- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.021
asyam hoşgeldin canım.. anlattıklarına inanamıyorum kilo bu kadar sorunmuymuş bu uyku bozukluğunda ama varya düşünümde benim eşim yıllar önce çok aşırı zayıftı 68 kilodan yukarı çıkamıyordu aynı uyku bozukluğu devam ediyordu yani kilo almasıyla ilgili değişmedi bu düzen demek şimdi o da gitse doktora yıllarca uğraşarak aldığı kiloları verdireceklermi ay çok komik adam onları alabilmek için ne çok uğraştı oysa delikafadulden eşinede sanada kolay gelsin öpüyorum canım....canlarim merhabalar hafta sonunuz guzel geçsin insallah
ben biraz geç olcak biliyom ama kilo bildirimi yapayim listede olmasamda yapmak istiyorum bu sabah tartildim 70 .3 um $u an e$imin 64 kg olmasi gerekiyormu$ bunu duyunca $ok oldum e$imde o an $ok olmu$mu$ neeee diye bagirmi$ doktor kendin bilirsin demi$ artik maskeyle uyuyor arkada$lar cok uzuluyorum ve çok defa boyle uyuyacak $u an bile oyle zayifki 64 olunca ne yapacak
yapilan tesetlerde 60 dakiada 56 defa nefesi tikanmi$ nerdeyse her dakika kilo vermesi $artmi$ cok caba gosteriyor ve ba$ariyor oda tr den dondugunde 82 idi $imdi 76 kg in$allah gececek bu gunler
bunlarin di$inda cocuklar iyi ben iyiym takimda oyle azalmi$ki onada ayri bi uzuldum in$allah yeni ve payla$imi bol arkada$lar gelir ve eski hareketlilik ba$lar bir an once
reyhan ablam yaaaa ben bu mesajını dün okudum kontrol yaparken ve çok güldümyerimseniben vazgeçmeden göndereyim demiş ay kıyamam ablam sana benŞeniz veririz veririz aldıklarımızı sen üzülme yeterki ben hazırım de bak nasıl yollayacağız, bende 2-3 günlük detoks gibi bir şey yapsam diyorum ama içimdende gelmiyorki alıştım diyetsiz tembelliğe çok kötü herşeyi yiyorum önüne geçemiyorum...günaydinnnnnnn. haftalardir ilk defa bu cumartesi calismiyorum. kaytardim azicik yani.. haftaya okula basliyorumya ondan birazda. cok heyecanliyim okula basliyorum heyyytttttt. defterimi kalemimi firma verdi. birazda komik bir durum olsun ya degisiklik olur.
gerci gelip sunu yaptim bunu ettim bukadar saat borcum kaldi deyip durmadan anlatiyorum. bir iki kisi haric kimse ilgilenmiyorya olsun.
ya ben alisverise gidiyorum sonra yazacaktim ama bu sayfadaki son durumu gördükten sonra yazmadan edemiyecegim. kizlar ben cok kilo aldim basladigim kilodayim yani 85 beni bu halimle kabul ediyorsaniz hemen bugün alin listeye etim sizin kemigim benim olsun her tür diyete varim. yoksa nasil biliyorsaniz öyle yapalim. ya yazdimmi ben kilomu? cok ayip ettim degilmi? ne yapayim benim kilo almam cok kolay tutmayi beceremiyorum. göndermekten vazgecmeden göndereyim ne olacaksa olsun ..... üzgünüm kallisim gercekten utaniyorum:çok üzgünüm:
çalışan var,ev hanımı olan var,benim gibi gece çalışıp gündüz uyuyan var...ev hanımı olanların foruma sık sık gelip paylaşımda bulunması gayet normal ki ben de ilk evlendiğimde 5 ay evde oturdum ve neredeyse günümün yarıdan fazlası kk da geçiyordu.çünkü bir işim yoktu. paylaşım azlığından şikayet ediyorsanız,o zaman ev hanımları üye olsun veya gruba günlük 2 saat ayırabilecekler üye olsun şeklinde madde koyunuz!! zira hiçkimsenin tek işi burası değil..
ne güzel yazmışsın çikolatım hiç kimsenin tek işi burası değil diye evet değil bende cumalrımı işim olsa dahi buraya ayırıyordum son bir kaç haftaya kadar ve saatlerce kilo bildirimi bekliyordum taaaki umursamayanların ciddi şekilde ne beni ne takımı umursamadığını farkettiğim an'a kadar çocuklarımıda ev işimide sokakta olan işlerimide cumaları erteledim ki motive olacaklar var kilo verilmesi gerekiyor ben elimden geleni yapıp destek olayım diye.... farkettiyseniz bir kaç haftadır bildirimi yapıp çıkıyorum buraya bir mesaj bile yazmadan biraz geç oldu benimde vaktimi boşa harcadığım ama zararın neresinden dönersen karmış değilmi....ben burada geçirdiğim vakite beklediğim onca insana ve gelmediklerini gördüğüm anda ki hayal kırıklığıma yanarım.. boşa geçen zaman.. boşa geçen düşünceler.. boşa harcanan onca cuma.....ama ev hanımıyım ya vaktimde çok harcanmaya müsait.. demekki kaybettiğim bir şey yok......
ev hanımlarının gelip saatlerce oturması gayet normal çalışmadığım zaman bende oturuyordum demişsin evet senin için geçerli olabilir daha çocuğun yok koşturmacan yok ama asyayı bir düşünüp gözünün önüne alsana ev hanımı istediği an gelebilir diye düşündüğün kişilerden biriside oydu ama ne zorluklarla ne vakitsiz zamanlarda gelip paylaşımda bulundu değilmi demek ev hanımı çalışan diye bir ayrıcalığa gerek yok erkeklerin büyük çoğunluğu gibi düşünebilmen beni dşündürdü evdesin yatar kalkarsın bilgisayarda vakit geçirirsin çünkü ev hanımısın zamanın boş ve bol..
ben bu güne kadar tek bir gün bile şu gün gelmediniz bu gün gelmediniz sen az geliyorsun ben fazla geliyorum sende benimle aynı ölçüde gemelisin diye bir benzetme yapmadım böyle bir mesaj yazmadım.. tek savunduğum her gelenin kaliteli mesaj yazmasıydı ama bunu anlatamadığımı bir kez daha anladım.... haftada 2 kez gelirsin ama herkese bir şey yazarsın kendinden bir şeyler diyetten bir şeyler paylaşırsın okuyanda senin haftada sadece 2 kez geldiğini anlamaz kaliteli mesajdır eksikliğini farkettirmez ben her gün gelinde msn sohbeti yapalım gibilerinden tek bir mesaj yazmadım neden yanlış anlaşılıyorum ki...
ben dün bijomun yazdığı mesajdan sonra yeni üye almına sıcak bakıyordum belki takımın motivesini tekrar toparlayabiliriz diye ama buna gerek olmadığını bir kez daha anladım takımın mevcut sayısı ile kalanları verip herkes kendi yoluna demek gerekiyor bunu daha fazla uzatmanında bir anlamı yok....aynı şeyleri yaşamaktan herkesi toparlamaya çalışmaktan içimde hevesim kalmadı bu şimdiki takımımız için geçerli değil ben 2,5 yıldır burada olduğum için genel konuşuyorum yanlış ve kişisel anlaşılmasın ve tekrarlıyorum kaptanlığı almak isteyen varsa hemen alabilir ben bu işi yürütemeyeceğim...
aman ablam yaa kızmak ayıplamak geçen yüzyılda kaldı opuyorumnanaktan ben seni hep takdir ettim şu güne dek bir çok insanın başaramayacağı gibi yol katettin halada çabalıyorsun tek kendini değil etrafındakileride düşündüğünü belli ederek hemde bu saygı duymama sebep zatenopuyorumnanaktanselamlarrr
kallisim kizmadin bana canim benim ayiplamadinda.. kaydirigubbakcemile2
hadi bugün ne yiyeceksek ne abartacaksak son olsun yarindan itibaren öyle bir basliyalimki herkese örnek olalim varmisin birtanemvereliniortak
sakin birakma bizi tamammi duymadik biz böyle birsey. sen yürütemezsen kimse yürütemez. ben sensiz biryere gitmemlmaz:
evet bijom eşler evde olunca istenildiği gibi davranılmıyor...elma diyetini ben sorunlu bir konu olduğu için takip ediyorum ama hızlı verdirdiği için hızlıda aldırır diye düşünüyorum aynen 7. takımdaki arkadaşların uyguladıkları şok diyet gibi ve hızlıca verilen kiloların hızlıca geri geldiği gibi olabilir diye düşünüyorum...çikolatamada katılıyorum senin elma diyetine ihtiyacın yok..geliyorum geliyorum yazamadan gidiyorum eşlerin evde olması nası düzen bozuyo yaa -tatlicadiarzu-
kallisim bi yere gitmek yok okumamış olayım :umursamaz: kimse bi yere gitmesin benneyaptımki
ben de bugün elma diyetimi bıraktım çünkü regl oldum arada canım tatlı istiyor onu da tatlandırıcılı sütle falan hallediyorum. regl bitince bakıcaz artık.. şimdiye kadar iyi geldim ama az önce yarım kase falan soslu fıstık yedim :bbo: su içiyorum şimdi suçlulukla ama yok böyle olmicak yarın ben de yürüyüşe başlıyorum, kaçamak sıfır olacak gerekirse yemin edicem..
yarından itibaren başlayalım agzımıza fermuarı çekmeye.. hem de sıkıcaaaaaaaaaaaalmaz:
mersacım sorunların olduğunu biliyoruz canım daha öncede yazdın paylaşmak istersen yardımcı olabileceğimiz bir konu olursa çekinme biz buradayız...en kısa zamanda atlatman dileğiyle canım...herkese iyi akşamlar
arkadaşlar ben bir dönem giremedim bazı ailevi sorunlar yaşadım hatta halada yaşıyorum işlerimde çok yoğun ama yaşadığım sorunun yanında çok hafif kalıyor yani burayı aksatmamın sebebi asıl işimin yoğunluğundan çok içinde bulunduğum durum oldu şu anda panik atak durumdayım uykuyu kaybettim bir dönem hiç kimseyle hiç bişey paylaşamıyordum foruma bile giremiyordum şimdi biraz daha rahatım ve artık sizlerle paylaşımda bulunabiliyorum .ben bu işi ve burayı çok ciddiye alıyorum kesinlikle hepimizin olduğu gibi benim de fazlasıyla motivasyona ve paylaşıma ihtiyacım var.ben artık elimden geldiğince burdayım yarıştan diskalifiye edilmişim diye kilo bildiriminde bulunmuyorum eğer tekrar girme şansım varsa bende kilo bildirimi yaparım yoksada böyle takılırım .bende kilomu sizlere söylerim .
kaliste canım senin emeğini inkar edemeyiz hepimizi toparlamak için uğraştın ve çok yoruldun bence artık tekrar asılmanın zamanı hepimiz burdayız ve birbirimize destek olmak zorundayız .hepinizi çok öpüyorum.
Tamam ablamdelikafaduldenhadi kallisim ne olur tamam ablam yarin basliyalim de..:Saruboceq:
ablam yaaa ben dün yazacaktım unuttum okul işini kaçırmışım belkide okudumda unuttum nedir bu iş çok merak ettim...sen on bin adımı başla bende salonuma başlıyayım artık her gününü yaz ablacım bakalım ne kadar zamanda ne yapacaksın...kallisim sabahleyin okula basliyorum kismetse. adim sayicimi takip gidecegim.. kahvalti ve ögle paydoslarinda yürürüm. oldugumuz yerden baska kasabada okul. cok iyi tanimam orayi. yürüyerek tanirim bende. ben yine 10 bin adima basliyacagim bana yesil isik yakarsan. okmi canisi? vereliniortak
yok çikolatım yanlış anlaşılma yok belkide dediğin gibi yanlış anlatılabiliyor aynen benim yaptığım gibi, bende içimden kötülük geçerek yazmadım yazdıklarımı yani bunu istesem ciddi cümlelerle anlatırım zaten kısada keserim anlaşılır okur okumaz... hevesinin kursağında kalmasına gerek yok kalacaksa yemekler kalsın gidemesin aşağıya kaydirigubbakcemile3 da kurtulalım şundan artık vallahi bıktım yeminde ettim al buyur:kedi: hani eylüle dek zayıflayacaktın sen ve seninlede benlaelaelaelaelae.. uzattıkta uzattık ciddi toparlanalım lütfen...kallisim sana söyleyebileceğim birçok cümlem var ama o kadar üzüldüm ki bu yanıta...hiçbirini söyleyemiyorum.
demek ki bir insanın gözlerine bakıp konuşmak başka birşeymiş,yazmak başka...nasıl da yanlış anlaşılmışım(belki de yanlış anlatmışım) ....
.
bijomda reyhan ablamda sende aynı şeyi yazmışsınız yahu ben diyorum ki buradayım ama biri çıkıp bende bunu denemek isterim kaptanlık yapmak isterim derse hemen çıkıp söyleyebilir yahuu emekliliğim geldi opuyorumnanaktanve şunu unutma kallisim, 5.takım denilince benim aklıma "Kalliste" gelir. sen gidersen,ben de giderim.. bu kadar!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?