Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşlarım geçmiş bayramınızı kutluyorumm hepimiz malesef tatlılardan dolayı biraz muzdaripiz ama artık sıkı yönettim ilan etmenin zamanı geldi kallis ablamız gelsinde bizi biraz toparlasın vallahi artık bizde mezun olmaya adım adım yaklaşmalıyız

selam takimim ramazanida geride biraktik
bizim tela$ suruyo okul cocuklar ev i$leri falan bayram zaten uc yere ziyret etmemizle bitti ogun
$u an 71 kg mim cok mutluyum heralde takima tekrar gelene kadar dahada dusecem oyle gorunuyo e$imle birlikte zayifliyoruz dr un ona dedigi seyleri yapiyoruz az yiyoruz cocuklara ayri kendimize ayri hazirliyorum mecburen mecbur kalmakta iyiymi$ bi yonden insan ba$ka bisey yiyemiyo
cok opuyorum herkezi mehalim in tatili iyiymi$ galiba tam okumadim ama gecmi$i bijom oldukca yeni duzenden memnun biraz daha okuyim gecmi$i bakayim haydin saglicakla kalin bakalim

aahh mersacım ya evet karşılaşmak nasip olmadı :)) bak sende memleketime gelmişsin hemde avanosa ama bende her zaman evime beklerim tekrar gelmek istersen.
bak bugunde çetinkayaya gidicez yarında adese ye planımız böyle :)

selamlar güzellerim.. normal hayata dönmek gercekten cok güzel ben hala dönemedim ama. önümüzdeki sali bende normallesecegim. misafirler gidince.))) cok fazla ugriyamiyorum simdilik . haftaya baska olur. hepinizi öpüyorum

selam kızlar..
nihayet bayram da bitti ve ben yoğun tempo çalışmalarıma yine başladım.özellikle haftasonum çok yoğun...
halim çok fena.hiç tartılmadım ama kilo aldığımı anlıyorum acilen başlamak lazım ,bu döngüden çok sıkıldım.bu sefer bayram seyran demeden bu işi bitirmek istiyorum.yardım edin bu iradesiz kardeşinize

bijom tamam o zaman cts başlıyoruz.çalıştığım günler sabah yatıyorum eve gelip,biliyorsun.o zamanlarda öğleden sonra 15.00-16.00 gibi nete girebiliyorum,o zaman konuşuruz.cts elmaya başlıyoruz o zaman...

yeni sezonumuz hayırlı olsun.dilerim heppimiz kurtuluruz bu fazlalıklardan bu sefer...öpüyorum hepinizi

iyi akşamlar ben yarıştan diskalifiye olmayı bekliyomuşum girmek için yarıştan elendim hergün burdayım .kızlar şu anda kenan doğuluyu dinliyorum yeni şarkısı çok güzel en kıymetlimsin.

mustangcım canımya adessede terasa çıkın restoran bölümüne oranın manzarası çok güzeldir.sabah kahvaltısıda çok güzel olur oranın denize karşı nefis bir manzara.sen bütün alışveriş merkezlerini dolaşmışsın mersinin. forum nasıl çok büyük bir alışveriş merkezi dimi ben bir seferde heryerini gezemiyorum .forumdada üst katta çok güzel restoranlar var ay işim gücüm yemek yerlerini anlatmak oldu orda bir iskender dönerci var deneyin çok güzel bide burda tantuni çok meşhurdur foruma giderken yaprak tantuni var onuda atlamayın sonrada bana kızmayın hepsini yedikte kilo aldık diye .eğer arabayla geldiyseniz cennet cehennem var çok güzel görülmesi gereken bir yer denize girmek içinde kız kalesi .yarın bende adeseye uğruyim belkide karşılaşırız. evimede beklerim.

gunyadinlar olsun herkese
bugununuz dunden daha guzel olsun benimki gibi yogun gecsede
sabah 5 kalkip aksam kadar ko$turup aksam erkenden yatiyorum ya$laniyorum galibaya benki saat iki uce kadar uyumayan insan tavuk gibi ilk aksamdan yatar oldum plim bitiyo hemen
sarjda gec oluyo galiba kaydirigubbakcemile3 sabaha kadar anca doluyo sanirim
opup kaciyorum buyuk kizi kahvalti yaptirip gonderdim herufude gonderdik simdi kucukler ay ondan sonra utu yemek uff uff tekrar opup kaciyorum

günaydın fıstıklar.....
ben nihayet ablamdan evime geldim daha klacaktım ama okul malesef tatilimizi yarıda kesip attı ( sabah ortancayı yolladık babası götürdü henüz servisler ayarlanmamıştı az sonrada ufaklık gider o bu yıl öğlenci hiç sevmediğim bir okul saati ve dönemi bu öğlencilik nefret ediyorum neden bilmem... okula giden çocuklarınıza başarılar dilerim annelerede kolaylıklar :))... gelirken ortanca yeğenimle köpüşünüde alıp geldik araba boştu fırsattır dedik :) eşimde pazartesiye dek evde... geçmişe bakamadım henüz şimdi konulara bakayım sonra gelişimdede geçmişe bakarım....öpüyorum hepinizi...

herkese günaydın okullar başladı maratonda başladı bende kızları gönderdim şimdi bende okula gid ecem küçük kızın okulunu değiştirecem müdürle pazarlık yaptık 250 tl den aşağı inmiyor adı baaş.bu parayı gönüllü veriyoruz yani zorla değil sıkı pazarlık yaptım ha 500 den düşürdüm halbuki çok param olsa veririm özel okula.neyse vatana millete hayırlı olsun baaşı verip okulu değiştiriyoruz herkese kolay gelsin allhım çocuklarımızın ve bizlerin emeklerini boşa çıkarmasın.

mustangcım canım sen okulu kırdın galiba hala burda olduğuna göre canım sana bu gün iyi gezmeler diliyorum ben okullar gezecem bu gün .hepinizi öpüyorum.

Canım Yeni öğretim yılları inşallah hayırlara vesile olur..
Diğer tüm okullu annelerimizin Allah yar ve yardımcıları olsun ..

mersa canım evet tüm alışveriş merkezlerini gezdik mersine her sene geliyoruz her sene aynı yerleri geziyoruz evet forum bir günde bitmiyor canım ilgin için çok teşekkürler . bugunde piknik yapacağız inşallah bizimkiler yere bakıyor hem denize girelim hem mangal yapalım diyorlar.

selam bayanlar
okula başlayan tüm talebelere annelerine ve öğretmenlerimize güzel geçirecekleri bir eğitim öğretim yılı diliyorum

herkese günaydın,
yeni öğretim yılı hayırlı olsun, mustangcım sana da ayrı sabırlar diliyorum kaydirigubbakcemile3

merhabalar...
herkes okul yolundaymış,ne güzel:) bende ne okul kaldı gidecek,ne çocuk var okula giden.vallahi özledim ben bu okul başlangıçlarını,yeni defterler kalemler ,gıcır gıcır kitaplar...çok severdim çoook.
kallisim gelmiş,hoşgelmiş. daha kalacaktım diyor bir de,ayol bizi kim toparlayacak...aaa yeter ! :)
asyam zaman zaman böyle enerjimizin düşük olduğu oluyor.bayramda ben de böyleydim,resmen ayakta uyuyordum sahnede,hem de 8 saat uyumuş olduğum halde.yalnız şunu tespit ettim,2 gündür 6 saati geçirmiyorum uykuda,daha iyiym.zannediyorum uyudukça enerjim azalıyor benim.fazla da uyumamak lazım.
mersa canım, o bağış denilen parayı almaları yasak.gitsen şikayet etsen iyi olur.ama bu sefer de çocuğun o okulda kalacak olursa,bunu kötü kullanırlar,bu da var...nefret ediyorum fırsatçılardan!!
mustangcığm son gülen iyi güler derler ya,seninki de o hesap..valla piknik,mangal...ağzımın suyu aktı :))
bijom ve cocomu öperimmmmmm
Allah bütün çocuklara zihin açıklığı versin yeni dönemde...sizlere de kolaylıklar...

arkadaşım ben gelsem sen daha fazlasını yapardın sanıyorum .istediğin zaman kapım açık telefonumda ihtiyaç duyarsan burdayım arkadaşım.oh piknikte yapacakmışsınız sefanız olsun .

selam bayanlar
okula başlayan tüm talebelere annelerine ve öğretmenlerimize güzel geçirecekleri bir eğitim öğretim yılı diliyorum

saol canım bende okula başlayan bir anneyim kızlarmı başlıyor benmi bilmiyorum.

herkese günaydın,
yeni öğretim yılı hayırlı olsun, mustangcım sana da ayrı sabırlar diliyorum kaydirigubbakcemile3

saolasın arkadaşım bidede okul telaşı başladı.inşallah bu yıl dediğin gibi hayırlı olur bütün çocuklarımıza.

canım bu gün yine bağış pazarlığı yaptım 150 ye indiler gibi bakalım yarın netleşecek.şikayet etsem ben zararlı çıkarım müdür baaş yapmazsanız zorluk çıkarırım diyor mecburen ödüycem arkadaşım.

selamün aleykümmmmmmmm.
kallisim hosgeldin cok sevindim döndügüne.zemuszemus
mustang bebegim tatilinin tadini cikar hicbirsey düsünme gelince insanin burnundan geliyor fitil fitilmafoldumben yorgunluktan hep uykum geliyor inanin. bes dakika bos kalsam gözlerim kapaniyor. doktora gittim bugün. kizim zorla götürdü. belimde ve boynumda sey var dedi.. durun türkce ismini ben bilemem. yani cok calismis orasi yipranmis. boynumunda beliminde agrimasi normalmis bu durumda.. 10 seans akupunktur yazdi. agri kesici tablet falan yazdi. daha ne kadar calisacaksin dedi. 10 sene dedim.. yok okadar calismazsin bakariz caresine dedi ay bir sevindimki genc kiz gibi kosa kosa eve geldim. yani herhangi bir dr yüzde 50 is kaybi verirse 5 yil sonra kesintisiz emekli oluyorum. birden planlar kurmaya basladim. evde oturdum yazi trde kisi almanyada gecirdim . örgüler ördüm ne kitaplar okudum. torunlari tek tek büyüttüm. fukaranin ekmegi ümit iste..opuyorumnanaktan

herkese günaydın a.s.
ilk kilo bildirimi benden

64,6 akannehir

2 günde anca yarım kilo indirebilmişim :roflol:
çikolata yarın elma diyetine başlıyoruz bugünden al yeşil elmalarını görüşemezsek diye buraya yazıyorum..

reyhan abla fıtık mı oldun yoksa :bbo: çok çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…