- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.861
merabalaaaar=)
çok yoğun günler geciriyorum memleketime geldiğimden beri. anneannemin şekeri 450 çıktı. apar topar hastaneye yatırdık. babannem ayrı bi hasta dedem ayrı bi hasta. bi de bu kadar telasın içinde ben hasta oldum
kilom 50.0 ve mezun olma vaktim geldi benim=)
hepinizi öpüyorum koskocaman. muah!!
herkese günaydın...herkes iyidir inşallah...
kilom---93
1 kilo gitti nihayet...bakalım bundan sonra nolucak...eskisi gibi hızıma kavuşmak istiyorum...
ayy canzicim çok tşk ederim...ramazan öncesi durmuştu kilo verimim...ramazanda da aldım verdim aldım verdim sonunda almadan 1 kilo verebildim...canımm tebrikler inşallah hızına kavuşursun ve gitsin kilocuklar canım :teytey: :içelim:
selam canlarım melise not bıraktım dışarı çıkıyorum bildirim ve hesaplamalara döndüğümde bakacağım..
Selam arkadaşlar bir süredir mesajlarınızı okumama rağmen cevap yazmıyorum . neden diye sormayın bende bilmiyorum yine bunalım oldum yada sıkıldım sanırım arada bana geliyorlar biliyorsunzu. okuldan geliyprum bi yatıyorum iftara kadar hiç bişiye elimi sürdüğüm yok zaten .
bugun doktora gittim sağ yumurtalığımda bir tane yumurta varmış doktor istediğimiz büyüklükte değil dedi pazartesi tekrar çağırdı bakacak büyüdüyse çatlama iğnesi yapacak yoksa diğer aya kaldık ama ben devam etmiceğimi söyledim doktora. çok yıpranıyorum biliyorum bunu kimsyle paylaşmıyorum ama sürekli bebek fikri ve tedavisi beni bitiriyor resmen . bırakıp düşünmediğimde daha mutluyum . allah evladıma sağlık versin .
bu arada gulukofaja hala devam ediyorum başladığımda 66.6 kg kadardım şimdi 64 gördüm yani kilo verdim . çünkü gerçekten hiç bişi yemek canım istemiyor umarım böylece istediğim kiloya ulaşırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?