Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şu diyetlerin bitmesine en çok ben sevineceğim :kedi:
Gitsin artık pis kilolar gelsin Yemekler kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrrrr
ohbe takım kendine gelmiş kallistemde toparlanmış beni geri bile alabilirmiş ay ay çok sevindim

reyhan ablacım çok tatlısın bebek torunmu allah bağışlasın çok güzel
chocolategirl bijox cocostar ceylan arkadaşlar hepinizi kocaman öpüyorum.

selaaaaam:)
dün gece evde olduğuma inanamadım,harika bir duygu evde oturmak...ooohhh bütün işler beni bekliyor,ben sabahtan beri sallanıyorum.anneme gittim kahvaltıya,şimdi de onlarla geldim...börek yapacağız,kardeşimin canı çekmiş..ama söz ben sadece bir ince dilim yiyeceğim tadımlık,zaten az önce bir ara öğün yaptım,1 dilim kepek ekmekle yoğurt yedim bilerek,çok yemek istemeyeyim börekten diye...

kallisim,seni çok iyi anlıyorum ve gerçekten yazı dili ile karşılıklı konuşmak çok farklı şeyler. ve insanların farklı ruh halleri olabiliyor...... neyse.... bence de toparlanmamız lazım,ben bugün düşünüp yapacaklarımı ve izleyeceğim yolu yazacağım size.ama bu iş karar mekanizması ile alakalı,kendimi buna odaklamam lazım.bakalım....kallisim sen kaptanlığa devam et nolur,en kısa zamanda toparlarız inşallah...ama tabii ben alayım bu işi,sen dinlen diyen olursa da neden olmasın yani...haklısın!
bijom herkes kendi vücudunu ve bünyesini daha iyi bilir.sen ne şekilde kilo verebiliyorsan onu uygula zaten canım...
mersa ben de seni öpüyorum:)

selam canlarımmmmm..
bijom dediğinde haklısın şekerciğim korumak önemli olan hızlı ver ve verdim diye homini gırtlak ye ohoohoooo ne alırsın ne alırsın tecrübeyle sabittir :))

çikolatım evet canım planlı projeye odaklanmak gerekiyor bende bugün pat diye başlayamam dedim bu yüzden ama sabah beri dikkat ettim neyse aylardır ilk kez kısıtlı yedim birde ben tartılmayada korkuyorum iyimi :)).. cumaya dek kendimi hazırlayıp sonra alışverişime çıkacağım bol sebze et yoğurt ve meyve ağırlıklı bir hafta beslenip sonra bir kaç gün çorba diyetime geçsem diyorum detoks gibi olur düşünmem lazım.... yarında ilk kez sporuma gideceğim sporsuz çok hamladım yine hreket ederken rahatsızlık duyuyorum atlayan zıplayan kallis gitti yine...

chocolategirl bijox cocostar ceylan arkadaşlar hepinizi kocaman öpüyorum.
ben de seni kocaman öpüyorum mersacımm başlamadım mı sen daha diyete? girmicek misin listeye?

eşim bu hafta gece çalışıyor. şimdi evde uyuyor akşam 23 de işe gidicek. marta kadar 3 vardiya gidicek gelicek.. her pazartesi değiştirecek.. o yüzden bu hafta sabahları burda olamam sanırım. çünkü ben de gece oturuyorum çoğu zaman ya da huzursuz oluyorum uyuyamıyorum o gelince beraber uyuyoruz..haberiniz olsun diye yazdım..

sabah kahvaltımı yaptım herzamankinden. öğlene dogu 3 diyet bisküvi+yoğurt, öğlen de 1 tabak nohut yemegi ve 2 dilim ekmek. ekmek bugun 4 dilim oldu toplam. ama birden kesemem yavaş yavaş azaltıcam çünkü çok acıkıp saldırabiliyorum sonra. 3-4 gün böyle gideyim sonra günde 3 e düşürürüm sonra da daha önceki gibi sabah bir öğlen bir e düşürürüm. akşam da yemicem tarçınlı süt içicem. tarçını yine söylediler televizyonda insulini düzenler diyet yapanlara çok yardımcı olur diye hatırlatayım dedim...

çikolatacım bir an önce kendine gel bak doğrusu senden ümidi kesmeye başladım. takıma geldim geleli aynı kilodasın lmaz: kızacaksın bana ama haklıyım biliyosun.. hadi biraz yol al

evet spor çok önemli kallistem.ben de eğer kendimi toparlayabilirsem(ruhsal manada) sporsuz bu işi halledemeyeceğimi biliyorum. ama artık hiçbirşeye para vermek de istemiyorum.spora bile... buna hakkım olmadığını düşünüyorum artık. o kadar çok paralar harcadım ki bu uğurda,sonuç ne? kocaman bir sıfır ve hatta üzerime yapışan birkaç kilo daha fazla...
at beni takımdan kallis mafoldumben

çikolatacım bir an önce kendine gel bak doğrusu senden ümidi kesmeye başladım. takıma geldim geleli aynı kilodasın lmaz: kızacaksın bana ama haklıyım biliyosun.. hadi biraz yol al

haklısın ,kızmıyorum canım.doğru söze kızılmaz....
verdim aldım verdim aldım...sonuç : aynı kilodayım. diyet yapamıyor değilim,ama sonuna kadar gidemiyorum sorun burda.ben de kafayı yemek üzereyimo kadar moralim bozuk ki bu konuda,kendime olan güvenimi kaybetmiş durumdayım.sen bunu desen ne olur ki..benim savaşım içimde..ve hiç bitmiyor!
belki de ayrılmalıyım burdan,kötü örnek oluyorum.
2 seneyi geçti kk ya üye olalı ve üye olduğumda 70 li kiloların başındaydım.düşünebiliyor musunuz... mafoldumben çok kötü bir örneğim,..istikrarla sonuna kadar gidememekten korkup hiç başlayamaz oldum,her başlangıç bir kayıp oldu benim için...

ne yapmam lazım hiç bilmiyorum...:a015:

selammmmmmmmm.
okula gittim ya meger ben ne cok sey biliyormusum..delikafadulden bilgisayar kursu ve depo düzenleme isleri ögrenecegimiz 7 kisi gittik ilk bilgisayar kursuyla basladik.. ooo millet daha gecen yüzyilda cabaliyor ben cag atlamisimda haberim yok 3 hafta kurs 3 hafta is olarak subat ayina kadar sürecek.. valla iyi bir dinlenecegim is yok akord yok baski yok bayildim bu isenaniknanik
tamam kallisim bende öyle bir hamlede basliyamadim diyete. aksama kadar ufak tefek seyler atistirdim eve gelince cok actim azda olsa musakka yedim bir parca balik ve salata.ama yakinda toparlanirim sende yaz yediklerini herkeste yazsin bunun cok etkisi oluyor. 5400 adim olmus biraz daha yürürüm ben .. hava güzeldide gelince bahcede salincakta uyumusum yine.
mustangda gelince lami cimi yok hemen aliriz listeye bak nasil toparlaniriz.. cedricde yok bu ara. oda kilo alanlarin icinde biz hemen ilk fazlaliklari atalim sirtimizdan.. cikolatam sende son hiz birseyler yapar kendi sinirini asarsin ondan sonrasi kolay artik degilmi güzelim ? övgün icin tesekkür ederim ama tam 85 kilo canim oturdugum icin cok belli olmamis herhlde.. bijom kallisim cocom mersacigim sizede cok tesekkür ederim. ama siz benim 60 kiloluk halimi bilmiyorsunuzki.. hehehehehe yani daha güzel oluyormusum ay havam batsin ya..:roflol::roflol::roflol:

canım hepinizin burda olmasına ve sorunların aşılmasına çok sevindim seninle kilolarımız çok yakın beraber hallederiz bu kış inşallah arkadaşım.hihoyyyt

arkadaşım ben diskalifiye oldumya ama kallistem beni tekrar alabilirler dedi beklemedeyim yani.listeyegiremesemde ben kilomu girdikçe size bildiririm ama takımın en iyi kilo vereni olarak bana bir torpil yaparlar heralde .:lepi:hihoyyyt

mersam Kütahyadan kucak dolusu Sevgiler yolluyorum..
bende sana mersinden sevgiler gönderiyorum arkadaşım.opuyorumnanaktan

ablacım ben seni çok merak ediyordum hakikaten çok tatlısın 85 kilo neki olsun veririz hep beraber.:Saruboceq:hihoyyyt

cok tesekkür ederim mersacigim. sende cok yol katettin masallahin var
aramiz döndügün icin ben cok mutlu oldum sahsen. kalaninida kisa zamanda defedeceksin basindan insallah hayirlisiylaa.s.

iyi akşamlar eski takımcım
reyhan abla ve kallistecim halen devam ediyosunuz sanırım.
çok oldu görüşmeyeli inşallah iyisinizdir.yeni arkadaşlarıma da selamlar ve gönülden sabırlar dilerim bu yolda.
biliyosunuz 76 77 ye düşmüştü kilom 81 filan oldum.tartımın da pili bitti tam rakamı bilmiyorum.ramazanda kilo aldım.tekrar biraz sıkıp 75 olsam ne iyi olacak.hepinize selamlar.

a.s.günaydınnnnn hepinize .
bu gün yürüyüş sezonunu açtım da geldim vatana millete hayırlı uğurlu olsun.kimse yokmu ne kapıyı ben açtım bu gün biraz temizlik yapim tozları alim kızlar bundan sonra kim erken gelirse ortalığı silip süpürsün.çayı da koydum ocağa yürüyüşten gelenlere hazır kendiniz alın artık çaylarınızı.zemuszemus

hala kimsecikler gelmemiş çay da acıdı altını kapatim bari .:içelim:hepiniz nerdesiniz ya uyanın yoksa hepiniz toplu koşuyamı çıktınız.klava:

günaydın bayanlar
acil zayıflamak istiyorum
benide alır msınız aranıza
yoks azayıflıyamıcam ya
kallsim yer var mı bana

hala kimsecikler gelmemiş çay da acıdı altını kapatim bari .:içelim:hepiniz nerdesiniz ya uyanın yoksa hepiniz toplu koşuyamı çıktınız.klava:

günaydın fıstıklar ve mersam ve bijom :)) sizi görüyorum o yüzden ayrılcalıklı yazdım adınızı...

mersam kahven varsa alayım canım çay sevmem sadece pazar sabahları tüm aile kahvaltı ederken içeriz biz çayı ama bir kahveni alırım kahvenin hiç bir çeşidine hayır demem vereliniortak..

herkes sezonu açmaya başlamış bende bugün ilk kez sporuma geldim az sonra başlayacağım benden önceki gurup çıktı şu an spor hocam bile yanımda bana bakıyo:bbo:

kadisim tabiki var yerimiz ama bak halen bir kaç kişi liste dışındayız mehalim ben reyhan abla vs sende bizim gibi başlayabilirsin gurubu ve listeyi yeni bir düzenlemeye gitmemiz gerek diye bekletiyorum çoğunluk toplanıp kararlar verilsin diye erteliyorum ama paylaşımını takım içinde yap bizde yeni toparlanıyoruz bu haftasonuna dekte toparlanmış oluruz inşallah

canım ya
eşine kıs azamanda ii kilo vermeler ve sağlık diyorum
senin verdiğine sevindim
kendine çoook ii bak oldu mu
kuzularınıda öp
ya ben alisverise gidiyorum sonra yazacaktim ama bu sayfadaki son durumu gördükten sonra yazmadan edemiyecegim. kizlar ben cok kilo aldim basladigim kilodayim yani 85 beni üm:
ofss ablacım
üzülme canım
kilo mu alınıp verilir
öenmli olan ugraşmak biliyosun
vermeye çalışmadan üst üste alınsa daha mı ii
hadi başlıyoruz
hep beraber
hadi hep beraberrr

:içelim:

ben sabah 64.7 idim bayramda 64 ü gördüm 3 gün evde olunca 2 kilo baklavayı da hüpletine aldım haliyle

ama artık yeter diyorum ramazan da geçti gittt
tek başıma veremiyorum ya
61 di bitirdiğimde oldum 65
4 kilo boru mu yaaa

hedefim 60
5 kilo vermem lazım
buda 2 aya denk gelir
:)
tabe uzamanzsaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…