- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.041
günaydınnn :dance:
sabah sabah çayımı koydum suyumu doldurdum hadi bismillah bakalımtartıda fazla çıktım ama sanırım sudur o.
şok diyet konusunda ise ben artık bıktım arkadaşlar. bir an önce gitsin şu kilolar diyorum. bugüne kadar biliyosunuz yaptım birkaç şey. bazı günler sade meyve suyu içtim veya 5 gün 5 gıda yaptım. hiç de kilo olarak dönmediler bana. ramazanda deli gibi yediğim günler oldu ya da daha sonrasında dayanamayıp kaçırdığım günler oldu ama benim kilom en fazla yarım veya bir kilo yukarı çıktı. halbuki ben şokların sayesinde en az 5 kilo verdim. bu hızlı alınır şeysine ben hiç inanmıyorum önemli olan kontrol.. elma diyeti beni zorladı ilk gün acıktırdı onu değil de 5 gün 5 gıdayı yapıcaktım fakat evde yumurta kalmamış :bbo: aldığım zaman başlamayı düşünüyorum bakalım..
ben de seni kocaman öpüyorum mersacımm başlamadım mı sen daha diyete? girmicek misin listeye?chocolategirl bijox cocostar ceylan arkadaşlar hepinizi kocaman öpüyorum.
KAllisim kahve ve tiramisuyu kapmışsın :)
çikolatım evet canım planlı projeye odaklanmak gerekiyor bende bugün pat diye başlayamam dedim bu yüzden ama sabah beri dikkat ettim neyse aylardır ilk kez kısıtlı yedim birde ben tartılmayada korkuyorum iyimi :)).. cumaya dek kendimi hazırlayıp sonra alışverişime çıkacağım bol sebze et yoğurt ve meyve ağırlıklı bir hafta beslenip sonra bir kaç gün çorba diyetime geçsem diyorum detoks gibi olur düşünmem lazım.... yarında ilk kez sporuma gideceğim sporsuz çok hamladım yine hreket ederken rahatsızlık duyuyorum atlayan zıplayan kallis gitti yine...
çikolatacım bir an önce kendine gel bak doğrusu senden ümidi kesmeye başladım. takıma geldim geleli aynı kilodasınlmaz: kızacaksın bana ama haklıyım biliyosun.. hadi biraz yol al
selaaaaam:)
dün gece evde olduğuma inanamadım,harika bir duygu evde oturmak...ooohhh bütün işler beni bekliyor,ben sabahtan beri sallanıyorum.anneme gittim kahvaltıya,şimdi de onlarla geldim...börek yapacağız,kardeşimin canı çekmiş..ama söz ben sadece bir ince dilim yiyeceğim tadımlık,zaten az önce bir ara öğün yaptım,1 dilim kepek ekmekle yoğurt yedim bilerek,çok yemek istemeyeyim börekten diye...
kallisim,seni çok iyi anlıyorum ve gerçekten yazı dili ile karşılıklı konuşmak çok farklı şeyler. ve insanların farklı ruh halleri olabiliyor...... neyse.... bence de toparlanmamız lazım,ben bugün düşünüp yapacaklarımı ve izleyeceğim yolu yazacağım size.ama bu iş karar mekanizması ile alakalı,kendimi buna odaklamam lazım.bakalım....kallisim sen kaptanlığa devam et nolur,en kısa zamanda toparlarız inşallah...ama tabii ben alayım bu işi,sen dinlen diyen olursa da neden olmasın yani...haklısın!
bijom herkes kendi vücudunu ve bünyesini daha iyi bilir.sen ne şekilde kilo verebiliyorsan onu uygula zaten canım...
mersa ben de seni öpüyorum:)
ben de seni kocaman öpüyorum mersacımm başlamadım mı sen daha diyete? girmicek misin listeye?
eşim bu hafta gece çalışıyor. şimdi evde uyuyor akşam 23 de işe gidicek. marta kadar 3 vardiya gidicek gelicek.. her pazartesi değiştirecek.. o yüzden bu hafta sabahları burda olamam sanırım. çünkü ben de gece oturuyorum çoğu zaman ya da huzursuz oluyorum uyuyamıyorum o gelince beraber uyuyoruz..haberiniz olsun diye yazdım..
sabah kahvaltımı yaptım herzamankinden. öğlene dogu 3 diyet bisküvi+yoğurt, öğlen de 1 tabak nohut yemegi ve 2 dilim ekmek. ekmek bugun 4 dilim oldu toplam. ama birden kesemem yavaş yavaş azaltıcam çünkü çok acıkıp saldırabiliyorum sonra. 3-4 gün böyle gideyim sonra günde 3 e düşürürüm sonra da daha önceki gibi sabah bir öğlen bir e düşürürüm. akşam da yemicem tarçınlı süt içicem. tarçını yine söylediler televizyonda insulini düzenler diyet yapanlara çok yardımcı olur diye hatırlatayım dedim...
çikolatacım bir an önce kendine gel bak doğrusu senden ümidi kesmeye başladım. takıma geldim geleli aynı kilodasınlmaz: kızacaksın bana ama haklıyım biliyosun.. hadi biraz yol al
bende sana mersinden sevgiler gönderiyorum arkadaşım.opuyorumnanaktanmersam Kütahyadan kucak dolusu Sevgiler yolluyorum..
selammmmmmmmm.
okula gittim ya meger ben ne cok sey biliyormusum..delikafadulden bilgisayar kursu ve depo düzenleme isleri ögrenecegimiz 7 kisi gittik ilk bilgisayar kursuyla basladik.. ooo millet daha gecen yüzyilda cabaliyor ben cag atlamisimda haberim yok3 hafta kurs 3 hafta is olarak subat ayina kadar sürecek.. valla iyi bir dinlenecegim is yok akord yok baski yok bayildim bu isenaniknanik
tamam kallisim bende öyle bir hamlede basliyamadim diyete. aksama kadar ufak tefek seyler atistirdim eve gelince cok actim azda olsa musakka yedim bir parca balik ve salata.ama yakinda toparlanirim sende yaz yediklerini herkeste yazsin bunun cok etkisi oluyor. 5400 adim olmus biraz daha yürürüm ben .. hava güzeldide gelince bahcede salincakta uyumusum yine.
mustangda gelince lami cimi yok hemen aliriz listeye bak nasil toparlaniriz.. cedricde yok bu ara. oda kilo alanlarin icinde biz hemen ilk fazlaliklari atalim sirtimizdan.. cikolatam sende son hiz birseyler yapar kendi sinirini asarsin ondan sonrasi kolay artik degilmi güzelim ? övgün icin tesekkür ederim ama tam 85 kilo canim oturdugum icin cok belli olmamis herhlde.. bijom kallisim cocom mersacigim sizede cok tesekkür ederim. ama siz benim 60 kiloluk halimi bilmiyorsunuzki.. hehehehehe yani daha güzel oluyormusum ay havam batsin ya..:roflol::roflol::roflol:
hala kimsecikler gelmemiş çay da acıdı altını kapatim bari .:içelim:hepiniz nerdesiniz ya uyanın yoksa hepiniz toplu koşuyamı çıktınız. klava:
canım yacanlarim merhabalar hafta sonunuz guzel geçsin insallah
ben biraz geç olcak biliyom ama kilo bildirimi yapayim listede olmasamda yapmak istiyorum bu sabah tartildim 70 .3 um $u an e$imin 64 kg olmasi gerekiyormu$ bunu duyunca $ok oldum e$imde o an $ok olmu$mu$ neeee diye bagirmi$ doktor kendin bilirsin demi$ artik maskeyle uyuyor arkada$lar cok uzuluyorum ve çok defa boyle uyuyacak $u an bile oyle zayifki 64 olunca ne yapacak
yapilan tesetlerde 60 dakiada 56 defa nefesi tikanmi$ nerdeyse her dakika kilo vermesi $artmi$ cok caba gosteriyor ve ba$ariyor oda tr den dondugunde 82 idi $imdi 76 kg in$allah gececek bu gunler
bunlarin di$inda cocuklar iyi ben iyiym takimda oyle azalmi$ki onada ayri bi uzuldum in$allah yeni ve payla$imi bol arkada$lar gelir ve eski hareketlilik ba$lar bir an once
ofss ablacımya ben alisverise gidiyorum sonra yazacaktim ama bu sayfadaki son durumu gördükten sonra yazmadan edemiyecegim. kizlar ben cok kilo aldim basladigim kilodayim yani 85 beni üm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?