Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5.TAKIM **123.etap**

canzi3445 ( 73,1 / 74.6 / -1.5 / -2.05% )
bijoux ( 63.6 / 64,6 / -1.0 / -1.57% )
xTABU ( 93.0 / 93.0 / 0.0 / 0.00% )
chocolategirl ( 78.8 / 78.8 / 0.0 / 0.00% )

5.takım toplam kilo ( 308.5 / 311.0 / -2.5 / -0.81% )

13.TAKIM 123.ETAP

ad1 ( 52.5 / 53.2 / -0.7 / -1.33&#37
dosba (66.7 / 66.4 / 0.3 / 0.45%)
melankoli_84(71.6 / 71.6 / 0.0 / 0%)
shopaholic (73.9 / 73.9 / 0.0 / 0%)
bhr.87 (81.1 / 83.7 / -2.6 / -3.21%)
melis08 (59.5 / 60.5 / -1.0 / -1.68%)
melzeyit (77.7 / 77.0 / 0.7 / 0.90%)
patbori (74.1 / 76.1 / -2.0 / -2.70%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (557,1 / 562.4 / -5.3 / -0.95%)

kallistem bu da bizim, bi bakabilirsen sevinirim.

bijom melisim çikolatanın kilosu kalsın ben şu anda vermiş bulunmaktayım bildirimi yaptım haftaya yazarız değişikliği..

melisim sabahtan beri yaşadığım bir baş ağrısı var ve dayanılmaz şekilde artı az önce bu yüzden seni bekleyemedim canım verdim ben listemi mazur görürsen seninkinide bekleyemeden çıkmam grekiyor hesaplaycak halim kalmadı ciddi beynim çıkacak gibi.. öpüyorum hepinizi ve melisim senden özür diliyorum bekleyemediğim için..

selam herkese,
ancak kendime gelebildim,kusura bakmayın kilo bildirimini geç yaptığım için.aslında sabahtan yapmayı planlıyordum,yorgunluktan bayılmışım resmen...
nasıl kilo almışım ama değil mi mafoldumben bakalım nasıl vereceğiz..
tamam bijom yarından itibaren elma ya başlıyoruz.benim elmalar hazır :) sanırım 1 hafta sürecek değil mi canım?
kallisim geçmiş olsun,
canzi üzülme şekerim bayramda kilo almak çok normal aslında...(kendimi böyle kandırıyorum,napiym)
çok öpüyorum hepinizi...

Bugün Cuma =)))))))) Kilo bildirimi yapmadım Kallisimmmmmmmm =))) 53.8 hemen yazıyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben de elmaları aldım geldim çikolatacım. cumartesi başlayalım, perşembe son gün olsun.. cuma bildirim yapar normal diyete döneriz ne dersin..

anaaam kimse gelmemişşş :1shok:
kallisim artık bişeyler yapmanın zamanı geldi sanırım. artık üye mi alırız yoksa yeni sert kurallar mı koyarız bilemiyorum ama burası bana motiveyi geçtim artık başka şeyler vermeye başladı. ya da başka alternatifler mi arayayım bilmiyorum :umursamaz:

ben elma diyetine başladım bugün. cuma gününe kadar yapıcam. sabahları normal kahvaltı ediyoruz akşama kadar da 1 kilo yeşil elma o kadar.. az önce tartıldım 64,2 geldim.. bakalım 6 günde ne kadar gidecek..

Günaydın bijom... söylediklerinde haklısın ama hiç bir alternatif bulamıyorum düşünsemde... yeni üye almak çözüm değil şimdi kalkıp 3 yeni üye alsam ne olacak sen geleceksin ben geleceğim başkası yok ortada yeni üyelerde kaçacak bak derin gelmişti kızcağız elma diyetine başladı orada paylaşım yapıyor buraya adım atmıyor gelse ne olacak kimse yok valla ne olacak aklım ermedi hevesimde kalmadı senin dediğin gibi motive filan kalmadı hesapta bende bu hafta diyete başlayacaktım ama nerdeeeeeeeeeee daha çok yemeye başladım günde kaç kez geliyorum bakıp çıkıyorum yaz yaz kime yazayım nereye kadar, yeni üye alsam sorumluluk duyup gelip açıklamalar yapacağım günlerce takip edeceğim yardımcı olmaya çalışacağım valla ben uğraşırım diyen varsa buyursun yapsın aynı şeyleri yaşamaktan bunaldım ben böyle konuşmak can sıkmak istemem ama değişmiyor ki hiç bir şey yeni gelenle ilgilen günlerce yaz çiz sonra herkes gibi ortadan kaybolsun... tüm fikirlere açığım her gelen aklına geleni yazsın uygulamaya çalışırız, sen kaptanlık işinde çok oyalandın ben yaparım biraz hareketlenelim diyen olursa hiç çekinmeden yazsın hemen devrederim belki yeni kan olur yeni kurallar gelir ben herşeye uyarım lütfen çekinmeyin yazmakta.... bu durum en çok beni üzüyor hatta üzülmeyi geçtim bunalmaya başladım ...bugün sporum başlıyor ama nasıl motive olayım diye kara kara dşünüyorum spora başla eve gel ye olayı yaşayacağım çünkü buradan başka benimde paylaşım yaptığım bir yer yok..

neeee pasta ne kahve mi aldınnn kallisss hem de elma diyetine başladığım gün :roflol: allahtan kahvaltı ettim karnım tok :roflol:

günaydın bu arada sana kocamannn Şeniz

bulalım birkaç yeni üye derim ben kallisim, öğretiriz hep beraber nolcak.. sen de başla diyetine hadi gir listeye bu da bişeydir ya 4 kişi kalmışız listede görünce üzüldüm :çok üzgünüm: mustang da başlicam diyete diyodu kaçmasın o da gelsin hadi başka yolu yok bu işin.. çikolata haftada 3 gün çalışacakmış artık ona da söyleyeyim paylaşım konusunu ben. canzi neden yazmıyo bilmiyorum onun da msn i var sorarım bir ara. e başka listede olan kimse yok zaten. belki yeni kanlar bulabilirsek özellikle paylaşımı bol olan iyi olur gibime geliyor. ne bileyim kallisim ya ben de motive olalım birlikte verelim şu kalanları diyorum. yoksa benim kalan kilom 3.5 - 4 kg. elma diyetiyle 1.5-2 si gider bunun.. ondan sonra da mezun olurum zaten. amacım buralardan gitmek değil eski hali gibi görmek.. zaten bu olayı da kaile alan bi sen varsın :umursamaz:

bijom vallaha kötü niyetle almadım tam kahve alıyordum ki baktım trimusu az kalmış bitmeden alayım ilerde birine hediye ederim dedim :))...

o zaman şöyle yapalım bu hafta yani cumaya kadar durumu toparlamaya çalışalım bakalım kim gelip kim gidecek reyhan ablada salıdan sonra buradayım yazmıştı galiba, benimde bu hafta bir kaç yere çıkmam gerekiyor okuldu alışverişti birde bir günlüğüne istanbula gidip döneceğim, o sırada cedricte gelir tatilden mustangda okul telaşı biter toparlanır xtabudan filan ses yok o da gelirse yazarız toparlamaya çalışır kendini kalanınıda sağdan soldan temin ederiz :)) yeni üye alırız olur yani dediğim gibi ben her şeye uyarım eğer bu cumaya dek toparlanamazsak istifamı basacağım söyleyeyim :)) tehdit edeyim bari başka türlü olacak gibi değil...

takımda çoğunluğu ve motiveyi sağlayamadığımızdan dolayı analiz raporlarından muaf olmak istedim püsküütüde daha fazla uğraştırmanın bir anlamı yok değil mi... haberiniz olsun arkadaşlar...

tamam kallisim iyi yapmışsın boşuna uğraşmasın püsküüt. zira analiz edecek bişeyimiz yok..

bu arada bir önceki mesajına da katılıyorum. eğer toparlanamazsak ben de istifa edip başka yerlere yelken açıcam.. bakalım bu hafta son şans olsun. göya bayramdan sonraydı hadi bu hafta da ekstra olsun..

canlarim merhabalar hafta sonunuz guzel geçsin insallah
ben biraz geç olcak biliyom ama kilo bildirimi yapayim listede olmasamda yapmak istiyorum bu sabah tartildim 70 .3 um $u an e$imin 64 kg olmasi gerekiyormu$ bunu duyunca $ok oldum e$imde o an $ok olmu$mu$ neeee diye bagirmi$ doktor kendin bilirsin demi$ artik maskeyle uyuyor arkada$lar cok uzuluyorum ve çok defa boyle uyuyacak $u an bile oyle zayifki 64 olunca ne yapacak
yapilan tesetlerde 60 dakiada 56 defa nefesi tikanmi$ nerdeyse her dakika kilo vermesi $artmi$ cok caba gosteriyor ve ba$ariyor oda tr den dondugunde 82 idi $imdi 76 kg in$allah gececek bu gunler
bunlarin di$inda cocuklar iyi ben iyiym takimda oyle azalmi$ki onada ayri bi uzuldum in$allah yeni ve payla$imi bol arkada$lar gelir ve eski hareketlilik ba$lar bir an once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…