- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.901
slm herkeze bende aranıza katılabilirmiyim acaba
mustang hikayeni okudum aynen beni anlatmışsın başarı öykülerinde benimde çocukluğumdan geliyor kilo sorunum evlenirken 85 kiloya düştüm bir dahada okiloya gelemedi,m boyum çok uzun olduğu için manken gibi oluyorum 85 de ben 100e bile düşmeye razıyım 2 saene önce 103 kiloya düşmüştüm bebek tedavisi görüyorsun heralde allah yardımcın olsun ama takma kafana allah ol dediğinde oluyor bende 11 sene sonra kendiliğinden hamile kaldım sayısız tüp bebekaşılama yumurta çatlatma ve 2. tüp bbkten 5 aysonra kendiliğinden hamile kaldım 112 kilo iken hamile kaldım 126 kilo ile doğum yaptım şu an hala aynı kilodayım 122 ye düşmüştüm amageri aldım yine bebeğim emmiyorda bir yerden başlamak istiyorum artık zaten spora giderken hamile kaldım tekrar sporabaşlamayı düşünüyorum bebekile zor olacak biraz ama
canım hoşgeldin .
istediğin zaman istediğin kadar bizlerle paylaşım yapabilirsin her zaman ben ve arkadaşlarım sana hep destek olacaktır. umarım istediğin kiyoya ulaşırsın
Benim kilom 51.5 az kaldı 50 olacağım Meleğim gelecek =))
Herkese hayırlı teraviler
Benim kilom 51.5 az kaldı 50 olacağım Meleğim gelecek =))
Herkese hayırlı teraviler
ay mustang canimin ici gercekten öyle oldu. liposaktion mu ne diyorlar hehehehe. hah iste onun türkcesi kaan bey oldu. aninda 15 yas genclesiyorsun.. yok be sacma.. o yag aldirmaydi..lmaz:
ha bosverin saktionu falan. bugün calisirken bir özledim bir özledim.. kizima telefon actim ya bir resmini gönder cok özledim dedim.. annem hazirlaniyoruz gelecegiz size dedi. isten ciktim yarim saat sonra geldiler..zemuszemus. boyu 3 cm uzamis kilosu 320gr artmis. kafa cevresi 2cm genislemis. masallah bayagi ele geliyor artik.. sacmaliyorum degilmi..naniknanik 3 haftada cocuk ele gelirmi hehehhe olsun.. 3 hafta bile olmadi daha cumaya 3 hafta olacak.. ay cocuk gibi oldum bende zirvalamaya basladim..:roflol: gidip yatip dinleneyim.. hayirli geceler hepinize..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?