimi de öpüyorum çok...
kızlar benim de başım kalabalık,evi taşıyorum yine...3 ay sonra tekrar taşınmak çok iğrenç bir durum...nerden çıktı bu taşınma diyenleri duyar gibiyim,ayrıntıları taşındıktan sonra uzun uzun yazacağım(aslında uzatacak birşey de yok,eşimin dönüşü ve ısrarlı çabaları ve de çevremin ısrarları sonucu evliliğime bir şans daha vermiş bulunmaktayım.eşimin tuttuğu eve taşınıyoruz ,ne yaşayacağımı ben de bilmiyorum,inş mutlu olurum.dua edin benim için ne olur ...)

sevgiler herkese...

cok sevindim kallisim guzel vakitler gecirmenize allah guzel anlari tekrar tekrar yasamayi nasip etsin

dilerim bu hafta tartıda yüzleriniz gülmüştür... kilo veremeyen arkadaşlar da lütfen üzülmesinler, haftaya daha çok spor ile vereceklerdir...
bencede guzel temennilerin bizi hareketlendiriyo

Günaydın güzel takımım
kilom 73,8
mafoldumben mafoldumben
canimya hepimiz yasiyoruz bunu ve geciyo sonra dikkat edicez sadece

herkese gunaydınlar.gun bugun yıne erkenden basladı benım ıcın nasıl bır tatlı uyusukluk icindeyım anlatamam.sahurada kalkamadık bu gece.ogleden sonra dısarda ıslerım var bakalım hayırlısı
ilk baslarda bende cok uyusuk donemler gecirdim ama alisiyo insan cedriccim

herkese günaydın...herkes iyidir inşallah...

kilom---93

1 kilo gitti nihayet...bakalım bundan sonra nolucak...eskisi gibi hızıma kavuşmak istiyorum...
tebrikler sana soylendi demi tabum sadece dikkat edicez moral bozuklugu olmiycak opucuk

gecmisler olsun canim allah sifalar versin

olmaz miyiz hemde nasil

selamlar takımcığım...
benim bugün moralim çok bozuk
annemde şeker çıkmış,tahlillerinin sonucunda...
kiyamam cok gecmis olsun

gelelim bana hemen konuya gircem kizlar ama uzulmece yok ben uzulmuyorum sizleride cok seviyorum
bizim babamiz yani e$im izinde ufak bi rahatsizlik gecirmisti bir gece apar topar hastaneye gittik doktor bobrekte ta$ olabliri dedi
geldigimiz gunden beri e$im bunun tahlilllerini filmlerini yaptirdi cok $ukur bisiy cikmadi temiz
ama gelgelelim ba$aka birsey var geceleri e$im uyurken bazen iki uc dakika boynca nefes alamiyo bunun sebebi izinde aldigi kilolar ve burnundaki bir tikaniklik bakalim bir tedavi surecine giriyoruz esim yine cihazlarla uyuyup tahliller filmler cekilecek
geceleri uyurken arada nefes alamamsi cok tehlikeli bende zman zman nobetler tutacagim o ukudayken cunku yuzde kac nefes alamiyo o olculecek vee e$imin kilo vermesi gerek ailece ona detsek olucaz daha cok ilgi gostercez aslinda gel bizim takima gir diycem ama gelmez uyuz
neyse diyetisyene gitmek zorunda benimde ona destek olmam gerek onun icin bende bu yarismadan ayriliyorum bir sureligine ne zman girerim yine belli olmaz ama vakit buldugumda ugramaya calisacagim cunku bazen hastanede gecircez geceleri bazende evde nobet tutacaz sizleri cok seviyorum her firastta ugruycam kimler neler yapmis bakmaya gelicem kaan ne yaramazliklar edicek mehalim ne zaman hamile kalacak tatilde denizde balik gorcekmi balik gorunce korkacakmi
bijom mezun olabilecekmi yoksam beniimi bekliycek sporti traktorden doncekmi falan filan gelin mezun oldugu gunun etesi gunu ne varsa yicekmi bunlari ogrenmezsem uyuyyamam ayol heeee cukulata televizyonda sarki soyledikten sonra 5. takima el salliycakmi eee bunlar ogrenmeden yasayamam haaabide kallisim foto koyarsa kiyamet kopacakmi onun icin sizi birakicami dusunmeyin hepinizin gece ruyasina girerim kötükedihüso ona gore opucuklerimi yolluyorum
o cadi honeyede selam soyleyin hiç msn de gorunmuyo kiz yoksam dogurdumuakannehir

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:lepi:Şenizşakkıdı:roflol:a.s.:enbuyukkk:

Son düzenleme:
merhabalar canlarım..

dönüp dolaşıp aynı şeyi düşünüyorum 1-2 ay öncesinden ramazan sonrasına dek kapatalım takımı hepimiz toparlanalım gelelim dediğim halde onay verilmedi ama şu an takım halinde olamıyoruz bir türlü, herkesin kendine özel sorunları var kimse katılım yapamıyor biliyorum toparlandığımızdada tam olacak ama bu kadar zamanı boşa geçirdik haydi hayırlısı..

asyacım erkeklerin büyük çoğunluğunda uyku apnesi denilen şey var benim eşimdede var ama gidip tedavi yolunu aramaz kesinlikle bende bir şey yok diyerek geçiştirir bu dediğin gibi çok tehlikeli bir rahatsızlık inşallah eşin en kısa sürede ve sorunsuz bir şekilde tedavisini olur canım bizi haberdar etmeyi ihmal etme sakın bu hafta ayrılma durumunu yazarım çabuk dön :))

mersacım seni tabiki merak ettik bu konuda sitem etmen bize haksızlık olur ama yazmasakta haksız durumda olamayız sanırım çünkü yaz başından beri bulunduğun sitenin yönetimiyle gezileriyle türlü organizasyonlarıyla uğraşıyordun yani nrmal gelme durumun uzunca süredr olamıyordu hiç bir zaman ve beni merak etmediniz kırılıp üzüdüm demen gereksiz canım seni bunlarla uğraşıyor sanıyorduk....

Ama seni bu cuma malesef takımdan çıkartmıştım ben geçen hafta yazmıştım haftaya gelmezse çıkartmak zorundayım diye çünkü bir ayı geçkin süredir uğramadın ne durumda olduğunu haber veremediğin için bilemezdik ve şu güne dek takımda hiç bir kişiye 2. haftadan sonra hak tanımadım seni beklediğimiz kadar kimseyi beklememiştik haber verebilmen katılım yapabilmen için... ama takımda olup olmamak sorun yaratmasa gerek bak ne mehalim var takımda ne reyhan abla nede ben ama 2 gün geçirip dönüp dolaşıp buraya geliyoruz ayrı kalamıyoruz sende bunu sorun etmezsen hem bulunduğun evdeki sorununu çabuk atlatırsın hemde kilolarla savaşını bitirirsin seçim senin listede olmasanda her zaman takımdasın...

arkadaşlar bende az önce ablamı ve yeğenimi bindirdim trene, kızlarda evde şu günlerde bayram sonrası okul başlıyor hemen bu yüzden kızlarla 2 gün temizlik yapıp evi toparlayıp bazı düzenleri değiştireceğiz bu yüzden iki gün daha müsade ve sonrası dolu dolu buradayım inşallah...

iyi pazarlar takımcığım..
hemen belirtmek istiyorum,bence de bayram sonuna kadar takımı kapatalım.kapatmasak da gelemeyenleri ve paylaşımda bulunamayanları hoş görelim.ama bayram sonrası sıkı yönetim olsun,herkes tekrardan diyetine ve paylaşımına başlasın.benden bu düşünceye evet kallis sultan..

asyam
ayrılacak olmana üzüldüm.ama ayrılmak istemenin çok haklı da bir sebebi var aynı zamanda,dilerim eşin kilolarını verir ve sağlığına kavuşur.bu dönemde sana çok ihtiyacı olacak mutlaka...ben de çabuk dönmeni diliyorum.

bugün taşınacaktım,nakliye arabası doluymuş bugün,yarına kaldı...
evdeyim ve hava bozuk.sıkıcı bir pazar günü...
hepinizi öpüyorum

çikolatam sana kolay gelsin canım evet taşınmak berbat bişide helede eşyalar mahvoluyor ama canın saolsun sen yeterki mutlu ol.

asyam ayrılma fikrine çok üzüldüm ancak önemli olan tek şey sağlık hem sen nasılsa hep bizlerlesin bundan eminim.

kallisim sultanım allah kavuştursun canım ablana yeğenlerine.

selam herkese,
asyacım ben biliyorum sen takımda olmasan da duramazsın gelir yazarsın bize o yüzden ayrılmana değil de eşinin rahatsızlığına üzüldüm. en kısa zamanda düzelir inşallah canım. Allah yardımcınız olsun..

mersacım aynen kallisin dediği gibi zaten uğramıyodun ki pek. ben de şahsen site yönetimidir falan diye düşünmüştüm. 1 dk ayırıp yazsaydın keşke bize durumu. neyse umarım senin de sorunların çözülür en kısa zamanda canım..

çikolatacım taşınmayı yazmıştım sana çookk zor diye ama bu sefer yarım taşınacaksın o da bişeydir di mi hahaha Allah kolaylık versin oralarda olsaydım yardıma gelirdim emin ol..

kallisim takımı kapatmana ben uyarım demiştim hatırlıyosan ama bi ara kökünden kapanıcak sanmıştım ona hayır demiştim hatırlıyosan. ben yine dikkat ediyorum yediklerime ve paylaşıma geliyorum ama dediğim gibi uyarım size.. bayram sonu da bomba gibi geliriz inşallah. zaten şurda ne kaldı ki..

herkese kocaman günaydınn a.s.

günaydın şekerler bir yanlış anlaşılma olmasın diye kızların elinden alıpğ vakitsiz yazıyorum şu an... ben bu kez takımın durumunu oylamaya sunmadım bu kadar oy çokluğu sağlayacak kişi sayısıda yok zaten bijomun dediği gibi bayramada bir şey kalmadı şunun şurasında idare ederiz... çikolatım taşınır, asyam eşini iyileştirir mehalim bebeişi kafasından atıp okuldaki bebişlerle kafayı doldurunca buraya adapte olur bende kızları okula yollarım burada zaman geçiririm reyhan ablam daha unutup adını yazmadığım kim var canzim sportim gelir vs....
bijocum öncede oylamaya sunduğumda sen dediğin gibi fikrini belirttin canım ama 3 kişinin üzerine çıkamamıştık araya kaynayıp gitmişti ben aylardır sıkıntı çektik gelen gelmeyen karmakarrışık olduk çoğunda bir sorun oluştu bunlar hallolurdu iyi olur toparlanırdık diye düşünüyordum ama artık çok geç kapatıp açmak için böyle devam edeceğiz çaresiz..

merhabalar arkadaşlar takımımız bayarama kadar böyle idare etsin inşallah bayram sonrası bomba gibi döneriz
asyacım canım eşine acil şifalar diliyorummm allah yardımcınız olsun
çukulatacım taşınmak çok zor iş canım sana çok çok kolay gelsin canım
kallistem canım seni gerçekten çok strese soktuk paylaşım az bildirimler zamansız ama sen bizim büyüğümüz olarak bizleri taşıdın çok teşekkür ederiz
bijom canım gerçekten sen devamlı burdaydın bildirimlerin tamamdı paylaşımını hiç eksik etmedin canım
mustang canım bebek fikri benide çok yoruyor ama akışına bırakıyorum önce şu kilomu ortadan kaldırıp sonra tedavisi var allaha şükürler olsun seninde bir tane sağlıklı evladın var canım allaha şükürler olsun bizde daha henüz o da yok allahım verirse zamanı gelince olcak ama kesin değil tabi canım o yüzden kafanı takma olursa iyi olur olmazsada hayırlısı buymuş dersin canım

evet kallisim kapayıp açmak için geç kaldık gerkte kalmadı zaten . bende doktorumla konuştum bu ay hamile kalmazsam nisana kadar ara vererip kalan kilolarımı verecem bakalım hayırlısı.

canzim canım evet karışık durumlar insanın kafası çok karışıyor ama sorun şuki ben tam anlamıyla istemiyorum bebeği daha çok eşim istiyor diye istiyorum ve bu nedenle çektiğim sıkıntılar daha ağır gibi geliyor bana. ama olursada olmazsada artı yada eksi etkilemiyor beni yani hayırlısı olsun

selamün aleykümmmmm.
bu hafta sabahciyim. 2,5 saatte mesai yapiyorum fazladan. isten gelip birde masaja gittim tursu gibi oldum. valla esim yemek yapiyor asagida benden paso. atarim kendimi yataga iftara kadar. bütün hafta 2 saat mesai yapacagim nasil gözümde büyüyor:sinifsinif:
cikolatam allah kolaylik versin canim ya daha yeni tasinmistin. izinden döner dönmez tasinma telasi sanki izini burnumuzdan getiriyorlar. bende döndügümden beri her cumartesi caluisiyorum. simdide mesaiye kaliyorum. valla burnumdan geldi yalmaz:
asyam gecmis olsun esine canim cokmuydu kilosu? bizi habersiz birakma.
kallisim ablanlar gitti allah kavustursun tekrar canim. kizin sinava girmisti ne oldu güzelim sonuc ne zaman belli olur?
mustang bebegim sikma canini herseyin hayirlisini iste. vardir bundada bir hayir

kadir geceniz mubarek olsun gullerim canlarim
allah hepimizin dualarini kabul etsin insallah
cok guzel haberlerim var ben 1 kilo daha vermi$ durum dayim hersey yolunda efecik okula gidiyo artik ogleye kadar gitcek ama olsun gecmise bakmadim sonra bakarim diye $imdilik her$ey yolunda car$amba doktor randevusu var e$imin yine bende ev okul ogleyin cocuklari getir gotur ko$turuyorum yemekleri azlttik kilolarda azaliyo
biryandanda bayram temizligi ba$ladi falan
sizler nasilsiniz bakicam birazdan insallah herkeze iyidir vaktim oldukca ugruycam hep
mustangcim nasil oldu reyhan ablam kaan a bici bici yaptirdimi biju bugun hangi cami sildi makinesi tamir oldumu cukulatanin annesi nasil cedric sahura kalkabildimi bir dahaki utu seansi ne zaman kallisim ablasi nasill oldu kizlarin sinavlari ne durumda ceylan bu hafta kac defa kilo bildirimi yapacak bilmezsem olurum akannehir opuyorumnanaktan ozlerim ayol cok operek gecmise gidiyom bak beni ozleyin gelince sorarim en cok kim ozledi diye ona gore zemuszemus hadi gecmi$e yolculuk ba$lasin

Günaydın güzel hanımlar......
Kadir geceniz kutlu;dualarınız kabul ve makbul olsun inşallah.....
Bu mübarek kutlu gecede evleriniz dualar ve nurlarla dolsun.......​
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gunaydın herkese bıraz gec kaldım.ne cok uyuyorum sabahları. ama engel olamıyorum kendıme .bundan sonra saatmı kursam dıyorum.ama gayet ıyıyım.dıyetımıde toparladım cok sukur. kallistem bayramdan sonra lısteye gırmek ıstıyordum ama ben bır haylı kılo aldım.o zaman grubun genel basarısını etkılerım dıye dusunuyorum ıstersen benı bu hafta dahıl et.107. 4 kıloyum.ama pazartesı tatıle gıdıcez 1 hafta ıns kılo almadan gerı donerım.reyhan ablacıgım cok calısıyosun allah kolaylıklar versın.mustangcanım bebek olayları ınsanı strese sokan seyler. bende yasıyorum bılıyosun.en cok etrafın baskıları ve lafları benı uzuyor.hele teyze oldukdan sonra herkes sanada versın moduna gecdı.ben cok takan bırı degılım ama sinirlerim bozuluyor.sıkma kendını rahat bırak belkı o zaman secer senı bebegın.asyambende uyku apnesi sorunu yasadım genzımdekı yumusak doku alındı komple.son verdıgım kılolarda benı cok rahatlattı.esıne de allah sıfa versın tanı kkonana kadar surec bıraz sıkıntılı.hastanelerde ve uyku merkezlerınde uyumak streslı.ama sonrakı tedavı surecı kolay gecıyor.mutlaka ordada vardır.operasyonu radyofrekans la yapıyorlar.ıns o duruma gerek kalmaz.senı cok ozluycem.umarım bıran once hallolur doner gelırsın aramıza

merhabalar arkadaşlar Kadir Geceniz mübarek olsun rabbim bugün edilecek olan dularımızı kabul eyler inşallah hepimizin muradını verir sağlık huzur mutluluk dolu bir yaşam nasip eder hepimize

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın Kadir Geceniz Mübarek olsun

Canlarım merhabalar, kadir geceniz mübarek olsun...

ben sabahtan beri kızlarla doktor vs gezdim durdum ciltlerinde problem yaşadılar onları hallettik ancak eve geldik hemen yarım kalan temizliğe girişeceğiz..

reyhan ablacım sağolasın hatırlamışsın kızımı, kızımın sınav sonucu bir iki gün önce belli oldu hatalı çizim yapmış demiştim hatırlarsanız ölçü hatası yapmıştı giremem kazanamam diyordu ama gayette güzel yüksek puan almış fakat kontenjan 30 kişiydi ya en yüksek puandan aşağı sıralama yapmışlar %1 puanla kaçırdı pek üzülmedi nedense artık alıştım istanbula ne kadar çabalasam beni almamak için her türlü bahaneyi yarattı tüm okullar galiba bunda bir hayır var dedi oturdu aşağı :)) gelecek yıl bir dal daha yazarım burada 2 anadal okurum 2 üniversite birden bitiririm diyor bakalım kısmet ama buranın fikrine alıştı... az önce ingilizce kurs için gittik abla kardeş ikiside dile eğilelim diyorlar başlayacaklar sanırım ekim başı...

cedricim canım sen tatile gidip gel sonra yazalım takıma olurmu yani kilo alıp dönmen takıma etki etse etse 2 hafta eder sonra geçer gider bunu takma kafana hep başlarda olacak değiliz ya birazda sonlarda ilerleriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…