- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.981
aahh mersacım ya evet karşılaşmak nasip olmadı :)) bak sende memleketime gelmişsin hemde avanosa ama bende her zaman evime beklerim tekrar gelmek istersen.
bak bugunde çetinkayaya gidicez yarında adese ye planımız böyle :)
günaydın fıstıklar.....
ben nihayet ablamdan evime geldim daha klacaktım ama okul malesef tatilimizi yarıda kesip attı( sabah ortancayı yolladık babası götürdü henüz servisler ayarlanmamıştı az sonrada ufaklık gider o bu yıl öğlenci hiç sevmediğim bir okul saati ve dönemi bu öğlencilik nefret ediyorum neden bilmem... okula giden çocuklarınıza başarılar dilerim annelerede kolaylıklar :))... gelirken ortanca yeğenimle köpüşünüde alıp geldik araba boştu fırsattır dedik :) eşimde pazartesiye dek evde... geçmişe bakamadım henüz şimdi konulara bakayım sonra gelişimdede geçmişe bakarım....öpüyorum hepinizi...
mersa canım evet tüm alışveriş merkezlerini gezdik mersine her sene geliyoruz her sene aynı yerleri geziyoruz evet forum bir günde bitmiyor canım ilgin için çok teşekkürler . bugunde piknik yapacağız inşallah bizimkiler yere bakıyor hem denize girelim hem mangal yapalım diyorlar.
selam bayanlar
okula başlayan tüm talebelere annelerine ve öğretmenlerimize güzel geçirecekleri bir eğitim öğretim yılı diliyorum
herkese günaydın,
yeni öğretim yılı hayırlı olsun, mustangcım sana da ayrı sabırlar diliyorum kaydirigubbakcemile3
merhabalar...
herkes okul yolundaymış,ne güzel:) bende ne okul kaldı gidecek,ne çocuk var okula giden.vallahi özledim ben bu okul başlangıçlarını,yeni defterler kalemler ,gıcır gıcır kitaplar...çok severdim çoook.
kallisim gelmiş,hoşgelmiş. daha kalacaktım diyor bir de,ayol bizi kim toparlayacak...aaa yeter ! :)
asyam zaman zaman böyle enerjimizin düşük olduğu oluyor.bayramda ben de böyleydim,resmen ayakta uyuyordum sahnede,hem de 8 saat uyumuş olduğum halde.yalnız şunu tespit ettim,2 gündür 6 saati geçirmiyorum uykuda,daha iyiym.zannediyorum uyudukça enerjim azalıyor benim.fazla da uyumamak lazım.
mersa canım, o bağış denilen parayı almaları yasak.gitsen şikayet etsen iyi olur.ama bu sefer de çocuğun o okulda kalacak olursa,bunu kötü kullanırlar,bu da var...nefret ediyorum fırsatçılardan!!
mustangcığm son gülen iyi güler derler ya,seninki de o hesap..valla piknik,mangal...ağzımın suyu aktı :))
bijom ve cocomu öperimmmmmm
Allah bütün çocuklara zihin açıklığı versin yeni dönemde...sizlere de kolaylıklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?