Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese günaydın...herkes iyidir inşallah...

kilom---93

1 kilo gitti nihayet...bakalım bundan sonra nolucak...eskisi gibi hızıma kavuşmak istiyorum...

merabalaaaar=)
çok yoğun günler geciriyorum memleketime geldiğimden beri. anneannemin şekeri 450 çıktı. apar topar hastaneye yatırdık. babannem ayrı bi hasta dedem ayrı bi hasta. bi de bu kadar telasın içinde ben hasta oldum
kilom 50.0 ve mezun olma vaktim geldi benim=)
hepinizi öpüyorum koskocaman. muah!!

geçmiş olsun canımmm inşallah hepside iyileşir sağlıklarına kavuşurlar senide tebrik ederim maşallah bir kaç haftada çok güzel kilo verdin ve mezun oluyorsun darısı başımıza alkisalkisalkis alkisalkisalkis:teytey: :teytey:

selamlar kardeş takım umarım herkes iyidir kallistem listemize bakarmısın zahmet olmazsa,
öpüyorum herkesi

13. TAKIM **121. ETAP **

ad1 ( 52.8 / 53.0 / -0.2 / -0.38&#37
dosba (68.1 / 66.9 / 1.2 / 1.76%)
acıbiber2053 (63.0 / 61.6 / 1.4 / 2.22%)
melankoli_84(71.0 /72.5 / -1.5 / -2.11%)
shopaholic (73.7 / 74.4 / -0.7 / -0.95%)
emirel ( 61.1, geri dönmek üzere ayrıldı)
bhr.87 (80.6 / 81.4 / -0.8 / -0.99%)
zenim (72.0 / 70.5 / 1.5 / 2.08%)
poly (65.0, geri dönmek üzere ayrıldı)
melis08 (60.5 / 59.8 / 0.7 / 1.16%)
melzeyit (78.4 / 77.4 / 1.0 / 1.28%)
patbori (76.5 / 74.6 / 1.9 / 2.48%)
TingiwingyxD (76.3, geri dönmek üzere ayrılmıştı, şimdi kendi isteği ile ayrıldı)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (696.6 / 692.1 / 4.5 / 0.65%)

canımm tebrikler inşallah hızına kavuşursun ve gitsin kilocuklar canım :teytey: :içelim:
ayy canzicim çok tşk ederim...ramazan öncesi durmuştu kilo verimim...ramazanda da aldım verdim aldım verdim sonunda almadan 1 kilo verebildim...

düzensiz olduğum için paylaşımda bulunmak bile istemedim...insanın morali bozuk olunca anlatçak bişide bulamıo...bayram sonrası inş süper olucaz...

gelincim geçmiş olsun...şeker nedir biliorum bende annemle uğraşıyorum..insüline geçti maalesef şekeri inmediği için...çok büyük geçmiş olsun...dikkat edin...mezuniyetinide kutlarım darısı başımıza

Selam arkadaşlar bir süredir mesajlarınızı okumama rağmen cevap yazmıyorum . neden diye sormayın bende bilmiyorum yine bunalım oldum yada sıkıldım sanırım arada bana geliyorlar biliyorsunzu. okuldan geliyprum bi yatıyorum iftara kadar hiç bişiye elimi sürdüğüm yok zaten .
bugun doktora gittim sağ yumurtalığımda bir tane yumurta varmış doktor istediğimiz büyüklükte değil dedi pazartesi tekrar çağırdı bakacak büyüdüyse çatlama iğnesi yapacak yoksa diğer aya kaldık ama ben devam etmiceğimi söyledim doktora. çok yıpranıyorum biliyorum bunu kimsyle paylaşmıyorum ama sürekli bebek fikri ve tedavisi beni bitiriyor resmen . bırakıp düşünmediğimde daha mutluyum . allah evladıma sağlık versin .
bu arada gulukofaja hala devam ediyorum başladığımda 66.6 kg kadardım şimdi 64 gördüm yani kilo verdim . çünkü gerçekten hiç bişi yemek canım istemiyor umarım böylece istediğim kiloya ulaşırım .

gelelim cevap yazmak istediğim arkadaşlarıma

annecim bu çalışan annenin en büyük kabusu sanırım çocuğunun yanında olamamak ve evladının ondan nefret edeceği. bende çok üzülürdüm halada üzülüyorum zaman zaman mesela alinin veli toplantısına hiç gidemedim saatler hiç uymadı gitmek istediğimdede sevk alıp derse girmemem gerekiyor. illaki bir yerden eksik oluyoruz malesef. kaan bebeğinizede ilk banyosunu yaptırmışınız ohh allahım esirgesin bebeğimizi kocaman öpüyorum .

olugelin canım çok geçmiş olsun sana ve ailene acil şifalar dilerim .

çikolatam
sıkma canını annen diyetine dikkat ettimi hiç bir sorun olmaz canım inşallah çok geçmiş olsun . kız kardeşinin konusuna gelnce ne yaparsanız yapın kardeşinin ihtiyacı olan tek şey sabır ve ilgi malesef bu duruma başka çare yok yasaklar onu sizden dahda uzaklaştıracaktır emin.

kallisim sultanım ablana önce çok geçmiş olsun ve zevkli güzel zamanlar geçiriyor olmanıza çok sevindim ved kıskandım :)) böyle güzel zamanlara çok ihtiyacın vardı canım .

tabu canım sende üzülme heerşey zamanla canım mutlaka o kiloları vereceksin kendine olan inancını asla yitirme canım.

asyam demek efe bey okula gitmek istemiyor bak keretaya hele. canım öğretmeniyle çok sıkı ir ilişki kur . öğretmenin tek bir hareketi çocuğa okulu sevdirebilirde nefret ettirebilirde bunlar önemli konular canım çocuk okulun ilk günü okulla ilgili kafasında nasıl bir şema çiziyorsa bu hayatı boyunca nerdeyse böyle devam ediyor.

cedric,canzi,ikinizide öpüyorum .
ayy bijomu ve ceylanımıda unutuyordum allah esrgesin :)) sizleride kocaman öpüyorum canlarım .
ben şimdiden deniz ve tatil heyecanı içindeyim tam 1 hafta kaldı ne götürsem ne yapsam telaşı sardı :))

unuttuğum varsa lütfen kusura bakmasın

olu gelinim anneannene çok geçmiş olsun canım şeker kötüdür çok yıpratır insanı dikkat etsinler...
mezuniyetin için hazır olduğunda bana söyle canım karneni isteyelim olurmu..

çikolatım annene çok geçmiş olsun canım selamımızı söyle üzmesin kendini sıkıntıda şekeri etkiler...

canlarım bildirimleri yaptım yemeği hazırlamaya çıkıyorum ablamlar pazar gidecekler pazardan sonra burdayım inşallah...

iyi aksamlar canlarim.
mustang bebegim sikintini icimde hissettim inanki. allah sabir versin herseyin hayirlisini versin canim benim. stresse sokma kendini rahat birak. istiyorsaniz allahta verir insallah bebeginizi. aslan gibi oglunuz var birdaha olur güzelim sakin ol. hepinize uzun uzun yazm ak istiyorum ama yarin sabahciyim saat 4,45 te kalkiyorum hemen yatmaliyim. hayirli geceler öptüm hepinizi

canım Allahtan hayırlısını versin diye dua edeceğim sana, hiç canını sıkma ne zaman nasipse o zaman olur.
Bende de benzer bir durum olmuştu, kontrole gittiğimde doktor yumurtamın istenilen büyüklükte olmadığını söyledi testler sonucunda da öyle çıktı, bu ayı es geçin bir şey olmaz dedi ama ben o ay hamile kaldım. Allahtan ümit kesilmez. Allah oğluna sağlık versin.
öpüyorum dualarım seninle.

oyy oy bugün kimse yazmamışşş :1shok: bu saat oldu ama açılışı yapayım o zaman..

oruca başladım tekrar başım agrıyo çok fena bugün :bbo: zaman geçsin diye dışarlarda dolandım 1 saat falan ama yok bu saati zor ettim -tatlicadiarzu-

en iyisi gideyim çorbayı yapayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…